Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες εβαλα μια χαρα τη stock KG2 και CFROOT KERNEL κανονικα χωρις προβληματα! Μου κανει το εξης κουλο. Οταν στις εφαρμογες εχω απο 2 σελιδες εφαρμογες και παραπανω φαινονται ολα οκ. Οταν εχω μια (μαρεσει να τα βαζω σε φακελους) μου τη δειχνει κενη! Αν πατησω επεξεργασια ή προβολη σε λιστα τα δειχνει ολα οκ, οταν πατησω σε πλεγμα δεν μου δειχνει τιποτα! Αν ομως στη υποτιθεμενη κενη σελιδα πατησω την οθονη στο σημειο που βρισκοταν μια εφαρμογη την ανοιγει κανονικα απλα δεν φαινονται τα εικονιδια!!! Οτι πιο κουλο εχω δει... Παρτε κai screenshots... (η πρωτη εικονα ειναι οταν εχω μια σελιδα εφαρμογες, η δευτερη και η τριτη οταν εχω 2 σελιδες) :dash:

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χθες εβαλα μια χαρα τη stock KG2 και CFROOT KERNEL κανονικα χωρις προβληματα! Μου κανει το εξης κουλο. Οταν στις εφαρμογες εχω απο 2 σελιδες εφαρμογες και παραπανω φαινονται ολα οκ. Οταν εχω μια (μαρεσει να τα βαζω σε φακελους) μου τη δειχνει κενη! Αν πατησω επεξεργασια ή προβολη σε λιστα τα δειχνει ολα οκ, οταν πατησω σε πλεγμα δεν μου δειχνει τιποτα! Αν ομως στη υποτιθεμενη κενη σελιδα πατησω την οθονη στο σημειο που βρισκοταν μια εφαρμογη την ανοιγει κανονικα απλα δεν φαινονται τα εικονιδια!!! Οτι πιο κουλο εχω δει... Παρτε κai screenshots... (η πρωτη εικονα ειναι οταν εχω μια σελιδα εφαρμογες, η δευτερη και η τριτη οταν εχω 2 σελιδες) :dash:

Συνέβη και σε μένα αυτό και είδα να αναφέρεται και στο xda, αλλά λύση δεν βρήκα. Βέβαια έκτοτε έχω βάλει το SPB Shell 3D, οπότε έχω ξεχάσει το πρόβλημα με τον twlauncher! ;)

Συνέβη και σε μένα αυτό και είδα να αναφέρεται και στο xda, αλλά λύση δεν βρήκα. Βέβαια έκτοτε έχω βάλει το SPB Shell 3D, οπότε έχω ξεχάσει το πρόβλημα με τον twlauncher! ;)

Στη kf3 παντως δεν μου το εκανε μονο στη KG2. Κανα αλλο καλο launcher ξερεις? οχι 3d ομως να μοιαζει me τον stock...

Στη kf3 παντως δεν μου το εκανε μονο στη KG2. Κανα αλλο καλο launcher ξερεις? οχι 3d ομως να μοιαζει me τον stock...

εφω εχω τον adw launcher και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

πολυ καλος και ο launcher pro

Adw ex και τα μυαλά στα κάγκελα!

Sent from Galaxy!

Αντώνης

• Administrators

Adw ex και τα μυαλά στα κάγκελα!

Sent from Galaxy!

Να θυμίσω ότι για launcher συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=282395

Modpic.gif

δοκίμασε κανένας την cognition 1.20 να μου πει αν ο στοκ browser διορθώθηκε η οχι?

Δεν βλέπω τίποτα στο changelog.. δεν παίζει να διορθώθηκε. Πιστεύω πρώτα θα βγει κάποιο fix για HW Accel (deodexed) browser και μετά θα το δούμε σε ρομ.

Δεν βλέπω τίποτα στο changelog.. δεν παίζει να διορθώθηκε. Πιστεύω πρώτα θα βγει κάποιο fix για HW Accel (deodexed) browser και μετά θα το δούμε σε ρομ.

ένας σοβαρός λόγος για να μείνω με τη leomar 2.2 μιας και ο stock είναι καλύτερος απ όσους browser έχω δοκιμάσει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ένας σοβαρός λόγος για να μείνω με τη leomar 2.2 μιας και ο stock είναι καλύτερος απ όσους browser έχω δοκιμάσει...

+ 1...

Sent from Galaxy!

Αντώνης

επίσης να πω οτι με leomar 2.2 και ninphetamine v2 μετα απο calibrate η μπαταριά μέσα σε 9ωρες και κατι σε αναμονή με κλειστό wifi και 3g απο 100% έπεσε στο

98%....νομίζω είναι πολύ καλά...

edit:κάτι άλλο που μου αρέσει στη leomar είναι οτι ο developer απαντάει σχεδόν σε όλα τα ποστ άμεσα..

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

επίσης να πω οτι με leomar 2.2 και ninphetamine v2 μετα απο calibrate η μπαταριά μέσα σε 9ωρες και κατι σε αναμονή με κλειστό wifi και 3g απο 100% έπεσε στο

98%....νομίζω είναι πολύ καλά...

edit:κάτι άλλο που μου αρέσει στη leomar είναι οτι ο developer απαντάει σχεδόν σε όλα τα ποστ άμεσα..

Και μένα..υποστηρίζει την rom του 100%!

Edit

Για όσους την έχουν το ξαναλέω...δοκιμάστε τον lulzactive kernel του tegrak..το κάτι άλλο...

Sent from Galaxy!

Αντώνης

ρε παιδια τι προτεινετε να κανω για να εχω μπαταρια 2 μερες γεματες και πολυ νορμαλ χρηση....???? να κατεβασω την cpu να δουλευει στα 1000mhz????

ρε παιδια τι προτεινετε να κανω για να εχω μπαταρια 2 μερες γεματες και πολυ νορμαλ χρηση....???? να κατεβασω την cpu να δουλευει στα 1000mhz????

Είναι κρίμα να αφήσεις την ferrari..δοκίμασε με κάποιον kernel με δυνατότητα uv (lulz,nimphetamine κλπ)

Sent from Galaxy!

Αντώνης

εχει δοκιμασει καποιος κανενα κερνελ?? ειναι πραγματικα τραγικο το θεμα μπαταριας!!!!!!!

ακούγονται πολύ καλά λογία για τον lulz και για τον ninphetamine(για τον δεύτερο επιβεβαιώνω κ εγω) απλα ο lulz ειναι ακομα σε beta οποτε

περιμενω να βγει official για να τον δοκιμασω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ακούγονται πολύ καλά λογία για τον lulz και για τον ninphetamine(για τον δεύτερο επιβεβαιώνω κ εγω) απλα ο lulz ειναι ακομα σε beta οποτε

περιμενω να βγει official για να τον δοκιμασω...

Και οι δύο είναι top ....αν θες οικονομία μπαταρίας αρχικά μην πειράξεις τίποτα..άστο σε default για να δεις αν σου κάνει το battery drain..αν όχι κάνε uv.. .εγώ είμαι με oc και μου κρατάει 24 ώρες χαλαρά...(θέλει όμως λίγο διάβασμα στα πρώτα post των kernels )

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Θελω να περασω την ]Exynos Extreme 3.4 ★ KG2 ★ inc. Ninphetamine 2.0 & Launcher2 + TW4.

πρωτα περνας την base rom και μετα με update την 3.4.

Θέλω να ρωτήσω hard reset ποτε κανω πριν η μετα το update?

Παιδία καλησπέρα.

Είμαι με cognition 1.13 και στην χρήση μπαταρίας βλέπω οτι το κινητό είναι όλη την ώρα awake. Όταν το κάνω reboot η κατάσταση στρώνει αλλα μετά απο μερικές ώρες το κάνει πάλι με αποτελέσμα η μπαταρία να βγαζει μέρα με το ζόρι. Παίζει να φταίει κάποια εφαρμογή η δεν έκατσε καλα η ρομ?

Samsung Galaxy S2

Rom: Omega v23

Και μένα..υποστηρίζει την rom του 100%!

Edit

Για όσους την έχουν το ξαναλέω...δοκιμάστε τον lulzactive kernel του tegrak..το κάτι άλλο...

Sent from Galaxy!

Τ

Αντώνη πια rom. Φορας???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...