Luciferia Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 χαχα..καλα μην το λες..δεν μπορεις να φανταστεις τι εκανα σαν παιδακι στους δικους μου για τα δωρα!!ασε:O μα να σου πω εχεις δικιο...αλλα απο τα τοσα reviews που εχω διαβασει..τα βιντεο που εχω δει!!ενα λαλα το εχω παθει η γυναικα!! περυσι τετοια εποχη ολοι (καλα οχι ολοι) ημασταν σε αναμμενα καρβουνα για την ελευση του iphone 4...αλλα δεν ξερω,νομιζω οτι ειναι χειροτερα φετος με το S2.. και κατι αλλο...το egalaxy φερνει και αυτο απο expansys??? Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassilis Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλα ρε παιδια, ειναι δυνατον κανενα καταστημα να μην ξερει ποτε θα ειναι διαθεσιμο?Στο γερμανο που εχω ρωτησει ολο το τελευταιο δεκαημερο του μαϊου λεει...ελεοςςς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον , στο αγγλικό expansys έχε 100+ In stock αυτή την στιγμή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNSEKER Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 σημερα το πρωι πηρα τηλ. περιοχη πειραιας γερμανος: μετα απο 10 μερες multirama : μετα τις 27 του μηνα plaisio : τελος μηνα vodafone :δεν ξερουν mediamarkt :δεν ξερουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 παιδια αν δεν ερθει η 31 Μαιου δεν θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα μεχρι οτοτε θα εχουμε μονο φημες και εικασιες παντως δεν νομιζω να τραβηξει μεχρι τις 10 ιουνιου που αναφερε ενας φιλος λιγα ποστ πιο πριν Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Στην vodafone (εξυπηρέτηση πελατών)το απόγευμα που μίλησα μαζί τους μου είπαν απο Δευτέρα διαθέσιμο. πριν απο ενα λεπτό μιλησα και μου είπαν τελη μάη...απο την άλλη δευτέρα!οτι να'ναι... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 εδω ρε παιδια λεει In stock η κανω λαθος...? http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=9248&s=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 εδω ρε παιδια λεει In stock η κανω λαθος...? http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=9248&s=1 διαβασε λιγο πιο κατω....λεει 25 μαιου και ακομη πιο κατω λεει 10 ιουνιου Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 διαβασε λιγο πιο κατω....λεει 25 μαιου και ακομη πιο κατω λεει 10 ιουνιου ok τωρα το ειδα σορυ.... παιδες αν το παρεις απο expansys uk....παιζει θεμα...? ειδα αν δεν κανω λαθος οτι ειναι ιν στοκ και μαλιστα λεει παράδοση σε 4 μερες.... το expansys ειναι εγγύηση ετσι δεν ειναι...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) ok τωρα το ειδα σορυ.... παιδες αν το παρεις απο expansys uk....παιζει θεμα...? ειδα αν δεν κανω λαθος οτι ειναι ιν στοκ και μαλιστα λεει παράδοση σε 4 μερες.... το expansys ειναι εγγύηση ετσι δεν ειναι...? αν ειναι παρτο απο το ελληνικο expansys...απο οτι μου ειπανε απο δευτερα θα παρουν η αθηνα και η θεσσαλονικη και απο τριτη θα στειλουν στην υπολοιπη ελλαδα!παρτους και ενα τηλ να επιβεβαιωσεις και μετα παρηγγειλε το! να ρωτησω ρε παιδια:κανενας που εχει προπαραγγειλει τωρα τελευταια απο το ελληνικο expansys το εχει παρει το κινητο? Edited May 21, 2011 by ximikos_fil Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 αν ειναι παρτο απο το ελληνικο expansys...απο οτι μου ειπανε απο δευτερα θα παρουν η αθηνα και η θεσσαλονικη και απο τριτη θα στειλουν στην υπολοιπη ελλαδα!παρτους και ενα τηλ να επιβεβαιωσεις και μετα παρηγγειλε το! βασικα δεν ειμαι για να το παρω ακομη..τουλάχιστον...(θα δουμε αν θα αντεξω βεβαια...:lol:) απλα ρωταω γιατι τελευταια εφαγα κατι "τουμπες" και ειμαι επιφυλακτικός...λιγο....:) το expansys.gr το ξερω οτι ειναι εγγύηση εχω ψωνισει απειρες φορες απο εκει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 αν ειναι παρτο απο το ελληνικο expansys...απο οτι μου ειπανε απο δευτερα θα παρουν η αθηνα και η θεσσαλονικη και απο τριτη θα στειλουν στην υπολοιπη ελλαδα!παρτους και ενα τηλ να επιβεβαιωσεις και μετα παρηγγειλε το! Εγώ λέω να το πάρω από το αγγλικό που το έχει in stock και είναι και πιο φτηνό. Πραγματικά ποιος ειναι ο λόγος να το πάρει κάποιος από το ελληνικό και όχι τι αγγλικο? Αφού ίδια προέλευσης κινητα πουλάνε και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Εγώ λέω να το πάρω από το αγγλικό που το έχει in stock και είναι και πιο φτηνό. Πραγματικά ποιος ειναι ο λόγος να το πάρει κάποιος από το ελληνικό και όχι τι αγγλικο? Αφού ίδια προέλευσης κινητα πουλάνε και τα δύο. αν το παραγγειλεις σημερα απο το αγγλικο σε ποσο καιρο θα το εχεις? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Εγώ λέω να το πάρω από το αγγλικό που το έχει in stock και είναι και πιο φτηνό. Πραγματικά ποιος ειναι ο λόγος να το πάρει κάποιος από το ελληνικό και όχι τι αγγλικο? Αφού ίδια προέλευσης κινητα πουλάνε και τα δύο. η τιμη περιπου στο αγγλικο στα ελληνικα ποσο ειναι....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 αν το παραγγειλεις σημερα απο το αγγλικο σε ποσο καιρο θα το εχεις? Σε 3 με 4 μέρες γράφει, ο ίδιο χρόνος που κάνει και από το ελληνικό expansys. Κάπου είχα διαβάσει ότι παραλαμβάνουν από τις ίδιες αποθήκες και το αγγλικό και το ελληνικό expansys . Το μόνο που παίζει να έχει παραπάνω το ελληνικό expansys είναι extra μετασχηματιστή του αγγλικού φορτιστή σε ευρωπαικό (εξάρτημα που κάνει 2 ευρώ ) και αυτό το έχει έξω απο το κουτί . Το κουτί και τα περιεχόμενά του πρέπει να είναι ολόιδια. Κάποιος που έχει εμπειρία από αγγλικο expansys ας μας πει αν ξέρει κάτι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 η τιμη περιπου στο αγγλικο στα ελληνικα ποσο ειναι....? Αν δεν κάνω λάθος στο αγγλικό expansys κάνει 609 ευρώ και στο ελληνικό 635 . Μαζί με τα μεταφορικά και στις δυο περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) Σε 3 με 4 μέρες γράφει, ο ίδιο χρόνος που κάνει και από το ελληνικό expansys. Κάπου είχα διαβάσει ότι παραλαμβάνουν από τις ίδιες αποθήκες και το αγγλικό και το ελληνικό expansys . Οι αποθήκες που εξυπηρετούν την Ελλάδα είναι στην Γαλλία , το αγγλικό εξυπηρετεί Αγγλία και Ιρλανδία κατά προτεραιότητα. Από απάντηση σε email μου "η παραγγελία σας είχε μπει στην αγγλική ιστοσελίδα. Οι παραγγελίες για την Ελλάδα γίνονται redirect σε εμάς όπου η αποθήκη μας είναι στη Γαλλία. Απο την αγγλική ιστοσελίδα εξυπηρετούνται κατα προτεραιότητα η Μεγάλη Βρεττανία και η Ιρλανδία. Αυτή τη στιγμή έχετε μπει σε σείρα προτεραίότητας για να εξυπηρετηθείτε με την επόμενη παραλαβή. Τα προιόντα τα περιμένουμε μέσα στα μέσα της βδομάδος αλλά δε μπορώ να σας το εγγυηθώ. Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί χωρίς κανένα εξτρα κόστος εαν δεν επιθυμείτε να περιμένετε." Το μόνο που παίζει να έχει παραπάνω το ελληνικό expansys είναι extra μετασχηματιστή του αγγλικού φορτιστή σε ευρωπαικό (εξάρτημα που κάνει 2 ευρώ ) και αυτό το έχει έξω απο το κουτί . Το κουτί και τα περιεχόμενά του πρέπει να είναι ολόιδια. Κάποιος που έχει εμπειρία από αγγλικο expansys ας μας πει αν ξέρει κάτι διαφορετικό. Το έχω παραγγείλει από το αγγλικό , με την τιμή του αγγλικού , και η παραγγελία μου προωθήθηκε στο ελληνικό ( με την αγγλική τιμή ) και φυσικά έχει τον αντάπτορα τις πρίζας δωρεάν , έξω από το κουτί όπως πού σωστά λες. έντιτ : Η παραγγελία μου έγινε το μεσημέρι στις 5 Μαϊού και ακόμα περιμένω... Μακάρι να φύγει από αυτούς την Δευτέρα αν και πολύ φοβάμαι πως το "θα παραλάβουμε στις 24 Μαϊού" να γίνει αποστολή προς εμένα στις 25 ... Edited May 21, 2011 by voltaire Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 καποιος που εχει προπαραγγειλει απο το ελληνικο το expansys εχει επικοινωνησει να δει τι γινετε?τωρα δεν εχει καν διαθεσιμοτητα! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 καποιος που εχει προπαραγγειλει απο το ελληνικο το expansys εχει επικοινωνησει να δει τι γινετε?τωρα δεν εχει καν διαθεσιμοτητα! Ενώ ενώ όταν το παρήγγειλα είχε διαθεσιμότητα (1-5 αν θυμάμαι καλα) στο mail που μου έστειλαν έγραφε σε 7 ημερες.Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι έκαναν λάθος και ότι στις 19 με 20 Μαΐου θα είχαν παραλαβή 1000 κοματια .Στις 19 του μηνός ενω η παραγγελια μου εγραφε σε 1με 2 μέρες θα απασταλλει ,ξαφνικα χθες αλλαξε και εγινε σε 6 ημερες.Άντε να βγάλεις άκρη .(πάντως οφειλω να πω, πως εχω κάνει πολλές αγορές απο expansys και ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο παρελθόν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Ενώ ενώ όταν το παρήγγειλα είχε διαθεσιμότητα (1-5 αν θυμάμαι καλα) στο mail που μου έστειλαν έγραφε σε 7 ημερες.Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι έκαναν λάθος και ότι στις 19 με 20 Μαΐου θα είχαν παραλαβή 1000 κοματια .Στις 19 του μηνός ενω η παραγγελια μου εγραφε σε 1με 2 μέρες θα απασταλλει ,ξαφνικα χθες αλλαξε και εγινε σε 6 ημερες.Άντε να βγάλεις άκρη .(πάντως οφειλω να πω, πως εχω κάνει πολλές αγορές απο expansys και ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο παρελθόν) πότε το παρηγγειλες φίλε μου? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 πότε το παρηγγειλες φίλε μου? 13/5.Ξέχασα να σου πω ότι και την Πέμπτη που μίλησα μαζί τους μου επιβεβαίωσαν ότι θα το έστελναν Παρασκευή και θα το είχα στα χέρια μου Τρίτη με Τετάρτη λόγω επαρχίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 13/5.Ξέχασα να σου πω ότι και την Πέμπτη που μίλησα μαζί τους μου επιβεβαίωσαν ότι θα το έστελναν Παρασκευή και θα το είχα στα χέρια μου Τρίτη με Τετάρτη λόγω επαρχίας καταλαβα....εγω που τους πηρα χτες μου ειπαν οτι θα τα εχουν αθηνα και θεσσαλονικη δευτερα και τριτη με τεταρτη επαρχια(που ειμαι εγω)...αρα μας λενε τα ιδια πραγματα!ισως να τα στειλανε απλα δεν εχουν ενημερωσει με email και αριθμους αποστολης τους ενδιαφερομενους λογω πολυ μεγαλο αριθμο αποστολων! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 καταλαβα....εγω που τους πηρα χτες μου ειπαν οτι θα τα εχουν αθηνα και θεσσαλονικη δευτερα και τριτη με τεταρτη επαρχια(που ειμαι εγω)...αρα μας λενε τα ιδια πραγματα!ισως να τα στειλανε απλα δεν εχουν ενημερωσει με email και αριθμους αποστολης τους ενδιαφερομενους λογω πολυ μεγαλο αριθμο αποστολων! Πάντως φίλε μου με vodafone και σήμερα που ξαναμιλησα με εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών, μου επιβεβαίωσαν παραλαβή σήμερα στις αποθήκες τους και απο Δευτέρα θα αποσταλλουν στα καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Πάντως φίλε μου με vodafone και σήμερα που ξαναμιλησα με εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών, μου επιβεβαίωσαν παραλαβή σήμερα στις αποθήκες τους και απο Δευτέρα θα αποσταλλουν στα καταστήματα. φιλε μου και εγω επικοινωνησα με vodafone σημερα το μεσημερι και μου ειπαν για την αλλη δευτερα!!!! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 φιλε μου και εγω επικοινωνησα με vodafone σημερα το μεσημερι και μου ειπαν για την αλλη δευτερα!!!! Άντε να βγάλεις άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts