Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε νομίζω ότι είναι θέμα της κάρτας. Πιθανόν να υπάρχουν κάποιοι κατεστραμμένοι τομείς στο σύστημα αρχείων.

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις με κάποια έκδοση παλαιότερη της Β522(όπου η ροζ οθόνη δεν είναι κλειδωμένη), να βάλεις μια custom recovery και στη συνέχεια να φλασάρεις κάποια custom rom, η οποία μπορεί να λειτουργεί σωστά.

καλησπερα μπορεις να μου δωσεις καποιον συνδεσμο?οταν ενοεις κατω B522 οποιαδηποτε?

κ μετα τη κανω παταω + και - και power button και αλλαζω την recovery κτλ?

αν και νομιζω εχει κ προβλημα ο proximity sensor για αυτο κ δεν ανοιγει ο φωτισμος στην οθονη μετα την κληση

μονο με την 2.3.5 δεν ειχα προβλημα με την ics τα ιδια δεν ανοιγε η οθονη μετα απο κληση.

Edited by ddesign

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα παραπάνω γράφεις ότι έχεις δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις της 2.3. Βάλε την Β518 που είναι η τελευταία με ξεκλείδωτο bootloader. Για ν' αλλάξεις τη recovery θα μπεις σε ροζ οθόνη με το συνδυασμό πλήκτρων που αναφέρεις(θα σβήσεις ή θα μετονομάσεις πρώτα το φάκελο dload από την κάρτα μνήμης), και αφού συνδέσεις τη συσκευή με το Pc θα εμφανιστεί ένα παράθυρο explorer με το φάκελο Image. Μέσα σε αυτόν βρίσκεται η recovery.img. Την αντιγράφεις κάπου στον υπολογιστή για να την έχεις ως backup, και βάζεις μέσα στο φάκελο Image το αρχείο της custom recovery(αν έχει κάποιο άλλο όνομα το μετονομάζεις πρώτα σε recovery.img) και επικαλύπτεις την υπάρχουσα.

Ευχαριστώ παιδια! Με καλυψατε πληρως. Υπαρχει περιπτωση να περασουμε το latest update κατευθειαν απο πανω με CWM χωρις wipes? Edited by GeorgeManim

Μα παραπάνω γράφεις ότι έχεις δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις της 2.3. Βάλε την Β518 που είναι η τελευταία με ξεκλείδωτο bootloader. Για ν' αλλάξεις τη recovery θα μπεις σε ροζ οθόνη με το συνδυασμό πλήκτρων που αναφέρεις(θα σβήσεις ή θα μετονομάσεις πρώτα το φάκελο dload από την κάρτα μνήμης), και αφού συνδέσεις τη συσκευή με το Pc θα εμφανιστεί ένα παράθυρο explorer με το φάκελο Image. Μέσα σε αυτόν βρίσκεται η recovery.img. Την αντιγράφεις κάπου στον υπολογιστή για να την έχεις ως backup, και βάζεις μέσα στο φάκελο Image το αρχείο της custom recovery(αν έχει κάποιο άλλο όνομα το μετονομάζεις πρώτα σε recovery.img) και επικαλύπτεις την υπάρχουσα.

καλημερα σας!

περασα την aurora και τελευταιο update αλλα εχω το ιδιο προβλημα μετα απο κληση το φως του κινητου δεν ανοιγει πρεπει

να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολισει.τη μπορει να γινετε με το sensor υπαρχει διορθωση ?γιατι με την 2.3.5 δουλευε κανονικα?

Motorola Moto X 2014

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

καλημερα σας!

περασα την aurora και τελευταιο update αλλα εχω το ιδιο προβλημα μετα απο κληση το φως του κινητου δεν ανοιγει πρεπει

να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολισει.τη μπορει να γινετε με το sensor υπαρχει διορθωση ?γιατι με την 2.3.5 δουλευε κανονικα?

Αναβοσβηνει διπλα στο ακουστικο ενα αχνο κοκκινο;

Τσεκαρε και πως ειναι ρυθμισμενη η CPU γιατι αν ειναι στα 245 MHz ισως να μην μπορει να ξυπνησει.

Μπες στον κοπο και κανε την διαδικασια απο την αρχη.

Δλδ περνα την 2.3 και μετα παλι την Aurora.

Μαλλον κατι δεν καθησε καλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

ναι αναβοσβηνει παντα κ μετα απο κληση πολυ πιο γρηγορα αλλα η οθονη τιποτε να ξυπνησει ,εχω κανει αυτη τη διαδικασια δεν ξερω κ εγω ποσες φορες κατι αλο παιζει,μαλλον θελει αποσυρση, στα 368 το εχω παντα minimum.

Motorola Moto X 2014

LG V490 4G

ναι αναβοσβηνει παντα κ μετα απο κληση πολυ πιο γρηγορα αλλα η οθονη τιποτε να ξυπνησει ,εχω κανει αυτη τη διαδικασια δεν ξερω κ εγω ποσες φορες κατι αλο παιζει,μαλλον θελει αποσυρση, στα 368 το εχω παντα minimum.

Περνα την Β528 σαν βαση για δοκιμη.

Αν νομιζεις οτι ειναι harware κοιτα μηπως εχει σκονη ο αισθητηρας και στειλ το στην εγγύηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Έχει γράψει παραπάνω ότι δε μπορεί να μπουτάρει καμία από τις 2.3 επίσημες ρομ που έχει βάλει. Έτσι αν βάλει την 528 που έχει κλειδωμένη τη ροζ οθόνη, δε θα μπορεί να αντικαταστήσει τη recovery και να βάλει την custom που μπουτάρει. Πάντως μάλλον το πρόβλημα είναι hardware, μιας και η aurora δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, ούτε στο τελευταίο update(που έχω αυτή τη στιγμή), ούτε σε προηγούμενες εκδόσεις της(σε όσες έχω δοκιμάσει τουλάχιστον).

ευχαριστω παντως παιδια για την βοηθεια σας.

Motorola Moto X 2014

LG V490 4G

su

cat /dev/block/mmcblk0p7 > /sdcard/crash.txt

Αυτό μπορεί να γίνει ή μέσω του adb ενώ η συσκευή είναι συνδεδεμένη με το pc, ή με κάποιον terminal emulator από τη συσκευή(υπάρχει στο google play).

Aπό τη συσκευή:

Με τον ίδιο τρόπο δίνεις τις εντολές και από τη συσκευή, αφού ανοίξεις την εφαρμογή terminal emulator(ή όποια παρόμοια έχεις κατεβάσει από το google play)

dancer σήμερα είχα ένα reboot και δοκίμασα να κρατήσω το crash.άνοιξα τον emulator από το κινητό πάτησα την 1η εντολή για να πάρει δικαιώματα και στην 2η πάτησα το cat /dev/block/mmcblk0p7 και μου έβγαλε το αρχείο mmcblk0p7 δεν βρέθηκε.Αυτό σημαίνει ότι δεν κράτησε crash αρχείο?

Γνωριζει καποιος πως μπορω να βαλω ελληνικο πληκτρολογιο στην aurora?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1511544 δες εκεί που γράφει για ICS Dictionary στο 1o post

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

dancer σήμερα είχα ένα reboot και δοκίμασα να κρατήσω το crash.άνοιξα τον emulator από το κινητό πάτησα την 1η εντολή για να πάρει δικαιώματα και στην 2η πάτησα το cat /dev/block/mmcblk0p7 και μου έβγαλε το αρχείο mmcblk0p7 δεν βρέθηκε.Αυτό σημαίνει ότι δεν κράτησε crash αρχείο?

Ναι. Κανονικά θα έπρεπε να έχει δημιουργηθεί το mmcblk0p7 στο /dev/block. Σε μένα που έχω την aurora 5 update 14 υπάρχει πάντως.

Ναι. Κανονικά θα έπρεπε να έχει δημιουργηθεί το mmcblk0p7 στο /dev/block. Σε μένα που έχω την aurora 5 update 14 υπάρχει πάντως.

Εντάξει τελικά.Έπρεπε να αφήσω κενό μετά το cat και δεν το είχα καταλάβει στην αρχή και το έβαζα κολλητά.

Παιδια ας πει καποιος εντυπωσεις για την aurora 5 μεχρι το τελευταιο update 16,και τα υπερ και κατα σε σχεση με την aurora 4.1 update1(την φορουσα παλαιοτερα),εξακολουθει να εχει bugs η 5ρα και ποια τα κυριοτερα?

Παιδιά SOS γιατί χάθηκα.

Πριν λίγο πήγα να αναβαθμίσω ένα πακέτο από το Play Store και μου έβγαλε ότι το πακέτο έχει λάθος υπογραφή. Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να πλοηγούμε στο κινητό μέχρι που όλες οι εφαρμογές άρχισαν να κάνουν force stop. Έκανα επανεκκίνηση και δεν άνοιξε ποτέ πάλι το τηλέφωνο. Μένει στο κοχύλι της Huawei για 30" και σβήνει. Σε recovery μπαίνει κανονικά. Τι στο καλό συμβαίνει;

Τρέχω aurora 5.16.

Αρχικά δοκίμασε από recovery mode να κάνεις wipe cache και wipe dalvic cache. Έτσι δε θα χρειαστεί να χάσεις τα δεδομένα σου.

Αν αυτό δεν πετύχει, μπορείς να δοκιμάσεις να διαγράψεις την εφαρμογή που έβγαλε το πρόβλημα. Γι' αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων από το PC όπως το QtADB, ώστε να μπορέσεις να πλοηγηθείς στο φάκελο data/app και να διαγράψεις την εφαρμογή.

Παιδια ας πει καποιος εντυπωσεις για την aurora 5 μεχρι το τελευταιο update 16,και τα υπερ και κατα σε σχεση με την aurora 4.1 update1(την φορουσα παλαιοτερα),εξακολουθει να εχει bugs η 5ρα και ποια τα κυριοτερα?

Σε μένα προσωπικά αλλά και στα παιδιά που την φοράνε και γράφουν δεν έχει κανένα bug.Σε σχέση με την 4upd1a η μεγάλη αλλαγή που είδα εγώ είναι το wifi.Στην 4 εμένα προσωπικά είχε πρόβλημα,πάντα κόλλαγε και έπρεπε να το ανοιγοκλείνω για να δουλέψει.Τώρα όλα είναι μια χαρά.Πολύ είδαν και καλύτερο scoralisma εμένα μου φαίνεται το ίδιο μιας και πριν μου φαινόταν γρήγορη.Βάλτην με 1000 από εμένα :cool:

Σε μένα προσωπικά αλλά και στα παιδιά που την φοράνε και γράφουν δεν έχει κανένα bug.Σε σχέση με την 4upd1a η μεγάλη αλλαγή που είδα εγώ είναι το wifi.Στην 4 εμένα προσωπικά είχε πρόβλημα,πάντα κόλλαγε και έπρεπε να το ανοιγοκλείνω για να δουλέψει.Τώρα όλα είναι μια χαρά.Πολύ είδαν και καλύτερο scoralisma εμένα μου φαίνεται το ίδιο μιας και πριν μου φαινόταν γρήγορη.Βάλτην με 1000 από εμένα :cool:

Aπο reboot πως τα παει η 5,επισης απο μπαταρια, γιατι με την 4 ουτε μερα δεν με'βγαζε,στην ληψη βιντεο δεν ειδες διαφορα,διαβασα οτι η καμερα βελτιωθηκε οπως και η ληψη βιντεο οπου επασχε η 4,με την 5 τραβαει τωρα βιντεο στα 30fps ?(γιατι στην 4 τραβουσε 24 -25 fps.)

Eμενα η 4 δεν ειχε προβλημα με το wifi αλλα ειχε προβλημα με το volume rocker που σταματουσε να δουλευει τρες και λιγο.

Edited by valsam

Aπο reboot πως τα παει η 5,επισης απο μπαταρια, γιατι με την 4 ουτε μερα δεν με'βγαζε,στην ληψη βιντεο δεν ειδες διαφορα,διαβασα οτι η καμερα βελτιωθηκε οπως και η ληψη βιντεο οπου επασχε η 4,με την 5 τραβαει τωρα βιντεο στα 30fps ?(γιατι στην 4 τραβουσε 24 -25 fps.)

Eμενα η 4 δεν ειχε προβλημα με το wifi αλλα ειχε προβλημα με το volume rocker που σταματουσε να δουλευει τρες και λιγο.

reboot απειροελάχιστα,από κάμερα δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν το έχω ψάξει

καλησπερα τελικα ο σενσορας φταιει με το που βαζω το δαχτυλο μπροστα κλεινει αλλα μετα δεν ξανανοιγει.

υπαρχει κατι ωστε να τον κανω να ειναι παντα κλειστος?δηλαδη να μην δουλευει?

Motorola Moto X 2014

LG V490 4G

Αυτό εξαρτάται από την εφαρμογή, οπότε αν δεν έχει κατάλληλη επιλογή δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν βέβαια έχεις κάποια εμπειρία σε compile/decompile των apk αρχείων ίσως να μπορείς να επεξεργαστείς το apk της. Επίσης ίσως να μπορείς με τη βοήθεια της εφαρμογής permissions(χρειάζεται root) να απαγορεύσεις τη χρήση του σένσορα για την εφαρμογή κλήσεων, της οποίας το όνομα δεν γνωρίζω, δεν είναι όμως η εφαρμογή τηλέφωνο και δεν εμφανίζεται στις εγκατεστημένες εφαρμογές. Ενεργοποιείται όταν πατάς το κουμπί κλήσης ή όταν έχεις κλήση από κάποιον αριθμό.

καλησπερα παιζει να παιξει αυτη η λυση???!!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1626611

βρηκα κ αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hatcyl.android.Hardware_Disabler&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYXRjeWwuYW5kcm9pZC5IYXJkd2FyZV9EaXNhYmxlciJd

αλλα δεν ξερω ποιο να απενεργοποιησω.τα φωτα σας παρακαλω.

edit:

θα με τρελανει αυτο το κινητο ψαχνω για λυσεις κ επεσα επανω σε αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1658474

με το που ακολουθησα αυτα που λεει, κατεβαζω κανω install Android sensor box app το ανοιγω για να δω την ονομασια του σενσορα

κ λεω ας του κανω τεστ με το χερι να δω αν αποκρινετε και λειτουργει κινειται το λουλουδι στην εφαρμογη ,και στην κληση δουλευει αψογα!!!

αλλα οταν βγαζω την εφαρμογη Android sensor box παλι τα ιδια δεν λειτουργει ,οποτε δεν φταιει ο σενσορας ,τη περιεργα πραγματα γινονται?

και ειμαι με την aurora 5 update 16. την official την παιρνει αλλα δε μπουταρει. οποτε σκεφτηκα το αλλο εβαλα την εφαρμογη Android sensor box

στο system partition του κινητου οποτε στην επαναφορα να μην σβηνετε !!!

Edited by ddesign

Motorola Moto X 2014

LG V490 4G