parafron4 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Απο την αλλη (μιας και εχω δουλεψει και τις δυο) πολυ καλυτερο σημα WiFi με την Criskelo αλλα και λιγο πιο γρηγορη η Criskelo απο την Leomar....... Σε δουλεια να βρισκομαστε.... Πιο γρηγορα αλλαζουμε Rom απο τα ρουχα που φοραμε.....:lol::lol::lol: συμφωνώ οτι η cris ειναι ένα κλικ πιο γρήγορη απο τη leomar αλλα το wifi στη δική μου περίπτωση είναι το ίδιο ακριβός... πάντως με τη μπαταρία ειδα τεράστια διαφορά...1% στο 3ωρο με criskelo και 2% στο 9ωρο με λεομαρ σε αναμονή... η criskelo 7 ειχε άψογη μπαταρία...μετά το μαμησε λίγο... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Λοιπόν αν και μου αρέσει πιο πολύ οι lulz kernel πρέπει να ομολογήσω ότι με nimpo τα πράγματα φαίνονται καλύτερα από θέμα μπαταρίας στην leomar Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Γεια σε ολους...ειμαι με root kg3 να βαλω Ninphetamine version 2.0.5 Release Edition? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Γεια σε ολους...ειμαι με root kg3 να βαλω Ninphetamine version 2.0.5 Release Edition? να βάλεις... και θα σου πρότεινα να βαλεις πρώτα τη kg6... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 παιδια ακουστε κατι κουφο που συμβαινει με το Social Hub οταν το περναω σε rom που δεν το εχουν απο την αρχη οπως του criskelo δεν μου δινει την επιλογη για σεταρισμα λογαριασμου IM οπως ειναι το windows live messenger ενω οταν ειναι προεγκατεστημενο οπως στην ρομ του Sensation τα εμφανιζει υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Το openvpn ρε παιδια τι κανει ακριβως κανει δεν εχω προλαβει να το ψαξω.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι ακομα,κανω backup με το Titanium τις εφαρμογες χρηστη αλλα στο restore μου βαζει πιο λιγες εφαρμογες...γιατι? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTS Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Καλησπερα και απο μενα. Επειδη εχω μεινει λιγο πισω και εχω μπερδευτει με ολα αυτα τα custom rom, kernel κλπ, θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει με δυο λογια οχι τη διαδικασια, αλλα τι μπορει και με ποια σειρα να κανει καποιος στο κινητο. Δηλαδη, εγω κοιταω τις πληροφοριες του κινητου και εχω Εκδοση kerner 2.6.....-I9100XWKE2-CL.....- και επειδη το εχω κανει ρουτ (?) λεει root@DELL101 #2 στο τελος Αριθμος κατασκευης Gingerbread.XWKE2 Απο δω και περα τι μπορω να κανω? Να βαλω ενα οποιοδηποτε custom rom? Πρεπει πρωτα να βαλω αλλο....kernel? απο Ε2 σε G2 πχ ή G7... και γιατι, με ποια σειρα? Μπορω να αλλαζω αυτα τα κερνελ ασχετα με τη ρομ που φοραει το κινητο? Πολλες ερωτησεις αλλα αν καποιος μπορει να μου δωσει εναν μπουσουλα τον ευχαριστω απο τωρα!! Και τελος, αν αλλαξω, τι προτεινετε να βαλω? ΥΓ. Ειχα ασχοληθει παλιοτερα σε xperia X1 με custom rom αλλα εδω εχω μπερδευτει αρκετα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Οποιος μπορει ας μου στειλει ενα λινγκ με τους τελευτεους κερνελ agelom ent luis.... Οπου και αν εψαξα δεν τους βρηκα πουθενα... ευχαριστώ Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Οποιος μπορει ας μου στειλει ενα λινγκ με τους τελευτεους κερνελ agelom ent luis.... Οπου και αν εψαξα δεν τους βρηκα πουθενα... ευχαριστώ ninphetamine 2.0.5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179814 New Kernel Thunderbolt 16 By Angelom Light and Smoot changelog: streamlined code Increased efficiency: now the cell is faster and wastes less battery power CIFS module now built directly into the kernel in / lib / modules Of course with all the changes of 15 http://www.multiupload.com/QJD9H72HBV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 στην ''εκδοση kernel'' λεει root@DELL......σημαινει οτι εχω κανει root; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 New Kernel Thunderbolt 16 By Angelom Light and Smoot changelog: streamlined code Increased efficiency: now the cell is faster and wastes less battery power CIFS module now built directly into the kernel in / lib / modules Of course with all the changes of 15 http://www.multiupload.com/QJD9H72HBV εχει βγει ο 17 by Angelom...αυτον ψαχνω... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 στην ''εκδοση kernel'' λεει root@DELL......σημαινει οτι εχω κανει root; οχι...το ροοτ που γράφει εκεί δεν έχει σχέση με το γνωστό ροοτ... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 New Kernel Thunderbolt 16 By Angelom Light and Smoot changelog: streamlined code Increased efficiency: now the cell is faster and wastes less battery power CIFS module now built directly into the kernel in / lib / modules Of course with all the changes of 15 http://www.multiupload.com/QJD9H72HBV εχει βγει ο 17 by Angelom...αυτον ψαχνω... Που διαβασες οτι εχει βγαλει τον v17 αφου μολις σημερα εβαλε στο xda τον v16? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 εχει βγει ο 17 by Angelom...αυτον ψαχνω... Που διαβασες οτι εχει βγαλει τον v17 αφου μολις σημερα εβαλε στο xda τον v16? Τον δινει στο revolution app o leomar... Sent from my Desire HD using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) Σημερα ειναι η μερα μου για ερωτησεις...Σκεφτομαι να παω Vodafone απο Wind και ηθελα να σας ρωτησω αν παρουμε branded συσκευη γινεται unbranded με καποιο τροπο? Και κατι ακομα...αν εχεις βαλει ενα kernel η ενα theme και θελεις να βαλεις αλλο, το περνας απλα απο πανω? Edited August 4, 2011 by stispan1 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Σημερα ειναι η μερα μου για ερωτησεις...Σκεφτομαι να παω Vodafone απο Wind και ηθελα να σας ρωτησω αν παρουμε branded συσκευη γινεται unbranded με καποιο τροπο? Δεν είναι branded οι συσκευές. Και κατι ακομα...αν εχεις βαλει ενα kernel η ενα theme και θελεις να βαλεις αλλο, το περνας απλα απο πανω? Σε γενικές γραμμές ναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Εχω την KG6.Μπορώ να περασω τον kernel ninphetamine 2.0.5?Η πρέπει να εχω κάποια άλλη rom? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Εχω την KG6.Μπορώ να περασω τον kernel ninphetamine 2.0.5?Η πρέπει να εχω κάποια άλλη rom? βάζεις πρώτα cf-root και μετά περνάς όποιο κερνελ θέλεις... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Εχω την KG6.Μπορώ να περασω τον kernel ninphetamine 2.0.5?Η πρέπει να εχω κάποια άλλη rom? Μπορεις.:):):):):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Δεν είναι branded οι συσκευές. Μα σήμερα πού πήγα είδα μέχρι και LG Optimus 2X να έχει Vodafone live στο μενου του... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Μα σήμερα πού πήγα είδα μέχρι και LG Optimus 2X να έχει Vodafone live στο μενου του... Γίνεται κανονικά πάντως, με φλασάρισμα ενός επίσημου firmware, είτε Ελληνικό, είτε ξένο. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 βάζεις πρώτα cf-root και μετά περνάς όποιο κερνελ θέλεις... Αυτο δεν το εχω καταλαβει γιατι πρεπει να γινει ετσι.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Αυτο δεν το εχω καταλαβει γιατι πρεπει να γινει ετσι.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk τον ninphetamine μπορεις να τον περασεις και με odin αλλα οι περισσοτεροι θελουν cwm γιαυτο σου ειπα να κανεις cf root [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 τον ninphetamine μπορεις να τον περασεις και με odin αλλα οι περισσοτεροι θελουν cwm γιαυτο σου ειπα να κανεις cf root Σωστος :) Ξεχασα οτι το nimphetamine δεν εχει CWM . Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts