manwlis77 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Περνώντας όμως την stock μετά τον μηδενισμό, δεν θα μετρήσει ένα ακόμα flashάρισμα; δεν γραφει ο μετρητης οταν περνας επισημη ρομ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 δεν γραφει ο μετρητης οταν περνας επισημη ρομ Καλά, τώρα συνειδητοποιώ τι χαζομάρα πέταξα..:lol: Να είσαι καλά συνονόματε!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ο Leomar πρόσθεσε στο kitchen app του modded swype 3.5 με ελληνικά. Με πρώτη ματιά, φαίνεται να δουλεύει, αν και το κουμπί με τα smileys δεν εμφανίζει κανένα, και το κουμπί με το SYM και ABC είναι λίγο oversized Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Προσπάθησα απο custom rom να πάω σε εργοστασιακή ,ακολουθώντας τον οδηγο του πρώτου ποστ φλάσαρε κανονικά το τηλέφωνο αλλα στην εναρξη κολλούσε στο λογότυπο εισαγωγής!μπορεί να βοηθήσει κάποιος να μου πει τι δεν κάνω καλα? δοκίμασα και KE2 2.3.3 Ελληνικό Firmware (sales code EUR) και το πιο πρόσφατο που υπάρχει με το αποτέλεσμα το ιδιο που περιγράφω λιγο πρίν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ο Leomar πρόσθεσε στο kitchen app του modded swype 3.5 με ελληνικά. Με πρώτη ματιά, φαίνεται να δουλεύει, αν και το κουμπί με τα smileys δεν εμφανίζει κανένα, και το κουμπί με το SYM και ABC είναι λίγο oversized Για smiles menu button->insert smile. Στο swype του LeoMar (το οποιο ειναι το 3.5 και υποστηριζει ελληνικα) μην επιλεξετε γλωσσες απο ρυθμισεις....αλλα απο το swype πατωντας παρατεταμενα το εικονιδιο που επιλεγουμε για εναλλαγη γλώσσας. Στην revolution rom προσθεσε και τον τελευταιο kernel του angelom τον οποιο εχει και σαν βασικο του kernel στην v2.5 της Rom του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 μπορει καποιος να μου δώσει το λινκ οπου ανεβαζει ο angelom τους κερνελ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Χαζη ερωτηση θα κανω, αλλα θελω να ρωτησω. Όταν περναμε rom, λογικά δεν πειράζεται η κάρτα μνημης. Αν ομως δεν εχουμε βαλει καρτα μνημης, τότε θα σβηστουνε ολα; Το κινητο μας εχει 16gb χωρο. Αυτά δεν θεωρούνται κάρτα μνημης; Γι ανα κανω back up δηλαδη πρέπει να βάλω κάρτα μνημης μεσα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Χαζη ερωτηση θα κανω, αλλα θελω να ρωτησω. Όταν περναμε rom, λογικά δεν πειράζεται η κάρτα μνημης. Αν ομως δεν εχουμε βαλει καρτα μνημης, τότε θα σβηστουνε ολα; Το κινητο μας εχει 16gb χωρο. Αυτά δεν θεωρούνται κάρτα μνημης; Γι ανα κανω back up δηλαδη πρέπει να βάλω κάρτα μνημης μεσα; Οχι δεν θα σβηστει τιποτε γιατι η ROM δεν περνιεται στην καρτα μνημης αλλα σε αλλο σημειο της μνημης του τηλ. Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 μεγάλη διαφορά στη μπαταρία με leomar 2.5 και ThundKernel 22 οχι μόνο στην αναμονή αλλα και στη χρήση... είμαι απο τους τυχερούς που δεν εχω reboot, freeze κτλ(λογο του default uv).... δοκιμαστετον και αν σας κάνει περίεργα περάστε τον 23... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 μεγάλη διαφορά στη μπαταρία με leomar 2.5 και ThundKernel 22 οχι μόνο στην αναμονή αλλα και στη χρήση... είμαι απο τους τυχερούς που δεν εχω reboot, freeze κτλ(λογο του default uv).... δοκιμαστετον και αν σας κάνει περίεργα περάστε τον 23... Μετά από κάθε καινούργιο Kernel θέλει πάλι calibration? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Μετά από κάθε καινούργιο Kernel θέλει πάλι calibration? μετά απο αλλαγή της ρομ θέλει calibrate... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Μετά από κάθε καινούργιο Kernel θέλει πάλι calibration? Kαλο θα ειναι να κανεις wipe cache + wipe dalvik(advanced) μεσα απο CWM. O LeoMar μετα απο συχνες αναφορες προβληματων περι angelom εγραψε οτι δεν θα ξαναβάλει στην rom του και ανέβασε νεους kernel στην Revolution....επισης προσθεσε ενα σωρο fontpacks (δοκιμάστε το sonysketch).Να δω τι αλλο θα χωρεσει σε αυτη την κουζινα :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 μεγάλη διαφορά στη μπαταρία με leomar 2.5 και ThundKernel 22 οχι μόνο στην αναμονή αλλα και στη χρήση... είμαι απο τους τυχερούς που δεν εχω reboot, freeze κτλ(λογο του default uv).... δοκιμαστετον και αν σας κάνει περίεργα περάστε τον 23... γιατι φιλε ο ThundKernel 22 ειναι καλητερος απο τον 23?? εγω τον περασα πάντως τορα το μονο που μενει ειναι να δω την μπαταρια του με ThundKernel 23!!παντως ο λεομαρ δεν παζεται ρε παιδια πιστεύω πως ειναι η καλύτερη ρομ μέχρι στιγμής ειδικα με το revolution app φοβερο!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 γιατι φιλε ο ThundKernel 22 ειναι καλητερος απο τον 23?? εγω τον περασα πάντως τορα το μονο που μενει ειναι να δω την μπαταρια του με ThundKernel 23!!παντως ο λεομαρ δεν παζεται ρε παιδια πιστεύω πως ειναι η καλύτερη ρομ μέχρι στιγμής ειδικα με το revolution app φοβερο!!!:D Μας εχει λυσει τα χερια..οτι hack βγαινει το μονταρει και το ανεβαζει εκει....οτι πρεπει για τεμπελιδες σαν κ εμενα :p Σε ταχυτητα παντως προτιμω με χιλια angelom απο nymphetamine....κριμα που σταματαει το support. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 γιατι φιλε ο ThundKernel 22 ειναι καλητερος απο τον 23?? εγω τον περασα πάντως τορα το μονο που μενει ειναι να δω την μπαταρια του με ThundKernel 23!!παντως ο λεομαρ δεν παζεται ρε παιδια πιστεύω πως ειναι η καλύτερη ρομ μέχρι στιγμής ειδικα με το revolution app φοβερο!!!:D ο 22 είναι uv γιαυτό κάποιες συσκευές εχουν προβλήματα ενω ο 23 δεν ειναι... αν βάλεις τον 22 και δεν έχεις πρόβλημα( οπως εγω ) νομίζω πως θα έχεις καλύτερη απόδοση στη μπαταρία σε σχέση με τον 23 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Οχι δεν θα σβηστει τιποτε γιατι η ROM δεν περνιεται στην καρτα μνημης αλλα σε αλλο σημειο της μνημης του τηλ. παλι μπερδευτηκα. Εγω δεν εχω καρτα μνημης. Αν περασω rom θα σβηστουνε ολα. Σωστα; Αν ομως παρω back up με το titanium σε ποιο σημειο θα το αποθηκευσει έτσι ώστε οταν περασω rom να μην σβηστει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος αν με KG5 έχει καλύτερη συμπεριφορά το κινητό από ότι με την KG6? Η leomar περνιέται με cwm μετά τη rom και στην KG5 ή είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για την KG6? Ποιόν συνδυασμό προτείνετε για καλύτερο σήμα,wi-fi και μικρότερη υπερθέρμανση,δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές Rom και kernels?Eυχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!:) s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 παλι μπερδευτηκα. Εγω δεν εχω καρτα μνημης. Αν περασω rom θα σβηστουνε ολα. Σωστα; Αν ομως παρω back up με το titanium σε ποιο σημειο θα το αποθηκευσει έτσι ώστε οταν περασω rom να μην σβηστει; αν και δεν χρησιμοποιώ το titanium φαντάζομαι οτι το backup θα αποθηκευτεί στην κάρτα μνημης(11gb) στην οποία δεν χάνετε τίποτα αν αλλάξεις ρομ...και full wipe να κάνεις απο το cwm δεν σβήνετε τίποτα απο τη κάρτα μνημης... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) εγω που δεν εχω καρτα μνημης, θεωρειται οτι εκει που επιλεγω τον φακελλο "τα αρχεια μου" απο το μενου του τηλεφωνου, αυτη ειναι η "κάρτα μνημης"; ποιος ειναι αυτος ο φακελος 11Gb; Edited August 11, 2011 by sothoms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 εγω που δεν εχω καρτα μνημης, θεωρειται οτι εκει που επιλεγω τον φακελλο "τα αρχεια μου" απο το μενου του τηλεφωνου, αυτη ειναι η "κάρτα μνημης"; ποιος ειναι αυτος ο φακελος 11Gb; τα 16gb που εχει το κινητο ειναι χωρισμενα σε ενα partition me 2gb που εκει ειναι τα αρχεία του συστήματος κ ένα άλλο με 11gb...εσυ στα "αρχεία μου" βλέπεις μονο τα 11gb...εκεί λογικά θα αποθηκευτεί το backup... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Το titanium backup κανει backup τα email που έχει ο Κ9 email client; είναι το μόνο που με εμποδίζει στο να περάσω custom rom που θέλει wipe. Με τις υπενθυμίσεις ημερολογίου σε custom ημερολόγιο τι γίνεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος αν με KG5 έχει καλύτερη συμπεριφορά το κινητό από ότι με την KG6? Η leomar περνιέται με cwm μετά τη rom και στην KG5 ή είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για την KG6? Ποιόν συνδυασμό προτείνετε για καλύτερο σήμα,wi-fi και μικρότερη υπερθέρμανση,δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές Rom και kernels?Eυχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!:) Το ιδιο πραγμα ειναι KG5 με KG6 μερικες ωρες διαφορας εχουν σαν build.Απο KG2 και μετα λυθηκε το προβλημα με το wifi η οποια ειχε μακραν την καλυτερη αυτονομια. Απο stock σου προτεινω KG5 με nymphetamine 2.0.2 Απο custom LeoMar με nymphetamine 2.0.5 ή ThundKernel 23...αλλα δοκιμασε και criskelo/batista και βάλε αυτην που σου αρέσει περισσότερο. Edited August 11, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 τα 16gb που εχει το κινητο ειναι χωρισμενα σε ενα partition me 2gb που εκει ειναι τα αρχεία του συστήματος κ ένα άλλο με 11gb...εσυ στα "αρχεία μου" βλέπεις μονο τα 11gb...εκεί λογικά θα αποθηκευτεί το backup... οταν περασω rom ή κανω wipe data, μου δινεται η επιλογη σε ποιο partition να κανω έτσι ώστε να μην σβηστουν τα αρχεία μου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 οταν περασω rom ή κανω wipe data, μου δινεται η επιλογη σε ποιο partition να κανω έτσι ώστε να μην σβηστουν τα αρχεία μου; οχι δεν σου δίνετε αυτή η δυνατότητα γιατί πολύ απλά όταν κάνεις wipe η αλλάξεις ρομ επηρεάζονται μόνο τα 2gb με τα αρχεία του συστήματος.. [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 οτι βαζεις στο μεγαλο partition δεν πειραζεται με τιποτα.. Εκει γινονται και τα backup που ρωτας.. με τα wipe επηρρεαζεται μονο το partition των 2gb.. Tapatalked from my GT-I9100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts