afilopou Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 τα βρηκα τα αρχεια στο xda απλα ρωταω για να δω πιο θα κατεβασω γιατι εχει μονο τα 3 τελευτεα ψιφια KDA KDP KE1 KE2 κτλ.... εγω πρεπει να κατεβασω το ΚΕ2? Ακριβως. το KE2 Sent from my Nexus S using Tapatalk Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ακριβως. το KE2 Sent from my Nexus S using Tapatalk ok φιλε να σε καλα οποτε οποιος αλλος εχει kernel Ι9100ΧWKE2 το λινκ ειναι αυτο http://www.multiupload.com/4C47PNWFOH και κωδικος intratech@XDA [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Παιδιά please help!!!! Πάω να κάνω root με αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278&page=69 και ενώ όλα οκ με το πρώτο βήμα με το odin ανοίγω το SuperOneClick συνδέω πατάω root και δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία. Εχω φρικάρει.Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Πιο θεωρείς πρώτο βήμα;Το root δεν είναι τόσο δύσκολο όσο δείχνει. Βάζεις το insecure kernel Ανοιγεις USB debug από τα settings. Πατας το one click root να στο κάνει Ξαναφωρτώνεις το original kernel Ένα τυπικό προβλημα είναι αν δεν εχεις τους debug drivers.Βάλε το kies αν δεν το έχεις και συνδεσε το μια φορά στο PC να εγκαταστήσει τους drivers για debug mode. Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Προς το παρών το πρώτο μήνυμα τροποποιήθηκε με την διαδικασία του root, σύμφωνα με τον οδηγό του gnkgr[/member]. Αν χρειάζεται οτιδήποτε άλλο ενημερώστε με, μιας και δεν έχω το κινητό και δεν ξέρω. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Chainfire 3D έβαλε κανείς; Βρήκα σε ένα site κάποια plugins για την συγκεκριμένη εφαρμογή. Είναι απαραίτητα; Ξέρει κανείς; Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Chainfire 3D έβαλε κανείς; Βρήκα σε ένα site κάποια plugins για την συγκεκριμένη εφαρμογή. Είναι απαραίτητα; Ξέρει κανείς; Έλα φίλε εδώ είσαι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3648420#post3648420 :) Τα plugins τα χρειάζεσαι για να εξομοιώσεις τους drivers ναι...Το έκανα post αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς μάλλον...:p Δουλεύει άψογα....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Έλα φίλε εδώ είσαι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3648420#post3648420 :) Τα plugins τα χρειάζεσαι για να εξομοιώσεις τους drivers ναι...Το έκανα post αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς μάλλον...:p Δουλεύει άψογα....;) Μην ανησυχείς. Το είδαμε το ποστ σου. :) Ο Chainfire είναι αρκετά δημοφιλής Dev στη κοινότητα του SGS, η δουλειά του είναι εξαιρετική. Όπως επίσης darky(ROM cook) και Supecurio(Kernel Dev) είναι 2 άτομα που αξίζει να ρίχνετε καμιά ματιά στη δουλειά τους. my 2 cents. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Το pc σου εχει microsoft .net framework?κατεβασες απο το thread του xda για το superoneclick το μεσαιο rar (το πιο μεγαλο rar αρχειο σε μεγεθος)? Sent from my Nexus S using Tapatalk όσο και αν φαίνεται περίεργο o kernel ενώ είχε το ίδιο όνομα είχε άλλο μέγεθος. Τέλος καλό όλα καλά!!! Ευχαριστώ πολύ πάντως! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Πές και speedmod, πές και DocRambone....:p Και εγώ απο galaxy s έρχομαι και εννοείται οτι τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση...:) H δουλειά που έχουν κάνει είναι όντως εξαιρετική το λιγότερο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 όσο και αν φαίνεται περίεργο o kernel ενώ είχε το ίδιο όνομα είχε άλλο μέγεθος. Τέλος καλό όλα καλά!!! Ευχαριστώ πολύ πάντως! Δεν καταλαβα τι εννοεις αλλα σημασια εχει οτι τα καταφερες φιλε. Sent from my Nexus S using Tapatalk Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) Το χάλασα; Πάω να κάνω root και στο βήμα που πάω να περάσω τον unsecure kernel μου βγάζει <ID:0/006> Initialzation.. <ID:0/006> Get PIT for mapping.. <ID:0/006> Firmware update start.. <ID:0/006> zImage <ID:0/006> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) του αλλάζω usb port και ξαναπατάω flash και τώρα έχει κολλήσει στο <ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7).. <ID:0/007> File analysis.. <ID:0/007> SetupConnection.. edit: Του ξανά άλλαξα usb port και πάλι τα ίδια. Ούτε πως να κάνω restart το κινητό δεν ξέρω! Κάθε βοήθεια δεκτή :) Edited May 26, 2011 by jastonas Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 @jastonas βγάλε μπαταρία, περίμενε κανά 5λεπτο και προσπάθησε να ανοίξεις το κινητό ενημέρωσε όταν γίνει, ή μπες εδώ: http://tinychat.com/myphonesgs είμαι μέσα Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) μετα το root μπορουμε εμεις που εχουμε το Ελληνικό να περασουμε τα update που δεν μας εμφανιζοντε ? αν ναι ποια ειναι η διαδικασια (μεσω odin οπως το root?) και απο που θα κανουμε download τα αρχεια ? λογικα πρεπει να ειναι αυτο ???? XWKE7 Stock Kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 Edited May 26, 2011 by chilavert_gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Παιδιά το τελευταίο firmware έχει ελληνικό μενου και swype; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Παιδιά το τελευταίο firmware έχει ελληνικό μενου και swype; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Καλημερα.Αν εννοεις το XWKE7, ναι Sent from my GT-I9100 using Tapatalk μετα το root μπορουμε εμεις που εχουμε το Ελληνικό να περασουμε τα update που δεν μας εμφανιζοντε ? αν ναι ποια ειναι η διαδικασια (μεσω odin οπως το root?) και απο που θα κανουμε download τα αρχεια ? λογικα πρεπει να ειναι αυτο ???? XWKE7 Stock Kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 Καλημερα.Αν περασεις το xwke7( οχι μονο τον kernel οπως γραφεις αλλα ολο το firmware) μεσω odin το root θα χαθει.Επισης το root δεν γινεται μεσω odin αλλα με το superoneclick αφου φλασαρεις τον insecure kernel.Διαβασε σωστα τις οδηγιες Sent from my GT-I9100 using Tapatalk --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 27, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 οποτε αν εχω κανει το root τι πρεπει να κανω για να περασω το update ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Συμπληρωματικα (και καλο θα ειναι να το κανετε) ξαναπερνατε απο πανω τον τελευταιο kernel που το κατεβαζεται απο εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 επιλεγοντας αυτον που ειχατε πριν. Αυτο γινετε απλι με τον Odin και με την ιδια διαδικασια που περασατε τον προηγουμενο kernel. Δηλ βαζουμε το τηλ. σε Download Mode ανοιγουμε το Odin και επιλεγουμε σαν PDA τον kernel που κατεβασαμε. Αφου ολοκληρωσετε την διαδικασια ειστε ΕΤΟΙΜΟΙ........ . Αυτο εγω δεν καταλαβα εχω τον XWKDD_insecure, στη σελιδα δινει τον stock Kai tov gererick.. ποιον βαζω? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Αυτο εγω δεν καταλαβα εχω τον XWKDD_insecure, στη σελιδα δινει τον stock Kai tov gererick.. ποιον βαζω? Τον insecure για αρχή για να κανείς root και μετά ξανά περνάς τον stock. Αν θες. Μπορείς και να μείνεις με τον insecure άλφα δεν βλέπω τον λόγο :) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Τον insecure για αρχή για να κανείς root και μετά ξανά περνάς τον stock. Αν θες. Μπορείς και να μείνεις με τον insecure άλφα δεν βλέπω τον λόγο :) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ρε κατι δεν παει καλα! κατεβαζω τον stock και προσπαθω να ξεzipαρω το zip για να μεινει μονο το tar.. αλλα μου λεει τα αρχεια δεν βρεθηκαν! Σαν να ειναι corrupted το αρχειο.. Δοκιμασα απο 3 mirror, τα ιδια... :(:( [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Είχα ξαναρωτήσει αλλά απάντηση δεν πήρα (ή πήρα και την ξέχασα!). Chainfire 3D δοκίμασε κανείς; Ρε κατι δεν παει καλα! κατεβαζω τον stock και προσπαθω να ξεzipαρω το zip για να μεινει μονο το tar.. αλλα μου λεει τα αρχεια δεν βρεθηκαν! Σαν να ειναι corrupted το αρχειο.. Δοκιμασα απο 3 mirror, τα ιδια... :(:( Μήπως είσαι με linux και δεν έχεις πρόβλημα στο ξεζιπάρισμα; Σήμερα θα προσπαθήσω να είμαι όλη μέρα online εδώ http://tinychat.com/myphonegs2 για κουβέντα βοήθεια και για να λέμε πόσο ωραίο είναι το κινητό μας και να χαιρόματσε! Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημερα.Αν εννοεις το XWKE7, ναι Δε νομίζω πως το XWKE7 με XEU CSC έχει ελληνικό swype... Για το menu ναι. Πρέπει να βάλεις το multi-csc από πάνω ή να κατεβάσεις το modded XWKE7 από εδώ Ρε κατι δεν παει καλα! κατεβαζω τον stock και προσπαθω να ξεzipαρω το zip για να μεινει μονο το tar.. αλλα μου λεει τα αρχεια δεν βρεθηκαν! Σαν να ειναι corrupted το αρχειο.. Δοκιμασα απο 3 mirror, τα ιδια... :(:( Δοκίμασε να ξεζιπάρεις με το 7-zip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Είχα ξαναρωτήσει αλλά απάντηση δεν πήρα (ή πήρα και την ξέχασα!). Chainfire 3D δοκίμασε κανείς; Πήρες και την ξέχασες...:p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3651751#post3651751 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 ok φιλε να σε καλα οποτε οποιος αλλος εχει kernel Ι9100ΧWKE2 το λινκ ειναι αυτο http://www.multiupload.com/4C47PNWFOH και κωδικος intratech@XDA Κ εγω αυτο τον Κερνελ εχω. γερμανικο ειναι το δικό μου. υπάρχει πιο νεα αναβάθμιση ή καλά είμαι? λεω να ανβαθμισω και μετα να κανω ροοτ αν ειναι .. ευχαριτώ Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Δε νομίζω πως το XWKE7 με XEU CSC έχει ελληνικό swype... Για το menu ναι. Πρέπει να βάλεις το multi-csc από πάνω ή να κατεβάσεις το modded XWKE7 από εδώ Δοκίμασε να ξεζιπάρεις με το 7-zip Να νομίζεις :) pda i9100xwke7 phone i9100xxke4 csc i9100xeukd1 εχει κανονικότα ελληνικό swype και ελληνικό μενού. Επίσης αν περάσεις το multi csc το kies δεν θα βγάζει update φιλικά Αργύρης Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ωραίος!! Κανείς δε μου το επιβεβαίωνε στους XDA thanks :) Αυτό νομίζω δεν ίσχυε στο SGS έτσι δεν είναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts