Jump to content

lfour

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

lfour's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν φοράς την προτεινόμενη, τότε μάλλον φοράμε το ίδιο. Οπότε, ίσως να μην είναι θέμα radio. Άλλος κανείς ? Αν είναι εύκολο, όσοι έχουν vodafone, ας κάνουν ένα κόπο να γράψουν ποιότητα σήματος και radio μήπως και βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ !!!!
  2. ΟΚ, θα το δοκιμάσω. Μιας και φοράμε την ίδια rom, ποιο radio φοράς ? Και, υποθέτω, έχεις vodafone έτσι ? Οπότε θεωρώ πως είναι θέμα radio και όχι εταιρείας.
  3. Καλημέρα , Όταν αρχικά πήρα το HD δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Κάποια στιγμή, δεν κρατήθηκα, το routαρα , άλλαξα rom και πάλι όλα καλά. Όμως , απο τότε που άλλαξα radio ( 12.65.60.29U_26.14.04.28_M ) όπως προτεινόταν απο τη ROM ( Android Revolution 6.3.1 ) συμβαίνει το εξής : Το σήμα χάνεται και γενικά είναι πολύ ασταθές. Δεν παίζει να είμαι στο δρόμο και να μιλήσω, αργά ή γρήγορα θα κοπεί.Μπορεί το κινητό ενώ είναι στο ίδιο σημείο ( στο γραφείο ) να χάσει τελείως το σήμα για ένα λεπτό και μετά να επανέλθει. Η ερώτηση είναι : Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ? Φταίει το radio ή η vodafone λόγω κρίσης κάνει περικοπές στη ποιότητα ? Καμμία πρόταση για να λύσω το πρόβλημα ? Να γυρίσω στο παλίο radio μαζί με τα ril's ? υπάρχει καμμία ρύθμιση ή κανένα εργαλείο για να βρώ τι φταίει ? Ευχαριστώ !!
  4. Για το downgrade του gmail κανείς ? Ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα έχει αποτύχει. Κάτι μου ξεφεύγει. Καμιά ιδέα ?
  5. Για το downgrade του gmail κανείς ? Ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα έχει αποτύχει. Κάτι μου ξεφεύγει. Καμιά ιδέα ?
  6. μόλις έβαλα την desense 4.2. Θέλω όμως να κάνω downgrade το gmail απο 2.3.5 σε 2.3.4 γιατί στο 2.3.5 τρώει κόλλημα με multiple accounts. κατέβασα ένα 2.3.4 apk απο xda, αλλά απο τότε force close. Καμμία ιδέα ? Επίσης, απορία σχετικά με RIL : έχω την έκδοση htc-ril 2.2.0179hm 17/08/2011. Αυτή που ήρθε με την ROM. Είμαι ΟΚ ? Είναι συμβατή με το radio 12.62.60.27_26.13.04.19_M ? Thanks !
  7. Καλημέρα, μόλις έβαλα την desense 4.2. Θέλω όμως να κάνω downgrade το gmail απο 2.3.5 σε 2.3.4 γιατί στο 2.3.5 τρώει κόλλημα με multiple accounts. κατέβασα ένα 2.3.4 apk απο xda, αλλά απο τότε force close. Καμμία ιδέα ?
  8. Ναι, το ξέρω οτι υπάρχει διαφορετικό topic, απλώς πόσταρα εδώ επειδή η ερώτηση σχετίζεται άμεσα με το θέμα και ίσως βοηθήσει και άλλους που δεν έχουν root kαι θέλουν να κάνουν upgrade. Όσον αφορά την εφαρμογή που προτείνεις , την έχεις δοκιμάσει ? Τα σχόλια που υπάρχουν δεν είναι και πολύ ενθαρυντικά. Και το κυριότερο : Κάνει backup των δεδομένων των εφαρμογών ? Γιατί αν κάνει backup μόνο των εφαρμογών χωρίς τα δεδομένα, δεν μου κάνει. Ευχαριστώ ! ΥΓ : Αν βάλω την καινούρια ROM , υπάρχει τρόπος μετά αν χρειαστεί να επιστρέψω στην παλία ? ( 1.72χχ) Ξανατονίζω οτι δεν είμαι root.
  9. Καλημέρα και καλό μήνα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή για backup σε non-root τηλέφωνο ? Θέλω να περάσω την official 2.3 αλλά θέλω πρώτα να πάρω backup εφαρμογές και ΚΥΡΙΩΣ τα data των εφαρμογών.( Είναι κρίμα να χάσω το level στο οποίο είμαι σε κάποια παιχνίδια ). Με το titanium backup στο παλίο κινητό μπορούσα να το κάνω αλλά στο HD που δεν είναι root , δεν μπορώ. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόπιστο και δοκιμασμένο ? Ευχαριστώ. !
  10. Καλημέρα, Το widget με το υπόλοιπο και τα mb τι είναι ? Thanks !
  11. Καλημέρα και απο εμένα, μια γρήγορη ερώτηση : Το κάλυμμα του φακού έχει τζόγο δηλαδή στρίβει ελάχιστα δεξιά και ελάχιστα αριστερά. Είναι normal ? το έχετε όλοι αυτό ? Thanks !
  12. Ρε παιδιά ,μια γρήγορη ερώτηση.. Πώς μπορώ να προσθέσω δικούς μου ήχους κλήσης σε κάποιες επαφές ? Βασικά, έχω κάνει τα εξής : Έχω προσθέσει κάποια αρχεία τα οποία μπορώ να τα ορίσω σαν ήχο. Αλλά , θέλω να βάλω ένα δικό μου ήχο σε μία επαφή. Εκεί, δεν μπορώ να βρώ τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να ορίσω τον δικό μου ήχο. Βλέπω μόνο τους προκαθορισμένους ήχους του τηλεφώνου. Άκυρο, το βρήκα.. Πρέπει να είναι aac και να το κάνω copy χρησιμοποιώντας το suite. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αρχεία τύπου mxmf ?? ( απο παλία τηλέφωνα )
  13. Hello σε όλους.. Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται οι επαφές "όνομα / Τηλέφωνο" και όχι λίστα ονομάτων ??? Thanks...
×
×
  • Create New...