valsam Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Downgrade απο την B522 γινετε ετσι οπως το περιγραφεις ρε φιλε η μονο απο την beta εκδοση? Ρωταω γιατι στον οδηγο που εχει εδω μεσα λεει οτι η τελευταία official δεν μπορεί να γίνει Root,ετσι ειναι πρεπει δηλ. να βαλαουμε την beta για να μπορεσουμε να κανουμε root? Edited August 30, 2012 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Ο τρόπος ισχύει για όλες τις επίσημες 2.3 εκδόσεις. Ο οδηγός πιθανότατα δεν είναι ενημερωμένος. Η τελευταία επίσημη ρομ είναι η Β528, και μπορεί να γίνει root κανονικά, μόνο που χρειάζεται διαφορετική διαδικασία: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23565074&postcount=7 Edited August 31, 2012 by dancer_69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 με μπερδέψατε!:cry::wacko: Απο την aurora τι πρεπει να κανω για να παω στην Froyo η σε οποιαδηποτε θα μου προτίνατε που είναι ΣΤΑΘΕΡΗ για καθημερηνη χρήση χωρις κολλήματα περιεργα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Για να γυρίσεις σε επίσημη froyo κάνεις αυτά που περιγράφει πιο πάνω ο keepcooking Τώρα ανάλογα με το ποια custom rom θέλεις να βάλεις ή θα χρειαστεί η παραπάνω διαδικασία(αν θέλεις να βάλεις ρομ που βασίζεται σε 2.6.32 kernel) ή απλά θα τη φλασάρεις, ακολουθώντας βέβαια τις αντίστοιχες οδηγίες που πιθανότατα έχει αναρτήσει ο δημιουργός της ρομ(αν βάλεις ρομ που βασίζεται σε 2.6.35 kernel ή νεότερο) Απ' όσο θυμάμαι πάντως η oxygen(χρειάζεται επιστροφή σε επίσημη froyo πρώτα) ήταν πολύ σταθερή, γρήγορη και με πολύ καλή διαχείριση της ενέργειας της μπαταρίας(1 μέρα περισσότερο από την επίσημη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Τελικα εβαλα την aurora,το τηλ. πεταει αλλα αντιμετοπιζω 2-3 προβληματα,το πρωτο ειναι οτι εχω χασει μερικες επαφες και το δευτερο ειναι οτι η lg camera δεν δουλευει καθολου,ουτε φωτος ουτε βιντεο παταω το κουμπι και παγωνει,η στοκ καμερα δουλευει κανονικα και το τριτο ειναι οταν συνδεω το τηλ. στον υπολογιστη μου εμφανιζει με usb σε μαζικη αποθηκευση μου εμφανιζει μονο την εξωτερικη sd ενω me thn 2.3.5 εμφανιζε και τις 2! Επισης το μπασο σε οτι player για μουσικη δοκιμασα ακομη και στο ραδιο ειναι υπερβολικο με αποτελεσμα να μπουκονουν ασχημα τα ακουστικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Κάτι πρέπει να παίζει με την τελευταία Aurora και εγώ το δοκίμασα μόλις και κάνει τα ίδια. Η μνήμη η εσωτερική σε όλες της custom rom μόνο την Sd εμφανίζει. Για την μουσική δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.motioncoding.beats&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb3Rpb25jb2RpbmcuYmVhdHMiXQ.. άμα πάλι δεν έχεις καλό ήχο τότε τα ακουστικά είναι μάπα. :D Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Tα ακουστικα δεν φταινε σιγουρα γιατι ειναι καλα και επισης δοκιμασα 4 διαφορετικα ζευγαρια! Δοκιμασα 3 player μουσικης και το κανει σε ολους,εβαλα και το beats audio και παλι χαλια,το μπασο ειναι υπερβολικο με αποτελεσμα να παραμορφωνετε ο ηχος ακομη και σε χαμηλη ενταση,σε ολους τους player δεν γινετε να ακουσεις μουσικη με degault settings,πρεπει να ενεργοποιησω τον equalizer και να παω την μπαρα του μπασου τερμα χαμηλα και την μπαρα τις ενισχησης του ηχου(power amp) κατω απο αυτην που εχει οριστει ως default! Τι φταιει ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sk.soundbestlight&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zay5zb3VuZGJlc3RsaWdodCJd Για κάνε ένα τεστ. Εμένα μια χαρά είναι το μπάσο πάντως. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Φιλε GreddyRx7 σημερα δοκιμασα αλλα 2 ακουστικα καλα δοκιμασα σε ολα τα players και οτι μου'στειλες και παλι το ιδιο,μπασο απεριοριστο παραμορφωμενω,πως ειναι στο αυτοκινητο που το δινεις τσιτες και τριζουν τα ηχεια,ετσι! Ειδικα το δεξι ακουστικο παραμορφωνει σε ολα τα σετ σαν να εχει σχιστει το ηχειο. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΔΗΛ. ΙΣΑ-ΙΣΑ ν'ακουγετε εχει παλι παραμορφωση,λες να πηραξαν τιποτα στην ρομ στα db και γι'αυτο να παραμορφωνει,πως μπορω να δω μεσ'σστο λογισμικο τι ρυθμησεις εχουν κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Φιλε GreddyRx7 σημερα δοκιμασα αλλα 2 ακουστικα καλα δοκιμασα σε ολα τα players και οτι μου'στειλες και παλι το ιδιο,μπασο απεριοριστο παραμορφωμενω,πως ειναι στο αυτοκινητο που το δινεις τσιτες και τριζουν τα ηχεια,ετσι! Ειδικα το δεξι ακουστικο παραμορφωνει σε ολα τα σετ σαν να εχει σχιστει το ηχειο. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΔΗΛ. ΙΣΑ-ΙΣΑ ν'ακουγετε εχει παλι παραμορφωση,λες να πηραξαν τιποτα στην ρομ στα db και γι'αυτο να παραμορφωνει,πως μπορω να δω μεσ'σστο λογισμικο τι ρυθμησεις εχουν κανει? Η Rom είναι μια χαρά και ο ήχος δεν παραμορφώνει. Είναι αρκετά δυνατός και καθαρός. Το πρόβλημα που αναφέρεις το είχα με την CM7. Αν δεν σου είναι κόπος ξαναπέρασε την Rom με Wipe κ.τ.λ. Edit: Τι ακουστικά έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 3 μοντελα SE 2 νοκια 1 σεινχαζερ η πως την λενε και ενα ζευγαρι σονυ ξανα απο το στερεο του γειτονα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Το equalizer το έχεις ενεργοποιημένο? Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Παντα,χωρις το equalizer ειναι που δεν μπορεις να ακουσεις τιποτα απο το μπουκωμα,το ενεργοποιω και αφαιρω ολα τα μπασα αλλα και παλι τριζει το δεξι ακουστικο,λεγε φιλε Greddy γρηγορε τι μπορω να κανω,να την ξαναφλασαρω λες,και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Εγώ λέω να κάνεις ένα nanroid backup από τη recovery(όλη τη ρομ δηλαδή όπως είναι) και μετά wipe data/cache/dalvic cache(έτσι επαναφέρεται η ρομ στην αρχική της κατάσταση). Αν δε λυθεί έτσι το πρόβλημα, ξαναφλάσαρε τη ρομ από πάνω και ξανακάνε τα wipes. Αν έτσι λυθεί, ίσως κάποια εφαρμογή να είχε πειράξει τις ρυθμίσεις των σχετικών αρχείων. Οπότε, αν δε σε πειράζει να ξαναπεράσεις τις εφρμογές σου κλπ, παραμένεις έτσι, διαφορετίκα, κάνεις ένα post στο θέμα της aurora, και ζητάς από το dzo να σου πει ποια αρχεία έχουν σχέση με τον ήχο και και τη ρύθμιση ποιότητας, μπάσων κλπ. Μετά, αφού κάνεις restore το nanroid backup που είχες πάρει πριν, ανοίγεις το zip της ρομ, τα παιρνεις και τα αντιγράφεις στις αντίστοιχες διαδρομές στη συσκευή, και επικαλύπτεις τα υπάρχοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Παντα,χωρις το equalizer ειναι που δεν μπορεις να ακουσεις τιποτα απο το μπουκωμα,το ενεργοποιω και αφαιρω ολα τα μπασα αλλα και παλι τριζει το δεξι ακουστικο,λεγε φιλε Greddy γρηγορε τι μπορω να κανω,να την ξαναφλασαρω λες,και αν ναι πως? Δεν νομίζω να έχει κάποιο θέμα 1η φορά ακούω κάτι τέτοιο. Άμα θες και μπορείς πέρνα να το ρίξω μια ματιά. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Ξαναφλασαρα την aurora (αλλα δεν εκανα τιποτα απο τα wipes)και τα αποτελεσματα με τον ηχο απο τα ακουστικα τα ιδια τραγικα! Μηπως θα επρεπε να εκανα τα wipes? Φιλε Greddy oντος χαθηκε το htc desire κολπο για τα gameloft games! Eπισης στα καλα καθουμενα στο apex launcher το τηλ. δεν ξυπναει με το κουμπι του ηχου,πως ρυθμιζετε να ξαναδουλεψει αυτο? Edited September 3, 2012 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Έχει ένα αρχείο Volume Wake up στην κάρτα μνήμης σου. Πρέπει να το κάνεις install. Δεν έχει να κάνει με την Rom κάτι παίζει με την συσκευή σου ή τα ακουστικά σου. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Τελος παντων δεν νομιζω να ειναι η συσκευη γιατι μεχρι πριν βαλω την αurora δεν ειχα προβλημαμ,για το ξυπνημα του τηλ. με το κουμπι της εντασης τελικα απενεργοποιησα το κλειδωμα της αρχικης οθονης και ετσι δουλευει κανονικα,το volume wake φιλε δεν μου δινει την δυνατοτητα να το κανω εγκατασταση,μου το δειχνει και οταν παταω επανω του με τον explorer μου ανοιγει 2 φακελους,εναν frameworkkai ton allo ΜΕΤΑ-ΙNF! Πως μπορω τωρα να κανω εγκατασταση αλλη custom πανω απω την aurora για να δω εαν φταιει αυτη για το θεμα με τον ηχο? Για να γυρισω σε official πεταω μια στην καρτα μνημης (dload)παταω power με + και - συγχρονος και ετσι γινετε, σωστα? Για να βαλω την elora ας πουμε,την βαζω στην sd παταω power και το+ του volume επιλεγω να κανει εγκατασταση απο την καρτα και κανω τα wipes,ετσι? Σορρυ παιδια για το πρηξιμο αλλα ειμαι ψιλοασχετος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Με τον τρόπο που αναφέρεις(όπως δηλαδή έκανες και με την aurora) μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε custom rom με kernel 2.6.35 και πάνω. Επίσης σωστά γράφεις και για την επίσημη 2.3, αν και καλύτερα να δοκιμάσεις κάποιες άλλες ρομ πριν μπεις στη διαδικασία αυτή. Άλλωστε αν σου το κάνει και με άλλες, τότε είναι πολύ πιθανό να έχει πρόβλημα το hardware(το ότι δεν είχε πρόβλημα πριν την aurora δε σημαίνει κάτι κατ' ανάγκην. Μπορεί να έτυχε να χάλασε τότε.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) Thanks! Kαι ποσες custom rom υπαρχουν dancer με kernel 2.6.35 και πάνω και ποια θεωρεις την ποιο stable,με λιγα λογοα ποια προτεινεις? Παιζει καμια που να εχει την ποιοτητα ληψης βιντεο της official (κακα τα ψεματα αλλα η ληψη βιντεο στην aurora ειναι υποδιεστερη)αλλα με την δυνατοτητα του ζουμ και του φλας που υπαρχει στην aurora και που δεν υπαρχουν στην official και να εχει και ραδιο,γιατι αυτα τα 2 ειναι η προτερεοτητα μου . Edited September 4, 2012 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Αν θέλεις ραδιόφωνο μόνο aurora, elora και γενικότερα ρομς που είναι ICS. Στις gingerbread δεν παίζει, εκτός με το spirit fm, το οποίο νομίζω υπάρχει μόνο με πληρωμή πλέον, και υπάρχουν αρκετά ενοχλητικά προβλήματα όπως το ότι δεν μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Ολα οκ, εβαλα το Αurora 4.1 + update, alla αργει να φορτωσει, καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Πολυ μπερδεμα το 4.1, DEN ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΙΚΤΥΑ WIFI!!!!!!!! Παω ρυθμισεις, επανω γραφει ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ, παταω περισσοτερα......οπυ εκει εχει Λειτουργεια πτησης, VPN, Προσ. και φορητό σημ. προσβ., Wifi Direct, Wifi direckt settings, Δικτυα κινητης τηλεφωνιας. Που βλεπω βρε παιδια τα δικτυα για να επιλεξω? Στη android 2.3 το ειχε στην παραπανω καρτελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Πατάς πάνω στο εικονίδιο του WIFI που είναι στ' αριστερά της λεζάντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παιδια καλημέρα.. Έβαλα την Elora αλλά ξέχασα να κρατήσω backup το ndrive (είχα backup μόνο την προηγούμενη έκδοσή του). Τώρα δεν μπορώ να το επαναφέρω αφού μου ζητάει την νέα έκδοση και να την κατεβάσω απ' το site αλλά δεν μπορώ. Καμια ιδέα κανείς; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts