Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντα τσεκάρουμε το md5 checksum στις κατεβασμένες ρομ πριν την εγκατάσταση.

Λίγο λάθος να έχει κατέβει, μετά ψάχνεσαι γιατί καινούρια ρομ έχει προβλήματα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μαλλον αυτα φταινε...εγω οταν πηγα να το κανω με windows 7 μου εβγαζε error και ευτυχως εχω ενα laptop με xp που το εκανε αμεσως χωρις κανενα προβλημα.

Δοκίμασα κι εγώ σε windows xp και κατάφερα να γυρίσω από 2.3.5 σε 2.3.3. Το κακό είναι ότι το visionary δε δουλεύει ούτε ΕΔΏ (μιλάνε για ακόμα παλιότερη έκδοση) . Αυτό σημαίνει ότι ξανατρέχω το AAHK;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Δοκίμασα κι εγώ σε windows xp και κατάφερα να γυρίσω από 2.3.5 σε 2.3.3. Το κακό είναι ότι το visionary δε δουλεύει ούτε ΕΔΏ (μιλάνε για ακόμα παλιότερη έκδοση) . Αυτό σημαίνει ότι ξανατρέχω το AAHK;

κανονικά θα έπρεπει να τα κάνεις μέσω linux, είναι επικύνδινο μέσω windows.. (δεν το λέω εγώ, το λένε οι ίδιοι οι developers..)

όταν εννοώ επικύνδυνο ας πουμε 1/100 να διαλύσεις το κινητό, ενώ μέσω linux 0/100

κανονικα με το downgrade το aahk σε πηγαινει σε πιο παλια rom version.μηπως καποια στιγμη σου ζητησε να κανει αναβαθμιση και το επετρεψες?

δοκιμασε αλλη μια φορα την διαδικασια και μην το αφησεις να κανει αναβαθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κανονικα με το downgrade το aahk σε πηγαινει σε πιο παλια rom version.μηπως καποια στιγμη σου ζητησε να κανει αναβαθμιση και το επετρεψες?

δοκιμασε αλλη μια φορα την διαδικασια και μην το αφησεις να κανει αναβαθμιση.

Με γύρισε μια έκδοση πίσω. Σε κάποια στιγμή ενώ το πακέτο έχει ένα img ζήτησε να κατεβάσει ένα RUU (rom δηλαδή). Θα το ξαναδοκιμάσω πάντως γιατί η δουλειά ακόμα δεν έγινε. Απλά πρέπει πάλι να πάω σε ξένο υπολογιστή (άξια συγχαρτηρίων η Microsoft...)

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Με γύρισε μια έκδοση πίσω. Σε κάποια στιγμή ενώ το πακέτο έχει ένα img ζήτησε να κατεβάσει ένα RUU (rom δηλαδή). Θα το ξαναδοκιμάσω πάντως γιατί η δουλειά ακόμα δεν έγινε. Απλά πρέπει πάλι να πάω σε ξένο υπολογιστή (άξια συγχαρτηρίων η Microsoft...)
κατεβασε απο play store την free εφαρμογη root check μηπως εισαι ηδη root και δεν χρειαζεται να ξαναβαλεις το aahk.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβαλα ice cold sandwitch 8.8.. βρήκα 3 bugs στο 10λεπτο..

έβαλα Jellytime r29.. πανέμορφη ΑΠΛΆ πανέμορφη ROM.. :lol: της έβαλα και google apps γτ δεν τα είχε preinstalled και όλα komple!

ίσως η πιο καλή rom που έχω βάλει ποτέ στο κινητό μου, :D

Η μόνη μου απορία είναι: πως να ανοίγει το usb storage me to pu to syndesw sto pc αυτόματα.. δεν μπορώ να βρώ connect to pc στις ρυθμίσεις :/

έβαλα Jellytime r29.. πανέμορφη ΑΠΛΆ πανέμορφη ROM.. :lol: της έβαλα και google apps γτ δεν τα είχε preinstalled και όλα komple!

Η μόνη μου απορία είναι: πως να ανοίγει το usb storage me to pu to syndesw sto pc αυτόματα.. δεν μπορώ να βρώ connect to pc στις ρυθμίσεις :/

Μπορει να χρειαστει να εγκαταστησεις και το htc sync...

αν θελεις δοκιμασε αυτη τη ρομ να δουμε αν παιζουν ολες οι εφαρμογες,γιατι ειχα βαλει τη super galaxy με jb λειτουργικο και αυτη,και συνεχεια μου εβγαζε μηνυματα"αυτη η εφαρμογη πρεπει να κλεισει.

και το igo primo ηταν μουγγο,ηθελε μια χακια για να εχει φωνητικες οδηγιες.

τσεκαρε τα αυτα,και αν θελεις πες μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειμαι linuxas δεν εχω windows..

Αλλά οπως και να χει αυτο που ρωτάω δεν έχει καμοία σχεση με το σύστημα του υπολογιστή..

Θελω να βρω την ρυθμιση που διαλεγεις ask always/charge only/ file sharing ( h όπως λεγεται δεν θυμαμαι.. )

Για πες μας αυτά τα 3 bugs που βρήκες και εμείς που την έχουμε κάτι μήνες δεν τα βλέπουμε.

Amazon Fire stick 4k max

Ειμαι linuxas δεν εχω windows..

Αλλά οπως και να χει αυτο που ρωτάω δεν έχει καμοία σχεση με το σύστημα του υπολογιστή..

Θελω να βρω την ρυθμιση που διαλεγεις ask always/charge only/ file sharing ( h όπως λεγεται δεν θυμαμαι.. )

αν πας στις ρυθμισεις ακριβως κατω απο το "ημερομηνια και ωρα",πρεπει να σου γραφει "συνδεση σε pc".

εκει μπορεις να διαλεξεις "φορτιση μονο"

Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για πες μας αυτά τα 3 bugs που βρήκες και εμείς που την έχουμε κάτι μήνες δεν τα βλέπουμε.

1 θα σου πω και μόνο που συμαίνει αλλάζεις ROM με την μια.. laggarei otan akus μουσική..

παίζεις μουσική και ξαφνικά για 0.5 δευτερόλεπτο laggarei πως να το εξηγήσω αλλιώς..σταματάει να παίζει το τραγούδι και ακούγετε ένας σπαστικός ήχος για 0.5 δευτερόλεπτο.. συμβαίνει τώρα και πριν 5 μήνες που είχα ξαναβάλει αυτήν την ρομ..

Μπορώ να ρωτήσω κάτι? Τρέχω το Quadrant Standard Edition kai kanw to benchmark..

θυμάμαι πολύ καλά ότι στην sabsa prime περνούσα το htc desire hd, κάπου στα 1560 νομίζω ή 1900 δεν θυμάμαι..

στην jellybean βγαίνει 1050.. γιατί τόσο χαμηλά? η rom δεν μου έχει laggarei ποτέ...

1 θα σου πω και μόνο που συμαίνει αλλάζεις ROM με την μια.. laggarei otan akus μουσική..

παίζεις μουσική και ξαφνικά για 0.5 δευτερόλεπτο laggarei πως να το εξηγήσω αλλιώς..σταματάει να παίζει το τραγούδι και ακούγετε ένας σπαστικός ήχος για 0.5 δευτερόλεπτο.. συμβαίνει τώρα και πριν 5 μήνες που είχα ξαναβάλει αυτήν την ρομ..

Προφανώς και είχε θέμα το κινητό σου τότε, γιατί με καμία έκδοση της Icecoldsandwitch δεν είχα τέτοιο θέμα.

Για αυτό σου είπα και πριν, τι συμπεράσματα έβγαλες μέσα σε 10 λεπτά.

Amazon Fire stick 4k max

Προφανώς και είχε θέμα το κινητό σου τότε, γιατί με καμία έκδοση της Icecoldsandwitch δεν είχα τέτοιο θέμα.

Για αυτό σου είπα και πριν, τι συμπεράσματα έβγαλες μέσα σε 10 λεπτά.

όπως είπα την ROM την είχα βάλει ξανά πριν 5 μήνες για 1 μήνα.. η ROM ήταν απλά μια BUG, τίποτα άλλο.. δεν άντεχα άλλο να την έχω..

κάμερα προβληματα, gallery προβληματα, lock screen, booting, music σιδών στα πιο βασικά είχε bug...

όσο το γιατί αυτές οι bugs συμβαίνουν μόνο σε μένα δεν ξέρω..

μπορείς κάποιος να απαντήσει στο προηγούμενο ερώτημα μου σχετικά με το benchmark?

Μπορώ να ρωτήσω κάτι? Τρέχω το Quadrant Standard Edition kai kanw to benchmark..

θυμάμαι πολύ καλά ότι στην sabsa prime περνούσα το htc desire hd, κάπου στα 1560 νομίζω ή 1900 δεν θυμάμαι..

στην jellybean βγαίνει 1050.. γιατί τόσο χαμηλά? η rom δεν μου έχει laggarei ποτέ...

παιδια δοκιμαστε την Viper dhd http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1960734

Επειδή δοκίμασα την Viper και είχα λίγο θέμα με το alignment των εικονιδίων ... έβαλα την τελευταία Sabsa Prime 11 και ηρέμησα (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839004). Προσωπική μου γνώμη...η πληρέστερη non-bug-custom-Sense ROM για το κινητό.

Επειδή δοκίμασα την Viper και είχα λίγο θέμα με το alignment των εικονιδίων ... έβαλα την τελευταία Sabsa Prime 11 και ηρέμησα (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839004). Προσωπική μου γνώμη...η πληρέστερη non-bug-custom-Sense ROM για το κινητό.

ναι με τα εικονιδια εχει ενα θεμα...πρεπει να βρεις το σημειο του

να σε ρωτησω απο tweaks τι παιζει στην prime?

Το "πρόβλημα" με τα εικονίδια η prime ευτυχώς δεν τα έχει. Όσον αφορά τα tweaks..εξαρτάται τι χρησιμοποιείς. Έχει αρκετά tweaks...και δεν βρήκα κάτι που να είχε η Viper και να μην είχε η prime (μιλάω πάντα για tweaks...όχι screensavers,wallpapers κτλ). Άσε που μπορείς να διαλέξεις και αρκετά πράγματα την ώρα της εγκατάστασης της Rom... δεν έχεις κάτι να χάσεις και να της ρίξεις μια ματιά...15 λεπτά δουλειά είναι (με backup την προηγούμενη, install την καινούργια κτλ).

Είχα καιρό να δοκιμάσω νέα Ρομ και έβαλα και εγώ την Jellybean R30.

Μέχρι στιγμής όλα καλά. Δεν έχω εντοπίσει κάτι να μην δουλεύει.

Amazon Fire stick 4k max

headset buttons fix, pffff..

έχω πρόβλημα με το headset και θέλω να είναι broken ( το πτοβλημα μου είναι ότι άμα βάλεις ακουστικά μη-HTC αρχίζει και πέρνει τηλέφωνα πατάει pause σε μουσική και έτσι.. ξέρετε άμα υπάρχει πρόγραμμα που να κάνεις disable τα headset buttons?

Edited by CityBong

εχει πολυ καλη εφαρμογη για sms που κανει και pinch to zoom.

κρατωντας πατημενο το power,αν πατησεις το home soft key σου βγαζει screenshot.

αν πατησεις παρατεταμενα το home soft key σου εμφανιζει τις προσφατα χρησιμοποιημενες επαφες με εικονες σε πληρη οθονη.

εχει πολυ καλη διαρκεια η μπαταρια,βγαζει τελειες φωτογραφιες,παιζουν ΟΛΕΣ οι εφαρμογες,δεν εχει κολληματα,γλιστραει αψογα στις αλλαγες καρτελων.

απο οσες εχω δοκιμασει ειναι μακραν η καλυτερη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλώνω πολύ ευχαριστημένος από την Jellybean.

Πολύ γρήγορη Rom με πολύ καλή κατανάλωση μπαταρίας στο 1% ανά ώρα.

Επίσης το Igo Primo δουλεύει πολύ καλύτερα με λιγότερο lag από ότι με ICS Rom και χωρίς το εκνευριστικό μήνυμα για χάσιμο των δορυφόρων όλη την ώρα.

Amazon Fire stick 4k max

Πάλι ξανά το ίδιο πρόβλημα.

Εκανα hard reset και συνεχίζει να μην μου εμφανίζει την ελληνική γλώσσα στις επιλογές. Εχει τις εξής :

English, Finland, Norway, Sweden, Danmark σε όλους τους συνδιασμούς μεταξύ τους. Οταν το είχα εγω, μόλις έβαλα την SIM μου αναγνώρισε τα ελληνικά. Τώρα που το έδωσα στην κοπέλα μου, ΔΕΝ βγαζει. Ξαναβάζω τη δικιά μου, πάλι δεν βγάζει ελληνικά. Το κινητό είναι μαμα, και δεν εχω κάνει καμια αλλαγή στο software. Ούτε root δεν το είχα.

Edit : Το πρόβλημα λύθηκε χάρις στο πρόγραμμα Locale Select.

Edited by Hierophant