chilavert_gr Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 υπαρχει τροπος να βαλω ελληνικα στην εκδοση του swype που εχει η leomar ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 (edited) Καλημέρα παιδιά! Έβαλα χτες την 2.6 του Leomar και έχω τα εξής θεματακια: 1) Δε μου ανοίγει το market και το εικονίδιο της γράφει πάνω SD. 2) Επιλέγω να περάσω κάποια themes μέσα από το revolution app αλλά, ενώ κάνει επανεκκινηση, δε τα περνάει. Αντιμετωπίζει κάποιος κάτι παρόμοιο; Υπάρχει η δυνατότητα-ρύθμιση στον browser να μην βλέπουμε κάποια σαιτ σε mobile version? ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ KAI ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ....!!!! 1) reboot και αν οχι ,,,ξανα flashare (φοβαμαι πως σου διεγραψε το market,κατι διαβασα -xda- για αυτο...Αλλα μπορει να μην ειναι αυτο...) 2) προσπαθησε να κανεις τα .zip αρχεια instal απο recovery cwm mode...(φακελος Revolution / download εκει θα τα βρεις αυτα που κατεβασες...) Δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα απο ολους τους browser,εκτος και αν σου δινει την δυνατοτητα ο ιδιος ο browser,να το κανεις desktop view το αντιστοιχο site... Αλλα δεν ειμαι αρκετα σιγουρος για αυτο που σου γραφω.....το ψαχνω και μολις εχω νεα θα σου γραψω ξανα.... Υ.Γ. Τελικα ο dolphin το κανει,,αλλα εγω θα προτιμησω τον default by samsung... Edited August 21, 2011 by gorgiosalon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 παιδια στην νεα εκδοση του λεομαρ δεν υπαρχει τροπος ακομη να αλλαξει ο τροπος κλειδωματος του κινητου? ετσι δεν ειναι ? δοκιμασα και το theme settings αλλα δεν μου δουλευει. ειναι ετσι η κανω λαθος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 (edited) υπαρχει τροπος να βαλω ελληνικα στην εκδοση του swype που εχει η leomar ? Ναι ....!!! Kατεβαζεις και εγκαταστας το revolution rom app (kitchen)...απο market ,,κανεις download μεσα απο αυτην την εφαρμογη το KF3_swype.zip και εισαι Ο.Κ.... Αν και εχω την εντυπωση οτι σου δινει και την δυνατοτητα να κατεβασεις περισσοτερα πακετα γλωσσας... Υ.Γ. Εχεις 2.5 revolution rom by leomar...???? H 2.6 version.....?????????? (για την 2.5 version ισχυουν τα παραπανω....στην 2.6 version απο πατεντα μου δουλεψε μονο το swype..) Edited August 21, 2011 by gorgiosalon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Είσαι σίγουρος ότι έχεις το revolution beta application; αν ναι τότε άμα σου κολλάει στο boot πατα επίμονα το power button για να κάνεις reboot και θα είσαι οκ..με το μάρκετ τι εννοείς; Sent from Galaxy! Την version 1.7 του revolution app έχω... Έκανα κάποια πατάτα; Αυτή η Luciferia φταίει που με έπεισε να πουλησω το iphonακι μου για να πάρω το Galaxy!!! :lol: :lol: Παταω πάνω στην εφαρμογή Market και μου λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνο μου! ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Την version 1.7 του revolution app έχω... Έκανα κάποια πατάτα; Αυτή η Luciferia φταίει που με έπεισε να πουλησω το iphonακι μου για να πάρω το Galaxy!!! :lol: :lol: Παταω πάνω στην εφαρμογή Market και μου λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνο μου! Ok η τελευταία έκδοση είναι η 1.8..κάτω αριστερό πλήκτρο και enable beta..εκεί βλέπεις αυτά που είναι διαθέσιμα για την 2.6 rom..θα δεις ότι υπάρχει και μάρκετ..κάνε το instal από εκεί (συνιστώ το πρώτο..new black market) και λογικά θα είσαι οκ...η luciferia καλά έκανε και σε έπεισε..this is paradise lol Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Παίδες μια ερώτησης :) ... το JKay_ Extended Menu πως μπορώ να το βάλω? ή δεν παίζει σε Leo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Ναι ....κατεβαζεις απο revolution rom app (kitchen)... KF3_swype.zip και εισαι Ο.Κ....Αν και εχω την εντυπωση οτι σου δινει και την δυνατοτητα να κατεβασεις περισσοτερα πακετα γλωσσας... Υ.Γ. Εχεις 2.5 revolution rom by leomar...???? H 2.6 version.....?????????? Το swype kf3 δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην κουζίνα για 2.6..στο πρώτο post όμως εδώ υπάρχει ένα zip (νομίζω του saliez) που θα σου κάνει την δουλειά.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Παίδες μια ερώτησης :) ... το JKay_ Extended Menu πως μπορώ να το βάλω? ή δεν παίζει σε Leo Αν έχεις την 2.6 δεν παίζει ακόμα..ότι leo περιμένει την έκδοση v8 από jkay που θα την βάλει στην κουζίνα Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 παιδια στην νεα εκδοση του λεομαρ δεν υπαρχει τροπος ακομη να αλλαξει ο τροπος κλειδωματος του κινητου? ετσι δεν ειναι ? δοκιμασα και το theme settings αλλα δεν μου δουλευει. ειναι ετσι η κανω λαθος? Δες από πάνω... Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Αν έχεις την 2.6 δεν παίζει ακόμα..ότι leo περιμένει την έκδοση v8 από jkay που θα την βάλει στην κουζίνα Sent from Galaxy! 2,6 έχω φίλος...Thanks :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Υπάρχει η δυνατότητα-ρύθμιση στον browser να μην βλέπουμε κάποια σαιτ σε mobile version? αν εχεις λεομαρ φλασαρε το browser-user agent dialog και θα μπορεις να επιλεξεις μετα απο τις ρυθμισεις του browser desktop view :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Ok η τελευταία έκδοση είναι η 1.8..κάτω αριστερό πλήκτρο και enable beta..εκεί βλέπεις αυτά που είναι διαθέσιμα για την 2.6 rom..θα δεις ότι υπάρχει και μάρκετ..κάνε το instal από εκεί (συνιστώ το πρώτο..new black market) και λογικά θα είσαι οκ...η luciferia καλά έκανε και σε έπεισε..this is paradise lol Sent from Galaxy! Φιλε μου οταν παταω το κατω αριστερο πληκτρο στο revolution app μου εμφανιζονται τα εξης: 1) download and install (packages) 2) download and install (Rom) 3) browse and install (any file) 4) info Δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη enable beta... ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Φιλε μου οταν παταω το κατω αριστερο πληκτρο στο revolution app μου εμφανιζονται τα εξης: 1) download and install (packages) 2) download and install (Rom) 3) browse and install (any file) 4) info Δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη enable beta... θα πρεπει να αναβαθμισεις τη kitchen app απο το μαρκετ.. ποιο ακριβως προβλημα εχεις με το μαρκετ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 αν εχεις λεομαρ φλασαρε το browser-user agent dialog και θα μπορεις να επιλεξεις μετα απο τις ρυθμισεις του browser desktop view :) thanks,δούλεψε σε dolpfin browser!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 έκανα κ εγω αναβάθμιση σε 2.6 και μου φαίνεται οτι είναι η πιο γρήγορη και πιο smooth ρομ που εχει βγάλει ο λεομαρ...δεν ξέρω αν και η στοκ κη3 εχει τέτοια βελτίωση...πέρασα mods,fonts και τα themes χωρίς κανένα πρόβλημα και το μόνο που μένει ειναι το aosp lockscreen... το μαύρο θέμα για το νεο μαρκετ ειναι και μαμω... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 θα πρεπει να αναβαθμισεις τη kitchen app απο το μαρκετ.. ποιο ακριβως προβλημα εχεις με το μαρκετ? Οταν παω στο κουμπι Market αυτο ειναι ασπρομαυρο και λεει πανω SD... Οταν το παταω για να ανοιξει μου λεει οτι η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη στο τηλεφωνο μου. Μπαινω στο Revolution App -> Revolution themes -> Market themes, κανω εγκατασταση το New Google Market, reboot, αλλα τζιφος παλι δε μου ανοιγει ο market... ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Οταν παω στο κουμπι Market αυτο ειναι ασπρομαυρο και λεει πανω SD... Οταν το παταω για να ανοιξει μου λεει οτι η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη στο τηλεφωνο μου. Μπαινω στο Revolution App -> Revolution themes -> Market themes, κανω εγκατασταση το New Google Market, reboot, αλλα τζιφος παλι δε μου ανοιγει ο market... την 2.5 ή την 2.6 εχεις? για δοκιμασε να περασεις και την παλια εκδοση του market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 την 2.5 ή την 2.6 εχεις? για δοκιμασε να περασεις και την παλια εκδοση του market Την 2.6 Καλα να παθω, δεν καθομουν στην 2.5 που δουλευε ρολοι... ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Οταν παω στο κουμπι Market αυτο ειναι ασπρομαυρο και λεει πανω SD... Οταν το παταω για να ανοιξει μου λεει οτι η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη στο τηλεφωνο μου. Μπαινω στο Revolution App -> Revolution themes -> Market themes, κανω εγκατασταση το New Google Market, reboot, αλλα τζιφος παλι δε μου ανοιγει ο market... Σωτηρη ποια εκδοση της ρομ εχεις?και ασε την γκρινια...μια χαρα δεν εισαι?;-) Εχεις βαλει την κουζινα σε beta version?ωστε να κατεβαζεις τις συμβατες εφαρμογες? Sent from Super Wow GalaxyII Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 (edited) Το swype kf3 δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην κουζίνα για 2.6..στο πρώτο post όμως εδώ υπάρχει ένα zip (νομίζω του saliez) που θα σου κάνει την δουλειά.. Sent from Galaxy! Φιλε μου tonysac....!!!! Aκου τι εκανα εγω..... Εγκατεστησα 2.5 revolution και κατεβασα KF3 swype.zip (και αλλα πολλα)....πηρα τα αρχεια στο p.c ......Και flasharisa την 2.6 rev.version... Mετα απο cwm εκανα instal .zip και αλλαξα kernel 2.6 με αυτον που ειχα στην 2.5 rev... και περιεργος στις 5-6 φορες που το εκανα αυτο καποια .zip μου εχουν δουλεψει......ΟΧΙ ΟΛΑ.......:!::!::!::!: Αλλα το swype ηταν Ο.Κ. Καλυτερα ομως τα μελη,να αναμενουν τα Up date by leomar ,,,και να μην χανουν τον χρονο τους ,με τρελο-πειραματισμους σαν και εμενα.... Edited August 21, 2011 by gorgiosalon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Σωτηρη ποια εκδοση της ρομ εχεις?και ασε την γκρινια...μια χαρα δεν εισαι?;-) Εχεις βαλει την κουζινα σε beta version?ωστε να κατεβαζεις τις συμβατες εφαρμογες? Sent from Super Wow GalaxyII Ας τα παρουμε απο την αρχη... Ημουν στην 2.5 Μπαινω στο Revolution App και κατεβαζω απο κει την 2.6 Οταν κατεβηκε, πατησα install. Εκανε reboot, εγκατασταση, ξανα reboot και μπηκε κανονικα στα μενου του κινητου. Ολα οκ ΕΚΤΟΣ απο το εικονιδιο market, το οποιο ειναι πλεον ασπρομαυρο, γραφει πανω SD και δεν ανοιγει το ρημαδι!! (λεει: η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη στο τηλεφωνο σας). Η εκδοση του Revolution app μου ειναι η 1.7 . Δεν μπορω να μπω Market για να κατεβασω τη νεα εκδοση και ταυτοχρονα δεν μπορω να κανω το Market να δουλεψει! Αυτα... ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 παντως αρκετοι στο xda ειχαν το ιδιο θεμα, ομως φλασαροντας απο τη revolution app το μαρκετ δεν ειχαν κανενα προβλημα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Ας τα παρουμε απο την αρχη... Ημουν στην 2.5 Μπαινω στο Revolution App και κατεβαζω απο κει την 2.6 Οταν κατεβηκε, πατησα install. Εκανε reboot, εγκατασταση, ξανα reboot και μπηκε κανονικα στα μενου του κινητου. Ολα οκ ΕΚΤΟΣ απο το εικονιδιο market, το οποιο ειναι πλεον ασπρομαυρο, γραφει πανω SD και δεν ανοιγει το ρημαδι!! (λεει: η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη στο τηλεφωνο σας). Η εκδοση του Revolution app μου ειναι η 1.7 . Δεν μπορω να μπω Market για να κατεβασω τη νεα εκδοση και ταυτοχρονα δεν μπορω να κανω το Market να δουλεψει! Αυτα... σου διέγραψε το μάρκετ...αναφέρθηκε και στο xda...βρες το απο καπου και εγκατέστησε μονος σου.. [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Δεν είμαι τόσο expert... Τεσπα θα μπω στο xda να ψάξω λιγάκι. Thanks ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts