Nitrous Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Καλημερα Εβαλα κ εγω την ics tou dzo, απλα τελεια ειναι παραωπολυ σταθερη αλλα Εχω ενα μικρο θεματακι τα 4 touch η φωτηνωτητα τους ειναι πολυ αχνη εχουμε καμια λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Με ποιο τρόπο περνάω το update της 4.1; Ο dzo λέει :"Install from recovery on top of an existing 4.1 installation". Δηλαδή περνάω το 4.1a update αρχείο στην κάρτα μνήμης και μέσω της 5.5.0.4 επιλέγω install zip from sd card; Θέλει wipe κτλ; (ελπίζω όχι...) Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Ναι, και δε χρειάζεται wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Καλησπερα παιδια, ποια ειναι κατα τη γνωμη σας η πιο σταθερη ROM(ειτε official ειτε custom) για το απλο Χ5 διοτι το πηρε ο αδερφος μου και θελει να φυγει απο 2.2...Δε θα ασχοληθει με περαιτερω αναβαθμισεις κλπ ουτε ειναι "ψειρας" να πειραζει το κινητο, απλα θα την περασει και τελος δεν προκειται να ασχοληθει ξανα με ROM. Ενα link με οδηγιες θα το εκτιμουσα πολυ. Ευχαριστω :) Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330582 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojotzotzo Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 εγώ ακολούθησα τον παραπάνω οδηγό(μεχρι το σημειο που έβαλα την 2.3) και τωρα ενω συνδέεται με wifi στο δικτυο που εχω στο σπιτι, δεν φορτωνει καμια σελίδα, σαν δηλαδή να μην εχει συνδεθει ενώ μου βγάζει κανονικά οτι έχει μπει στο δίκτυο τι λάθος κάνω? λογικα κατι απλο θα ξέχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Παιδια ο αδερφος μου εχει το εξης θεμα: Ειναι με official 2.3 B526 και 3 φορες μεχρι τωρα το κινητο δεν bootαρει καθολου,κολλαει στο boot animation και θελει αναγκαστικο reset απο recovery. Αυτο συμβαινει καθε φορα που κλεινει το κινητο και συνδεει φορτιστη!Αν απλα κλεισει κ δεν τον συνδεσει,κανενα προβλημα...Καμια ιδεα? Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παιδια ο αδερφος μου εχει το εξης θεμα: Ειναι με official 2.3 B526 και 3 φορες μεχρι τωρα το κινητο δεν bootαρει καθολου,κολλαει στο boot animation και θελει αναγκαστικο reset απο recovery. Αυτο συμβαινει καθε φορα που κλεινει το κινητο και συνδεει φορτιστη!Αν απλα κλεισει κ δεν τον συνδεσει,κανενα προβλημα...Καμια ιδεα? Δοκιμασε να ξαναφλασαει την rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 εγώ ακολούθησα τον παραπάνω οδηγό(μεχρι το σημειο που έβαλα την 2.3) και τωρα ενω συνδέεται με wifi στο δικτυο που εχω στο σπιτι, δεν φορτωνει καμια σελίδα, σαν δηλαδή να μην εχει συνδεθει ενώ μου βγάζει κανονικά οτι έχει μπει στο δίκτυο τι λάθος κάνω? λογικα κατι απλο θα ξέχασα δοκιμασε ενα restart στο μοντεμ σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Δοκιμασε να ξαναφλασαει την rom? Oχι θα το δοκιμασουμε και θα ενημερωσω. Παρεμπιπτοντως, για να ξαναφλασαρεις την ιδια, official rom, απλα περνας το step2?Η κανω λαθος? Περιεργο ****το Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Εξαρτάται ποια έκδοση ρομ έχεις, η 526 ένα βήμα έχει, οπότε απλά βάζεις το φάκελο dload που βρίσκεται στο step1 και έχει μέσα το αρχείο update.app στο root directory της κάρτας μνήμης. Όπως και να έχει το αρχείο zip της κάθε έκδοσης περιέχει και pdf με οδηγίες. Αν η ρομ περιλαμβάνει περισσότερα βήματα λέει τι πρέπει να κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Εξαρτάται ποια έκδοση ρομ έχεις, η 526 ένα βήμα έχει, οπότε απλά βάζεις το φάκελο dload που βρίσκεται στο step1 και έχει μέσα το αρχείο update.app στο root directory της κάρτας μνήμης. Όπως και να έχει το αρχείο zip της κάθε έκδοσης περιέχει και pdf με οδηγίες. Αν η ρομ περιλαμβάνει περισσότερα βήματα λέει τι πρέπει να κάνεις To εκανε αλλα το προβλημα εξακολουθει. Καμια ιδεα ρε παιδια τι μπορει να φταιει? Θυμαμαι παλιοτερα κι αλλοι ειχαν θεματα με συνεχομενα bootloops,θυμαται κανεις πως λυνονταν(αν λυνονταν). Επαναλαμβανω πως το κινητο μπαινει σε ατερμονο bootloop και θελει αναγκαστικο wipe οταν παει να το φορτισει κλειστο και να το ανοιξει...Να πω πως ειναι μεταχειρισμενο το κινητο και πως ο προηγουμενος ειχε την aurora ics επανω και πριν το πουλησει στον αδερφο μου το γυρισε στην μαμα Β526... Καπου πηρε το ματι μου κατι για πειραγμενα partitions κλπ αλλα δεν καταλαβα και πολλα... SOS :( Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojotzotzo Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 δοκιμασε ενα restart στο μοντεμ σου Έκανα και ρισταρτ και πολλά άλλα όμως δεν φταίει αυτό. Εν τω μεταξύ σε άλλο wifi μπήκε αλλά στου σπιτιού με τίποτα. Μέσω google βρήκα ότι σε άλλες συσκευες υπήρχε παρόμοιο πρόβλημα με την 2.3 αλλά προφανή λύση δεν βρήκα... Από ότι καταλαβαίνω με την 2.3 υπάρχει κάποια μίνιμουμ απαιτούμενη ταχύτητα που το wifi μου δεν την πιάνει, έτσι ενώ συνδέεται κανονικά σε πρώτη φάση μετά δεν μπορεί να φορτώσει κανένα σάιτ/εφαρμογή που να θέλει ιντερνετ Μάλλον την έκατσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Έκανα και ρισταρτ και πολλά άλλα όμως δεν φταίει αυτό. Εν τω μεταξύ σε άλλο wifi μπήκε αλλά στου σπιτιού με τίποτα. Μέσω google βρήκα ότι σε άλλες συσκευες υπήρχε παρόμοιο πρόβλημα με την 2.3 αλλά προφανή λύση δεν βρήκα... Από ότι καταλαβαίνω με την 2.3 υπάρχει κάποια μίνιμουμ απαιτούμενη ταχύτητα που το wifi μου δεν την πιάνει, έτσι ενώ συνδέεται κανονικά σε πρώτη φάση μετά δεν μπορεί να φορτώσει κανένα σάιτ/εφαρμογή που να θέλει ιντερνετ Μάλλον την έκατσα To εκανε αλλα το προβλημα εξακολουθει. Καμια ιδεα ρε παιδια τι μπορει να φταιει? Θυμαμαι παλιοτερα κι αλλοι ειχαν θεματα με συνεχομενα bootloops,θυμαται κανεις πως λυνονταν(αν λυνονταν). Επαναλαμβανω πως το κινητο μπαινει σε ατερμονο bootloop και θελει αναγκαστικο wipe οταν παει να το φορτισει κλειστο και να το ανοιξει...Να πω πως ειναι μεταχειρισμενο το κινητο και πως ο προηγουμενος ειχε την aurora ics επανω και πριν το πουλησει στον αδερφο μου το γυρισε στην μαμα Β526... Καπου πηρε το ματι μου κατι για πειραγμενα partitions κλπ αλλα δεν καταλαβα και πολλα... SOS :( Δοκιμάστε αυτην την έκδοση μήπως δείτε βελτίωση.Μην ψαρώνετε που είναι στα κινέζικα έχει και ελληνικά κανονικά http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDEyNTU= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Mετα απο ολονυχτιο ψαξιμο βρηκα τι φταιει αλλα δεν γνωριζω ακομα πως να το λυσω με ασφαλεια. Ο τυπος που του πουλησε το κινητο, ειχε πριν την Aurora ics και πριν του το πουλησει του το γυρισε σε official 2.3 B526. ΟΜΩΣ ο κυριος, ειχε πειραξει τα partitions με ενα κολπακι που ειχε βγαλει ο genokolar. Μια απο τις παρενεργειες ειναι η αδυναμια bootαρισματος οταν το κινητο κλεισει εντελως(χωρις γρηγορη εκκινηση) ειτε οταν πας να το φορτισεις κλειστο. Αυτο λυνεται ειτε με μια custom rom,ειτε με επαναφορα στα official μεγεθη partition και ξαναπερασμα της official rom. Ομως, διαβαζω ενα σωρο σχολια οτι πολλοι που προσπαθησαν να γυρισουν στα παλια partition, brickαραν τη συσκευη. Οποια βοηθεια καλοδεχουμενη... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojotzotzo Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) Δοκιμάστε αυτην την έκδοση μήπως δείτε βελτίωση.Μην ψαρώνετε που είναι στα κινέζικα έχει και ελληνικά κανονικά http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDEyNTU= Moυ βγάζει ροζ οθόνη (και αν και έχω δει συχνά να αναφέρεται κάτι για ροζ οθόνη) δεν ξέρω σίγουρα πως να προχωρήσω παρακάτω. Προφανώς χρειάζομαι λιγη βοήθεια παραπάνω πλέον:) ΕDIT: έκανα αυτό που λέει στο πρώτο ποστ της σελ 112 και έλυσα το θέμα με την ροζ οθόνη και έβαλα κανονικά την έκδοση του λινκ. Όμως το αρχικό θέμα που είχα με την σύνδεση στο wifi του σπιτιού παραμένει. Για παράδειγμα ενώ συνδέεται αρχικά στο δίκτυο, όταν πάω να βάλω τον λογαριασμο google τότε μου βγάζει το "can't establish a reliable data connection to the server"... Φαντάζομαι δεν είμαι ο πρώτος που το έχει το πρόβλημα αυτό :P edit2 αν υπάρχει κάπου διαθέσιμη η 2.2 ας δοθεί ένα λινκ παρακαλώ για να κάνω rollback μιας και θα φύγω εκτος πόλης και για λίγες μέρες δεν θα μπορώ να ψάχνω λύσεις Edited July 20, 2012 by mojotzotzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Στην aurora v4.1 update1, υπάρχει τρόπος να "ξυπνά" το κινητό με volume button χωρίς να ξαναπεράσω την rom; Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Υπάρχει, αλλά χρειάζεται επέμβαση στο αρχείο androidpolicy.jar. Υπάρχει όμως στην ενότητα General για το U8800 στο φόρουμ των XDA developers, ένα θέμα με mods για την aurora. Έκεί υπάρχει και αυτό, νομίζω είναι ενημερωμένο για την τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parantonis Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Παιδες εχω και εγω εδω και ενα χρονο ενα ideos x5 και σημερα μου ηρθε η ιδεα να κανω upgrade λογισμικου. Βρηκα απο το site της εταιριας το ακολουθω λογισμικο HUAWEI Ideos X5 firmware 28U8800pro Android 4.0. Ειχε 3 part που επρεπε να περασου απο οτι ελεγε. Αλλα μολις περασα το πρωτο και πατησα μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητού να κανει υpdate απο την sd card εκανε restart ξεκινησε την αναβαθμιση αλλα εβγαλε σε καποιο σημειο οτι δεν μπορει να συνεχισει... Μετα απο λιγη ωρα εβγαλα την μπαταρια γιατι δεν ανταποκρινοταν και απλα ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕ... Δοκιμασα να κανω boot πατωντας το volume up + power αλλα δεν κανει απολυτος τιποτα... Εχει κανενας καμια ιδεα τι μπορω να κανω? Ευχαριστω εκ τον προτερων... >Αντωνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Παιδες εχω και εγω εδω και ενα χρονο ενα ideos x5 και σημερα μου ηρθε η ιδεα να κανω upgrade λογισμικου. Βρηκα απο το site της εταιριας το ακολουθω λογισμικο HUAWEI Ideos X5 firmware 28U8800pro Android 4.0. Ειχε 3 part που επρεπε να περασου απο οτι ελεγε. Αλλα μολις περασα το πρωτο και πατησα μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητού να κανει υpdate απο την sd card εκανε restart ξεκινησε την αναβαθμιση αλλα εβγαλε σε καποιο σημειο οτι δεν μπορει να συνεχισει... Μετα απο λιγη ωρα εβγαλα την μπαταρια γιατι δεν ανταποκρινοταν και απλα ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕ... Δοκιμασα να κανω boot πατωντας το volume up + power αλλα δεν κανει απολυτος τιποτα... Εχει κανενας καμια ιδεα τι μπορω να κανω? Ευχαριστω εκ τον προτερων... >Αντωνης Φιλε μου εκανες το update του u8800pro που δεν κανει στο απλο u8800.Τωρα δοκιμασε να κανεις το update της gb απο το u8800.Βγαζεις μπαταρια βαζεις στην sd το πρωτο στεπ 1 και πατας volume και τα 2 κουμπια και το power(εχεις συνδεδεμενο το κινητο στην πριζα).Περιμενεις κανει το update.Επειτα βαζεις το step 2 με ιδια ονομασια στην sd και κανεις το ιδιο.Πιστευω θα δουλεψει.Αν δεν παει για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parantonis Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση... To U8800 pro εχω δεν ξερω γιατι κολησε... Δοκιμασα και με τα δυο κουμπια χωρις μπαταρια αλλα τιποτα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση... To U8800 pro εχω δεν ξερω γιατι κολησε... Δοκιμασα και με τα δυο κουμπια χωρις μπαταρια αλλα τιποτα :wacko: Να σου πω ακριβως τι εκανα για να βαλω την ics.Πρωτα εβαλα του kalo που εχει μεσα απο τις ρυθμησεις αναβαθμιση μεσω sd card.Επειτα εκανα απο εκει το step 1 update επειτα το step 2 και τελος εφοσον ειχα ics εκανα και το step 3 μεσω της official για να μπουν και τα υπολοιπα καλουδια.Τωρα ετσι οπως εισαι το καλυτερο ειναι να φλασαρεις το step 2 απο την GB.Βγαζεις μπαταρια βαζεις στην sd card το step 2 απο την GB σε φακελο dload.Επειτα βαζεις την sd στο κινητο και πατας volume + - και μαζί το power μόλις βάλεις το κινητό στο φορτιστή/usb για να ανοίξει.Περιμένεις γίνετε το update και κάνεις έπειτα το install της ics μέσα απο το menu της official.Το step 2 πρέπει να έχει ονομασία update.app ώστε να γίνει το update σε GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parantonis Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Να σου πω ακριβως τι εκανα για να βαλω την ics.Πρωτα εβαλα του kalo που εχει μεσα απο τις ρυθμησεις αναβαθμιση μεσω sd card.Επειτα εκανα απο εκει το step 1 update επειτα το step 2 και τελος εφοσον ειχα ics εκανα και το step 3 μεσω της official για να μπουν και τα υπολοιπα καλουδια.Τωρα ετσι οπως εισαι το καλυτερο ειναι να φλασαρεις το step 2 απο την GB.Βγαζεις μπαταρια βαζεις στην sd card το step 2 απο την GB σε φακελο dload.Επειτα βαζεις την sd στο κινητο και πατας volume + - και μαζί το power μόλις βάλεις το κινητό στο φορτιστή/usb για να ανοίξει.Περιμένεις γίνετε το update και κάνεις έπειτα το install της ics μέσα απο το menu της official.Το step 2 πρέπει να έχει ονομασία update.app ώστε να γίνει το update σε GB. Το προβλημα ειναι οτι το κινητο δεν ανταποκρινεται καν δεν μου ανοιγει καθολου ωστε να μπορεσω να περασω παλι το firmware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Το προβλημα ειναι οτι το κινητο δεν ανταποκρινεται καν δεν μου ανοιγει καθολου ωστε να μπορεσω να περασω παλι το firmware... Αν βγαλεις μπαταρια και το βαλεις στην πριζα δεν ανοιγει καθολου?Περιμενε λιγα δευτερα πρεπει να ανοιξει κανονικα.Αν δεν τοτε μαλλον παει για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parantonis Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Αν βγαλεις μπαταρια και το βαλεις στην πριζα δεν ανοιγει καθολου?Περιμενε λιγα δευτερα πρεπει να ανοιξει κανονικα.Αν δεν τοτε μαλλον παει για service. Δυστηχος ειναι τελειος νεκρο οτι και να κανω... Μαλλον Θα χρειαστει service δεν βρισκω κατι αλλο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts