macovet Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 πέρα από το θέμα της εγγύησης, το τηλέφωνο δεν έχει λόγο να μην είναι εντάξει! και ίσως καλύτερα έτσι γιατί θα παίρνεις γρηγορότερα τις αναβαθμίσεις. Το δικό μου είναι από Πολωνία, και απελπιστικα λίγο στην αρχή. Αλλά μόλις είδα ότι η εγγύηση ίσχυε και στην Ελλάδα, και ότι πήρα την 2.3.5 πριν 40 μέρες (ενώ εδώ στο ελλαντα δεν την έχουν δώσει ακόμα), είπα ευτυχώς που είναι από το εξωτερικό!! Μία χαρά θα είσαι λοιπόν, γιατί και το ΙCS πρώτα θα βγει για τα unbranded -ευρωπαϊκά - μοντέλα. Αν περιμένεις η cosmote να βγάλει το ICS ...σωθηκες. από πού το πήρες εσύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Aσχετο πως τσεκαρουμε απο που ειναι το τηλεφωνο?εγω το ειχα παρει απο πλαισιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 ναι όντως, η cosmote έκανε την έκπληξη στο 90' :p εγώ το πήρα από play247. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 φίλος το πήρε από ομόνοια, ελληνικό σφραγισμένο, κοσμοτέ στα 430, not bad! Δηλαδή αν το κινητό είναι ευρωπαϊκό, η εδώ αντιπροσωπεία το καλύπτει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Και όμως η cosmote ήταν η πρώτη που έδωσε 2.3.5 στην Ελλάδα! Και εγώ όταν το πήρα στην αρχή απογοητεύτηκα αλλά τελικά η cosmote έκανε την έκπληξη. Δεν έχω καταλάβει πως σχετίζεται η προέλευση του τηλεφώνου με τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού. :O Στα windows από όπου και να έχεις πάρει το pc όταν έχει αναβάθμιση την κατεβάζεις. Ποιά η διαφορά με το android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) Η samsung βγάζει αναβάθμιση μόνο για τα unbranded μοντέλα. Όσα είναι branded (π.χ. cosmote, vodafone, wind, o2 κλπ) τα βγάζει η αντίστοιχη εταιρία, αφού πρώτα προσαρμόσει το λογισμικό. Φαντάσου δηλαδή να είχες PC της HP, με "πειραγμένα" windows απο την HP. Και ενώ η microsoft θα έβγαζε κανονικά αναβαθμίσεις, εσύ θα έπρεπε να περιμένεις να τα κατεβάσεις απο την HP, ωστε να τα έχει πρώτα προσαρμόσει για την δική της έκδοση των windows... Προσαρμογή=μενού, προρυθμίσεις, προεγκατεστημένες εφαρμογές κλπ. Και μέχρι να κάνει την προσαρμογή, θα έχει περάσει 1 μήνας...! Σχετικά με την προέλευση, δεν είναι όλες οι rom ίδιες, ούτε προορίζονται για την ίδια αγορά. Και η MS βγάζει μια αναβάθμιση ασφαλείας για τα αραβικά windows, αλλά εσύ αν έχεις ελληνικά windows δεν θα την πάρεις ποτέ... Ή θα την πάρεις μετά απο αρκετό καιρό. Άρα, τις ταχύτερες ενημερώσεις τις έχεις: (απο το καλύτερο στο χειρότερο) 1)Με τα samsung Nexus (επειδή οι αναβαθμίσεις έρχονται απο την google, και δεν αλλάζουν καθόλου) 2)Με τις unbranded συσκευές (έρχονται οι αναβαθμίσεις απο την google και μετά οι εταιρίες τις προσαρμόζουν για τις συσκευές τους. π.χ. samsung, LG, SE, Motorola κλπ) 3)Με τις branded συσκευές (cosmote, O2, Voda κλπ), γιατί η κάθε εταιρία θα πρεπει να επεξεργαστεί περαιτέρω την κάθε αναβάθμιση λογισμικού πριν την διαθέσει στις δικές της συσκευές. Και δεν το κάνει για κάθε αναβάθμιση που βγαίνει, αλλά πηδάει και μερικές... Edited November 26, 2011 by agiorgitis Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Δηλαδή αν το κινητό είναι ευρωπαϊκό, η εδώ αντιπροσωπεία το καλύπτει κανονικά; Αν στο βιβλιαράκι της εγγύησης έχει και την Ελλάδα και αναφέρει τους όρους με ελληνικά γράμματα σε καλύπτει κανονικότατα με την συνοδεία της απόδειξης αγοράς φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Η samsung βγάζει αναβάθμιση μόνο για τα unbranded μοντέλα. Όσα είναι branded (π.χ. cosmote, vodafone, wind, o2 κλπ) τα βγάζει η αντίστοιχη εταιρία, αφού πρώτα προσαρμόσει το λογισμικό. ... - Εκτος βέβαια κι αν οι πάροχοι δεν επέμβουν στον λειτουργικό :rolleyes: .... όπως στην προκειμένη περίπτωση η cosmote !!! - Απ' ότι φαίνεται της cosmote οι συσκευές είναι με firmware " I9100BOKG1" 2.3.3 sale code "COS" ... το οποίο μεταφράζεται: I9100= μοντέλο συσκευής BO= operator code = T-Mobile Germany KG= firmware release Year/Month 1= firmware revision - Η διαφοροποίηση απο την αμιγώς γερμανική έκδοση, είναι το αλλαγμένο CSC αρχείο ή μάλλον τροποποιημένο: I9100COSKF1 - Εκτός αυτού, η συσκευή της cosmote δεν λογίζεται ως branded ,μιας και δεν είναι κλειδωμένη στον πάροχο, δεν έχει κάποιο διακριτικό ,ούτε επι της συσκευής ,αλλά ούτε και επι του λειτουργικού ... δουλεύει μια χαρά και με vodafone!! :cool: - Η συσκευή μου ειναι cosmote ( I9100BOKG1 2.3.3 αναβαθμίστηκε επίσημα σε I9100BOKJ1 2.3.5 ) και έχει μέσα ελληνικο και αγγλικο εγχειρίδιο χρήσης και εγγύηση στα ελληνικά ... μια χαρά δηλαδή!!! Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Αν στο βιβλιαράκι της εγγύησης έχει και την Ελλάδα και αναφέρει τους όρους με ελληνικά γράμματα σε καλύπτει κανονικότατα με την συνοδεία της απόδειξης αγοράς φυσικά. Mακαρι να ισχυει αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα!Εγω αγορασα απο καταστημα που με κοροιδεψε το τηλεφωνο για ελληνικο αλλα μου βγηκε γερμανικο οπως μου το γνωστοποιησε και η Samsung Ελλαδος...Μεσα εχει βιβλιαρακι με τους ΟΡΟΥΣ της εγγυησης και στα ελληνικα αλλα οοοολα τα αλλα βιβλιαρακια στα γερμανικα!Χλωμο το βλεπω να με καλυπτει η Samsung Ελλαδας αφου το βιβλιαρακι με τους ορους της εγγυησης δεν λεει κατι...Θα μπορουσα καλιστα να το εχω παρει απο εναν φιλο μου με το ιδιο τηλεφωνο...Μετραει απο οτι ρωτησα μονο εαν ειναι σφραγισμενο η τελος παντων κατι τετοιο που να το πιστοποιει...Αλλιως δεν θα το δεχτουνε και θα πρεπει να το στειλεις απο την χωρα που ηρθε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Μεσα εχει βιβλιαρακι με τους ΟΡΟΥΣ της εγγυησης και στα ελληνικα αλλα οοοολα τα αλλα βιβλιαρακια στα γερμανικα!Χλωμο το βλεπω να με καλυπτει η Samsung Ελλαδας αφου το βιβλιαρακι με τους ορους της εγγυησης δεν λεει κατι... Ομολογώ ότι με μπέρδεψες. Τα πράγματα είναι απλά, οι ευρωπαϊκές συσκευές έχουν και τα ελληνικά στο βιβλιαράκι της εγγύησης με τους σχετικούς όρους. Αυτές οι συσκευές καλύπτονται κανονικά από την Samsung Hellas. Εσύ πήγες τέτοια συσκευή και σου είπαν ότι δεν την υποστηρίζουν και ότι δέχονται μόνο ελληνικές συσκευές στην εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Mακαρι να ισχυει αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα!Εγω αγορασα απο καταστημα που με κοροιδεψε το τηλεφωνο για ελληνικο αλλα μου βγηκε γερμανικο οπως μου το γνωστοποιησε και η Samsung Ελλαδος...Μεσα εχει βιβλιαρακι με τους ΟΡΟΥΣ της εγγυησης και στα ελληνικα αλλα οοοολα τα αλλα βιβλιαρακια στα γερμανικα!Χλωμο το βλεπω να με καλυπτει η Samsung Ελλαδας αφου το βιβλιαρακι με τους ορους της εγγυησης δεν λεει κατι...Θα μπορουσα καλιστα να το εχω παρει απο εναν φιλο μου με το ιδιο τηλεφωνο...Μετραει απο οτι ρωτησα μονο εαν ειναι σφραγισμενο η τελος παντων κατι τετοιο που να το πιστοποιει...Αλλιως δεν θα το δεχτουνε και θα πρεπει να το στειλεις απο την χωρα που ηρθε... Οχι δεν ισχυει αυτο. Ας τους να λενε οτι θελουνε. Εγγυηση εχεις κανονικα απο samsung hellas εφοσον εχει και ελληνικα το βιβλιαρακι εγγυησης. Απλα το κινητο ειναι παραεισαγωγης και προοριζοταν για γερμανια. (Καλυτερα, θα παιρνεις και νωριτερα updates). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Και όμως η cosmote ήταν η πρώτη που έδωσε 2.3.5 στην Ελλάδα! Και εγώ όταν το πήρα στην αρχή απογοητεύτηκα αλλά τελικά η cosmote έκανε την έκπληξη. ελα ντε και εγω ετσι νομιζα οτι θα καθυστερει η κοσμοτε αλλα εφερε την 2.3.5 πρωτη. ελπιζω να συνεχισει ετσι. - Εκτος βέβαια κι αν οι πάροχοι δεν επέμβουν στον λειτουργικό :rolleyes: .... όπως στην προκειμένη περίπτωση η cosmote !!! - Απ' ότι φαίνεται της cosmote οι συσκευές είναι με firmware " I9100BOKG1" 2.3.3 sale code "COS" ... το οποίο μεταφράζεται: I9100= μοντέλο συσκευής BO= operator code = T-Mobile Germany KG= firmware release Year/Month 1= firmware revision - Η διαφοροποίηση απο την αμιγώς γερμανική έκδοση, είναι το αλλαγμένο CSC αρχείο ή μάλλον τροποποιημένο: I9100COSKF1 - Εκτός αυτού, η συσκευή της cosmote δεν λογίζεται ως branded ,μιας και δεν είναι κλειδωμένη στον πάροχο, δεν έχει κάποιο διακριτικό ,ούτε επι της συσκευής ,αλλά ούτε και επι του λειτουργικού ... δουλεύει μια χαρά και με vodafone!! :cool: - Η συσκευή μου ειναι cosmote ( I9100BOKG1 2.3.3 αναβαθμίστηκε επίσημα σε I9100BOKJ1 2.3.5 ) και έχει μέσα ελληνικο και αγγλικο εγχειρίδιο χρήσης και εγγύηση στα ελληνικά ... μια χαρά δηλαδή!!! και εμενα ακριβως το ιδιο . και ειχα μια απορια διοτι οταν εβαλε τα κωδικα της συσκευης στο samsungfirmware μου εδωσε Tmobile παροτι ηταν κοσμοτε. τωρα που ελυσες την απορια. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited November 27, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Πρόσφατα πήρα από μαγαζί το κινητό branded cosmote. Βιβλιαράκι, οδηγίες, εγγύηση στα ελληνικά απλά στην απόδειξη που μου στείλανε δεν αναγράφεται το imei. Θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση αν τυχόν χρειαστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Πρόσφατα πήρα από μαγαζί το κινητό branded cosmote. Βιβλιαράκι, οδηγίες, εγγύηση στα ελληνικά απλά στην απόδειξη που μου στείλανε δεν αναγράφεται το imei. Θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση αν τυχόν χρειαστεί; Κανονικά έπρεπε να αναγράφεται το imei και στην απόδειξη.. Δεν νομίζω όμως να αποτελέσει πρόβλημα για την εγγύηση σου.. Δεν προσπαθείς να επικοινωνησεις με το κατάστημα που το αγόρασες για να σου στείλουν μια επανεκτύπωση της απόδειξης με imei αυτη τη φορά όμως ώστε να είσαι καλυμένος για καλό και για κακό :ninja: Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Πηρα απλα τηλ στην Samsung Ελλαδας οταν αγορασα το τηλεφωνο για να ρωτησω εαν προοριζεται για την Ελληνικη ή τη Γερμανικη αγορα και μου απαντησαν το δευτερο παροτι το μαγαζι που το αγορασα ορκιζοταν οτι ηταν Ελληνικο!Τοτε τους ρωτησα αν με καλυπτουν και μου ειπαν οχι εκτος εαν εχω ευρωπαικη εγγυηση!Ευρωπαικη εγγυηση εννοουαν απλα το βιβλιαρακι με τους ορους της εγγυησης στα Ελληνικα???Χωρις να ειναι ουτε σφραγισμενο ουτε τιποτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ή μπερδεμένα μας τα λες, ή μπερδεμένα σου τα είπαν. Αν η συσκευή προορίζεται για την Γερμανική αγορά αυτό δεν συνεπάγεται ότι έχει ευρωπαϊκή εγγύηση; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Οτι μου ειπαν σας λεω!!!Μου εστειλαν email που πιστοποιει οτι το τηλ προοριζεται για την Γερμανικη και οχι την Ελληνικη αγορα!Απο την αλλη μου λενε οτι πρεπει να εχει ευρωπαικη εγγυηση για να μου το δεχτουν!(το τι εννοουν ευρωπαικη εγγυηση δεν εχω καταλαβει!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Αν στο βιβλιαράκι της εγγύησης ανάμεσα στις χώρες υπάρχει και η Ελλάδα, το δέχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Οτι μου ειπαν σας λεω!!!Μου εστειλαν email που πιστοποιει οτι το τηλ προοριζεται για την Γερμανικη και οχι την Ελληνικη αγορα!Απο την αλλη μου λενε οτι πρεπει να εχει ευρωπαικη εγγυηση για να μου το δεχτουν!(το τι εννοουν ευρωπαικη εγγυηση δεν εχω καταλαβει!!!) - Από περιέργεια αν δε βαριέσαι ,πάτα στο dial pad *#1243# και πόσταρε αυτά που θα εμφανίσει. Είναι η firmware version ,τρία πεδία: PDA,PHONE,CSC. - Μετά ξαναπληκτολόγισε *#272*imei# ,όπου imei θα βάλεις το 15ψήφιο αριθμό της συσκευής σου. Εμφανίζει το sale code της συσκευής. Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 και εγώ εδώ στην Τσεχία βρήκα φτηνά μια ευρωπαϊκή συσκευή .αλλα μου είπαν ότι δεν έχει εγγύηση από την samsung αλλα μονο από το κατάστημα που το πουλάει Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) και εγώ εδώ στην Τσεχία βρήκα φτηνά μια ευρωπαϊκή συσκευή .αλλα μου είπαν ότι δεν έχει εγγύηση από την samsung αλλα μονο από το κατάστημα που το πουλάει Ναι γιατί η Τσεχία δεν έχει αντιπροσωπία της Samsung και άρα το αντίστοιχο service είναι στο κατάστημα αγοράς της συσκευής!!!:blink: Edited November 27, 2011 by djtutis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Αν στο βιβλιαράκι της εγγύησης ανάμεσα στις χώρες υπάρχει και η Ελλάδα, το δέχονται. Οτι μου ειπαν σας λεω!!!Μου εστειλαν email που πιστοποιει οτι το τηλ προοριζεται για την Γερμανικη και οχι την Ελληνικη αγορα!Απο την αλλη μου λενε οτι πρεπει να εχει ευρωπαικη εγγυηση για να μου το δεχτουν!(το τι εννοουν ευρωπαικη εγγυηση δεν εχω καταλαβει!!!) Προφανώς γίνεται μόνο μέσω ΙΜΕΙ ή SN. Γιατί αν ήταν απλά και μόνο με το βιβλιαράκι, τι πιο απλό απο το να δανειστείς το βιβλιαράκι ενός φίλου σου και να τους το δείξεις... Καλύτερα ξαναπάρε τηλ. και ρώτησέ τους να σου απαντήσουν συγκεκριμένα, και όχι ήξεις αφήξεις! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Προφανώς γίνεται μόνο μέσω ΙΜΕΙ ή SN. Γιατί αν ήταν απλά και μόνο με το βιβλιαράκι, τι πιο απλό απο το να δανειστείς το βιβλιαράκι ενός φίλου σου και να τους το δείξεις... Δεν κατάλαβες το point. Το βιβλιαράκι δεν είναι για να αποδείξεις σε αυτούς ότι είναι εντός εγγύησης, αλλά για να το ξέρεις εσύ ως αγοραστής. Από εκεί και πέρα όντως αυτοί από το IMEI το επιβεβαιώνουν σαν αντιπροσωπεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Οτι μου ειπαν σας λεω!!!Μου εστειλαν email που πιστοποιει οτι το τηλ προοριζεται για την Γερμανικη και οχι την Ελληνικη αγορα!Απο την αλλη μου λενε οτι πρεπει να εχει ευρωπαικη εγγυηση για να μου το δεχτουν!(το τι εννοουν ευρωπαικη εγγυηση δεν εχω καταλαβει!!!) Έβαλα τους κωδικούς που προτείνει παραπάνω ο φίλος και μου δίνει sales code XEH που σημαίνει Hungary. Η κάρτα εγγύσησης η οποία είναι κενή (χωρίς τα στοιχεία του τηλεφώνου) είναι στα ουγκαρέζικα μόνο αλλά από κάτω γράφει με λατινικούς χαρακτήρες 'SAMSUNG EUROPEAN BLOCK WARRANTY'. Τι λέτε, είμαι καλυμένος από samsung hellas ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ναι γιατί η Τσεχία δεν έχει αντιπροσωπία της Samsung και άρα το αντίστοιχο service είναι στο κατάστημα αγοράς της συσκευής!!!:blink: φιλε υπάρχει αντιπροσωπεία από το 2005 http://www.samsung.com/cz/aboutsamsung/samsungcz/ Η Samsung Electronics, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής των ψηφιακών οθονών, τσιπ μνήμης, κινητών τηλεφώνων και οθονών TFT-LCD, εισήλθε στην τσεχική αγορά πρώτα Ιούλιο του 2005, όταν άνοιξε το αντιπροσωπευτικό στη Πράγα . Από τις αρχές της δεκαετίας έως το 1997, ωστόσο, η Samsung έχει ήδη CR άμεση εκπροσώπηση. Σήμερα η αγορά μας είναι η Samsung Zrt. εκπροσωπούνται στο τμήμα ήχου της τεχνολογίας βίντεο, πληροφορίες διαίρεση της τεχνολογίας, τη διαίρεση, διαχωρισμός των οικιακών συσκευών και των τηλεπικοινωνιών - κινητά τηλέφωνα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts