Jump to content

[S II] Διαθεσιμότητα και αγορά

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά,

Υπάρχει κανένα νεότερο για τη διαθεσιμότητα;

Το clove λέει 25 έρχονται περισσότερα κομμάτια. Το Handtec λέει πως αυτές τις 3 μέρες υποτίθεται έστελνε/στέλνει κάποια κομμάτια που ήρθαν σε αυτούς που προπαραγγείλανε. Εμένα μου είχανε στείλει email ότι θα ήμουν σε αυτή την παρτίδα αλλά δεν έχω λάβει email ακόμα.

Stock is on route to us to arrive late 20th May. We should be able to fulfill some early pre-orders. Customers will receive tracking via email over the weekend (20th-23rd May) as we prepare to ship. We expect more stock week commencing 23rd May.

Μόλις τώρα επικοινώνησα με plaisio για να μάθω την εξέλιξη της παραγγελίας μου από 30/4 για το GalaxyII.

Μού είπαν είναι σε εκκρεμότητα και η διάθεση των συσκευών αναμένεται ότι θα γίνει 31 Μαίου,

Μόλις μίλησα με κεντρικά vodafone και μου είπαν 30/5.

Eγώ με Vodafon Βριλησσίων (αφού έκαναν 10 !!! λεπτά να σηκώσουν το τηλέφωνο :angry:) δεν έχουν κάποια ενημέρωση για το πότε θα υπάρχει διαθέσιμο στο κατάστημα

Εμένα πάντως μου είπαν στη vodafone ότι από εχθές είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της.

μιλισα πριν λιγο με το καταστημα της βονταφον στο mall και μου ειπανε οτι δευτερα θα παραλαβουνε και μεχρι την τεταρτη θα ειναι διαθεσιμα....και οχι branded...

Πάντως φίλε μου με vodafone και σήμερα που ξαναμιλησα με εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών, μου επιβεβαίωσαν παραλαβή σήμερα στις αποθήκες τους και απο Δευτέρα θα αποσταλλουν στα καταστήματα.

εμενα μετα απο επικοινωνια που ειχα με vodafone μου ειπαν οτι θα παρουν οι αποθηκες τους το σαββατο...Οποτε πολυ πιθανο απο δευτερα να υπαρχει στα καταστηματα.

Eγώ με Vodafon Βριλησσίων (αφού έκαναν 10 !!! λεπτά να σηκώσουν το τηλέφωνο :angry:) δεν έχουν κάποια ενημέρωση για το πότε θα υπάρχει διαθέσιμο στο κατάστημα

Μόλις μίλησα με κεντρικά vodafone και μου είπαν 30/5.

Χωρίς Λόγια .....

Μπράβο Vodafone !

Παιδιά μόλις με πήραν απο multirama και μου ειπαν ότι μέσα στη βδομάδα θα είναι διαθεσιμο στα καταστήματα τους...λέτε να γίνει κανένα "θαύμα";

Θυμάμαι αντίστοιχη αναμονή για το ασημί Nokia N95 τον Μάιο 2007. Είχα πάρει από τα πρώτα που ήρθαν τότε στη Θεσ/νίκη, από Γερμανό (το Νοέμβριο βέβαια αντικαταστάθηκε από το 8GB... άτιμη Nokia...).

Παρακολουθώντας όσα γίνονται με τα καταστήματα, προσωπική εκτίμηση για Πλαίσιο, ότι θα το έχουν Παρασκευή 27 Μαίου.

Παιδιά μόλις με πήραν απο multirama και μου ειπαν ότι μέσα στη βδομάδα θα είναι διαθεσιμο στα καταστήματα τους...λέτε να γίνει κανένα "θαύμα";

MULTIRAMA

THE MALL ATHENS - ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 35

Τηλέφωνο 2106300130

Πιέζεις το "4" για να συνδεθεις στο τμήμα κινητών και η απάντηση:

"Σε ένα μήνα περίπου" :!:

Κρίμα που δεν κράτησα το όνομα του τύπου που μου μίλησε :(

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ... ο κάθε ένας σε οποιοδήποτε κατάστημα το μακρύ και το κοντό του...

Υπομονή θα έρθει ;)

Από Multirama Αγ. Παρασκευής μίλησα με έναν νεαρό Δ.Κ. και μίλησε άψογα (μπράβο του) λέγοντας:

"Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε τίποτα επίσημο. Αφήστε μου τα τηλέφωνα σας να σας ενημερώσω λογικά μέσα στην ημέρα"

Edited by NoName

Το Expansys.com.gr φέρνει εισαγωγής από Αγγλία?

Έχω κάνει προ-παραγγελία στο Γερμανό αλλά διάβασα στο άλλο thread ότι το Αγγλικό Galaxy S έχει 2.3 ενώ το Ελληνικό δεν έχει πάρει καν την 2.2.1 ακόμα που δόθηκε στην Αγγλία τον Δεκέμβριο.

Ο λόγος που έλεγα να το πάρω από Ελλάδα ήταν για να μην έχω τυχών προβλήματα με την εγγύηση, αλλά μάλλον το αντίθετο βλέπω να συμβαίνει.

Από ότι φαίνεται όσοι το πάρουν από Αγγλία θα έχουν τα updates τους κανονικά και θα έχουν και την εγγύηση τους κανονικά, ενώ όσοι το πάρουν από Ελλάδα θα πρέπει να κάθονται να ασχολούνται να βρίσκουν τα updates με πλάγιο τρόπο, και στο ενδιάμεσο να σταματάει να ισχύει η εγγύηση τους μέχρι να κάνουν restore αν γίνει τίποτα.

Έχω κάνει προ-παραγγελία στο Γερμανό αλλά διάβασα στο άλλο thread ότι το Αγγλικό Galaxy S έχει 2.3 ενώ το Ελληνικό δεν έχει πάρει καν την 2.2.1 ακόμα που δόθηκε στην Αγγλία τον Δεκέμβριο.

.....

Λειτουργικό Σύστημα

Android OS, v2.3 Gingerbread

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-S-II-Black-GT-I9100LKAEUR.htm

• Administrators

Σε επικοινωνία με το expansys.com.gr... διαθεσιμότητα σε ένα μήνα.

(Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει τα γραφεία του στη Γαλλία).

Modpic.gif

Σε επικοινωνία με το expansys.com.gr... διαθεσιμότητα σε ένα μήνα.

(Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει τα γραφεία του στη Γαλλία).

Και το ελληνικο και το αγγλικο expansys έχουν in stock αυτή την στιγμη ...

Και το ελληνικο και το αγγλικο expansys έχουν in stock αυτή την στιγμη ...

με stock και η παραγγελια μου μιλαει για awaiting stock....κοροιδευουν τον κοσμο για να μαζευουν προπαραγγελιες!

Κατάλαβα, τα μαγαζιά όλα λένε ο,τι νάνε δηλαδή (ή δεν τους λέει η Samsung τίποτα και λένε δικαιολογίες για να περνάνε οι μέρες)

Δεν έχει νόημα να ασχοληθώ άλλο, όποτε έρθει Ελλάδα θα το πάρω, αν αργήσει και 10-15 μέρες δεν έγινε και τίποτα.

Αν το αργήσουν παραπάνω ή έρθει καμία έκδοση με LCD, θα το παραγγείλω από έξω.

με stock και η παραγγελια μου μιλαει για awaiting stock....κοροιδευουν τον κοσμο για να μαζευουν προπαραγγελιες!

Να μην βριζουμε δηλαδη μονον τους δικους μας :mad:

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Στην Expansys υπάρχει http://www.expansys.com.gr/samsung-galaxy-s-ii-eu-black-16gb-209416/

βασικά κάποια κομμάτια παραλαφθήκαν πριν απο λίγο απο τον προμηθευτή ο οποίος κάνει αποστολές σε πελάτες σύμφωνα με τη χρονολογική προτεραιότητα τοποθέτησης παραγγελιών:).

Εντός της εβδομάδας όμως θα υπάρχει και πάλι παραλαβή αποθέματος .

Δυστυχώς η ανεπαρκής εργοστασιακή παραγωγή συσκευών δεν καλύπτει αυτή τη στιγμή τη ζήτηση που υπάρχει στην αγορά και γι αυτό πορκύπτει αυτή η αργοπορία και έλλειψη αποθέματος σε όλα τα καταστήματα:(

ΤΜ

Ακριβές c/p από την απάντηση τους και σε μένα , μετά από προτροπή να μας κρατάν ενήμερους σε αυτό το νήμα , τουλάχιστον μέχρι να υπάρχουν επαρκείς ποσότητες

"Αγαπητέ κύριε "voltaire" καλησπέρα σας.

Καθώς ο συναδελφός μου λείπει με άδεια και είμαι μόνη στο γραφείο αυτήν την εβδομάδα, δεν έχω πολύ χρόνο για να μπορέσω να απαντήσω στο Foru αν και θα ήταν μεγάλη μου χαρά.

Κάποια κομμάτια παραλαφθήκαν πριν απο λίγο απο τον προμηθευτή μας ο οποίος κάνει αποστολές σε πελάτες σύμφωνα με τη χρονολογική προτεραιότητα τοποθέτησης παραγγελιών. Εντός της εβδομάδας όμως θα έχουμε και πάλι παραλαβή . Η ανεπαρκής εργοστασιακή παραγωγή συσκευών δεν καλύπτει αυτή τη στιγμή τη ζήτηση που υπάρχει στην αγορά και γι αυτό πορκύπτει αυτή η αργοπορία και έλλειψη αποθέματος

Είμαστε στη διάθεσή σας για oποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε."

Υ.Γ. Κάποιος με παραγγελία πριν τις 5/5 που περιμένει ακόμα ;

Edited by voltaire

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Υ.Γ. Κάποιος με παραγγελία πριν τις 5/5 που περιμένει ακόμα ;

εγω πιστευω κατα την ταπεινη μου γνωμη οτι λενε φουμαρα....αυτο το κολπακι με 1-5 κομματια γινετε για 3η φορα (τοσες προλαβα να μετρησω εγω,μπορει να ειναι και παραπανω) και ενω δεν ειχαν ποτε διαθεσιμοτητα!ειναι απλα τα πραγματα!ποσοι εχουν παραλαβει τελευταιες μερες απο expansys?γιατι πιστευω οτι μαλλον δεν ειναι κανενας?ο φιλος voltaire αν καταλαβα καλα περιμενει απο 5/5 και ακομη δεν εχει παραλαβει!φουμαρααααααααααααααααααααα μας λενε.....και εμεις προβατα που τους ακολουθουμε!γιατι αμα τους γινει μια μαζικη και οργανωμενη ακυρωση παραγγελιων θα ισιωσουν!βλεπε και plaisio που ενω στο lg optimus 2x αλλαζε ημερομηνιες και κοροιδευε κοσμο, μετα απο τρελη ακυρωση παραγγελιων που δεχτηκε τωρα με το samsung ειχε γνωση και εχει βαλει 31/05....τυχαιο??δεν

νομιζω!

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου...το θέμα είναι ότι όλα τα καταστήματα το ιδιο κάνουν...αλλάζουν συνέχεια ημερομηνίες και τελικά δεν ξέρουμε τι μας γίνεται!!!!

Πολύ αγχωτικό πάντως το όλο σκηνικό. Μάλλον την Παρασκευή θα έχουν τα πρώτα κομμάτια, τα οποία δεν θα προλάβουμε, οπότε θα πάμε στις 2-3 επόμενες εβδομάδες. Γενικά δεν είμαι απαισιόδοξος, αλλά έτσι φαίνεται η κατάσταση.

Και εγω παντως που ειχα ρωτησει σε Media Markt ειπαν οτι τα πρωτα κομματια θα ερθουν πεμπτη,για να δουμε..

Για να ζηλέψετε λίγο, σήμερα μου το στείλανε από handtec. Θα φτάσει στα χέρια μου λογικά στις 26 :)

• The title was changed to [S II] Διαθεσιμότητα και αγορά
  • The topic was unlocked