apitsakis Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Μάλιστα. Ε τι να πω...Δηλαδή θα ξεκινάω με 200 mb free ;. Εκεί θα παίζει task killer για σίγουρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Εκεί θα παίζει task killer για σίγουρα.. Σε όλα παίζει αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέω παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Σίγουρα προσπαθείς να το στείλεις στο 1284 ;. Το αναφέρω αυτό γιατί σε εμένα μια χαρά λειτουργεί. Ναι εκεί προσπαθώ να στείλω ! Την ίδια ρόμ έχουμε ?Εγώ έχω i00 5.5 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Ναι εκεί προσπαθώ να στείλω ! Την ίδια ρόμ έχουμε ?Εγώ έχω i00 5.5 !! Όχι. Έχω την επίσημη 2.3.3 . Noμίζω όμως και ότι τηλεφωνικά μπορείς να μάθεις το υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 καλησπερα παιδια ξερει κανεις καποιο τροπο να προσθεσουμε και αλλες πολεις στο καιρο ???? φοραω την coredroid v6.7 Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 GTHOM αν και δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για τη rom σου, κοίταξε αυτό! :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλησπερα παιδια εκανα επαναφορα το τηλ αλλα οι ρυθμισεις ειναι ξανα οι ιδιες..δλδ ο ηχος ειναι ο ιδιος και γενικα οπως ηταν πριν ετσι ειναι και τωρα..εκτος οι εφαρμογες δεν υπαρχουν..τι μπορω να κανω να γινει οπως την πρωτη μερα; Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Ρε παιδιά μια βοήθεια, έχω το εξής πρόβλημα: είχα ARHD 5.1.8 - όλα καλά. Κάνω ενημέρωση σε 5.1.9 και διαπιστώνω πως μετά από πέρασμα Sense στοιχείων ο προεπιλεγμένος ήχος μηνύματος (Gamma) ακούγεται σαν τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης (Zeta). Είπα "καιρός να αλλάξω DEV", βάζω i00, όλα καλά, όμως επειδή δε μου φάνηκε τόσο γρήγορη, αποφασίζω να βάλω Fusion. Μετά λύπης όμως διαπιστώσω το ίδιο πρόβλημα που είχα με την ARHD: o Zeta ακούγεται κανονικά σαν Ζeta, o Gamma όμως ακούγεται σαν Ζeta πάλι. Τί παίζει; :wacko: Y.Γ.: Eννοείται πως έκακα full wipes + formats πριν από κάθε φλασάριασμα. Edited June 4, 2011 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Καλημερα παιδες, Μολις εκλεισα 24 ωρες με την mugen ( 1 φορτωση) και εχω ακομα 30% υπολοιπο. Με αλλαγες ρομ (TB now :p) , σερφαρισμα, wifi ανοιχτο συνεχεια, ομιλια 30 λεπτα ~ κλπ. Νομιζω ειναι καλα σημαδια για αρχη. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 (edited) Xωρίς αλλαγή ROM, με αυτόματες ενημερώσεις όπου μπορώ ( κάθε 1 ώρα, εκτός του HTC Sense, μέχρι και του animated weather έχω βάλει για αυτόματες ενημερώσεις), κλήσεις 15 λεπτών, (wifi/3g πάντα on), market για κανένα δεκάλεπτο, 51% έχει απομείνει μετά από 36 ώρες. Έχω την επίσημη 2.3.3 Aυτό είναι μετά από 3 φορτίσεις αλλά η πρώτη ουσιαστικά μετά το φλασάρισμα της 2.3.3 από τον υπολογιστή (με 100% μπαταρία) Εφαρμογές που έχω περασμένες στο κινητό είναι 123. Επίσης λειτουργώ τους φακέλους με το πρόγραμμα folder organizer. Τρέχω και antivirus συνέχεια. Επίσης του έχω κάνει πολλές φορές connect με το myphone explorer στον υπολογιστή μέσω του wifi. Παρόλα αυτά δεν χαίρομαι γιατί θέλω να φτάσει στο 15% ομαλά. Κάποτε είχα μια μπαταρία που από το 30% στο 10% πήγε μέσα σε μια ώρα! Edited June 5, 2011 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Όχι. Έχω την επίσημη 2.3.3 . Noμίζω όμως και ότι τηλεφωνικά μπορείς να μάθεις το υπόλοιπο. Επειδη εχω και γω voda, απλα παιρνεις τηλεφωνο δωρεαν στο 1284 και στα λεει ολα. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 παιδια καλησπερα προσπαθω να αντιγραψω ενα αρχειο στο συστημα (system/etc) με το es exporer και μου λεει αδυναμια αντιγραφης το αρχειο ειναι το WPDB και αφορα το πολεις για το καιρο γιατι το κανει αυτο αφου ειμαι root??? πρεπει να χρησιμοποιησω αλλο explorer? το εκανα και με τον ASTRO ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Να ενημερωσω οτι με την I00 5.5 παιζει εκπληκτικα καλα το IGO myway. Ενημερωνω γιατι οποιος εχει ασχοληθει με igo γνωριζει παρα πολυ καλα πως το εν λογω προγραμμα εδω και πανω απο ενα χρονο που δεν εχει ανανεωθει σαν εκδοση, lagαρει αισχρα στο 99,9% των περιπτωσεων, με οτι ρομ και να βαλει κανεις Με αυτη τη ρομ ουτε lag ουτε σερνεται καθολου...υποθετω πως επιτελους χρησιμοποιησε καποιος εστω και κατα τυχη drivers kai libs που ταιριάζουν με το εν λογω προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 παιδια καλησπερα προσπαθω να αντιγραψω ενα αρχειο στο συστημα (system/etc) με το es exporer και μου λεει αδυναμια αντιγραφης το αρχειο ειναι το WPDB και αφορα το πολεις για το καιρο γιατι το κανει αυτο αφου ειμαι root??? πρεπει να χρησιμοποιησω αλλο explorer? το εκανα και με τον ASTRO ευχαριστω Προσπάθησε με το Android Mate το έκανα εχθές αλλα παρόλα αυτά εμένα δεν δουλεψε και δεν μου έβγαλε και άλλες πόλεις ! Δοκίμασε με αυτό που σου είπα και πες μου αν τα κατάφερες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 παιδια καλησπερα προσπαθω να αντιγραψω ενα αρχειο στο συστημα (system/etc) με το es exporer και μου λεει αδυναμια αντιγραφης το αρχειο ειναι το WPDB και αφορα το πολεις για το καιρο γιατι το κανει αυτο αφου ειμαι root??? πρεπει να χρησιμοποιησω αλλο explorer? το εκανα και με τον ASTRO ευχαριστω Αυτό το κάνει, γιατί το /system partition δεν είναι προσαρτημένο ως r/w. Σε απλά ελληνικά, μπορείς να το διαβάσεις μόνο (read only) και όχι να γράψεις σ'αυτό. Υπάρχει τρόπος να κάνεις το /system partition r/w μέσω εντολών στο terminal, αλλά ο πιο εύκολος τρόπος είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή Root toolbox και να πας mount > System Mount Options > Mount System R/W. Επίσης, αν θυμάμαι καλά το πρόγραμμα File Expert σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις το ίδιο πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Και ο ES File explorer έχει τέτοια δυνατότητα. menu->Ρυθμίσεις->Επιλογές Root->Επιλέγουμε το Εξερευνητής Root πατάμε Ναι και επιλέγουμε HiAPK (για Sense rom) και μετά επιλέγουμε και το Προσάρτηση συστήματος αρχείων. Αν μπροστά από τους φακέλους σας βγάλει τίποτα νούμερα τότε κάντε μια εκκαθάριση δεδομένων του Es και ξαναδοκιμάστε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Σας ευχαριστω όλους. Εκανα αυτο που ειπε ο kollatos και δουλεψε αμεσως μετα απο μια επανεκκινηση. Τωρα πλεον εχω τον καιρο για όλες τις πόλεις και παλι ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Εχει κανεις καποια αξιολογη cyanogen mod 7 να προτεινει ? Εχω καιρο να βαλω καποια CM7 κι εχω χασει λιγο τις εξελιξεις. Μου εχει λειψει λιγο το να βλεπω 350-450 ελευθερη μνημη :lol: Και παρολο που δεν εχω το παραμικρο παραπονο απο την I00 5.5. Εχω δε την εντυπωση οτι το συγκεκριμενο base RC Team's Kingdom 1.1 ειναι κατα πολυ ανωτερο απο το αντιστοιχο της συσκευης μας 2.36.405.8...σε αισθηση, σε ταχυτητα, και σε πολλες εφαρμογες που μου διναν την εντυπωση οτι σκαλωνανε απο λιγο εως ενοχλητικα (IGO πχ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Σας ευχαριστω όλους. Εκανα αυτο που ειπε ο kollatos και δουλεψε αμεσως μετα απο μια επανεκκινηση. Τωρα πλεον εχω τον καιρο για όλες τις πόλεις και παλι ευχαριστω Φίλε έκανες αντιγραφή επικόλληση μετά αναγκαστική διακοπη και εκκαθάριση δεδομένων και μετά δουλευε με όλες τις πόλεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Για δωστε μια χειρα βοηθειας και στον νεο... Λοιπον εκανα downgrade,εφτιαξα και αυτη τη goldcard μιας και το κινητο ειναι απο εξωτερικο,και μετα root, s-off και νομιζω οτι μεχρι εδω τα εχω κανει ολα καλα και ειμαι στην εκδοση 2.1. Τωρα προσπαθω να περασω την καινουρια εκδοση που ειναι στην πρωτη σελιδα Official 2.3.3 (2.36.405.8),εχω κατεβασει το αρχειο σε exe μορφη οπως ηταν στη σελιδα,το εβαλα στην καρτα μνημης οπως ηταν χυμα,οχι σαν ζιπαρισμενο αλλα το exe οπως ηταν και κανω επανεκινηση για να μπω στο recovery οπως λενε οι οδηγιες αλλα με το που παταω το power για να μπω στο recovery μου πεταει ενα κινητο με ενα κοκκινο τριγωνο με ενα θαυμαστικο. το ιδιο γινεται και αν κανω Reboot into recovery με το Rom Manager... Τι δεν κανω σωστα???? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 recovery οπως λενε οι οδηγιες αλλα με το που παταω το power για να μπω στο recovery μου πεταει ενα κινητο με ενα κοκκινο τριγωνο με ενα θαυμαστικο. η λυση ειναι : -Πως περνάμε custom recovery. https://docs.google.com/document/d/1d04QBlwjMC2gIUXFOnbnMGGbF5YwKJU2kufPt7imfRM/edit?hl=en&authkey=CPbX4qMC&pli=1 Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Για δωστε μια χειρα βοηθειας και στον νεο... Λοιπον εκανα downgrade,εφτιαξα και αυτη τη goldcard μιας και το κινητο ειναι απο εξωτερικο,και μετα root, s-off και νομιζω οτι μεχρι εδω τα εχω κανει ολα καλα και ειμαι στην εκδοση 2.1. Τωρα προσπαθω να περασω την καινουρια εκδοση που ειναι στην πρωτη σελιδα Official 2.3.3 (2.36.405.8),εχω κατεβασει το αρχειο σε exe μορφη οπως ηταν στη σελιδα,το εβαλα στην καρτα μνημης οπως ηταν χυμα,οχι σαν ζιπαρισμενο αλλα το exe οπως ηταν και κανω επανεκινηση για να μπω στο recovery οπως λενε οι οδηγιες αλλα με το που παταω το power για να μπω στο recovery μου πεταει ενα κινητο με ενα κοκκινο τριγωνο με ενα θαυμαστικο. το ιδιο γινεται και αν κανω Reboot into recovery με το Rom Manager... Τι δεν κανω σωστα???? Πριν σου πω τι να κάνεις θα ήθελα να μου πεις 2-3 πράγματα. 1). Ποιος σου είπε να φτιάξεις gold card? 2). Ποιος σου είπε να περάσεις την official rom? Δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτή την κίνηση το τηλέφωνο θα γίνει όπως πριν? 3). Οι οδηγίες είναι για να βοηθάνε τον κόσμο που κατανοεί και ξέρει τι θέλει να κάνει. Εσύ ξέρεις τι θέλεις από τη συσκευή σου? Μην τα πάρεις στραβά αυτά που λέω αλλά δεν γίνεται κάθε τρεις και λίγο να έρχεται κάποιος χωρίς να ξέρει τι θέλει και αντί να ρωτήσει πρώτα και να μάθει να πηγαίνει να πειράζει το κινητό και μετά να έρχεται "κλαίγοντας" στο forum. Αν έκανες καμιά πατάτα και έκαιγες το κινητό τι θα έλεγες? Ότι φταίνε οι οδηγοί? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 η λυση ειναι : -Πως περνάμε custom recovery. https://docs.google.com/document/d/1d04QBlwjMC2gIUXFOnbnMGGbF5YwKJU2kufPt7imfRM/edit?hl=en&authkey=CPbX4qMC&pli=1 δυστυχως μου διει αυτο το μηνυμα http://img7.imageshack.us/img7/1051/83143993.jpg Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 δυστυχως μου διει αυτο το μηνυμα Δεν έχεις s-off. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 (edited) Πριν σου πω τι να κάνεις θα ήθελα να μου πεις 2-3 πράγματα. 1). Ποιος σου είπε να φτιάξεις gold card? 2). Ποιος σου είπε να περάσεις την official rom? Δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτή την κίνηση το τηλέφωνο θα γίνει όπως πριν? 3). Οι οδηγίες είναι για να βοηθάνε τον κόσμο που κατανοεί και ξέρει τι θέλει να κάνει. Εσύ ξέρεις τι θέλεις από τη συσκευή σου? Μην τα πάρεις στραβά αυτά που λέω αλλά δεν γίνεται κάθε τρεις και λίγο να έρχεται κάποιος χωρίς να ξέρει τι θέλει και αντί να ρωτήσει πρώτα και να μάθει να πηγαίνει να πειράζει το κινητό και μετά να έρχεται "κλαίγοντας" στο forum. Αν έκανες καμιά πατάτα και έκαιγες το κινητό τι θα έλεγες? Ότι φταίνε οι οδηγοί? 1.Για την goldelcard το διαβασα στους οδηγους και απο οτι καταλαβα στην ουσια ξεφορτωνεσαι οτι εχεις απο το δικτυο του εξωτερικου. Οπως ανεφερα το κινητο το πηρα απο αγγλια συγκεκριμενα και ειχε ενα σωρο πραγματα της orange μεσα που δεν τα ηθελα. 2.Εδω σε εχασα... Ποια ρομ δηλαδη θα επρεπε να περασω?Τι εννοεις οπως πριν? 3.Ηθελα να κανω ροοτ το κινητο σε πρωτο σταδιο και επειτα να περασω την τελευταια εκδοση... ΥΓ. Συγγνωμη αν δεν γινομαι πληρης κατανοητος και επισης απεφυγα να ρωτησω ποια θα ειναι η ολη διαδικασια γιατι θα καταληγαμε στα γνωστα μηνυματα δες ποιο μπροστα κτλ κτλ οποτε ειπα να ρωτησω στα σημεια που θα κολουσα μονο... αυτα τα ολιγα... οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη ακομα και με κραξιμο... Δεν έχεις s-off. η διαδικασια που ακολουθησα ηταν η εξης: "Η διαδικασία Root και S-OFF έχει ως εξής: Κατεβάζουμε και κάνουμε εγκατάσταση το Visionary. Ανοίγουμε το Visionary και επιλέγουμε temproot και μετά attempt permroot now. Η συσκευή θα κάνει επαννεκίνηση. Συνδέουμε τη συσκευή σε ένα computer (Σιγουρευόμαστε ότι έχουμε το USB Debugging ενεργοποιημένο. Συνδεόμαστε ως φόρτιση μόνο!) Τρέχουμε το "Easy Radio tool v2_2.zip" (Windows 7,δεξί κλίκ & run as administrator), κλικάρουμε τη πρώτη επιλογή και πατάμε "Do it"! Θα δείτε ένα SuperUser αίτημα στη συσκευή και θα πρέπει να το επιτρέψετε (allow). Είστε έτοιμοι." Αυτα τα εκανα και ειναι οκ... Τι αλλο πρεπει να κανω? Edited June 5, 2011 by kollatos Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts