Jump to content

[S II] Διαθεσιμότητα και αγορά

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή μπερδεύτηκα ...Το κινητό πρέπει να είναι σφραγισμένο σε ζελατίνα ή όχι;

Δεν πρέπει να είναι σγραγισμένο με ζελατίνα, πιθανώς να έχει ανοιχθεί και πάνε έτσι να το καλύψουν, φίλος που δουλεύει σε κωτσόβολο μου είχε πει εμπιστευτικά ότι το κάνουν αυτό στα εκθεσιακά.

Το εχει και στα 2 χρωματα?

Η τιμη ισχυει και για δοσεις χωρις πιστωτικη (αν δεν το πηρες μετρητης)?

Κάνουν και δόσεις κωτσόβολου χωρίς πιστωτικό, στην ουσία μικρό καταναλωτικό δάνειο

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σκέφτομαι να το χτυπήσω από τον κοτσοβολο. Επίσημα έχει πάρει ics?

Ο κωτσόβολος πάντως κάνει και δόσεις αν θες. :) (δεν δουλεύω εκεί, άνεργος είμαι, απλά για να βοηθήσω. :lol:)

edit: lefteris112, να είναι σφραγισμένο με ταινίες της σαμσουνγκ, να μην είναι σφραγισμένο σε ζελατίνα (που σημαίνει ότι έχει ανοιχθεί, πιθανώς εκθεσιακό δηλαδή και δευτερευόντως να είναι ελληνικής αντιπροσωπείας, αν και δεν έχεις θέμα αν είναι ευρωπαϊκό)

απο κε το πηρα πριν 20 ημερες στα 379 ευρω.τωρα εχει 110 ευρω λιγοτερα και νομιζω οτι ειναι σουπερ ευκαιρια..!!

προσεχε μονο μην σου πασαρουν κανα ανοιχτο,οπως πηγαν να κανουν σε εμενα,με την δικαιολογια

"το ανοιξαμε να το δει ο πελατης.."

εαν θελει να το δει ο πελατης,εχεις ντεμο ανοιχτο.

ξεχασε το-του λεω.σφραγισμενο τωρα αλλιως ακυρο...

απλα προσεχε να εχει το αυτοκολλητο της samsung στην μια πλευρα.

Το έβγαλε και το πλαίσιο στην ίδια τιμή μαζί με χαρτες...

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Παιδιά επειδη ενδιαφερεται να το αγοράσει μια φιλη μου τωρα που πηγε στα 269, απο που να προτιμησει?? πλαισιο ή κωτσοβολο???επειδη ειδα πιο πανω οτι απο κωτσοβολο παιζει να σου πασαρουν ανοιχτο εκθεσιακο κτλ......:blink:

Παιδιά επειδη ενδιαφερεται να το αγοράσει μια φιλη μου τωρα που πηγε στα 269, απο που να προτιμησει?? πλαισιο ή κωτσοβολο???επειδη ειδα πιο πανω οτι απο κωτσοβολο παιζει να σου πασαρουν ανοιχτο εκθεσιακο κτλ......:blink:

ελα βρε-απ`οπου θελεις.

λιγο προσοχη στην παραλαβη θελει.

στην τελικη,το ιδιο θα μπορουσε να κανει και το πλαισιο.

συνηθες φαινομενο απο πολλα καταστηματα...

Παιδιά αν έχετε τα λεφτά αγοράστε το, αξίζει με χίλια, κάνει όλες τις δουλειές απροβλημάτιστα, με λίγο σκάλισμα πετάει.Τώρα αν σκέφτεστε να το πάρω αυτό η το 3 αν πέσει κτλπ δεν θα ικανοποιηθεί ς ποτέ μιας και όλα αλλάζουν στα κινητά από τιμές.
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Πηγα σημερα και το παρηγγειλα, αμα εγκριθουν οι δωσεις θα το εχω αυριο.

Στο λευκο κατεληξα τελικα, το μαυρο παντως δεν το ανοιγαν να το δω (καλο αυτο) αλλα ηξερα πως ειναι.

Ελπιζω να ειναι το gt i9100 και οχι το i9100g, στο κουτι πισω gt i9100 σκετο εγραφε...

Επειδή είναι και λίγο μαλακουληδες όταν το πάρεις ΠΡΙΝ πληρώσεις δες τι γράφει ξανά

Καλα εννοειτε αυτο γιατι θα παω σε αλλο καταστημα να παραλαβω επειδη ειχαν μονο μαυρο.

Στην αρχη μου λεει το λευκο εχει 399 και εκει εμεινα μ*****ς αλλα ξανα ρωτησε μετα και ειχε και αυτο 269.

Αντε να δουμε...Μολις το παρω του περναω cm10 με τη μια παντως.:p

Καλα εννοειτε αυτο γιατι θα παω σε αλλο καταστημα να παραλαβω επειδη ειχαν μονο μαυρο.

Στην αρχη μου λεει το λευκο εχει 399 και εκει εμεινα μ*****ς αλλα ξανα ρωτησε μετα και ειχε και αυτο 269.

Αντε να δουμε...Μολις το παρω του περναω cm10 με τη μια παντως.:p

Αυτα που εχει ο κοτσωβολος η το πλαισιο ειναι το G ή το απλο μοντελο; Εγω θελω το απλο

(οι τελευταιος jelly bean rom official ειναι και για τα δυο τηλεφωνα ετσι;)

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Ki εγώ ξέρω ότι έχουν το 9100 και όχι το g. Το παρήγγειλα από πλαίσιο, στον κωτσόβολο αργούν στην παράδοση, εκτός αν το ψάξεις και το πάρεις απευθείας από κατάστημα. Το άσπρο από το site πήρα. Κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλή ευκαιρία, κάνει ακόμα τα πάντα δυνατό ακουστικό (πιο δυνατό από το σ3), δυνατό ηχείο, γρήγορο ίντερνετ, καλή οθόνη. Στα λεφτά του πιστεύω αξίζει, κάνεις μια παραχώρηση στην ανάλυση της οθόνης. Θα το έχω ως μεταβατικό μέχρι του χρόνου όταν βγει το σ4, αν θα χω τα λεφτά να το πάρω.

Ki εγώ ξέρω ότι έχουν το 9100 και όχι το g. Το παρήγγειλα από πλαίσιο, στον κωτσόβολο αργούν στην παράδοση, εκτός αν το ψάξεις και το πάρεις απευθείας από κατάστημα. Το άσπρο από το site πήρα. Κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλή ευκαιρία, κάνει ακόμα τα πάντα δυνατό ακουστικό (πιο δυνατό από το σ3), δυνατό ηχείο, γρήγορο ίντερνετ, καλή οθόνη. Στα λεφτά του πιστεύω αξίζει, κάνεις μια παραχώρηση στην ανάλυση της οθόνης. Θα το έχω ως μεταβατικό μέχρι του χρόνου όταν βγει το σ4, αν θα χω τα λεφτά να το πάρω.

Eε τοτε αφου επιβεβαιωνει και δευτερος οτι ειναι το 9100 ωραια.

Καλα εσυ που εχεις το s3 το προτιμας απο το S2?

Πιστευω οτι ειναι τιμιο κινητο γενικα , και μου την σπαει που το δικο μου galaxy s εχει αδυναμο gps.

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Δεν το έχω πλέον, έχει μείνει το avatar, το έδωσα για τα λεφτά. Δυστυχώς αλλάζω συχνά (καμμένος). Δεν το μετανιώνω που το έδωσα, έπιασε τόπο που λένε, τώρα θα ρεφάρω.

πριν μια ωρα και κατι υπηρχε στο e-shop του πλαισιο. τωρα δεν ειναι διαθεσιμο. αναρπαστο εγινε.

Μπορεί να παρήγγειλα και το τελευταίο κομμάτι. :lol: Πλάκα θα χει να με κρεμάσουν, γιατί καμιά φορά ξέρουμε τι γίνεται με τη διαθεσιμότητα. :cry: Καλα δεν αγχώνομαι κιόλας, βλέπω πως καταχώρησαν την παραγγελία μετά τις 3, οπότε αύριο χλωμό το κόβω να το φέρουν.

edit: το βλέπω πάντως κι αλλού με 269 στο σκρουτζ.

Edited by alexgiak

Εεεε το βλέπεται και εσείς στα 269€! Το κοίταγα και το ξανακοίταγα κ λέω έπεσε τόσο πολύ?

Βέβαια είδα το πρωί οτι ανακοινώθηκε το S2 plus αλλά δεν περίμενα να πέσει τόσο γρήγορα

Πηγα σημερα και το παρηγγειλα, αμα εγκριθουν οι δωσεις θα το εχω αυριο.

Στο λευκο κατεληξα τελικα, το μαυρο παντως δεν το ανοιγαν να το δω (καλο αυτο) αλλα ηξερα πως ειναι.

Ελπιζω να ειναι το gt i9100 και οχι το i9100g, στο κουτι πισω gt i9100 σκετο εγραφε...

Nα σε ρωτήσω φίλε μου...Λες ότι δεν σου άνοιγαν το μαύρο.Οκ.Εσύ αν πήγαινες μετά και σου έδιναν ένα κουτί ανοιγμένο, θα το 'παιρνες ή θα 'κανες θέμα? Και μάλιστα λες ότι ήξερες πώς είναι! Δεν γίνεται σε όλα τα μοντέλα τα καταστήματα να έχουν όλα τα χρώματα προς επίδειξη! Ελάτε λίγο και στην άλλη πλευρά. Ας παρατήσουμε επιτέλους αυτή τη νοοτροπία που λέει ότι επειδή μπήκαμε σε ένα μαγαζί, ακόμα και σε καιρό "κρίσης", πρέπει να μας κάνουν όλα τα χατήρια.

έχει ανακοινωθεί επίσημα άμα θα πάρει jelly bean??????

το απλό απο το g τι διαφορά έχει?????

για διαφωτίστε έναν άσχετο!!

έχει ανακοινωθεί επίσημα άμα θα πάρει jelly bean??????

το απλό απο το g τι διαφορά έχει?????

για διαφωτίστε έναν άσχετο!!

Σε λιγες ωρες αναμενεται η πρωτη official JB.η πρωτη χωρα που παιρνει ειναι η πολωνια με κωδικο XEO.υπομονη

σε ευχαριστώ απόστολε!!!!!!

μήπως ξέρει και κάποιος να μου πει τι διαφορά εχεί το από μοντέλο απο το g και ποιο να προτιμήσω?

σε ευχαριστώ απόστολε!!!!!!

μήπως ξέρει και κάποιος να μου πει τι διαφορά εχεί το από μοντέλο απο το g και ποιο να προτιμήσω?

Το g Εχει απο οτι ξερω καποια διαφορα στο hardware.Γνωμη μου να παρεις το απλο τωρα που κατεβηκε η τιμη του οχι το g.παρε βεβαια και αλλες γνωμες

Ρε παιδιά μην τρελενεστε με την ανάλυση της οθόνης, βάλτε βιντεάκια στο ΕΣΥ σωλήνα και δείτε δεν έχει ΤΌΣΟ μεγάλη διαφορά.το 3 έχει χειρότερη οθόνη(pentile), όχι amoled+ όπως το δικό μας

• The title was changed to [S II] Διαθεσιμότητα και αγορά
  • The topic was unlocked