galanakop Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 ρε θα μας τρελάνουν....εκει που πάμε να στρωσουμε την v9 ερχετε η v10... ποιος θα μου εξηγηση τι κανει το dln??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 η v10 είναι όλα τα λεφτά με τον καινουργιο κερνελ εκανα full wipe και μετα εγκατασταση(δεν ειναι υποχρεωτικο αυτο)...σταθερη,γρηγορη και οτι δοκίμασα δουλεύει με τις μπάντες...τώρα μένει μόνο να δω πως παει απο μπαταρία και να βγει και αναβάθμιση για το blue theme... μαγκες η ρομ κάνει παπάδες... edit:το bln δεν το δοκιμασα γιατι δε μου χρειαζετε :) [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 ρε θα μας τρελάνουν....εκει που πάμε να στρωσουμε την v9 ερχετε η v10... ποιος θα μου εξηγηση τι κανει το dln??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3730852#post3730852 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingerion Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3730852#post3730852 δεν κατάλαβα τίποτα ;-( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Εβαλα το πρωι την ρομ του Leomar. Mετα απο λιγο βγηκε νεα ρομ. Δεν την περναω ομως, βαριεμαι παλι τα ιδια :lol: Ερωτηση: Η ρομ ειχε μεσα μια εφαρμογη Openvpn που δεν καταλαβαινω τι υποτιθεται πως κανει. Τι κανει? Ερωτηση 2: στο θεμα του JKay μπορουμε να αφαιρεσουμε καποιες επιλογες απο τη lockscreen? Η εφαρμογη του (που κατεβασα) εχει τετοια επιλογη, αλλα στο τελος δεν αλλαζει κατι (σε αυτο που θελω, οι αλλες επιλογες λειτουργουν Οκ). Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 δεν κατάλαβα τίποτα ;-( Αναβοσβηνουν τα πληκτρα αφης αν εχεις αναπαντητη κληση, μηνυματα ή mail. Σαν να ηταν led. ΕΝΤΙΤ: Σορυ, double post, merge καποιος please :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 δεν κατάλαβα τίποτα ;-( Είναι ειδοποίηση ότι κάτι συμβαίνει που χρησιμοποιεί το οπίσθιο LED φωτισμό των κουμπιών της συσκευής. Όταν έχεις αναπάντητη, μήνυμα, mms, email κλπ αδιάβαστα, σου ανάβουν τα δύο κουμπιά γύρω από το κεντρικό κι έτσι καταλαβαίνεις ότι κάτι έχεις που πρέπει να δεις με μια ματιά χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσεις τη συσκευή. Όχι δεν είναι το ίδιο με το NoLed γιατί αυτός ο τρόπος ειδοποίησης (BLN) καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια, σημαντικά λιγότερη σε σχέση με το NoLED που χρησιμοποιεί την οθόνη. Ναι είναι κάτι που η Samsung έπρεπε να το έχει ενσωματώσει σαν επιλογή στις μαμά λειτουργίες από το πρώτο κιόλας galaxy και ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο που δεν το έκανε ούτε τότε, ούτε τώρα με το δεύτερο galaxy. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Παιδια εχω βαλει τη kg2 την official. Μπορω να βαλω καποιο custom kernel που να εχει ενσωματωμενο bln? Και αν ναι πρεπει να κανω hard reset μετα? Αν ναι δεν εχει νοημα βαζω αλλη rom... (Το hard reset θελω να αποφυγω) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) Mόλις την δοκίμασα την CRISKELO.Πραγματικά η πιο ολοκληρωμενη custom rom και μαζι με την cognition ειναι οι αγαπημένες μου...αλλα ρε παιδια απο το GS1 το theme της το βρίσκω τέρμα καγκούρικο :p Eλληνικά στο swype με το tutorial στο πρωτο post σας μπηκαν κανονικα? Edited August 2, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 παιδια για να περασω την ανβ του criskelo πρεπει να εχω κανει root την συσκευη μου πρωτα ? αν ναι πρεπει να κανω κατι αλλο πριν την περασω και αφου εχω κανει root ??? "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 παιδια για να περασω την ανβ του criskelo πρεπει να εχω κανει root την συσκευη μου πρωτα ? αν ναι πρεπει να κανω κατι αλλο πριν την περασω και αφου εχω κανει root ??? Να έχεις clockworkmod και αυτό προυποθέτει να έχεις τον CFroot kernel. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) Παιδιά υπάρχει τρόπος να δουλέψουν στη ρομ toy criskelo τα widgets της samsung? Ειδικά το buddies now μου ήταν πολύ χρήσιμο. Επίσης..πως στο καλό αλλάζουμε την γραμματοσειρά στο ρολόι της lockscreen????? Edited August 2, 2011 by tifoso_111 Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Να έχεις clockworkmod και αυτό προυποθέτει να έχεις τον CFroot kernel. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου !! Δηλαδή πρέπει να περάσω αυτό το αρχείο : CF-Root-SGS2_XW_CLK_KF3-v4.0-CWM4.zip ?? έχω αριθμό κατασκευής που τελειώνει σε KF3 "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 με την καινούρια 2.4 ρομ του leomar κανένας εντυπωσεις απο το wifi? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Εγω εχω 'ηδη kg6 v9 χωρις να εχω περάσει το cf root kg6, πρεπει να το περάσω οπωσδήποτε ? Και αν ναι, κανονικά απο πάνω με odin ετσι ? Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Μια βοήθεια κάποιος αν γνωρίζει. Εχω βάλει την criskelo v10 και έχω ενα προβληματάκι με το εταιρικό email (exchange). Συγκεκριμένα, δεν εμφανίζει σωστα το περιεχόμενο των emails. Δηλαδή χωρίζει στο τέλος της κάθε σειράς την λέξη όπως να'ναι και κάνει την ανάγνωση πολύ κουραστική. Αυτό με την official KF3 δεν συνέβαινε. Ο μόνος τρόπος να τα εμφανίσει σωστά είναι να πατήσω κάτω το "Load more details" αλλά αυτό πρώτον κατεβάζει παραπάνω δεδομένα και δεύτερον πρέπει να το κάνω για κάθε email που έρχεται (δέχομαι τη μέρα περίπου 20-30 emails οπότε δεν είναι και οτι καλύτερο) Για να καταλάβετε καλύτερα το πως τα εμφανίζει, παραθέτω το παρακάτω απο τους όρους χρήσης ωστε να πάρετε μια ιδέα: Γενικές Πληροφορίες: Το myphone.gr παρέχει στους επισκέπτ ες/χρήστες του δικτυακού του τόπου μια ευρεία γκάμα υπηρεσ ιών και σελίδων, επιλογών και πηγών, συμπεριλαμβαν όμενων διαφόρων εργαλείων επικοινωνίας. Στις σελίδες του φιλοξ ενούνται ειδήσεις από το χώρο των τηλεπικοινωνιών, περιεχομένου Το παραπάνω το κάνει είτε το περιεχόμενο του email είναι στα Ελληνικά, είτε στα Αγγλικά. Μου φαίνεται πολύ περίεργο μιας και με την stock ΚΕ2 και ΚF3 μου τα εμφάνιζε όλα κανονικά. Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Καινουργιο blue theme from criskelo!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1182653 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Εγω εχω 'ηδη kg6 v9 χωρις να εχω περάσει το cf root kg6, πρεπει να το περάσω οπωσδήποτε ? Όχι....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 με την καινούρια 2.4 ρομ του leomar κανένας εντυπωσεις απο το wifi? Λίγο βελτιωμένο το βλέπω, οπότε αν το συνδυάσω με αυτό που λένε τα παιδιά για την criskelo, μάλλον τελικά η βελτίωση οφείλεται στην βάση των custom rom που είναι η kg6.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Λίγο βελτιωμένο το βλέπω, οπότε αν το συνδυάσω με αυτό που λένε τα παιδιά για την criskelo, μάλλον τελικά η βελτίωση οφείλεται στην βάση των custom rom που είναι η kg6.. Sent from Galaxy! εβαλα την kg6 custom. δεν ειχε τοση φδιαφορα στο wifi απο την kg3 η ciskelo εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά μονο για αυτο αξιζει να την βαλει καποιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 εβαλα την kg6 custom. δεν ειχε τοση φδιαφορα στο wifi απο την kg3 η ciskelo εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά μονο για αυτο αξιζει να την βαλει καποιος Όταν λέω λίγο βελτιωμένο εννοώ 1 μπάρα σταθερά πιο πάνω από πριν στην leomar..με την criskelo είναι παραπάνω; Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 (edited) απο την stock kg6 2 μπαρες πάνω παντα κατι ασχετο . μπορω απο το recovery mode να κανω rstore? περασα το black theme και το κινητο κρεμασε και δεν κανει τιποτα μονο restart. το περασα στην criskelo v10. το νουσας!! Edited August 3, 2011 by manwlis77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Wipe data and Dalvik Cache απο που προτείνεται να γίνονται ? Εμενα με factory reset στην v9 μου κολλησε στο bootscreen με infinite loop. Τωρα δεν ξερω αν θα γίνει το ιδιο και στην v10 που βαλα ... Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Wipe data and Dalvik Cache απο που προτείνεται να γίνονται ? Από τo recovery. απο την stock kg6 2 μπαρες πάνω παντα κατι ασχετο . μπορω απο το recovery mode να κανω rstore? Ναι, αν έχεις πάρει ήδη κάποιο backup. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 παιδιά όσοι περάσατε την ν10 του criskelo βλέπεται διαφορά στη μπαταρία?εμένα μου φαίνεται ότι τρωι παραπάνω μπαταρία από την προηγούμενη ρομ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts