alexgiak Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Τι έγινε παιδιά, γιατί δεν κινείται το νήμα; Πήγα σήμερα από ομόνοια και μου είπαν τιμή, για μένα σαν γνωστός, γύρω στα 430, δεν ξέρω για ελληνικό ή ευρωπαϊκό, σφραγισμένο βέβαια ετσι. Δυστυχώς λεφτά καπούτ, από τόσα κινητά που έχω αλλάξει, από βλακεία μου, τελικά το sii είναι το πιο πλήρες, όχι τέλειο σε όλα, αλλά πλήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Μολις ειδα στο amazon.de την τιμη του κινητου στα 381.92€ http://www.amazon.de/Samsung-DualCore-Smartphone-Super-Amoled-Frontkamera/dp/B004Q3QSWQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&m=A8KICS1PHF7ZO&s=merchant&qid=1328858749&sr=1-1 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Μολις ειδα στο amazon.de την τιμη του κινητου στα 381.92€ http://www.amazon.de/Samsung-DualCore-Smartphone-Super-Amoled-Frontkamera/dp/B004Q3QSWQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&m=A8KICS1PHF7ZO&s=merchant&qid=1328858749&sr=1-1 είναι μεταχειρισμένα... (gebraucht). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Ναι τωρα το προσεξα. Μου ηρθε σαν διαφημιστικο στα μαιλ και προσεξα μονο την τιμη. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Αγγελίες αποκλειστικά και μόνο στο buy&sell, παρακαλώ να γίνει κατανοητό από όλους. Επίσης να θυμίσω ότι βρισκόμαστε σε forum και όχι σε chat room. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis1985 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 499 ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Ναι και στον κωτσοβολο καi στο multirama και στο electroword και πηγα και πηρα ενα απο multirama.μαλλον επειδη θα το αλλαξη σε i9100G αρχισαν τις εκπτωσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Το αυτί μου πήρε ότι η Wind θα το βγάλει σε πολύ καλή τιμή άμεσα.:ninja: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grpap Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 H Vodafone από χθες 499,99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryv9 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Καλησπέρα. Πήρα τηλέφωνο σήμερα στον κωτσόβολο για να μου πουν που υπάρχει σε άσπρο και μου είπαν οτι δεν υπάρχει στην αποθήκη μόνο σε μερικά καταστήματα γιατι καταργείται... Ξερει κανείς τι παίζει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Αντικαθίσταται απ' το I9100 G. Μάλλον αυτό εννοούν. Are you tapatalking to me? Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis1985 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 πηγαινε και παρτο απο γερμανο που το εχει σιγουρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Το είδα και στο mediamarkt στην ίδια τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Υπηρχε για λιγες μερες και προσφορα της Eurobank (για την νεα εφαρμογη της Επιστροφης) μεσω του Γερμανου, οπου επαιρνες το SII με €499 και σου διναν δωρο ενα Galaxy Tab 10.1' 16GB WiFi... Το δωρο ισχυε και για αγορα Note ή Nexus! Ειχα κανει κρατηση και περιμενω τωρα να δω εαν τα φερουν και ποτε... Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 από expansys Το best-seller αυτής της εποχής είναι διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μικρή βοηθητική ανακεφαλαίωση για να επιλέξετε σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που διαθέτετε . • I9100 : Η κλασσική έκδοση που είχε μεγάλη επιτυχία στην τιμή των 499.99€ • I9100G : Το ίδιο μοντέλο με την προηγούμενη έκδοση με λίγο μικρότερο επεξεργαστή και σε οικονομικότερη τιμή : μόνο 474.99€ • I9100P : Η πιο διάσημη έκδοση του Galaxy S II, διαθέτει τεχνολογία NFC (Nier Field Communications : τεχνολογία που επιτρέπει πρόσβαση σε υπηρεσίες χωρίς αφή της συσκευής), και πωλείται στην τιμή των 534.99€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Καλησπέρα, σήμερα πήγε ένας φίλος και το πήρε από ομόνοια. Το πήρε με ανταλλάγη οπότε τιμή ακριβώς δεν ξέρω σκέτο, πάντως όχι 500, γύρω στα 450. Ήταν ευρωπαϊκο, από αγγλία, μας έβαλε αμέσως να διαλέξουμε γλώσσα και μέχρι τώρα όλα οκ μου πε. Να ξέρετε ότι ομόνοια έχουν κομμάτια, λέω για σφραγισμένο, μόνο προσοχή μην σας δώσουν κανένα made in vietnam, δεν ξέρω μήπως ήταν ασιατικό. Είχε και άσπρο. Κι εγώ πιστεύω και έχω πεί πολλές φορές ότι είναι το πιο πλήρες κινητό ακόμα. Δεν θα με χάλαγε καθόλου αν το ξανάχα. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Υπηρχε για λιγες μερες και προσφορα της Eurobank (για την νεα εφαρμογη της Επιστροφης) μεσω του Γερμανου, οπου επαιρνες το SII με €499 και σου διναν δωρο ενα Galaxy Tab 10.1' 16GB WiFi... Το δωρο ισχυε και για αγορα Note ή Nexus! Ειχα κανει κρατηση και περιμενω τωρα να δω εαν τα φερουν και ποτε... Και εγώ έτσι το αγόρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Και εγώ έτσι το αγόρασα Το εχεις παρει ηδη ή ακομη περιμενεις παραδοση ? Σε αφησαν να επιλεξεις χρωμα ?? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 το G θα αντικαταστισει το original; ή θα υπαρχουν παραλληλα; γιατι το G ειναι υποδεεστερο απο το original. εκτος και αν το προοθουν σαν πιο φτηνη εναλλακτικη μπροστα στο νεο S3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 το G θα αντικαταστισει το original; ή θα υπαρχουν παραλληλα; γιατι το G ειναι υποδεεστερο απο το original. εκτος και αν το προοθουν σαν πιο φτηνη εναλλακτικη μπροστα στο νεο S3 Προφανώς αυτό κάνουν . Επιδη δέν θά μπορούν νά κατεβάσουν την τιμή τού 9100 κάτω από κάποιο επίπεδο καί ειδικά άν η ραμ στό s3 είναι 1γιγα δέν θά έχει την διαφορά πού είχε τό s1 μέ τό s2. Sent from my GT-I9100 Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Το εχεις παρει ηδη ή ακομη περιμενεις παραδοση ? Σε αφησαν να επιλεξεις χρωμα ?? υποτιθεεται θα παρελαμβανα σημερα αλλα στο καταστημα κ στα κεντρικα που καλεσα δεν ειχαν ιδεα.θα καλεσω κ αυριο.αν εχω κατι νεοτερο θα σου πω.για χρωμα δεν εχω ιδεα.αν κ πιστευω πως δεν θα. ειναι δυσκολο στο καταστημα σε περιπτωση που εχει στοκ να στο αλλαξει,αν παραλλαβεις ενημερωσε με. σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis1985 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 υποτιθεεται θα παρελαμβανα σημερα αλλα στο καταστημα κ στα κεντρικα που καλεσα δεν ειχαν ιδεα.θα καλεσω κ αυριο.αν εχω κατι νεοτερο θα σου πω.για χρωμα δεν εχω ιδεα.αν κ πιστευω πως δεν θα. ειναι δυσκολο στο καταστημα σε περιπτωση που εχει στοκ να στο αλλαξει,αν παραλλαβεις ενημερωσε με. σε ευχαριστω ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.. ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΑ.. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤΑΚΙ.. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.. ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΑ.. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤΑΚΙ.. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Tι ακριβως συνεβαινε με τον Γερμανο, το GS2 και το 10ρι tablet ; Ισχυει ακομα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 έχει λήξει η συγκεκριμένη προσφορά. ήταν μέσα από την εφαρμογή Επιστροφη της eurobank για android και iphone. χρειαζεται χρεωστικη ή πιστωτικη καρτα και οι πρωτοι 5000 κερδιζουν 10 ευρω. θα υπαρξουν και αλλες ενδιαφερουσες προσφορες. κατεβαστε την για να γνωριζετε που εχετε επιστροφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 υποτιθεεται θα παρελαμβανα σημερα αλλα στο καταστημα κ στα κεντρικα που καλεσα δεν ειχαν ιδεα.θα καλεσω κ αυριο.αν εχω κατι νεοτερο θα σου πω.για χρωμα δεν εχω ιδεα.αν κ πιστευω πως δεν θα. ειναι δυσκολο στο καταστημα σε περιπτωση που εχει στοκ να στο αλλαξει,αν παραλλαβεις ενημερωσε με. σε ευχαριστω Τελικα το παρελαβες ή ακομη?? Ποτε ειχες κανει την κρατηση.... εγω Τριτη, κι ακομη δεν το εχουν στειλει. Υπομονη εχω, αλλα ελπιζω να μην μας ριξουν ακυρο... Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts