clio1400 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Βρε δεν αντιλεγω να περιμενουμε αλλα να μας απαντανε σε κανενα μαιλ !!! Ουτε ειναι σωστο να δινει εκδοση T-Mobile και να μην το αναφερει στο site. Τελοσπαντων... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnos Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Ρώτησε τους να σου το ξεκαθαρίσουν, το ότι είναι από Γερμανία δεν σημαίνει ότι είναι και branded. Επίσης, θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. συγνωμη για την γραφη τυπου sms εγινε λογο ταχυτητας.να ρωτησω κατι αλλο.εφοσον ειναι branded μπορουν να στειλουν mms η οχι?εχω την εντυπωση οτι δεν θα μπορουν.εαν γνωριζει καποιοσ κατι εας απαντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Δηλαδή τι θέμα έχουμε με τις branded συσκευές?Αν βάλουμε μια αλλη ROM το branded χανεται? Το T-Mobile Samsung Galaxy S 2 είναι αυτό δηλαδή?http://img.popherald.com/2011-images/september/week-4/september-26/t-mobile-samsung-galaxy-s-ii.jpegΑυτό παρέλαβες δηλαδή? Edited January 4, 2012 by sokinsohim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Επανερχομαι Πηρα το πρωι το τηλεφωνο. Απλα εκπληκτικο. Τα πραγματα ειναι ακριβως ιδια οπως τα ειπε πιο πανω ο tof. Να διευκρινησω οτι επανω στη συσκευη δεν αναφερεται πουθενα η t-mobile, απλα οταν το ανοιγεις βλεπεις το γραφικο της εταιρειας και εχει καποιες εφαρμογες πχ mobileTV, οι οποιες μαλλον με root θα μπορουν να αφαιρεθουν. Edited January 4, 2012 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Δηλαδή τι θέμα έχουμε με τις branded συσκευές?Αν βάλουμε μια αλλη ROM το branded χανεται? Ναι, χάνεται αλλά η συσκευή είναι και εκτός εγγύησης μέχρι να επαναφέρεις την stock rom. Το T-Mobile Samsung Galaxy S 2 είναι αυτό δηλαδή? Όχι δεν είναι αυτό, εμφανισιακά είναι ολόιδιο με το open europe. Να διευκρινησω οτι επανω στη συσκευη δεν αναφερεται πουθενα η t-mobile, απλα οταν το ανοιγεις βλεπεις το γραφικο της εταιρειας και εχει καποιες εφαρμογες πχ mobileTV, οι οποιες μαλλον με root θα μπορουν να αφαιρεθουν. Δεν είπε κανείς το αντίθετο, αν θες ωστόσο, επικοινώνησε με την εδώ αντιπροσωπεία, ενημέρωσε τους για την προέλευση της συσκευής και ρώτησε τους αν σε καλύπτει κανονικά σε θέματα εγγύησης. Edited January 5, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Επειδη με ενδιαφερει και εμενα η εν λόγω αγορά αν εχει επικοινωνησει κανεις με την Ελληνική αντιπροσωπεια ας μας πει αν εβγαλε καποια άκρη.Αυριο το πρωι λέω να τους κανω κι εγω ενα τηλεφώνημα για να δουμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Αύριο είναι κλειστά! Και εγώ το περιμένω.Στα 437.10 εύχομαι να μην είναι Branded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Αύριο είναι κλειστά! Και εγώ το περιμένω.Στα 437.10 εύχομαι να μην είναι Branded απο το μαγαζι που το πηρες σου ειπαν,οτι ειναι ελληνικο η απο αλλη χωρα? ή οταν παραλαβεις πες μας κ συ την εμπειρια σου απο το συγκεκριμενο καταστημα με τα 437.11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnos Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 σκεφτομαι να το παρω απο γερμανο μιας και εστειλα mail στο inmobile για ακυρωση της παραγγελιας μετα απο οσα υποθηκαν.ξερει κανεισ εαν θα ειναι branded η θα ειναι ελληνικο cosmote οπως διαβασα παραπανω μιας και ο γερμανος συνεργαζεται με την cosmote?υπαρχει καμμια πιθανοτητα να ειναι "σκετο" ελληνικο.(αυτο θα ηθελα εγω)εχει κανενας εμπειρια απο αγορα σε γερμανο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Από Γερμανία είπαν θα είναι παιδιά, αλλά όχι branded.Σε mail μου στο οποίο αναφέρω ότι δε θα ήθελα ένα branded κινητό, στα οποία παρεπιπτόντως απαντούν κάθε μέρα , απάντησαν το εξής: "Καλησπέρα σας. Με τις μέχρι τώρα παραλαβές που είχαμε κάνει τα κινητά δεν ήταν Branded και φαντάζομαι ότι ούθτε τώρα δεν θα είναι. Γενικότερα πάντως τα android τηλέφωνα τα κάνεις ότι θέλεις εάν ασχοληθείς λίγο υπάρχουν custom rom που αφαιρούν τα πάντα και παρέχουν απεριόριστες δυνατότητες. Σας ευχαριστούμε." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Από Γερμανία είπαν θα είναι παιδιά, αλλά όχι branded.Σε mail μου στο οποίο αναφέρω ότι δε θα ήθελα ένα branded κινητό, στα οποία παρεπιπτόντως απαντούν κάθε μέρα , απάντησαν το εξής: "Καλησπέρα σας. Με τις μέχρι τώρα παραλαβές που είχαμε κάνει τα κινητά δεν ήταν Branded και φαντάζομαι ότι ούθτε τώρα δεν θα είναι. Γενικότερα πάντως τα android τηλέφωνα τα κάνεις ότι θέλεις εάν ασχοληθείς λίγο υπάρχουν custom rom που αφαιρούν τα πάντα και παρέχουν απεριόριστες δυνατότητες. Σας ευχαριστούμε." Μα δεν έχει λογική αυτό που σου λένε. Γνωστα τρικ των e shops .... Πρώτον δεν είναι σίγουροι ούτε δεσμευοντε ότι δε θα είναι branded κ 2ον αγαπητοί κύριοι δεν είναι όλος ο κόσμος γνώστης ούτε έχει χρόνο να ασχολείται με πείραγματα κ νέες Rom. Και το κυριότερο έτσι χάνεις την εγγύηση σου πράγμα βασικό. Δυστυχώς φίλος την έπαθε αυτές τις μέρες παραγγελνοντας από e shop και του έστειλαν παρά τις διαβεβεωσεις ασιατικό κ έτρεχε γιατί ούτε στο βιβλιαράκι μέσα υπήρχε λόγος για Samsung ελλάς ούτε τίποτα.. Τέλος πάντων πρόταση μου που εχω κάνει άπειρες αγορές.. Αν δε θέλετε branded παραεισαγωγης η ασιατικα με όλα τα γνωστα προβλήματα εγγύησης προτιμήστε με λίγα παραπάνω χρήματα να παραγγείλετε μέσω ίντερνετ από μεγάλες αλυσίδες καταστηματων(π.χ. πλαίσιο) η από e shops που εμπιστευεστε η έχουν καλές κριτικές τέλος πάντων. Εγώ πάντως 2-3 φορές που βρέθηκα με συσκευή από τέτοιο shop δυστυχώς το μετάνιωσα οπότε από εδώ κ πέρα θα προσέχω διπλα Καλό είναι να συνεχίσουν τα παιδιά εδώ να αναφέρουν τις εμπειρίες τους να έχουν μια ιδέα και οι υπόλοιποι.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Εμενα παιδια ο αδερφος μου το πηρε με συνδεση cosmote απο το mobilehellas στο περιστερι, οταν το ανοιξαμε ηταν στα γερμανικα, φοραει KI4 με sales code DBT , Το αναγνωριζει κανονικα το kies αλλα δεν του κανει ενημερωση σε 2.3.5 που εχει βγει στην Γερμανια, του λεει οτι η ποιο πρόσφατη ειναι η KI4 που φοραει ηδη my Galaxy S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Για το S2 στην Γερμανια, επισημη ειναι η 2.3.4 και οχι η 2.3.5 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Τελοσπάντων ρε παιδιά ποιο κατάστημα αξίζει να το αγοράσει κανείς με μικρή πιθανότητα ρίσκου;Εγώ μιλούσα για το easybuyworld manan69t λίγα παραπάνω χρήματα δεν τα λες πηγαίνοντας στο ΠΛΑΙΣΙΟ.!Μιλάμε για 85 ευρώ περίπου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Για το S2 στην Γερμανια, επισημη ειναι η 2.3.4 και οχι η 2.3.5 Καλως:( , το ειπα γιατι στο sammobile ειχα δει 2.3.5 και σαν χωρα Germany my Galaxy S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Ίσως το Birdphone να είναι καλή περίπτωση. Δεν έχω αγοράσει βέβαια από εκεί για να ξέρω. Κάπου είχα διαβάσει όμως πως κάνει εισαγωγή από Ιταλία και όσοι είχαν αγοράσει από κει δεν είχαν κάποιο θέμα. Βέβαια, αυτή τη στιγμή δεν το έχει διαθέσιμο αλλά στην αρχή της βδομάδας το είχε στα 459 αν θυμάμαι καλά. Φαντάζομαι πως θα ξαναφέρει. Επομένως, όταν το ξαναεμφανίσουν διαθέσιμο, ένα τηλέφωνο θα μας βοηθήσει να μάθουμε αν πρόκειται για Branded συσκευή ή όχι. Εκτός φυσικά αν κάποιος έχει αγοράσει ήδη από κει και μπορεί να μας ενημερώσει για το τι παίζει. Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Ίσως το Birdphone να είναι καλή περίπτωση. Δεν έχω αγοράσει βέβαια από εκεί για να ξέρω. Κάπου είχα διαβάσει όμως πως κάνει εισαγωγή από Ιταλία και όσοι είχαν αγοράσει από κει δεν είχαν κάποιο θέμα. Βέβαια, αυτή τη στιγμή δεν το έχει διαθέσιμο αλλά στην αρχή της βδομάδας το είχε στα 459 αν θυμάμαι καλά. Φαντάζομαι πως θα ξαναφέρει. Επομένως, όταν το ξαναεμφανίσουν διαθέσιμο, ένα τηλέφωνο θα μας βοηθήσει να μάθουμε αν πρόκειται για Branded συσκευή ή όχι. Εκτός φυσικά αν κάποιος έχει αγοράσει ήδη από κει και μπορεί να μας ενημερώσει για το τι παίζει. Έχω την εντύπωση ότι εκπρόσωπος του birdphone διαβάζει εδώ, αν δεν απαντήσει μπορείς όντως να το ξεκαθαρίσεις με ένα τηλεφώνημα. Έχω αγοράσει (όχι τη συγκεκριμένη συσκευή) πάντως από το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δηλαδή παιδιά ουσιατικά δύο είναι οι κίνδυνοι από καταστήματα όπως αυτά που αναφέρονται πιο πάνω: 1.Να είναι branded και 2.Nα είναι εκτός Ευρωπαικής Ένωσης (παραεισαγωγής) Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δηλαδή παιδιά ουσιατικά δύο είναι οι κίνδυνοι από καταστήματα όπως αυτά που αναφέρονται πιο πάνω: 1.Να είναι branded και 2.Nα είναι εκτός Ευρωπαικής Ένωσης (παραεισαγωγής) Σωστά; Σε γενικές γραμμές ναι. Επίσης, κάποια από αυτά τα καταστήματα στην απόδειξη αγοράς δεν αναγράφουν το ΙΜΕΙ της συσκευής. Καλό θα είναι να υπάρχει και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Εγώ το πρωί είδα ,κατά σειρά inmobile/birdphone/plaisio : 399/383/570 και για note 549/579/689 , τρελές διάφορες δηλαδή ... from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Τελοσπάντων ρε παιδιά ποιο κατάστημα αξίζει να το αγοράσει κανείς με μικρή πιθανότητα ρίσκου;Εγώ μιλούσα για το easybuyworld manan69t λίγα παραπάνω χρήματα δεν τα λες πηγαίνοντας στο ΠΛΑΙΣΙΟ.!Μιλάμε για 85 ευρώ περίπου!!! Από EBW πριν δυο μήνες πήρε και είναι από Γερμανία. Εγώ πήρα δεκαπέντε ημέρες μετά και είναι από Ελλάδα (firmware cosmote) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Εγω απο play247 το πηρα και ειναι ελληνικο..δεν ξερω ποσο το 'χει τωρα αλλα γενικα ειναι αξιοπιστο μαγαζι Edit:Μπορει να ειναι ευρωπαϊκο!! Sent from my GS2 with Tapatalk Edited January 6, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Εγώ το πρωί είδα ,κατά σειρά inmobile/birdphone/plaisio : 399/383/570 και για note 549/579/689 , τρελές διάφορες δηλαδή ... from THE hd2 Καποιο λάθος πρέπει να εχει γινει εδώ γιατι προς στιγμήν χάρηκα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Πιστεύω ακράδαντα ότι αν γίνει καμιά στραβή θα τους το δώσω να το φάνε με τόση ένταση που κουβαλάω από τη δουλειά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) Καποιο λάθος πρέπει να εχει γινει εδώ γιατι προς στιγμήν χάρηκα:lol: Εγώ βλέπω αυτό : http://www.birdphone.gr/ecs/gr/manufacturers/Samsung.aspx?sfilter=category%3a%ce%9a%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%ac+%ce%a4%ce%b7%ce%bb%ce%ad%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b1 ..... και αυτό : http://www.inmobile.gr/category-3/samsung.html from THE hd2 Edited January 7, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts