Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε το νου σας και εδώ: http://www.romkitchen.org/

Η "κουζίνα" ανοίγει αύριο για τρελό cooking όμως....

Από stefunel:

It's been a long time since I've been around here, but I've been busy.

Some heads-up and news :

KG2 is now available via beta kitchen and will be available in the public kitchen ASAP after some testing (tomorrow or the day after that)

It will be available with some tweaks, csc selections and more, a bit different that the current beta kitchen.

updgen is in the works for both the sgs2 and the sgs.

Οι kitchen ROMs στο SGS ήταν (και είναι) πολύ αξιόπιστες με πληθώρα επιλογών και πραγματικό "cooking" στα μέτρα και γούστα του καθένα ξεχωριστά... Προσεχώς και στο SGS2...:p

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Παιδιά ευχαριστώ για την αμεση απαντηση!

Εχει δοκιμασει κανεις την Kg2?Βελτιωνει το wifi?

Είναι εν γένει καλύτερη από την KG1. Όσον αφορά το wifi μην περιμένεις θαύματα.

Κ αν μπορειτε να με διαφωτισετε σχετικα με το ποια απο τις 2 εκδοσεις που εχει στο samfirmware να κατεβασω θα το εκτιμουσα!!ευχαριστώ!

Όποια και να κατεβάσεις... η ίδια είναι.

Modpic.gif

Ωραια!Την κατεβασα, αλλα εχω ακομη μια απορια!Το csc τι ακριβως εξυπηρετει!Βρηκα στο xda το ιδιο firmware me csc XEUKD1 απο τον Darkyy!Μηπως αν βαλω αυτο θα έχει κ ελληνικα στο SWYPE ή δεν εχει καμια σχεση?

• Administrators
Βάλε το δικό του CSC, έχει να κάνει με τα regions που απευθύνεται η rom. Για ελληνικό swype έχει δοθεί λύση στις πιο πίσω σελίδες. Όλα τα υπόλοιπα είναι κανονικά ελληνικά.

Modpic.gif

δυστυχώς δεν δουλεύει η cognition 1.15 με το chainfire 3d...παίζω κανονικά ενα παιχνίδι αλλα αν το κλείσω και ξαναμπώ τοτε κρασαρει...

δεν ξέρω αν φταίει η ρομ η ο κερνελ αλλα με τις προηγούμενες εκδόσεις 1.08 και 1.13 δεν ειχα κανένα πρόβλημα...

θα περιμένω να δοκιμάσω την 1.20 και αν εχω και με αυτη πρόβλημα τότε γυρίζω σε stock...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

δυστυχώς δεν δουλεύει η cognition 1.15 με το chainfire 3d...παίζω κανονικά ενα παιχνίδι αλλα αν το κλείσω και ξαναμπώ τοτε κρασαρει...

δεν ξέρω αν φταίει η ρομ η ο κερνελ αλλα με τις προηγούμενες εκδόσεις 1.08 και 1.13 δεν ειχα κανένα πρόβλημα...

θα περιμένω να δοκιμάσω την 1.20 και αν εχω και με αυτη πρόβλημα τότε γυρίζω σε stock...

Τι εχει αυτο το chainfire 3d και ειναι τοσο δημοφιλές?

Παιδια υπαρχει ενημερωσει ποτε θα ανεβει η cognition 1.20???

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Τι εχει αυτο το chainfire 3d και ειναι τοσο δημοφιλές?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307702

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Να σας κανω μια ερώτηση η XXKG2 εχει ελληνικο πληκτρολόγιο?

Την Darky rom2 την εχει δοκιμάσει κανεις? Το ρωτάω γιατι στο galaxy s εβγαζε τις καλύτερες ρομ.

εχει δοκιμασει κανεις την Lite'ning Rom v3.0 XXKG2 - Fast as Lightning?

Edited by baggelisrouk

την εχω δοκιμασει εγω Lite'ning Rom v3.0 XXKG2 - Fast as Lightning πολυ καλη ρομ!!!!!το μονο σπάσιμο ειναι οτι πρεπει να φλασαρεις μέσω odin:( αυτο που παρατήρησα ειναι οτι το wifi δυνάμωσε λιγο!!!!!

την εχω δοκιμασει εγω Lite'ning Rom v3.0 XXKG2 - Fast as Lightning πολυ καλη ρομ!!!!!το μονο σπάσιμο ειναι οτι πρεπει να φλασαρεις μέσω odin:( αυτο που παρατήρησα ειναι οτι το wifi δυνάμωσε λιγο!!!!!

έχει ελληνικά? bugs?

έχει ελληνικά? bugs?

ναι φιλε μου εχει ελληνικα και στο swype εχει απο bugs δεν παρατήρησα τιποτα προς το παρόν ολα καλα:)

Εβαλα την KG2 απο samfirmware και έχω πρόβλημα με τα SMS. Οτι επιλογή και να βάλω στις ρυθμίσεις, σπάει το μήνυμα στους 70 χαρακτήρες. Πως μπορώ να το φτιάξω?
Phantom Of The Opera

• Administrators
Εβαλα την KG2 απο samfirmware και έχω πρόβλημα με τα SMS. Οτι επιλογή και να βάλω στις ρυθμίσεις, σπάει το μήνυμα στους 70 χαρακτήρες. Πως μπορώ να το φτιάξω?

Ποιο CSC έχεις; Δώσε στη συσκευή σου *#272*IMEI# και θα το δεις. Αν έχεις το XEU δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Αν έχεις διαφορετικό και το αλλάξεις σε ΧΕU θα σου δουλέψει αλλά θα σου κάνει και hard reset.

Να σας κανω μια ερώτηση η XXKG2 εχει ελληνικο πληκτρολόγιο?

Ναι σε αυτό της Samsung, όχι στο Swype.

Modpic.gif

Αρχικά είχε περάσει το KOR by default. Mπήκα το έκανα XEU αλλά πάλι τα ίδια. Ειτε επιλέγω unicode είτε αυτόματο στις ρυθμίσεις, σπάει το μήνυμα στους 70 χαρακτήρες.
Phantom Of The Opera

Ναι με το default. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά στο ODIN επέλεξα το GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKG2.tar και όχι το GT-I9100-CSC-ΗΟΜΕ-MULTI-OXAKG2.tar
Phantom Of The Opera

• Administrators
Ναι με το default. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά στο ODIN επέλεξα το GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKG2.tar και όχι το GT-I9100-CSC-ΗΟΜΕ-MULTI-OXAKG2.tar

Όχι, δεν έχει σημασία αυτό.

Modpic.gif

Για όσους έχουν την leomar rom το παρακάτω link είναι το καινούριο swype ΜΕ ελληνικά..

http://www.multiupload.com/MNAP2TIVDM

Πρώτα από όλα επιλέγουμε σαν default κάποιο άλλο πληκτρολογιο εκτός swype, κάνουμε extract το ζιπάκι και με root explorer αφού πριν μετονομάσουμε στο system/app το swype.apk σε swype.apk1 ώστε να το έχουμε για backup αν κάτι δεν πάει καλά, μεταφέρουμε το extracted swype.apk στο system/app και κάνουμε reboot(ας έχουμε πάρει και ένα backup της rom πριν μήπως κάτι δεν πάει καλά)..μετά πάμε στις ρυθμίσεις του swype και επιλέγουμε γαλλικά(!)

Προσοχή ΔΕΝ γνωρίζω αν λειτουργεί σε άλλη ρομ το έχω δοκιμάσει μόνο σε leomar.

πηγή...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1169939

Sent from Galaxy!

Αντώνης

και εγω το ιδιο θεμα εχω..δεν εχω αλλαξει βεβαια ακομα το sailed code σε xeu αφου ουτως η αλλως βλεπω οτι δεν αλλαζει κατι..αν το βαλεις σε αλφαβητο gsm τιποτα παλι??

Με το Αλφάβητο GSM μπορείς να στείλεις κανονικά με 160 αλλά σου βγάζει μήνυμα "Message may be corrupted on recepient device. Change input mode to automatic" και φυσικά πηγαίνουν ερωτηματικά στον άλλο και κινέζικα.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να περάσω την stock KE2 που είχε το κινητό όταν το πήρα? Κατέβασα και έβαλα μέσω ODIN αυτό που αναφέρεται εδώ αλλά έχει μόνο ενα .tar αρχείο μέσα. Το βάζω στο ODIN στο πεδίο PDA, το περνάει κανονικά αλλά μετά το κινητό συνεχώς κολλάει και βγάζει σφάλματα, δεν δουλεύει τίποτα απολύτως.

Phantom Of The Opera

Λοιπόν παίδες, μετά από 1 εβδομάδα περίπου με την Leomar 2.1 (από wipe data, case, davlik, battery calibr.) και με kernel nipphetamine 1.4 (και μετά από αρκετές ROM που δοκιμασα, Viliant, Cognition, Batista), μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι με δοαφορά η καλύτερη στο θέμα (κυρίως) της μπαταρίας (τελευταίο παράδειγμα, χρήση 58 ώρες είμαι στο 36% - με normal χρήση) αλλά και χωρίς κανένα rebbot, κανενα κόλλημα κ.λπ. Την συστήνω ανεπιφύλακτα

Λοιπόν παίδες, μετά από 1 εβδομάδα περίπου με την Leomar 2.1 (από wipe data, case, davlik, battery calibr.) και με kernel nipphetamine 1.4 (και μετά από αρκετές ROM που δοκιμασα, Viliant, Cognition, Batista), μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι με δοαφορά η καλύτερη στο θέμα (κυρίως) της μπαταρίας (τελευταίο παράδειγμα, χρήση 58 ώρες είμαι στο 36% - με normal χρήση) αλλά και χωρίς κανένα rebbot, κανενα κόλλημα κ.λπ. Την συστήνω ανεπιφύλακτα

ποιον κερνελ εχεις πανω φιλε ? και με ποιες ρυθμισεις ? :rolleyes:

Παύλος

ποιον κερνελ εχεις πανω φιλε ? και με ποιες ρυθμισεις ? :rolleyes:

Kernel όπως είπα τον nimphetamine 1.4 χωρις να πειράξω καμία ρύθμιση από τις deafault και το SetCPU στο conservative.Επίσης τα κλασσικά tips για την μπαταρία:

α. Disable Fast Dormancy:

1: Dial *#9900#

2: Press Disable Fast Dormancy

3: Press Exit

β. Disable Samsung App Notifications:

Settings > Applications > Samsung Apps

Tick Off

και

γ.Πάγωμα με το titanium κάποιων "περιττών" εφαρμογών

Με αυτά και μόνο η μπαταρία έχει αγγίξει το τέλειο και πραγματικά το σκέφτομαι αν θα δοκιμάσω κάτι άλλο.

Ρε παιδιά, υπάρχει τρόπος να έχω αγγλική γλώσσα στο μενού του κινητού, αλλά να μου εμφανίζει τη μπάρα κύλισης στα contacts στα ελληνικά;

Το περίεργο είναι ότι όταν το έχω στα ελληνικά, η μπάρα εμφανίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες και στο τέλος έχει τους αγγλικούς, αλλά όταν το κάνω αγγλικά δεν υπάρχουν καθόλου ελληνικοί χαρακτήρες.

Καμιά ιδέα;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...