nnik_1969 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 έχει δοκιμάσει κανείς rom με το crt effect και να αξίζει;έχετε να μου προτείνετε καμία;ευχαριστώ! Δοκίμασε αυτό πρώτα από το μαρκετ.https://market.android.com/details?id=com.katecca.screenofflock&feature=more_from_developer μπορεί να σου κάνει. Μην αλλάζεις ολόκληρη ρομ για ενα εφέ. Έχει επιλογή να σβήνει η οθόνη με διάφορα εφέ. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfrei Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Σημερα, εφτασε το USB jig... Για να μηδενιστει ο counter (και να σβηστει το ! ) ποια ειναι η διαδικασι με το jig ? Πρεπει να bootaro σε DownLoad Mode και μετα τοποθετω το jig ? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 βαζεις το jig,μπαινει μονο του σε download mode και η δουλεια εγινε. εγω εχω μια αλλη απορια.αυτο θα δουλεψει και αν ναι πιον κωδικο να βαλει καποιος για να παρει την KE7 επισημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfrei Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 βαζεις το jig,μπαινει μονο του σε download mode και η δουλεια εγινε. οκ... done με το jig (μηδενισε ο counter, γράφει ότι εχω official ROM και εξαφανίστηκε και το κιτρινο θαυμαστικο .... nice THNX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 μπορεις να μου δωσεις link απο που το αγορασες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 οκ... done με το jig (μηδενισε ο counter, γράφει ότι εχω official ROM και εξαφανίστηκε και το κιτρινο θαυμαστικο .... nice THNX μετα απο αυτο πρεπει να περασεις καποια ρομ; ή εχει αθτη που ειχες μεσα; θελω να πω διαγραφονται ολα ωστε να πρεπει να περασεις καποια ρομ μετα; ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 οχι.μενεις με αυτη που εισαι και δεν διαγραφεται τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfrei Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 μετα απο αυτο πρεπει να περασεις καποια ρομ; ή εχει αθτη που ειχες μεσα; θελω να πω διαγραφονται ολα ωστε να πρεπει να περασεις καποια ρομ μετα; Μενουν ολα όπως τα ειχες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfrei Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 (edited) μπορεις να μου δωσεις link απο που το αγορασες? απο εδω Samsung i9100 Galaxy S II Download mode USB Dongle Jig 5,6 ευρω . Εφτασε σε 9 ήμερες... Edited June 24, 2011 by kfrei Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 απο εδω Samsung i9100 Galaxy S II Download mode USB Dongle Jig 5,6 ευρω . Εφτασε σε 9 ήμερες... Αυτο χρειαζεται αν δεν περνας custom roms (δηλαδη αν βαλω επισημη ΚΕ7 και το γυρισω μετα στην ΚΕ2 ) ? Ρωταω επειδη εχω μπερδευτει και σαφη απαντηση δεν πηρα ακομη . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Αυτο χρειαζεται αν δεν περνας custom roms (δηλαδη αν βαλω επισημη ΚΕ7 και το γυρισω μετα στην ΚΕ2 ) ? Ρωταω επειδη εχω μπερδευτει και σαφη απαντηση δεν πηρα ακομη . ke7 δεν εχει βγει ακομη επισημα για ελλαδα.. αν την βγαλεις οταν βγει, μεσω του kies δεν το χρειαζεσαι. αν ομως την βαλεις απο τις ανεπισημες που εχουν βγει, μεσω odin, τοτε το χρειαζεσαι. ακομη και αν ξαναγυρισεις στην ke2 εχει μετρηθει το flashαρισμα. αυτο ειναι ολο.. :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 οκ... done με το jig (μηδενισε ο counter, γράφει ότι εχω official ROM και εξαφανίστηκε και το κιτρινο θαυμαστικο .... nice THNX Εβαλες πανω το jig και μπηκε σε download mode.Μετα τι εκανες?Εβγαλες μπαταρια για να κλεισει η φλασαρες? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Εβαλες πανω το jig και μπηκε σε download mode.Μετα τι εκανες?Εβγαλες μπαταρια για να κλεισει η φλασαρες? Απλή επανεκκίνηση θέλει με πατημενο το power button. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfrei Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Εβαλες πανω το jig και μπηκε σε download mode.Μετα τι εκανες?Εβγαλες μπαταρια για να κλεισει η φλασαρες? Σε "κλειστο" κινητό, εβαλα το jig, bootare μονο του σε download mode, (εγραφε downloading οπως οταν φλασαρεις), απευθειας μηδενισε counter κλπ, εβγαλα το jig. Εκλεισα το κινητο, και στο επομενο ανοιγμα/boot εφυγε το θαυμαστικο και ειχα ακριβως αυτα που ειχα και πριν χωρις να χαθει τιποτε.... Απολυτως ασφαλες.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 βαζεις το jig,μπαινει μονο του σε download mode και η δουλεια εγινε. εγω εχω μια αλλη απορια.αυτο θα δουλεψει και αν ναι πιον κωδικο να βαλει καποιος για να παρει την KE7 επισημα? Δεν θα δουλέψει. Είναι για το sgs1 και εκτός αυτού δεν δουλεύει ούτε εκεί πλέον. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 παιδια μια ερωτηση εχει τυχει σε κανεναν εαν του κολησει στο odin να του γινει semi bricked το κινητο δηλαδη να βγαζει ενα τηλεφωνο και ενα pc με ενα τριγωνο στην μεση? υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 αυτο νομιζω οτι μπαινει σε download mode ειτε κανονικα ειτε με jig οποτε δεν εχεις θεμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 παιδια μια ερωτηση εχει τυχει σε κανεναν εαν του κολησει στο odin να του γινει semi bricked το κινητο δηλαδη να βγαζει ενα τηλεφωνο και ενα pc με ενα τριγωνο στην μεση? Στο sgs το είχα πάθει παλιά και έκανα reflash και δεν έπαιξε πρόβλημα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Παιδια επειδη εγω εχω ενα sg2 απο αγγλια και φοραει την ke7 απο την μανα του. Εχω βρει ομως καποια bugs ,οπως για παραδειγμα στη λειτουργια ως access point, μετα απο καμια ωρα χρηση και ενα εχουν συνδεθει επανω δυο τρεις συσκευες σταματαει να στελνει ιντερνετ, κι αν παω να απενεργοποιησω τη λειτουργια AP πεταει σφαλμα! Εχει βγει καμια πιο καινουργια rom η καμια καλη cooked να του βαλω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Παιδια επειδη εγω εχω ενα sg2 απο αγγλια και φοραει την ke7 απο την μανα του. Εχω βρει ομως καποια bugs ,οπως για παραδειγμα στη λειτουργια ως access point, μετα απο καμια ωρα χρηση και ενα εχουν συνδεθει επανω δυο τρεις συσκευες σταματαει να στελνει ιντερνετ, κι αν παω να απενεργοποιησω τη λειτουργια AP πεταει σφαλμα! Εχει βγει καμια πιο καινουργια rom η καμια καλη cooked να του βαλω? Έχουνε βγει KF1/KF2 αλλά δεν ξέρω αν το έχουνε διορθώσει αυτό που λες. Ίσως η λύση που θες εσύ να είναι απλά μια επαναφορά εργοστασιακών. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Το γράφω εδώ μιας και το αναφέραμε και στο θέμα για την υπερθέρμανση. Υποθετικά πάντα, σκέφτομαι ότι αν το θέμα της υπερθέρμανσης είναι λόγω cpu, και συγκεκριμένα επειδή η συσκευή ήταν έτοιμη να κυκλοφορήσει χρονισμένη στα 1ghz, και τελικά κυκλοφόρησε στα 1,2, συνεπώς υπάρχει η πιθανότητα η samsung να μην πρόλαβε να τεστάρει την συσκευή, τότε είναι αρκετά πιθανό αν το χρονίσεις κάποιος στο 1ghz να είναι μια χαρά το κινητό χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασία. προτείνω λοιπόν όσοι είστε root, να βάλετε την εφαρμογή setcpu, και να βάλετε σαν μέγιστο το 1ghz αντί του 1.2. Να ΜΗΝ αλλάξετε όμως το governor σε conservative αλλά να το αφήσετε όπως είναι μαμά. Να κάνετε ένα reboot και να δείτε πώς θα πάει η συσκευή και τι θερμοκρασίες θα σηκώνει. Μην ξεχάσετε στις ρυθμίσεις του setcpu να έχετε τσεκαρισμένο το set on boot. Τι λέτε ? ***εγώ δεν έχω sgs2 για να δοκιμάσω γι' αυτό και το προτείνω σε σας που το έχετε :). LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 παιδια μια ερωτηση εχει τυχει σε κανεναν εαν του κολησει στο odin να του γινει semi bricked το κινητο δηλαδη να βγαζει ενα τηλεφωνο και ενα pc με ενα τριγωνο στην μεση? Μου είχε γίνει και εμένα στο SG3 πιο παλιά. Πολύ σπάνια συμβαίνει. Συνήθως σου κολάει στον bootloader αν κάτι δεν πάει καλά. @TonyK, λογικά θα πέσουν οι θερμοκρασίες με αυτόν τον τρόπο :P *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Μου είχε γίνει και εμένα στο SG3 πιο παλιά. Πολύ σπάνια συμβαίνει. Συνήθως σου κολάει στον bootloader αν κάτι δεν πάει καλά. @TonyK, λογικά θα πέσουν οι θερμοκρασίες με αυτόν τον τρόπο :P φίλε βαζελάκι, το ίδιο πιστεύω κι' εγώ. Μάλιστα πιστεύω ότι εφόσον η διαφορά στην ταχύτητα και στο άνοιγμα/χρήση των εφαρμογών δεν θα είναι μεγάλη (που λογικά δεν θα είναι), εγώ θα το άφηνα μόνιμα να δουλεύει max στο 1ghz. Και επειδή οι εφαρμογές που υπάρχουν μέχρι σήμερα δεν εκμεταλλεύονται και τους δύο πυρήνες, υποθέτω ότι η συσκευή θα λειτουργεί απροβλημάτιστα ακόμα και στην ρύθμιση max 800mhz ή στα 900. Και χαμηλότερες θερμοκρασίες και μεγαλύτερη αυτονομία. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 φίλε βαζελάκι, το ίδιο πιστεύω κι' εγώ. Μάλιστα πιστεύω ότι εφόσον η διαφορά στην ταχύτητα και στο άνοιγμα/χρήση των εφαρμογών δεν θα είναι μεγάλη (που λογικά δεν θα είναι), εγώ θα το άφηνα μόνιμα να δουλεύει max στο 1ghz. Και επειδή οι εφαρμογές που υπάρχουν μέχρι σήμερα δεν εκμεταλλεύονται και τους δύο πυρήνες, υποθέτω ότι η συσκευή θα λειτουργεί απροβλημάτιστα ακόμα και στην ρύθμιση max 800mhz ή στα 900. Και χαμηλότερες θερμοκρασίες και μεγαλύτερη αυτονομία. Πήραμε τη Ferari και θα τις βάλουμε κοφτη;:) Ντροπής. Χωρίς πλάκα πάντως εγώ πρόβλημα με θερμοκρασία δεν έχω. Ζεσταίνεται που και που αλλά όχι υπερβολικά και σίγουρα όχι περισσότερο από το desire που είχα. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Κάτι άλλο πρέπει να είναι μάγκες..έχω την litening rom 1.4 με overclock στα 1500 το κινητό όταν το χρησιμοποιώ άντε να πάει στους 36 βαθμούς, και όταν το φορτίζω μέχρι 41..κλειστό πάει μέχρι 31,32 βαθμούς.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts