mol Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 βιντεοκληση με αλλά κινητα η μόνο με υπολογιστή με iphone 4 έκανα βιντεοκλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ρε παιδιά έχει ένας φίλος το εν λόγο μοντέλο, και έχει περάσει στην εφαρμογή mail, τον λογαριασμό του, και του έρχονται κανονικά τα mail. το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν μπορεί να στείλει Όταν πάει να στείλει, του βγάζει σφάλμα ρυθμίσεων. Στις ρυθμίσεις είναι όλα περασμένα, τόσο στον εισερχόμενο διακομιστή, όσο και στον εξερχόμενο. Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει, κάποιος τρόπος να μπορεί να στείλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Γιατί δεν ψάχνει mail application.? eg K9-mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Χρησιμοποιεί την εμσωματωμένη εφαρμογή Gmail. Ν ακατεβάσει δηλαδή αυτή που λές; Είναι καλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Εγώ την ενσωματωμένη χρησιμοποιώ αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα.. Από την άλλη το K-9 mail είναι πολύ καλύτερη.. Θα την βρει στο Play Store... Ναι να την βάλει δωρεάν είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Χρησιμοποιεί την εμσωματωμένη εφαρμογή Gmail. Ν ακατεβάσει δηλαδή αυτή που λές; Είναι καλή; Αν χρησιμοποιεί την επίσημη gmail εφαρμογή, τι σχέση έχουν οι ρυθμίσεις εξερχομένων; Αφού στο gmail ρυθμίζονται όλα αυτόματα. Μόνο username και password περνάς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Αν χρησιμοποιεί την επίσημη gmail εφαρμογή, τι σχέση έχουν οι ρυθμίσεις εξερχομένων; Αφού στο gmail ρυθμίζονται όλα αυτόματα. Μόνο username και password περνάς. Τις ρυθμίσεις τις κοίταξα εγώ να δω αν λείπουν τα στοιχεία. Στον έλεγχο που έκανα, όλα ήταν όπως τα δίνει η google. πχ, ssl, smtp, ports κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfour Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Καλημέρα , Όταν αρχικά πήρα το HD δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Κάποια στιγμή, δεν κρατήθηκα, το routαρα , άλλαξα rom και πάλι όλα καλά. Όμως , απο τότε που άλλαξα radio ( 12.65.60.29U_26.14.04.28_M ) όπως προτεινόταν απο τη ROM ( Android Revolution 6.3.1 ) συμβαίνει το εξής : Το σήμα χάνεται και γενικά είναι πολύ ασταθές. Δεν παίζει να είμαι στο δρόμο και να μιλήσω, αργά ή γρήγορα θα κοπεί.Μπορεί το κινητό ενώ είναι στο ίδιο σημείο ( στο γραφείο ) να χάσει τελείως το σήμα για ένα λεπτό και μετά να επανέλθει. Η ερώτηση είναι : Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ? Φταίει το radio ή η vodafone λόγω κρίσης κάνει περικοπές στη ποιότητα ? Καμμία πρόταση για να λύσω το πρόβλημα ? Να γυρίσω στο παλίο radio μαζί με τα ril's ? υπάρχει καμμία ρύθμιση ή κανένα εργαλείο για να βρώ τι φταίει ? Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbest Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Καλή σας μέρα θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει πως θα μπορούσα να βάλω τα Γαλλικά σαν γλώσσα γιατί το δικό μου έχει μόνο Αγγλικά και Ελληνικά. Έχω βρεθεί σε γαλλόφωνη χώρα και τα χρειάζομαι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited May 31, 2012 by takisbest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Καλή σας μέρα θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει πως θα μπορούσα να βάλω τα Γαλλικά σαν γλώσσα γιατί το δικό μου έχει μόνο Αγγλικά και Ελληνικά. Έχω βρεθεί σε γαλλόφωνη χώρα και τα χρειάζομαι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κατέβασε από το Play Store το Morelocale 2 και επέλεξε Γαλλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Καλημέρα , Όταν αρχικά πήρα το HD δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Κάποια στιγμή, δεν κρατήθηκα, το routαρα , άλλαξα rom και πάλι όλα καλά. Όμως , απο τότε που άλλαξα radio ( 12.65.60.29U_26.14.04.28_M ) όπως προτεινόταν απο τη ROM ( Android Revolution 6.3.1 ) συμβαίνει το εξής : Το σήμα χάνεται και γενικά είναι πολύ ασταθές. Δεν παίζει να είμαι στο δρόμο και να μιλήσω, αργά ή γρήγορα θα κοπεί.Μπορεί το κινητό ενώ είναι στο ίδιο σημείο ( στο γραφείο ) να χάσει τελείως το σήμα για ένα λεπτό και μετά να επανέλθει. Η ερώτηση είναι : Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ? Φταίει το radio ή η vodafone λόγω κρίσης κάνει περικοπές στη ποιότητα ? Καμμία πρόταση για να λύσω το πρόβλημα ? Να γυρίσω στο παλίο radio μαζί με τα ril's ? υπάρχει καμμία ρύθμιση ή κανένα εργαλείο για να βρώ τι φταίει ? Ευχαριστώ !! Εννοείται ότι το πρώτο πράγμα που έπρεπε να δοκιμάσεις είναι άλλο radio. Εγώ είναι με την 6.1.0 και ποτέ δεν έχω κομμένες κλήσεις, αλλά τυχαίνει στο άσχετο εκεί που κάθεται το κινητό να χάσει το σήμα. Αλλά το κάνει σπάνια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfour Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εννοείται ότι το πρώτο πράγμα που έπρεπε να δοκιμάσεις είναι άλλο radio. Εγώ είναι με την 6.1.0 και ποτέ δεν έχω κομμένες κλήσεις, αλλά τυχαίνει στο άσχετο εκεί που κάθεται το κινητό να χάσει το σήμα. Αλλά το κάνει σπάνια. ΟΚ, θα το δοκιμάσω. Μιας και φοράμε την ίδια rom, ποιο radio φοράς ? Και, υποθέτω, έχεις vodafone έτσι ? Οπότε θεωρώ πως είναι θέμα radio και όχι εταιρείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 ΟΚ, θα το δοκιμάσω. Μιας και φοράμε την ίδια rom, ποιο radio φοράς ? Και, υποθέτω, έχεις vodafone έτσι ? Οπότε θεωρώ πως είναι θέμα radio και όχι εταιρείας. Wind έχω. Αλλά θεωρώ την Vodafone πολύ καλύτερη εταιρεία. Radio φοράω την προτεινόμενη. Δεν θυμάμαι πού το βλέπω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfour Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) Wind έχω. Αλλά θεωρώ την Vodafone πολύ καλύτερη εταιρεία. Radio φοράω την προτεινόμενη. Δεν θυμάμαι πού το βλέπω. Αν φοράς την προτεινόμενη, τότε μάλλον φοράμε το ίδιο. Οπότε, ίσως να μην είναι θέμα radio. Άλλος κανείς ? Καλημέρα , Όταν αρχικά πήρα το HD δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Κάποια στιγμή, δεν κρατήθηκα, το routαρα , άλλαξα rom και πάλι όλα καλά. Όμως , απο τότε που άλλαξα radio ( 12.65.60.29U_26.14.04.28_M ) όπως προτεινόταν απο τη ROM ( Android Revolution 6.3.1 ) συμβαίνει το εξής : Το σήμα χάνεται και γενικά είναι πολύ ασταθές. Δεν παίζει να είμαι στο δρόμο και να μιλήσω, αργά ή γρήγορα θα κοπεί.Μπορεί το κινητό ενώ είναι στο ίδιο σημείο ( στο γραφείο ) να χάσει τελείως το σήμα για ένα λεπτό και μετά να επανέλθει. Η ερώτηση είναι : Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ? Φταίει το radio ή η vodafone λόγω κρίσης κάνει περικοπές στη ποιότητα ? Καμμία πρόταση για να λύσω το πρόβλημα ? Να γυρίσω στο παλίο radio μαζί με τα ril's ? υπάρχει καμμία ρύθμιση ή κανένα εργαλείο για να βρώ τι φταίει ? Ευχαριστώ !! Αν είναι εύκολο, όσοι έχουν vodafone, ας κάνουν ένα κόπο να γράψουν ποιότητα σήματος και radio μήπως και βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ !!!! Edited June 1, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 (edited) Με χαρά σας παρουσιάζω τον οδηγό που έφτιαξα για το πώς να αλλάξετε την μπαταρία από αυτήν στα 1.230mah στην μεγαλύτερη των 1.900mah των Sensation ή Evo 3D!! http://www.mediafire.com/?i7d64c8h3h493f9 Το κινητό δουλεύει μια χαρά και αρκεί να πω ότι 1 ώρα το έχω με Wifi ανοιχτό και δεν έχει χάσει πάνω από 2-3%!!! Edited June 3, 2012 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) 2+ μέρες με 1 φόρτιση!!! 15% υπόλοιπο Edited June 4, 2012 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Emperor Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Νέος κάτοχος του κινητού εγώ (μεταχειρισμένου) και ων άσχετος θα παρακαλούσα για λίγη βοήθεια, επειδή μετά από κάποιες αναζητήσεις εδώ δεν μπόρεσα να βρω την απάντηση που χρειάζομαι. Καταρχήν να πω ότι έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το κινητό έκανε επανεκκίνηση στα Γερμανικά. Υποθέτω ότι είναι λοιπόν από εκεί...Φυσικά μπήκα και άλλαξα τη γλώσσα στα ελληνικά. Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω - πέρα από τη μπαταρία μιας μέρας που διάβασα ότι οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν - είναι ότι δεν μπορώ να αλλάζω γλώσσα ανάμεσα στα ελληνικά και τα αγγλικά στα μηνύματα και στο διαδίκτυο. Με λίγα λόγια όταν κάνω σύνθεση μηνύματος το δικό μου πληκτρολόγιο δεν έχει κάτω από το εικονίδιο για τα πεζά-κεφαλαία επιλογή να αλλάξω στα αγγλικά, αλλά μόνο για να αλλάζω μεταξύ γραμμάτων και αριθμών/συμβόλων. Άρα, εάν θέλω να αλλάξω γλώσσα η μόνη επιλογή που βρίσκω είναι να πάω να αλλάξω τη γλώσσα από τις ρυθμίσεις. Ξαναδηλώνω την ασχετοσύνη μου. Ενδεχομένως να υπάρχει απλούστατη λύση την οποία δεν είμαι ικανός να βρω μόνος. Τέλος, επειδή με ενδιαφέρει το να μπορώ να βλέπω έγγραφα του office (word, excel, pdf) υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να χρησιμοποιήσω ; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Νέος κάτοχος του κινητού εγώ (μεταχειρισμένου) και ων άσχετος θα παρακαλούσα για λίγη βοήθεια, επειδή μετά από κάποιες αναζητήσεις εδώ δεν μπόρεσα να βρω την απάντηση που χρειάζομαι. Καταρχήν να πω ότι έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το κινητό έκανε επανεκκίνηση στα Γερμανικά. Υποθέτω ότι είναι λοιπόν από εκεί...Φυσικά μπήκα και άλλαξα τη γλώσσα στα ελληνικά. Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω - πέρα από τη μπαταρία μιας μέρας που διάβασα ότι οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν - είναι ότι δεν μπορώ να αλλάζω γλώσσα ανάμεσα στα ελληνικά και τα αγγλικά στα μηνύματα και στο διαδίκτυο. Με λίγα λόγια όταν κάνω σύνθεση μηνύματος το δικό μου πληκτρολόγιο δεν έχει κάτω από το εικονίδιο για τα πεζά-κεφαλαία επιλογή να αλλάξω στα αγγλικά, αλλά μόνο για να αλλάζω μεταξύ γραμμάτων και αριθμών/συμβόλων. Άρα, εάν θέλω να αλλάξω γλώσσα η μόνη επιλογή που βρίσκω είναι να πάω να αλλάξω τη γλώσσα από τις ρυθμίσεις. Ξαναδηλώνω την ασχετοσύνη μου. Ενδεχομένως να υπάρχει απλούστατη λύση την οποία δεν είμαι ικανός να βρω μόνος. Τέλος, επειδή με ενδιαφέρει το να μπορώ να βλέπω έγγραφα του office (word, excel, pdf) υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να χρησιμοποιήσω ; Ευχαριστώ πολύ! Χωρίς να είμαι σίγουρος, δοκίμασε να πας Ρύθμισης / Γλώσσα & Πληκτρολόγιο / HTC Sense Input / Διεθνές πληκτρολόγιο και βάλε της γλώσσες που θέλεις. Σκέφτηκα μήπως είναι επιλεγμένη μια γλώσσα για αυτό δεν σου εμφανίζει το κουμπί αλλαγής γλώσσας. Edited June 5, 2012 by Sorteps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Emperor Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Καταρχήν, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Εάν σου πω ότι μπαίνοντας στο Γλώσσα & Πληκτρολόγιο οι επιλογές που έχω είναι : Επιλογή Γλώσσας (έχω βάλει τα ελληνικά) Λεξικό Χρήστη Πληκτρολόγιο Android Γενικά το κινητό παρουσιάζει διαφορές σε σχέση με τις οδηγίες που βρίσκω στο δίκτυο για τα υπόλοιπα HTC Desire HD. Το κινητό επίσης έχει CM7 (το οποίο ακόμη προσπαθώ να μάθω τι στο καλό είναι :P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Καταρχήν, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Εάν σου πω ότι μπαίνοντας στο Γλώσσα & Πληκτρολόγιο οι επιλογές που έχω είναι : Επιλογή Γλώσσας (έχω βάλει τα ελληνικά) Λεξικό Χρήστη Πληκτρολόγιο Android Γενικά το κινητό παρουσιάζει διαφορές σε σχέση με τις οδηγίες που βρίσκω στο δίκτυο για τα υπόλοιπα HTC Desire HD. Το κινητό επίσης έχει CM7 (το οποίο ακόμη προσπαθώ να μάθω τι στο καλό είναι :P) Δοκίμασε να βάλεις το πληκτρολόγιο της htc.. το τηλέφωνο σου έχει περασμένη άλλη rom, την CM7. Edited June 5, 2012 by Sorteps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Emperor Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 είχες δίκιο. ακριβώς αυτό έκανα και μπορώ πλέον να αλλάζω κανονικά από το ένα στο άλλο. Έχει κανείς σας χρησιμοποιήσει κάποιο πρόγραμμα για αρχεία word / pdf διαβάζω για το quick office τι προτείνετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 για pdf προτεινω το ezPDF Reader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 επειδή έχω άλλο κινητό πείτε μ ποια είναι η καλύτερη ρομ με ice cream για να περάσω στου αδερφού μ, γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ με dhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 επειδή έχω άλλο κινητό πείτε μ ποια είναι η καλύτερη ρομ με ice cream για να περάσω στου αδερφού μ, γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ με dhd IceColdSandwich - 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 junglist έχεις δοκιμάσει την Icecold? σκέφτομουν να βάλω την Android Revolution 7.0.4 αλλά βλέπω ότι είναι σχετικά λειτουργική και αυτή! προέρχομαι απο μια παλιά rcmix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts