Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να κανω μια ερωτηση και αν ειμαι εκτος θεματος διορθωστεμε.εχω το google nexus s και σκεφτομαι να παρω απο αγγλια το HTC Desire HD 1.5GB απο αγγλια στα 90€.τι προτεινετε εσεις?αν καταλαβα καλα ειναι τα ιδια χαρακτηριστικα με το δικο μου και αυτο που με χαλαει λιγο ειναι οτι φοραει τα παλια anroid.αν του βαλω καποια απο τα τελευταια που φοραω και εγω με ρουτ στο δικο μου θα τα σηκωσει?γενικα ειναι κατι αντιστοιχο με το παλιο μου?θελω να το αλλαξω καθαρα για αλλαγη

Δεν αξίζει για αγορά για μένα πια.

Ειδικά όταν με 110€ παίρνεις καινούργιο διπύρηνο επώνυμο κινέζικο κινητό με ίδια οθόνη και μεγαλύτερη ανάλυση.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να κάνει root το τηλέφωνό μου και να περάσει την Viper Rom, γιατι κοντεύω να το σπάσω απο τα νεύρα μου :cry: τόσοι και τόσοι οδηγοί όλο μαλ#@%!@^ γράφουν, ένα σωστό που να δουλεύει απο την αρχή μέχρι το τέλος δέν έχει???

Παίδες μπορεί να μου πεί κάποιος για μια σωστή rom με jellybean και κάποιον σωστό kernel για αυτό το κινητό;

Δοκίμασα CM, PACman, JellTime και όλο δεν μου εμφανίζουν την SD (ενώ στο Clockwork εμφανίζεται κανονικά). Η Jellytime κιόλας δεν γινόταν ποτέ μπλέ ο δείκτης σήματος του WiFi, αν και υπήρχε internet. Στην CM μόνο δοκίμασα διαφορετικό kernel, χωρίς αποτέλεσμα - δεν υπάρχει SD... :wacko:

Παίδες μπορεί να μου πεί κάποιος για μια σωστή rom με jellybean και κάποιον σωστό kernel για αυτό το κινητό;

Δοκίμασα CM, PACman, JellTime και όλο δεν μου εμφανίζουν την SD (ενώ στο Clockwork εμφανίζεται κανονικά). Η Jellytime κιόλας δεν γινόταν ποτέ μπλέ ο δείκτης σήματος του WiFi, αν και υπήρχε internet. Στην CM μόνο δοκίμασα διαφορετικό kernel, χωρίς αποτέλεσμα - δεν υπάρχει SD... :wacko:

Βάλε άλλη κάρτα.

Δεν γίνεται τόσες Rom να τρώνε ζόρι.

Σε μένα η JT έπαιζε υποδειγματικά.

Amazon Fire stick 4k max

Βάλε άλλη κάρτα.

Δεν γίνεται τόσες Rom να τρώνε ζόρι.

Σε μένα η JT έπαιζε υποδειγματικά.

Δοκίμασα, τίποτα..

Η JT είχα θέμα με το BT (νομίζω στη R7) και χθές που έκανα update στη τελευταία ξεκίνησε το σκάλωμα με την SD ... και άρχισαν όλες μετά...

Tελικά τα κατάφερα, οι περισσότεροι οδηγοί που δοκίμασα είχαν πρόβλημα, είτε γιατι είχαν τυπογραφικά λάθη, όπως αυτός που αναφέρεται 2-3 σελίδες πίσω, είτα απο βιντεάκια στο youtube που δέν αναφέρονται σε σωστά links και κολλάνε.

S-Off ΔΕΝ γίνεται με την καμία,

απλά ξεκλείδωσα τον bootloader απο το official site της HTC

έκανα root και απέκτησα δικαιώματα superuser μετα κόπων και βασάνων,

κατέβασα το clockwork mod,

φλάσαρα το boot.img της rom που είχα κατεβάσει (Viper DHD)

και έκανα εγκατάσταση τη rom.... και ώπ εκ' του θαύματος έχω πλέον Android Jelly Bean με Sense UT

στο παλιό κινητάκι μου :D

Tελικά τα κατάφερα, οι περισσότεροι οδηγοί που δοκίμασα είχαν πρόβλημα, είτε γιατι είχαν τυπογραφικά λάθη, όπως αυτός που αναφέρεται 2-3 σελίδες πίσω, είτα απο βιντεάκια στο youtube που δέν αναφέρονται σε σωστά links και κολλάνε.

S-Off ΔΕΝ γίνεται με την καμία,

απλά ξεκλείδωσα τον bootloader απο το official site της HTC

έκανα root και απέκτησα δικαιώματα superuser μετα κόπων και βασάνων,

κατέβασα το clockwork mod,

φλάσαρα το boot.img της rom που είχα κατεβάσει (Viper DHD)

και έκανα εγκατάσταση τη rom.... και ώπ εκ' του θαύματος έχω πλέον Android Jelly Bean με Sense UT

στο παλιό κινητάκι μου :D

αν φλασαρες αυτην την viper

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1960734,

δεν ειναι Jelly Bean ειναι η προηγουμενη εκδοση android και δουλευει πολυ καλα.αν εβαλες μια αλλη που εχουν στο προσωπικο site τους οι Team Venom,ειναι σε πειραματικο σταδιο και μπορει να εχεις προβληματα.

Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πώς γίνεται να έχεις φλασαρει μια Rom και να μην ξέρεις τι έκδοση android είναι;

Amazon Fire stick 4k max

Πώς γίνεται να έχεις φλασαρει μια Rom και να μην ξέρεις τι έκδοση android είναι;
αφου τωρα το ξεκλειδωσε και πρωτη φορα το φλασαρει.ισως επειδη γραφει στα χαρακτηριστικα Jelly Bean PowerSaver.
[sIGPIC][/sIGPIC]

αν φλασαρες αυτην την viper

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1960734,

δεν ειναι Jelly Bean ειναι η προηγουμενη εκδοση android και δουλευει πολυ καλα.αν εβαλες μια αλλη που εχουν στο προσωπικο site τους οι Team Venom,ειναι σε πειραματικο σταδιο και μπορει να εχεις προβληματα.

Nαί αυτήν φλάσαρα, ναί δέν είναι Jelly Bean, έχεις δίκιο :rolleyes: τώρα το διάβασα :confused:

Πάντως δουλεύει μια χαρά και με τον τρόπο αυτό που έγραψα παραπάνω, μπορώ να περάσω όποια θέλω, πιστεύω :O

Nαί αυτήν φλάσαρα, ναί δέν είναι Jelly Bean, έχεις δίκιο :rolleyes: τώρα το διάβασα :confused:

Πάντως δουλεύει μια χαρά και με τον τρόπο αυτό που έγραψα παραπάνω, μπορώ να περάσω όποια θέλω, πιστεύω :O

πριν φλασαρεις αλλες,κανε ενα backup απο το recovery γιατιυπαρχει περιπτωση να μην σου αρεσουν αυτες που θα δοκιμασεις σε συγκριση με την viper.
[sIGPIC][/sIGPIC]

πριν φλασαρεις αλλες,κανε ενα backup απο το recovery γιατιυπαρχει περιπτωση να μην σου αρεσουν αυτες που θα δοκιμασεις σε συγκριση με την viper.

Σωστός ;) Το έχω κάνει και με την μαμά 2.3.5 για να μπορώ να επιστρέψω όποτε θέλω.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μην έχει κάποιος JellyBean στο Desire HD.

H JellyBean έχει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με την ICS, και εφόσουν έχουν φτιάξει σταθερές ρομ για το DHD, για ποιο λόγο να έχεις ICS αφού το ξεκλείδωσες ήδη?

Προτείνω αυτή τη ρομ

UNOFFICIAL CyanogenMod 10.1 by Mustaavalkosta

Είναι σταθερότατη.

Σίγουρα βέβαια θα υπάρχουν και άλλες καλές.

Το Sense δεν είναι τόσο απαραίτητο. Πάνω στο καθαρό Android βάζεις ένα Launcher (π.χ. Apex) και είσαι έτοιμος.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μην έχει κάποιος JellyBean στο Desire HD.

H JellyBean έχει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με την ICS, και εφόσουν έχουν φτιάξει σταθερές ρομ για το DHD, για ποιο λόγο να έχεις ICS αφού το ξεκλείδωσες ήδη?

Προτείνω αυτή τη ρομ

UNOFFICIAL CyanogenMod 10.1 by Mustaavalkosta

Είναι σταθερότατη.

Σίγουρα βέβαια θα υπάρχουν και άλλες καλές.

Το Sense δεν είναι τόσο απαραίτητο. Πάνω στο καθαρό Android βάζεις ένα Launcher (π.χ. Apex) και είσαι έτοιμος.

ποση ελευθερη μνημη εχεις με αυτην την rom? το igo primo χρειαζεται το patch για να δινει φωνητικες οδηγιες?
[sIGPIC][/sIGPIC]

ποση ελευθερη μνημη εχεις με αυτην την rom? το igo primo χρειαζεται το patch για να δινει φωνητικες οδηγιες?

Για ποιο patch μίλας;

Με το thin 1.3 παίζει το Primo μια χαρά.

Τουλάχιστον με την Jellytime που φορούσα εγώ.

Amazon Fire stick 4k max

Για ποιο patch μίλας;

Με το thin 1.3 παίζει το Primo μια χαρά.

Τουλάχιστον με την Jellytime που φορούσα εγώ.

για το thin λεω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ελεύθερη μνήμη παίζει συνεχώς ανάλογα με τα services και τα προγράμματα που είναι ανοικτά.

Κοιτάζοντας στο task manager μετά από boot βλέπω free 230mb, αλλά πέρα από πάγια services (apex launcher, anydo, calendar, google search, viber, lookout, email) έχει και ένα σωρό άλλα που έχουν ανοίξει πιθανώς updating (google play, messaging, weather, gallery, imo κλπ) άρα δεν είναι ενδεικτικό. Πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να εξετάζουμε τη μνήμη του android με αυτή τη λογική. Όποτε χρειαστεί κάποιο πρόγραμμα να ανοίξει, αν η μνήμη είναι γεμάτη, κάποιο άλλο θα φύγει από τη μνήμη. Δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ διαχείριση της μνήμης κλείνοντας προγράμματα από το task manager, θα το κάνει όποτε χρειαστεί το android.

Τώρα όσον αφορά προγράμματα που εγκαθιστά αυτή η rom, δεν έχει πράγματα που θα χαρακτήριζες περιττά.

Για το igo primo που ρωτάς, δεν το ξέρω. Για navigation έχω το igo myway και η εγκατάσταση που έχω έχει κάμποσες γλώσσες μέσα που παίζουν χωρίς κανένα patch. Το igo primo είναι πιο καινούργιο πρόγραμμα από το igo myway? Αλλά τώρα έβαλε navigation το google maps οπότε δοκιμάζω αυτό.

Η ελεύθερη μνήμη παίζει συνεχώς ανάλογα με τα services και τα προγράμματα που είναι ανοικτά.

Κοιτάζοντας στο task manager μετά από boot βλέπω free 230mb, αλλά πέρα από πάγια services (apex launcher, anydo, calendar, google search, viber, lookout, email) έχει και ένα σωρό άλλα που έχουν ανοίξει πιθανώς updating (google play, messaging, weather, gallery, imo κλπ) άρα δεν είναι ενδεικτικό. Πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να εξετάζουμε τη μνήμη του android με αυτή τη λογική. Όποτε χρειαστεί κάποιο πρόγραμμα να ανοίξει, αν η μνήμη είναι γεμάτη, κάποιο άλλο θα φύγει από τη μνήμη. Δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ διαχείριση της μνήμης κλείνοντας προγράμματα από το task manager, θα το κάνει όποτε χρειαστεί το android.

Τώρα όσον αφορά προγράμματα που εγκαθιστά αυτή η rom, δεν έχει πράγματα που θα χαρακτήριζες περιττά.

Για το igo primo που ρωτάς, δεν το ξέρω. Για navigation έχω το igo myway και η εγκατάσταση που έχω έχει κάμποσες γλώσσες μέσα που παίζουν χωρίς κανένα patch. Το igo primo είναι πιο καινούργιο πρόγραμμα από το igo myway? Αλλά τώρα έβαλε navigation το google maps οπότε δοκιμάζω αυτό.

θεωρητικα μετην μνημη ειναι ετσι οπως τα λες,την διαχειριζεται το android και κλεινει μονο του εφαρμογες για να απελευθερωσει μνημη.

αν ομως εγκαταστησεις εναν launcher απαιτητικο σε μνημη με ολα τα widgets του,π.χ. τον tsf και ανοιξεις ενα προγραμμα πλοηγησης που και αυτο θελει αρκετο χωρο,μπορει να αρχισει τα κολληματα.

παντως σου δινει αρκετη ελευθερη μνημη.εγω με viper rom κοιταξα τωρα και εχει 206 mb ελευθερη.και πατωντας τον task killer μου εβγαλε 320 mb.και εχω εγκαταστησει παρα πολλες εφαρμογες.

παντως θα δοκιμασω τη rom του mustavakosta γιατι μπορει να εχει κατι που να με κρατησει.(αφου κανω backup πρωτα στην δικη μου):)

και εγω το igo my way χρησιμοποιουσα πιο παλια,αλλα εβαλα το primo που υπηρχε για windows mobile και μετα εβγαλαν εκδοση android.δεν εχω καταλαβει αν ειναι πιο καλο,το εβαλα πριν δυο χρονια επειδη μου ειχε πει ο athanaso οτι ειναι καλυτερο,και αυτος τα εχει ψαξει και τα ξερει.

Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος πάντως να αναβαθμίσω μετά την 2.3.5 και απορώ γιατί δεν μπορεί να γίνει τόσο εύκολη η διαδικασία, πάντως τουλάχιστον το κινητό είναι σταθερό...

Θέλω να αλλάξω την οθόνη του κινητού γιατί μου έχει σπάσει

Έχω αγοράσω απο ebay και μου έχει έρθει

όμως δεν είναι και το πιο εύκολο :D

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, θέλω κάτι για να σπρώξω λίγο προς τα πάνω το φλας, και δεν ξέρω τι να χρησιμοποιήσω.

2 βίντεο με το βήμα που κολλάω...

Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος πάντως να αναβαθμίσω μετά την 2.3.5 και απορώ γιατί δεν μπορεί να γίνει τόσο εύκολη η διαδικασία, πάντως τουλάχιστον το κινητό είναι σταθερό...
αφου η htc εχει σταματησει να δινει αναβαθμισεις,δεν γινεται χωρις root.πραγματι δεν ειναι ευκολη η διαδικασια σε σχεση π/χ. με ενα samsung αλλα αν το αποφασισεις να το κανεις και διαβασεις τις οδηγιες του advanced ace hack kit,θα το κανεις.παντως αξιζει τον κοπο.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλω να αλλάξω την οθόνη του κινητού γιατί μου έχει σπάσει

Έχω αγοράσω απο ebay και μου έχει έρθει

όμως δεν είναι και το πιο εύκολο :D

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, θέλω κάτι για να σπρώξω λίγο προς τα πάνω το φλας, και δεν ξέρω τι να χρησιμοποιήσω.

2 βίντεο με το βήμα που κολλάω...

Φιλέ μου χρειαζεσαι μια λαμιτσα με πλάτος το πολύ μισο εκατοστό και πάχος κάπου στα 3 δέκατα του χιλιοστού ουτοσωστε να μην λυγίζει εύκολα πρεπει να βάλεις την λάμα απο την μπαταρία και να πιέσεις ενα κλιψ απο το φλας αυτό θα πεταχτεί εξω και μετα βγαζειβ2-3 βίδες και τελειωσες

Μακάρι να μπορούσα έστω να βάλω ένα δεύτερο λειτουργικό...

εχω βαλει πανω την JellyTime R10 και οτνα παω να γραψω sms μετα απο τους 63 χαρακτηρες (ανεξαρτητα αν εινια ολοι κεφαλαιοι ή μικροι) μου "χρεωνει" και δευτερο sms. Γνωριζετε πως ρυθμιζεται αυτο?

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)

εχω βαλει πανω την JellyTime R10 και οτνα παω να γραψω sms μετα απο τους 63 χαρακτηρες (ανεξαρτητα αν εινια ολοι κεφαλαιοι ή μικροι) μου "χρεωνει" και δευτερο sms. Γνωριζετε πως ρυθμιζεται αυτο?

Βάλε το handcent sms και δοκίμασε πάλι

Amazon Fire stick 4k max