nick_p Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Ρε παιδες.....εχασα την μπαλα... Νεος κατοχος sgs2 με την κ2 rooted. Ξεκιναω ο αμοιρος να διαβαζω αυτο το τοπικ κ εκει που εχω φτασει στην 30 σελιδα συνηδητοποιω οτι εχετε φτασει στις 250. :D προσπαθησα να φτασω σε συμπερασμα κ χαθηκα... Λοιπον ο φιλος saliez μου ειπε πως να περασω την τελευταια? kh3 (2.3.4) Σαφως κανω root. Τωρα απο κει κ περα τι παιζει??? Τι ειναι ολα αυτα για κουζινες κ λεομαρ κτλ κτλ?? Χαχαχα εχετε καταληξει σε custom rom? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Ρε παιδες.....εχασα την μπαλα... Νεος κατοχος sgs2 με την κ2 rooted. Ξεκιναω ο αμοιρος να διαβαζω αυτο το τοπικ κ εκει που εχω φτασει στην 30 σελιδα συνηδητοποιω οτι εχετε φτασει στις 250. :D προσπαθησα να φτασω σε συμπερασμα κ χαθηκα... Λοιπον ο φιλος saliez μου ειπε πως να περασω την τελευταια? kh3 (2.3.4) Σαφως κανω root. Τωρα απο κει κ περα τι παιζει??? Τι ειναι ολα αυτα για κουζινες κ λεομαρ κτλ κτλ?? Χαχαχα εχετε καταληξει σε custom rom? Για να μην το κουραζουμε...Οποια και να διαλεξεις στο τελος θα καταληξεις στην λεο μαρ 2.6 οποτε περνατην πρωτη να τελειωνεις...τρομερη ρομ και οτι κυκλοφορη στο xda θα στο δινει για να το βαζεις απο την revolution rom... Βηματα... 1.κατεβαζεις την ρομ απο το πρωτο ποστ του leo mar 2.κατεβαζεις αοο το μαρκετ το revolutionrom Τα αλλα θα τα καταλαβεις με διαβασμα στο φορουμ και οτι ρωτησεις τα παιδια θα ανταποκριθουν αμεσως... Φυσικα για ολα τα παραπανω προυποθετουν να κανεις cf root το τηλ σου,.Στην πρωτη σελιδα του φορουμ υπαρχουν οδηγιες... Καλως ηρθες... Sent from my GT-I9100 Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Αυτη η rom ειναι καθαρη aosp; [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Αυτη η rom ειναι καθαρη aosp; Αγόρασες το SGS2 και θες AOSP; Γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά οι AOSP ROMs είναι 3, CM7/MIUI/Devnull. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Ευχαριστω για την απαντηση saliez,και να φανταστεις οτι σκεφτομουνα και εχω το ιδιο οταν ειχα το nexus και καποιοι ζητουσαν sense τι να πεις βιτσια ειναι αυτα! [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) Το σίγουρο είναι, ότι δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές ανάμεσα απ' τις ROMs/Kernels, περισσότερο είναι placebo effect. Πάρα πολύ σωστό που ενίοτε φτάνει τα όρια της ομαδικής παράκρουσης:) +1....! Sent from Galaxy! Και έτσι δημιουργείται ένα φαινόμενο συνεχόμενων post από χρήστες που περηφανεύονται/ παραπονιούνται/ ρωτάνε/ και γενικά συζητούν για τη διάρκεια της μπαταρίας τους :P Πάντως κόβω το κεφάλι μου ότι αν πότε κάναμε όλοι μαζί μια συνάντηση (τώρα που το γράφω μου φαίνεται ωραία ιδέα) θα ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ώπα, μισό λεπτό γιατί πήρατε φόρα... φόρα κατηφόρα :p για να το δούμε κι αλλιώς λιγάκι τώρα... ;) Για αρχή: http://en.wikipedia.org/wiki/CMOS Μετά πάμε εδώ: CMOS circuits dissipate power by charging the various load capacitances (mostly gate and wire capacitance, but also drain and some source capacitances) whenever they are switched. In one complete cycle of CMOS logic, current flows from VDD to the load capacitance to charge it and then flows from the charged load capacitance to ground during discharge. Therefore in one complete charge/discharge cycle, a total of Q=CLVDD is thus transferred from VDD to ground. Multiply by the switching frequency on the load capacitances to get the current used, and multiply by voltage again to get the characteristic switching power dissipated by a CMOS device: P = C*V^2*f. C=Χωρητικότητα (σταθερή δεν αλλάζει) V=Τάση f=Συχνότητα Προσέξτε ότι η ισχύς είναι ανάλογη με το τετράγωνο της τάσης. Άρα σημαίνει ότι όσο αυξάνεται η τάση αυξάνεται και η ισχύς και μάλιστα όχι γραμμικά αλλά εκθετικά. Κάπως έτσι δηλαδή: http://www.mathwarehouse.com/exponential-growth/images/formula_exponential_growth3.png Και τώρα ξαναρωτάω εγώ... Που ακριβώς είπατε ότι είναι είναι το placebo effect στο undervolting; :rolleyes: Edited August 28, 2011 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Ώπα, μισό λεπτό γιατί πήρατε φόρα... φόρα κατηφόρα :p για να το δούμε κι αλλιώς λιγάκι τώρα... ;) Για αρχή: http://en.wikipedia.org/wiki/CMOS Μετά πάμε εδώ: CMOS circuits dissipate power by charging the various load capacitances (mostly gate and wire capacitance, but also drain and some source capacitances) whenever they are switched. In one complete cycle of CMOS logic, current flows from VDD to the load capacitance to charge it and then flows from the charged load capacitance to ground during discharge. Therefore in one complete charge/discharge cycle, a total of Q=CLVDD is thus transferred from VDD to ground. Multiply by the switching frequency on the load capacitances to get the current used, and multiply by voltage again to get the characteristic switching power dissipated by a CMOS device: P = C*V^2*f. C=Χωρητικότητα (σταθερή δεν αλλάζει) V=Τάση f=Συχνότητα Προσέξτε ότι η ισχύς είναι ανάλογη με το τετράγωνο της τάσης. Άρα σημαίνει ότι όσο αυξάνεται η τάση αυξάνεται και η ισχύς και μάλιστα όχι γραμμικά αλλά εκθετικά. Κάπως έτσι δηλαδή: http://www.mathwarehouse.com/exponential-growth/images/formula_exponential_growth3.png Και τώρα ξαναρωτάω εγώ... Που ακριβώς είπατε ότι είναι είναι το placebo effect στο undervolting; :rolleyes: Αν διαβάσεις προσεκτικά το προ-προηγούμενο ποστ μου θα δεις ότι ούτε με εσένα διαφωνούμε,που φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο,παρόλα αυτά ένα μεγάλο ποσοστό των δημοσιεύσεων στο παρόν νήμα περί ταχύτητας και μπαταρίας και διαφόρων άλλων είναι σίγουρα placebo . Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου φυσικά που με βρίσκω να επηρεάζομαι πολύ συχνά από γνώμες χρηστών για τα παραπάνω και σε βάθος χρόνου να διαπιστώνω ότι ουσιαστική διαφορά μπορεί να μην υπαρχει ,διότι 5 λεπτά παραπάνω browsing μπορεί να την εξαλείφει. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου φυσικά που με βρίσκω να επηρεάζομαι πολύ συχνά από γνώμες χρηστών για τα παραπάνω και σε βάθος χρόνου να διαπιστώνω ότι ουσιαστική διαφορά μπορεί να μην υπαρχει ,διότι 5 λεπτά παραπάνω browsing μπορεί να την εξαλείφει. +1 !!! Συμφωνώ απόλυτα και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς που όπως λες επηρρεαζονται. CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 το jkey στη leomar δουλευει μονο στα θεματα που λεει (new) στην κουζινα ? γιατι στο θεμα του criskelo δεν βλεπω να μπορω να αλλαξω κατι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) παρόλα αυτά ένα μεγάλο ποσοστό των δημοσιεύσεων στο παρόν νήμα περί ταχύτητας και μπαταρίας και διαφόρων άλλων είναι σίγουρα placebo . Σωστός και θα με βρεις απόλυτα σύμφωνο. :) Τεσπα είναι πολυσύνθετο το όλο πράγμα και παίζουν ρόλο πάρα μα πάρα πολλές παράμετροι. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για να γλυτώσει κάτι και στη θεωρία και στην πράξη. Τώρα το πόσο επηρεάζει τι και πώς και τι νομίζει ο καθένας είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. ;) Το μόνο σίγουρο είναι ότι πάντα ξεκινάμε από τη χρήση που κάνει ο καθένας, τις εφαρμογές κλπ, και μετά πάμε σε όλα τ' άλλα. Edited August 28, 2011 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 καινούριος κέρνελ new ninphetamine kernel is out 2.1.3 Release Edition Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) καινούριος κέρνελ new ninphetamine kernel is out 2.1.3 Release Edition Άντε πάλι φλασαρίσματα.Γαμώτο θα πάρω iphone:lol::X Τέλος πάντως .Φλάσαρα κι εγώ τη Λέομαρ και με το theme του Criskelo την έκανα ίδια σχεδόν με την Κρίσκελο που είχα -δηλαδή σαν τα μούτρα μου-. Πραγματικά ο Λέομαρ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην παραμετροποίηση,το δε revolution app είναι εξαιρετικό και πανεύκολο στη χρήση. Θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί flashing for dumies :) και μια ερωτησουλα . Μήπως ξέρετε σε πιο φάκελο βρίσκονται τα wallpapers του Leonard που εχει ως φόντο; Edited August 28, 2011 by nnik_1969 Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Καλησπέρα σε όλους.Εχω αποφασίσει να κανω το πρώτο φλασάρισμα custom rom κ έχω διαβάσει απ το πρωί σχεδόν όλες τις σελίδες του topic.Εχω καταλήξει σε leomar 2.6 κ Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0.Στον γαλαξία είμαι τωρα με την XWKF3 κ μόνο root. Οπότε τα βήματα θα είναι τα εξής? 1)Odin για φλασαρισμα κ cfroot την KF3 καθώς είμαι root κ όχι cfroot. 2)CWM κ wipe data καθώς κ dalvik cache. 3)CWM φλασάρω leomar 2.6 κ εν συνεχεία φλασάρω καπάκια Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0. 4)CWM ξανά wipe data καθώς κ dalvik cache-battery stats. 5)Market κ κατεβάζω την revolution rom. Αυτά έχω κατα νού.Ξεχνάω κάτι κ άν ναί παρακαλώ να με ενημερώσετε. Επίσης το calibration το κάνουμε με γεμάτη μπαταρία η με άδεια?Να το κάνω μέσω προγράμματος απ το market ή μέσω cwm - wipe battery stats? Αυτα τα λίγα.......μάλλον πολλά :O Ευχαριστώ εκ των προτέρων......... Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Καλησπέρα σε όλους.Εχω αποφασίσει να κανω το πρώτο φλασάρισμα custom rom κ έχω διαβάσει απ το πρωί σχεδόν όλες τις σελίδες του topic.Εχω καταλήξει σε leomar 2.6 κ Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0.Στον γαλαξία είμαι τωρα με την XWKF3 κ μόνο root. Οπότε τα βήματα θα είναι τα εξής? 1)Odin για φλασαρισμα κ cfroot την KF3 καθώς είμαι root κ όχι cfroot. 2)CWM κ wipe data καθώς κ dalvik cache. 3)CWM φλασάρω leomar 2.6 κ εν συνεχεία φλασάρω καπάκια Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0. 4)CWM ξανά wipe data καθώς κ dalvik cache-battery stats. 5)Market κ κατεβάζω την revolution rom. Αυτά έχω κατα νού.Ξεχνάω κάτι κ άν ναί παρακαλώ να με ενημερώσετε. Επίσης το calibration το κάνουμε με γεμάτη μπαταρία η με άδεια?Να το κάνω μέσω προγράμματος απ το market ή μέσω cwm - wipe battery stats? Αυτα τα λίγα.......μάλλον πολλά :O Ευχαριστώ εκ των προτέρων......... καλα τα ειπες φιλε μονο θα σου προτεινα να μην φλασαρεις μαζι ρομ και κερνελ φλασαρε πρωτα την ρομ άστο να μπουταρει και μετα φλασαρεις τον κερνελ με wipe cache kai davlik μονο!!!battery calibration κανεις με γεματη μπαταρια απλα κατεβασε την εφαρμογη απο το μαρκετ battery calibration και θα εισαι κομπλε!!!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Κάτι παίζει.Εκανα κανονικά την διαδικασία με odin για το cfroot κανονικά. Εκανα wipe data - dalvin cache. Φλασαρα την leomar κ μπούταρε κανονικά. Μετά ξανα cwm κ flash τον kernel κ ξανα wipe data - dalvin cache οταν του δίνω reboot κανει κανονικά δείχνει το logo της samsung κ κανει συνεχεια reboot μενοντας στο logo κ παλι το ιδιο.Τί έκανα λάθος ρε guys? Να ξαναφλασάρω τον kernel μήπως? Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Κάτι παίζει.Εκανα κανονικά την διαδικασία με odin για το cfroot κανονικά. Εκανα wipe data - dalvin cache. Φλασαρα την leomar κ μπούταρε κανονικά. Μετά ξανα cwm κ flash τον kernel κ ξανα wipe data - dalvin cache οταν του δίνω reboot κανει κανονικά δείχνει το logo της samsung κ κανει συνεχεια reboot μενοντας στο logo κ παλι το ιδιο.Τί έκανα λάθος ρε guys? Να ξαναφλασάρω τον kernel μήπως? κρατα πατημενο vol up+home+power...μπες σε cwm κανε full wipe και ξαναδοκίμασε... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Το κανα τπτ το ίδιο πράμα.Ολο reboot κανει μενοντας στο Logo της samsung.. Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνουμε για να δουλέψει το adb με το sgs2. Είμαι με LEO 2.6, σε win 7. Το adb δουλεύει κανονικά βάζω το κινητό σε usb debuging mode βάζω adb devices και δεν μου βγάζει κενή λίστα. Καμμια ιδέα?? Edit: Με ένα adb root και ένα adb remount έστρωσε. Edited August 28, 2011 by tifoso_111 Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Το κανα τπτ το ίδιο πράμα.Ολο reboot κανει μενοντας στο Logo της samsung.. αν έχεις ακόμα το .zip της λεομαρ στην sd ξαναφλασαρετο...αν οχι μαλλο πρεπει να φλασαρεις μια επισημη ρομ με odin [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Μπορώ να φλασάρω ξανά απο πάνω τον kernel μπάς κ ξεκολλήσει? Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Μπορώ να φλασάρω ξανά απο πάνω τον kernel μπάς κ ξεκολλήσει? δοκιμασετο...ποιον κερνελ προσπαθείς να φλασαρεις? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) Τον Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0.Δυστυχώς στην sd δέν έχει τπτ τώρα. Ξέρεις μήπως κανα Link για επίσημη ρομ? Edited August 28, 2011 by paris_rx8 Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Τον Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0.Δυστυχώς στην sd δέν έχει τπτ τώρα. Ξέρεις μήπως κανα Link για επίσημη ρομ? κατεβασε απο εδω http://www.multiupload.com/P92D3CE95I την KH3 κανε extract το .exe και φλασαρε με odin... μετα φλασαρεις cfroot.... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) φίλε paris την έπαθα κι εγώ έτσι.Μια χαρά τα έκανες όλα. ΑΛΛΆ όταν στο τελευταίο στάδιο πήγες να φλασάρεις τον kernel πάτησες ( αν δεν κάνω λάθος ) Wipe Data. Έτσι μπήκε σε bootloop. Κλείσε το κινητό. Ξαναεπανέλαβε τη διαδικασία απ την αρχή κι όταν φτάσεις να φλασάρεις τον kernel, κάνε wipe τα υπόλοιπα ΕΚΤΌΣ των Wipe Data. Και μετά πρέπει να σαι κομπλέ. edit: Κατέβασε και φλάσαρε την επίσημη KH3, απ το link που σου δίνει α parafron από πάνω. Μετά κατέβασε και φλάσαρε από εδώ τον cf-root kernel http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=691963&d=1313601853 ( ΠΡΟΣΟΧΉ το LINK είναι μόνο αν έχεις φλασάρει την KH3 ). Μετά ακολουθείς την ίδια διαδικασία ( Βάζεις στην SD τη Leomar και τον kernel. Πρώτα κάνεις wipe τα πάντα και φλασάρεις την leomar, μετα κάνεις Restard το κινητό, ξαναμπαίνεις σε CWM, και φλασάρεις τον Jefrey ) ΑΛΛΑ Μην ξεχάσεις, όταν φλασάρεις τον kernel ΝΑ ΜΗΝ Πατήσεις wipe Data, γιατί θα μπει πάλι σε bootloop. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited August 28, 2011 by Darth_kospo Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 φίλε paris την έπαθα κι εγώ έτσι.Μια χαρά τα έκανες όλα. ΑΛΛΆ όταν στο τελευταίο στάδιο πήγες να φλασάρεις τον kernel πάτησες ( αν δεν κάνω λάθος ) Wipe Data. Έτσι μπήκε σε bootloop. Κλείσε το κινητό. Ξαναεπανέλαβε τη διαδικασία απ την αρχή κι όταν φτάσεις να φλασάρεις τον kernel, κάνε wipe τα υπόλοιπα ΕΚΤΌΣ των Wipe Data. Και μετά πρέπει να σαι κομπλέ. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk αφου λεει το παληκαρι οτι δεν εχει το zip του κερνελ στην sd πως θα επαναλάβει την διαδικασια? edit:άκυρο...άλλο κατάλαβα... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts