makis206 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 βαλε το κινητο σε download mode To τσάκωσα, όντως παιδιά μετράει κανονικά (1 counts);) Πως βγαίνω τώρα από'δώ;:blink::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 To τσάκωσα, όντως παιδιά μετράει κανονικά (1 counts);) Πως βγαίνω τώρα από'δώ;:blink::lol: με το κουμπι Power κλειστο και ανοιξετο παλι το κινητο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 με το κουμπι Power κλειστο και ανοιξετο παλι το κινητο Μπα σε καλό του, ήθελε πάτημα για αρκετή ώρα..:lol: Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Τον εχω περασει απο το μεσημερι..... και μπορω να σου πω οτι μαλλον τα πηγαινει καλυτερα. Είναι λογικό γιατί ο thunderbolt 22 kernel απ' ότι διαβάζω ήταν undervolted by default. Κι επειδή όπως είναι λογικό δε λειτουργούν σωστά σε όλες τις συσκευές οι ίδιες τιμές, σε κάποιους εμφάνιζε προβλήματα με επανεκκινήσεις και παγώματα. Γι' αυτό και έβγαλε τώρα τον 23 με τις μαμά τιμές πάλι by default και όποιος θέλει μπορεί να τις πειράξει κατά βούληση. Νομίζω έτσι είναι πιο σωστό. Επειδή βλέπω ότι έχεις κάνει αρκετές δοκιμές ποια είναι η άποψή σου μεταξύ ninphetamine και thunderbolt από άποψη μπαταρίας αλλά και γενικότερα; Έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου BLN; Πώς σου φαίνεται; Είναι ενεργοβόρο όταν είναι ενεργό; Και κάτι άλλο για όποιον πέρασε την τελευταία έκδοση από Leomar. Αυτό με το ntfs mount δουλεύει χωρίς κάποια άλλη διαδικασία; Δηλαδή αν έχει κάποιος την τελευταία ROM από Leomar και τον Thunderbolt 23 μπορεί απλά να συνδέσει ntfs στικάκι και το διαβάζει απευθείας χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Είναι λογικό γιατί ο thunderbolt 22 kernel απ' ότι διαβάζω ήταν undervolted by default. Κι επειδή όπως είναι λογικό δε λειτουργούν σωστά σε όλες τις συσκευές οι ίδιες τιμές, σε κάποιους εμφάνιζε προβλήματα με επανεκκινήσεις και παγώματα. Γι' αυτό και έβγαλε τώρα τον 23 με τις μαμά τιμές πάλι by default και όποιος θέλει μπορεί να τις πειράξει κατά βούληση. Νομίζω έτσι είναι πιο σωστό. Επειδή βλέπω ότι έχεις κάνει αρκετές δοκιμές ποια είναι η άποψή σου μεταξύ ninphetamine και thunderbolt από άποψη μπαταρίας αλλά και γενικότερα; Έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου BLN; Πώς σου φαίνεται; Είναι ενεργοβόρο όταν είναι ενεργό; Και κάτι άλλο για όποιον πέρασε την τελευταία έκδοση από Leomar. Αυτό με το ntfs mount δουλεύει χωρίς κάποια άλλη διαδικασία; Δηλαδή αν έχει κάποιος την τελευταία ROM από Leomar και τον Thunderbolt 23 μπορεί απλά να συνδέσει ntfs στικάκι και το διαβάζει απευθείας χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο; Να σου πω. Θεωρω οτι ο nimpetamine ειναι κατα τι πιο γρηγορος απο τον angellom αλλα απο θεμα μπαταριας ειναι πιο καλος ο Thanderbolt. Οσο αφορα το BLN ναι το εχω αγορασει απο την πρωτη στιγμη που βγηκε kernel που να το υποστηριζει και δεν ειναι καθολου ενεργοβορο εκτος αν βαλεις να αναβοσβηνει οποτε εχει καποια μικρη καταναλωση οπως λεει και ο κατασκευαστης του προγραμματος (προσωπικα δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο παροτι κανα δυο μερες το εχω βαλει να αναβοσβηνει). Να σου δωσω να καταλαβεις οτι δεν αναφερετε καν στα στατιστικα της μπαταριας σαν καταναλωση. Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 να ρωτησω αν εχει καποιος το επομενο θεμα , περασα χθες τη στοκ kg6 κ πλεον ο στοκ video player ανοιγει τα βιντεο σε portrait k oxi landscape , πρεπει να βαλω τη περιστροφη της εικονας κ να το γυρισω αλλα οταν βλεπεις πχ στο κρεβατι καμια ταινια ειναι απιστευτα σπαστικο, δεν υπηρχε παλιοτερα αυτο, το εχεετε κ εσεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Έβαλα Leo και εγώ..πως μπορεί να δουλέψει το Samsung widget program monitor??? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Μια ερωτηση για οσους περασαν την 2.5 του Leomar και ειχαν πριν την Criskelo. Πως ειναι το WiFi σε σχεση με την Criskelo; Θελω να την πρασω αλλα στο θεμα WiFi εχω την αποψη οτι ο Criskelo τα παει σαφως καλυτερα. Εχετε δει διαφορα με την 2.5 του Leomar; Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Μια ερωτηση για οσους περασαν την 2.5 του Leomar και ειχαν πριν την Criskelo. Πως ειναι το WiFi σε σχεση με την Criskelo; Θελω να την πρασω αλλα στο θεμα WiFi εχω την αποψη οτι ο Criskelo τα παει σαφως καλυτερα. Εχετε δει διαφορα με την 2.5 του Leomar; Φίλε Criskelo είχα, μόλις τωρα έβαλα Leo 2.5, στα ίδια επίπεδα το wifi θα λεγα, δεν νομίζω πως θα χεις θέμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Όσοι έχουμε leomar 2.4 τι ακριβώς να κάνουμε wipe πριν βάλουμε την 2.5? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Φίλε Criskelo είχα, μόλις τωρα έβαλα Leo 2.5, στα ίδια επίπεδα το wifi θα λεγα, δεν νομίζω πως θα χεις θέμα ρε παιδια αξίζει να αλλαξουμε απο τη μια στην αλλη ?? ειμαι και εγω με Κρισκελο και το σκεφτομαι για Λεομαρ.. Ποια ειναι η γνωμη σας ?? Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 ρε παιδια αξίζει να αλλαξουμε απο τη μια στην αλλη ?? ειμαι και εγω με Κρισκελο και το σκεφτομαι για Λεομαρ.. Ποια ειναι η γνωμη σας ?? Προς το παρων είμαι σαν χαμένος ρε φίλε...δεν μου παίζει το VPN για αρχή..γενικα το ψάχνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Παιδια στο custom data download σε download mode μου λεει count =1 τι εννοει ; ποσο θα επρεπε να είναι ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Παιδια στο custom data download σε download mode μου λεει count =1 τι εννοει ; ποσο θα επρεπε να είναι ; μηδεν ειναι κανονικα εχεις φλασαρει μια φορα με odin custom rom ή κατι αλλο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Οχι εχω απλα κανει root με τον πρωτο τροπο μεσω odin. Αν κανω unroot παιζει κανα προβλημα με την εγκυηση ή ολα κανονικα . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Οχι εχω απλα κανει root με τον πρωτο τροπο μεσω odin. Αν κανω unroot παιζει κανα προβλημα με την εγκυηση ή ολα κανονικα . o μετρητης πρεπει να ειναι μηδεν οταν το κινητο παει για service Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Πως μπορω να τον μηδενισω υπαρχει τροπος ή να ξεχασω την εγκυηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Πως μπορω να τον μηδενισω υπαρχει τροπος ή να ξεχασω την εγκυηση. Μπορεις αρκει να βρεις καποιον με Usb Jig η να αγορασεις ενα..... Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Για τη νεα εκδοση του LeoMar αφου την περασετε βαλτε και απο εδω την τελευταια εκδοση του Αngelom Kernel http://www.multiupload.com/ATHOR9WFH0 Μπορει καποιος να μου δωσει το λινκ οπου ανεβάζει ο angelom τους κερνελ του? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Πως μπορω να τον μηδενισω υπαρχει τροπος ή να ξεχασω την εγκυηση. δες στο τοπικ για το usb jig ειναι πολυ ευκολο να το κανεις δεν κοστιζει τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Μπορεις αρκει να βρεις καποιον με Usb Jig η να αγορασεις ενα..... Nα κάνω μια ερώτηση πάνω σε αυτό. Ας πούμε ότι μηδενίζουμε τον μετρητή με το usb jig, το root μετά παραμένει κανονικά στη rom μας εκτός κι αν κάνουμε unroot, σωστά;:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 @makis206 πολυ σωστα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Nα κάνω μια ερώτηση πάνω σε αυτό. Ας πούμε ότι μηδενίζουμε τον μετρητή με το usb jig, το root μετά παραμένει κανονικά στη rom μας εκτός κι αν κάνουμε unroot, σωστά;:O παραμενει το ροοτ αλλα εχεις μετρητη μηδεν οποτε αν εχεις καποιο προβλημα περνας απο πανω την stock rom και πας στο service Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 @makis206 πολυ σωστα Ευχαριστώ!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 παραμενει το ροοτ αλλα εχεις μετρητη μηδεν οποτε αν εχεις καποιο προβλημα περνας απο πανω την stock rom και πας στο service Περνώντας όμως την stock μετά τον μηδενισμό, δεν θα μετρήσει ένα ακόμα flashάρισμα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts