agligoros Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Όταν είχα μιλήσει με το mobilehellas μου είχαν πει πως όλες οι εταιρίες έχουν ένα πρόβλημα με το να φέρουν συσκευές της samsung στην Ελλάδα. Να ρωτήσω, έχει αγοράσει κανείς από http://www.handyshop.de ή από κάποιο κατάστημα λιανικής στο εξωτερικό (όχι ebay)?? υπάρχει θέμα με το τελωνείο?? αν το καταστημα ειναι στην ευρωπαικη ενωση δεν υπαρχει θεμα τελωνειου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Δε βλεπω φως δυστυχως.Ουτε φωνη ούτε ακρόαση ακομα:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_ts Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Εγώ πάντως το έχω παραγγείλει εδώ και μια βδομάδα από το easy buy world (τότε η τιμή ήταν στα 437) και ακόμα περιμένω να τους στείλουν... Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στην διαθεσιμότητα ε; ναι φιλε, οπως ειπα και εγω το ψαξα αρκετα και ειδα οτι υπαρχει γενικοτερο προβλημα στην αγορα με τη συγκεκριμενη συσκευη... εχουν ξεπουλησει μεχρι και τα πανακριβα μοντελα στο πλαισιο, και μιλαμε για τιμες ανω των 500, τι να λεμε τωρα.... και το easybuyworld ειδα δεν το εχει διαθεσιμο, και δε ξερει κανεις ποτε θα φερουν παραλαβες. Προσωπικα, βαρεθηκα, ενα μηνα περιμενα τις εκπτωσεις και απογοητευτηκα, οποτε το παρατησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 τηλεφωνησα στο mobile phones.gr και μου ειπαν πως υπαρχει προβλημα με την κατασκευη των θηκων του galaxys s2 και για αυτο τωρα υπαρχει μια γενικοτερη προσωρινη ελλειψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 τηλεφωνησα στο mobile phones.gr και μου ειπαν πως υπαρχει προβλημα με την κατασκευη των θηκων του galaxys s2 και για αυτο τωρα υπαρχει μια γενικοτερη προσωρινη ελλειψη το mobile phones.gr ποσο το εχει το gs2?γιατι δεν το βρισκω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Όταν είχα μιλήσει με το mobilehellas μου είχαν πει πως όλες οι εταιρίες έχουν ένα πρόβλημα με το να φέρουν συσκευές της samsung στην Ελλάδα. Να ρωτήσω, έχει αγοράσει κανείς από http://www.handyshop.de ή από κάποιο κατάστημα λιανικής στο εξωτερικό (όχι ebay)?? υπάρχει θέμα με το τελωνείο?? Συμπαθητική τιμή έχει το handyshop.Έχει αγοράσει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Το pixmania έχει μια καλούτσικη τιμή. Και διαθέσιμο νομίζω. Γενικά ό,τι είναι κάτω από 500 θεωρώ πως είναι καλό αλλά δε θέλω να βιαστώ και να τα σκάσω! Μέχρι πριν από μια βδομάδα το είχε και το e-shop στα 489 αλλά εξαφανίστηκε και από εκεί! :-/ Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Και στο kinitomania το εχει 450 αλλά είναι μή διαθέσιμο.Γενικά η υπόθεση χρειάζεται υπομονή αλλά δυστυχώς δε διαθέτω αρκετή αυτή τη στιγμή:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Η τιμή του μου φαίνεται οτι είναι σαν τις μετοχές στο Χρηματιστήριο. Πριν 3 μήνες το είχα πάρει απο Play247.gr στα 490 ευρώ, μετά έπεσε κατακόρυφα, και τώρα ξανα-σκαρφάλωσε στα 487 ευρώ! :blink::happy: Αύριο μπορεί να κάνει limit-up και η μετοχή να κλείσει με κέρδη! :lol: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Σε νιώθω... Τι σκοπεύεις να κάνεις? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Σε νιώθω... Τι σκοπεύεις να κάνεις? Mόλις πάει 539 ευρώ (δηλαδή 490 + 10%), θα πουλήσω! :p Πλάκα κάνω...! Ε τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Απλά κατα μια έννοια είμαι χαρούμενος για τα λεφτά που το αγόρασα! Γιατί όταν μια περίοδο είχε φτάσει 399 ευρώ, ε ένιωθα λίγο... ας πουμε "περίεργα" :p Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Το Amazon.de το εχει τωρα στα 350....Κανεις που να ξερει πως λειτουργει το Amazon και αν αξιζει? http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B005FLITFW/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Το Amazon.de το εχει τωρα στα 350....Κανεις που να ξερει πως λειτουργει το Amazon και αν αξιζει? http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B005FLITFW/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new Εγώ γιατί βλέπω 429€ ?:confused: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Εγώ γιατί βλέπω 429€ ?:confused: τό είχε σε αυτήν την τιμή αλλά μεταχειρισμένο (Gebraucht) ...τώρα το μεταχειρισμένο το έχει 380+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Αρα εγώ που πήρα το τελευταίο κομματι που είχε το κινητομανία το περασμένο Σάββατο στα 450 € να θεωρήσω ότι είναι σχετικά καλά; Για καινούργιο μιλάμε , πάντα Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 μια χαρα το πηρες. Τωρα το ατιμο ανεβηκε η τιμη του. Πριν τα Χριστουγεννα ειχε σε παρα πολλα skroutoμαγαζα 424€, και τωρα εχει παει 480+, 500+ Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 τό είχε σε αυτήν την τιμή αλλά μεταχειρισμένο (Gebraucht) ...τώρα το μεταχειρισμένο το έχει 380+. Οχι οντως ηταν 350 Neu αλλα μετα το βγαλανε who knows... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Και συνεχίζει να ανεβαίνει γιατί τώρα λέει 442! Λογικά ανέβηκε λόγω έλλειψης.. Όταν έρθουν τα καινούρια κομάτια πιστεύω πως θα κατέβει πάλι. Μη ξεχνάμε πως υπάρχει και το S3 στα σκαριά.. Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_ts Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Και συνεχίζει να ανεβαίνει γιατί τώρα λέει 442! Λογικά ανέβηκε λόγω έλλειψης.. Όταν έρθουν τα καινούρια κομάτια πιστεύω πως θα κατέβει πάλι. Μη ξεχνάμε πως υπάρχει και το S3 στα σκαριά.. το S 3 υπαρχει οντως στα σκαρια, αλλα αργει ακομα τουλαχιστον 2-3 μηνες ακομα. οποτε, οσοι αποφασισουν να περιμενουν , θα πρεπει να περιμενουν πολυ ακομα, για θεαματικες πτωσεις στο s 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Εχει αγοράσει κανείς από amazon?Ειδα δεν δέχεται paypal.Μπορουμε να κάνουμε δουλεια με προπληρωμενη ή χρειάζεται πιστωτική?Γενικά αν κάποιος έχει εμπειρια με χρονους παραδοσης,προβληματα κλπ. ας μας πει:).Στο γερμανικο αναφερομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Εχει αγοράσει κανείς από amazon?Ειδα δεν δέχεται paypal.Μπορουμε να κάνουμε δουλεια με προπληρωμενη ή χρειάζεται πιστωτική?Γενικά αν κάποιος έχει εμπειρια με χρονους παραδοσης,προβληματα κλπ. ας μας πει:).Στο γερμανικο αναφερομαι. Μπορείς με προπληρωμένη. Βάζεις κανονικά τα στοιχεία της κάρτας σου και φροντίζεις να έχεις μέσα το ποσό που πρέπει να πληρώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 το S 3 υπαρχει οντως στα σκαρια, αλλα αργει ακομα τουλαχιστον 2-3 μηνες ακομα. οποτε, οσοι αποφασισουν να περιμενουν , θα πρεπει να περιμενουν πολυ ακομα, για θεαματικες πτωσεις στο s 2. Ελπίζω να μη αντιγράφουν την apple και να δημιουργούν οι ίδιοι τις ελλείψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Μπορείς με προπληρωμένη. Βάζεις κανονικά τα στοιχεία της κάρτας σου και φροντίζεις να έχεις μέσα το ποσό που πρέπει να πληρώσεις. Πόσο καιρό παίρνει να έρθει το προίον μήπως ξέρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 κοπανιεμαι εδω και ενα 3 μήνες για να βρω την καλη εποχη για τις τιμες και τη κινητό θα παρω και οταν αποφασισα, το galaxy s2 δεν βρισκεται πουθενα..........:X:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) μια απο τα ιδια κ γω. κ αυτο το inmobile φαλημεντο βαρεσε..??τωρα θα μου πεις δεν το χουν τα μεγαλα μαγαζια.. παμε μου φαινετε για τον 3 γαλαξια:lol: ουτε μεταχειρισμενο δεν υπαρχρει σε προσητη τιμη.. Edited January 18, 2012 by agligoros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts