Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακόμα δεν μπορώ να δεχτώ πόσο απίστευτο έχει γίνει το κλείδωμα δορυφόρων του GPS με την Jellytime.

Ανοίγω το Sygic και κλειδώνει σε 4-5 δευτερα!!

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γεια σας παιδιά θέλω να σας κανω μια ερώτηση θέλω να βάλω και εγώ την jelly time r4 αλλά δεν ξερω ποιο radio να φλασαρω αν μπορειτε να μου προτεινεται κάποιο θα με βοηθουσατε πολύ

Γεια σας παιδιά θέλω να σας κανω μια ερώτηση θέλω να βάλω και εγώ την jelly time r4 αλλά δεν ξερω ποιο radio να φλασαρω αν μπορειτε να μου προτεινεται κάποιο θα με βοηθουσατε πολύ

Φιλαράκι, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να δουλέψει η JT.

Την περνάς και όλα παίζουν.

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα.

Πηρα απο εξωτερικο το κινητο και εχω ενα θεμα. Βρισκει την 2.3.5, την κατεναζω αλλα οταν παει να την κανει install, το τηλεφωνο εμφανιζει ενα κοκκινο τριγωνο με θαυμαστικο.

Γνωριζει κανεις γιατι το κανει?

Σε αντιθετη περιπτωση, προτεινεται καποια ρομ χωρις προβληματα και ευκολη εγκατασταση?

Ευχαριστω

Αντωνης

Καλησπερα.

Πηρα απο εξωτερικο το κινητο και εχω ενα θεμα. Βρισκει την 2.3.5, την κατεναζω αλλα οταν παει να την κανει install, το τηλεφωνο εμφανιζει ενα κοκκινο τριγωνο με θαυμαστικο.

Γνωριζει κανεις γιατι το κανει?

Σε αντιθετη περιπτωση, προτεινεται καποια ρομ χωρις προβληματα και ευκολη εγκατασταση?

Ευχαριστω

Αντωνης

Ίσως το τρίγωνο έχει να κάνει με το recovery.

Δοκίμασε να κάνεις root/s-off και τα συναφή και βάλε μια πιο καινούργια rom όπως την JellyTime: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778202

εδω και αρκετο καιρο χρησιμοποιω την sabsa prime και δεν εχω προβληματα.

υπαρχει τροπος να κανω καποιο backup στο recovery,να δοκιμασω μερικες αλλες rom,και αν δεν μου κανουν να επιστρεψω στη sabsa με restore χωρις να χασω τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις που εχω τωρα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εδω και αρκετο καιρο χρησιμοποιω την sabsa prime και δεν εχω προβληματα.

υπαρχει τροπος να κανω καποιο backup στο recovery,να δοκιμασω μερικες αλλες rom,και αν δεν μου κανουν να επιστρεψω στη sabsa με restore χωρις να χασω τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις που εχω τωρα?

Αυτό κάνει το nandroid backup που γίνεται μέσω tou recovery.

Σώζει ουσιαστικά ενα image των πάντων.

Μετά μπορείς ελεύθερα να κάνεις wipe, να βάλεις άλλες rom και οποτε θες να κάνεις restore αυτή που είχες στο back

Amazon Fire stick 4k max

Ίσως το τρίγωνο έχει να κάνει με το recovery.

Δοκίμασε να κάνεις root/s-off και τα συναφή και βάλε μια πιο καινούργια rom όπως την JellyTime: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778202

Πως κανω root/s-off και τα συναφη?

Πως θα τσεκαρω αν η εκδοση μου ειναι 1.72.405.3?

Edited by ANTONIS1978

http://www.oneclickroot.com/phone/htc-desire-hd/

Αυτη η διαδικασια ειναι λεει αξιοπιστη και ευκολη. Εχεις κανει καποιος root μεσω αυτου του προγραμματος?

Εγώ ψηφίζω XDA και UMT.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1180639

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστω πολυ αλλα σαν απειρος που ειμαι, ακουγεται σαν πυρινικη φυσικη. Γι'αυτο ρωτησα εαν γνωριζει καπιοιος την ως ανω διαδικασια.

Πως κανω root/s-off και τα συναφη?

Πως θα τσεκαρω αν η εκδοση μου ειναι 1.72.405.3?

Τον αριθμό έκδοσης που έχεις μπορείς να τον βρεις στα Settings -> About (ή κάτι παρόμοιο)

Ο τρόπος που κάνεις root μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση που έχεις, ορισμένες λύσεις δεν δουλεύουν σε όλες τις εκδόσεις.

Παίδες, θα ήθελα να αποχαιρετήσω αυτό το το thread γιατί μόλις παροπλίστηκε η θεϊκή αυτή συσκευή μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια.

Όλον αυτό το καιρό χάριν σε όλους εσάς έμαθα πολλά, έλυσα πολλά προβλήματα και παρείχα λίγες συμβουλές.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την παρέα σας. Ελπίζω να συναντηθούμε στο φόρουμ του HTC ONE X+.

Παίδες, θα ήθελα να αποχαιρετήσω αυτό το το thread γιατί μόλις παροπλίστηκε η θεϊκή αυτή συσκευή μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια.

Όλον αυτό το καιρό χάριν σε όλους εσάς έμαθα πολλά, έλυσα πολλά προβλήματα και παρείχα λίγες συμβουλές.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την παρέα σας. Ελπίζω να συναντηθούμε στο φόρουμ του HTC ONE X+.

Στο καλό και ελπίζω να ευχαριστηθείς την συσκευή σου.

Προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναπάω σε HTC μετά το φιάσκο με το HD και το ICS.

Amazon Fire stick 4k max

Στο καλό και ελπίζω να ευχαριστηθείς την συσκευή σου.

Προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναπάω σε HTC μετά το φιάσκο με το HD και το ICS.

ε ναι και εγω το ιδιο!με βλεπω για samsung:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Από χτες δοκιμάζω να κάνω Undervoltage στο JellyTime, που υποτίθεται ότι χαλάει έτσι λιγότερη μπαταρία στα μεγάλα Ρολόγια. Εγώ τρέχω μαξ στα 1.200mhz και βάζοντας τα χαμηλότερα ρεύματα,το κινητό δεν έμπαινε καν μέσα στο λειτουργικό.

Μετά φλασαρα πιο μέτρια ρεύματα και δουλεύει κανονικά.

Για να δούμε πώς θα πάει.

Amazon Fire stick 4k max

Τον αριθμό έκδοσης που έχεις μπορείς να τον βρεις στα Settings -> About (ή κάτι παρόμοιο)

Ο τρόπος που κάνεις root μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση που έχεις, ορισμένες λύσεις δεν δουλεύουν σε όλες τις εκδόσεις.

Πηγα εκει αλλα δεν βλεπω αριθμο να ξεκιναει απο 1. ο αριθμος εκδοσης που λεει ειναι, 2.50.405.2.

Οποτε θα ακολουθησω την διαδικασια β. [Για Gingerbread ROMs, 2.x]?

Επισης το αρχειο που λεει PD98IMG.zip, δημιουργητε μετα ή πρεπει να το εχω?

Ευχαριστω

Αντωνης

Edited by ANTONIS1978

Πηγα εκει αλλα δεν βλεπω αριθμο να ξεκιναει απο 1. ο αριθμος εκδοσης που λεει ειναι, 2.50.405.2.

Ευχαριστω

Αντωνης

Το κατεβάζεις το αρχείο αυτό

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστω

Αντωνης

χμ, λογικά το 2.50.405.2 είναι η έκδοση κάποιας branded έκδοσης (Vodafone?)

Για να σου βρίσκει αυτόματα την Gingerbread 2.3.5 ως νεότερη, λογικά έχεις την Gingerbread 2.3.3 ή την 2.3.4

Δεν ξέρω ποια λύση ακολουθείς και γράφει για PD98IMG.zip, αλλά τίποτα δεν δημιουργείται μετά, αυτά αφορούν αρχεία που βάζεις εσύ.

Κάπου έπαιζε μια λύση advance ace hack kit, αυτόματη υποτίθεται. Δεν ξέρω αν λειτουργεί, εγώ το έχω κάνει root χρόνια πριν, είχε την έκδοση froyo νομίζω τότε.

Δεν κάνεις μια ερώτηση στο forum του xda για το πως γίνεται root η έκδοσή σου?

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=755

Από χτες δοκιμάζω να κάνω Undervoltage στο JellyTime, που υποτίθεται ότι χαλάει έτσι λιγότερη μπαταρία στα μεγάλα Ρολόγια. Εγώ τρέχω μαξ στα 1.200mhz και βάζοντας τα χαμηλότερα ρεύματα,το κινητό δεν έμπαινε καν μέσα στο λειτουργικό.

Μετά φλασαρα πιο μέτρια ρεύματα και δουλεύει κανονικά.

Για να δούμε πώς θα πάει.

φιλε junglist μετα απο τοσες μερες που εχεις την jellytime πιστευεις οτι αξιζει να την βαλω?σε σχεση με την sabsa εχει καποια πλεονεκτηματα?σε συγκριση με αλλες ρομ που εχουν το τελευταιο λογισμικο της google ειναι πιο βελτιωμενη?καποιες ασυμβατοτητες εφαρμογων που ειχα δει οταν δοκιμασα μια τετοια εχουν ξεπεραστει?
[sIGPIC][/sIGPIC]

χμ, λογικά το 2.50.405.2 είναι η έκδοση κάποιας branded έκδοσης (Vodafone?)

Για να σου βρίσκει αυτόματα την Gingerbread 2.3.5 ως νεότερη, λογικά έχεις την Gingerbread 2.3.3 ή την 2.3.4

Δεν ξέρω ποια λύση ακολουθείς και γράφει για PD98IMG.zip, αλλά τίποτα δεν δημιουργείται μετά, αυτά αφορούν αρχεία που βάζεις εσύ.

Κάπου έπαιζε μια λύση advance ace hack kit, αυτόματη υποτίθεται. Δεν ξέρω αν λειτουργεί, εγώ το έχω κάνει root χρόνια πριν, είχε την έκδοση froyo νομίζω τότε.

Δεν κάνεις μια ερώτηση στο forum του xda για το πως γίνεται root η έκδοσή σου?

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=755

Ναι φιλε εχεις δικιο...vodafone εχω. Και εκδοση 2.3.3.

Για το αρχειο αυτο PD98IMG διαβασα το λινκ στην πρωτη σελδιδα αυτου του thread.

Τι να κανω ρε παιδες?:X

φιλε junglist μετα απο τοσες μερες που εχεις την jellytime πιστευεις οτι αξιζει να την βαλω?σε σχεση με την sabsa εχει καποια πλεονεκτηματα?σε συγκριση με αλλες ρομ που εχουν το τελευταιο λογισμικο της google ειναι πιο βελτιωμενη?καποιες ασυμβατοτητες εφαρμογων που ειχα δει οταν δοκιμασα μια τετοια εχουν ξεπεραστει?

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη Ρομ εκτός από την JellyTime και καμιά ακόμα, που να είναι πιο καινούργια.

Δεν έχω δοκιμάσει την Sabsa, αλλά προσωπικά δεν έχω δει καμιά ασυμβατότητα.σε όσες εφαρμογές έχω βάλει.

Θες να μου πεις πού αναφέρεσαι;

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα σε ολους.Μετα απο 2 χρονια και 2 μηνες συμβιωση με το κινητο θα πω το εξης.Ειμαι απλα πολυ ευχαριστημενος.Ειμαι απο αυτους που δεν πειραζουν το κινητο,μονο επισημες αναβαθμισεις.Χρηση ομιλιας πολυ μεγαλη,ιντερνετ παρα πολυ.μειλ και γενικα το χρησιμοποιω παρα πολυ.Ηρθε η ωρα να αλλαξω σιγα σιγα και ισως φυγω απο αντροιντ για τα windows.Το ψαχνω ακομα και θα δω.Παντως η συσκευη ειναι εκπληκτικη.Αυτα ειχα να πω.Αν ψαξω για μειονεκτημα αυτο εινι η μπαταρια και οτι δεν αναβαθμιστηκε επισημα στην τελευταια εκδοση αντροιντ