serfistas1 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Να μείνω με την 2.3.5 και υπάρχει έστω περίπτωση να αναβάθμιση το sense? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Έλεγα να πάρω μια 16 gb κάρτα. καποια πρόταση απο αυτές? http://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards/f/367670/16GB.html?keyphrase=microsd&order_dir=asc&page=1 τι λέτε για την Kingston microSDHC 16GB Class 4? εννοώ πιστεύτε υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ 4, 6 και 10 class ?(για το DHD πάντα..) τόσα χρόνια έχω μια 8άρα της samsung class 2...ναι υπαρχει αισθητη διαφορα στην ταχυτητα ειδικα οταν τρεχεις ενα προγραμμα πλοηγησης η μια μεγαλη εφαρμογη που ο κυριος ογκος των αρχειων βρισκεται στην καρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Μια ακόμα ερώτηση, το advance ace kit ρουτάρει για να περάσω άλλη νέα ρομ και το Inspire που ειναι βη αμερικάνικη έκδοση του HD? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 χαχα ξαναγυρισα στην ice cold sandwich.....:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Μια ακόμα ερώτηση, το advance ace kit ρουτάρει για να περάσω άλλη νέα ρομ και το Inspire που ειναι βη αμερικάνικη έκδοση του HD?δεν το αναφερει πουθενα αυτο,αλλα λογικα πρεπει να κανει,αφου τις ιδιες rom παιρνουν και τα δυο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Εγώ είχα ροοταρει το δικό μου με αυτό τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=841076 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Ποια rom προτείνετε με Gingerbread; Θα το δώσω στον αδερφό μου το κινητό οπότε θέλω σίγουρα κάτι σταθερό, μην του κάνει reboots κλπ όπως με την Jellytime που έχω τώρα... Και Sense να έχει δεν θα είναι άσχημα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Ποια rom προτείνετε με Gingerbread; Θα το δώσω στον αδερφό μου το κινητό οπότε θέλω σίγουρα κάτι σταθερό, μην του κάνει reboots κλπ όπως με την Jellytime που έχω τώρα... Και Sense να έχει δεν θα είναι άσχημα... :)νομιζω οτι η revolution και η τελευταια μαμισια θα ηταν αυτο που θελεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Ποια rom προτείνετε με Gingerbread; Θα το δώσω στον αδερφό μου το κινητό οπότε θέλω σίγουρα κάτι σταθερό, μην του κάνει reboots κλπ όπως με την Jellytime που έχω τώρα... Και Sense να έχει δεν θα είναι άσχημα... :) Για Gb, την ARHD Για ICS την Icecoldsandwitch. Περίεργο που έχεις θέμα με την JellyTime. Εμένα δουλεύει τέλεια σχεδόν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Για Gb, την ARHD Για ICS την Icecoldsandwitch. Περίεργο που έχεις θέμα με την JellyTime. Εμένα δουλεύει τέλεια σχεδόν. Εχω μεινει με την r4, γινεται να βαλω την τελευταια χωρις wipe; Μπορει ολα αυτα να ευθυνονται και σε hw fault, το κινητο μου εχει μεγαλη προιστορια... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εχω μεινει με την r4, γινεται να βαλω την τελευταια χωρις wipe; Μπορει ολα αυτα να ευθυνονται και σε hw fault, το κινητο μου εχει μεγαλη προιστορια... :p Ναι δεν χρειάζεται wipe. Μα αν δεν έχεις θέματα με άλλες Rom, τότε πώς φταίει το HW? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Ναι δεν χρειάζεται wipe. Μα αν δεν έχεις θέματα με άλλες Rom, τότε πώς φταίει το HW? Δεν δοκιμασα αλλες, απλα μετα το upgrade σε 4.2 μου φαινεται λιγο ασταθες το κινητο.. Εμενα δεν με ενοχλει, ο αδερφος θα βριζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psdedes Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Γεια σας παιδιά έχω βάλει στο κινητό μου την jelly time r6.1 και δεν μου δουλεύει το gps μπορείτε να μου πείτε σε εσάς που δουλεύουν όλα κομπλε στο κινητό σας ποιο radio χρησιμοποιείται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Από που να αγοράσω την mugen? από το official site ths mugen kanei 40$->30eyrw.. (http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-1500mah-extended-battery-for-for-htc-desire-hd-softbank-001ht.html) πουλιέται κάπου αλλού πιο φτηνά ή να την πάρω από το παραπάνω λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 δες στο ebay και το amazon αν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 δες στο ebay και το amazon αν υπάρχει μπα τίποτα.. see it urself http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=mugen+htc+desire+hd&_sacat=0&_from=R40 http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=mugen+htc+desire+hd&rh=i%3Aaps%2Ck%3Amugen+htc+desire+hd δεν πειράζει είμαι οκ και με τα 30 ευρώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Διπλάσια τιμή από την Anker που έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα;; Μόνο και μόνο επειδή χωράει χωρίς μοντα στο καπάκι της μπαταρίας;; Οκ, γούστα είναι αυτά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 παιδες μπορω να βαλω την miui camera στην icecoldsandwich? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Λοιπον..εχω το hd στα χερια μου και εχω κατεβασει στην επιφανεια εργασιας την sabsa prime v14 απο xda-developers. To hd ειναι με την official rom,κανενα πειραγμα φλασαρισμα κτλ κτλ. Σαν πρωτο βημα,βαζω την ρομ χυμα στην sd card του κινητου και επειτα κανω ακριβως οτι και στο βιντεο που εχουν ανεβασει?---> Ξεχναω κατι,χανω κατι?Γιατι στην ιδια σελιδα λεει καπου : REQUIREMENTS - HTC Desire HD - S-Off or Unlock Bootloader - CWM Recovery or 4EXT Recovery ουφ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Θες root και λογικά και s-off. Μετά είσαι έτοιμος για το φλασαρισμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Παίδες, μπορείτε να με βοηθήσετε με οδηγίες για να επαναφέρω τη συσκευή μου σε stock κατάσταση; Αυτή τη στιγμή είναι rooted, s- off, eng s- off. Θα ήθελα να την επαναφέρω σε stock rom, s-on, eng s-on. Το ΑΑΗΚ δε το βρίσκω πουθενά. Αν το έχεις κανείς, ας μου το στείλει, παρακαλώ. Αναφέρομαι για το DHD, και όχι τη συσκευή στο Avatar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Παίδες, μπορείτε να με βοηθήσετε με οδηγίες για να επαναφέρω τη συσκευή μου σε stock κατάσταση; Αυτή τη στιγμή είναι rooted, s- off, eng s- off. Θα ήθελα να την επαναφέρω σε stock rom, s-on, eng s-on. Το ΑΑΗΚ δε το βρίσκω πουθενά. Αν το έχεις κανείς, ας μου το στείλει, παρακαλώ. Αναφέρομαι για το DHD, και όχι τη συσκευή στο Avatar. Βρήκα αυτόν τον οδηγό Ελπίζω να βοηθήσει forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920876 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Από το μεσημέρι αντιμετώπιζω ένα τρελό battery drain. Μέχρι και rom αλλαξα... Τιποτα... Τα stats που ανεβάζω είναι απο codefirex ολοφρεσκια nightly... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Από το μεσημέρι αντιμετώπιζω ένα τρελό battery drain. Μέχρι και rom αλλαξα... Τιποτα... Τα stats που ανεβάζω είναι απο codefirex ολοφρεσκια nightly... Τσέκαρε με το BetterBatteryStats μήπως κάποια εφαρμογή σκίζεται στα wakelocks :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Από το μεσημέρι αντιμετώπιζω ένα τρελό battery drain. Μέχρι και rom αλλαξα... Τιποτα... Τα stats που ανεβάζω είναι απο codefirex ολοφρεσκια nightly... Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνεται στην αρχή είναι ένα restart. Αν και μετά συνεχίζει η υψηλή κατανάλωση, τότε θέλει καλύτερο ψάξιμο με Betterbatterystats κλπ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts