CostasChem Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Δες αυτό. To έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές και δεν με απογοήτευσε ποτέ. Απλά θα πρέπει να κάνεις αντιγραφή του backup.xml από την sd του παλιού στο νέο ;) *EDIT* Υπόψιν είναι μόνο για μηνύματα κειμένου και όχι multimedia (mms κλπ) Σε ευχαριστώ πολύ! Ήδη τα έκανα backup....να υποθέσω ότι όλες οι επαφές μου θα κατέβουν αυτόματα από το googlemail μόλις κάνω log-in στο Galaxy ???? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ! Ήδη τα έκανα backup....να υποθέσω ότι όλες οι επαφές μου θα κατέβουν αυτόματα από το googlemail μόλις κάνω log-in στο Galaxy ???? Εγώ για τέτοιες περιπτώσεις και για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, χρησιμοποιώ το SMS and contacts backup. Μετά κάνεις επαναφορά και όλα κομπλέ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sober13 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Παιδια καλημερα..Δυστυχως το κινητο προχτες επεσε και εχει ραγισει ολη οθονη..η αποκριση ειναι μια χαρα και μεσα η οθονη δε φαινεται να χει καποιο θεμα..ξερει κανεις τι πρεπει να κανω , που να απευθυνθω και τι τιμες παιζουν? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easyrider_ktm Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Παιδια καλημερα..Δυστυχως το κινητο προχτες επεσε και εχει ραγισει ολη οθονη..η αποκριση ειναι μια χαρα και μεσα η οθονη δε φαινεται να χει καποιο θεμα..ξερει κανεις τι πρεπει να κανω , που να απευθυνθω και τι τιμες παιζουν? ευχαριστω πολυ Καλημέρα, και το δικό μου έπαθε το ίδιο πριν από καμιά εβδομάδα. Παρήγγειλα digitizer από ebay με 20 ευρώ. Είναι εύκολο και θα το περάσω μόνος μου, στο παρελθόν άλλαξα στο hero μόνος μου και δεν δυσκολεύτηκα. Στο youtube υπάρχουν πολλά video οδηγίες. Είναι εύκολο να το κάνεις και ο ίδιος. Από κατάστημα δεν έχω να σου προτείνω κάποιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ρε παιδιά το ειδατε το σημερινό άρθρο ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340914 Τι παίζει δεν καταλαβαίνω το παίρνουμε το update τελικα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Ρε παιδιά το ειδατε το σημερινό άρθρο ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340914 Τι παίζει δεν καταλαβαίνω το παίρνουμε το update τελικα ? λιγα post πιο κατω γραφει Το desire HD δεν θα αναβαθμιστεί απλώς υπήρχε στην αρχικη λίστα που είχε δώσει η HTC για αυτό και μεταφέρθηκε και εδώ. Προς αποφυγή παρανοησεων, αφαιρεθηκε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sober13 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Καλημέρα, και το δικό μου έπαθε το ίδιο πριν από καμιά εβδομάδα. Παρήγγειλα digitizer από ebay με 20 ευρώ. Είναι εύκολο και θα το περάσω μόνος μου, στο παρελθόν άλλαξα στο hero μόνος μου και δεν δυσκολεύτηκα. Στο youtube υπάρχουν πολλά video οδηγίες. Είναι εύκολο να το κάνεις και ο ίδιος. Από κατάστημα δεν έχω να σου προτείνω κάποιον. Αυτο ειναι το θεμα μου,νομιζω οτι η αλλαγη digitizer μονο ειναι πολυ δυσκολη επειδη δεν το ξεκολλας ευκολα απο την lcd..και φοβαμαι πως θα χρειαστει αλλαγη digitizer μαζι με lcd παροτι η lcd ειναι μια χαρα..αν εχει καταφερει καποιος να αλλαξει μονο digitizer ας μας πει αν ειναι ευκολο γιατι στο youtube βρισκω βιντεο που αλλαζουν ολη την οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 μια καλη rom με ics που να δουλευουν ομως τα παντα και να εχει καλη αυτονομια ποια πιστευετε οτι ειναι ? καποιο λινκ θα βοηθουσε. αποφασισα να περασω και γω στο παγωτακι.... thanks.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 μια καλη rom με ics που να δουλευουν ομως τα παντα και να εχει καλη αυτονομια ποια πιστευετε οτι ειναι ? καποιο λινκ θα βοηθουσε. αποφασισα να περασω και γω στο παγωτακι.... thanks.... ICECOLD 8.3 και πάνω Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 ICECOLD 8.3 και πάνω με την camera και το wifi εχουν τιποτα θεματα οι icecold ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 με την camera και το wifi εχουν τιποτα θεματα οι icecold ? Μόνο με την εγγραφή βίντεο στα 720p. Όλα τα άλλα παίζουν κανονικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Οι ice cold roms τωρα ειναι port? Γιατί ειχα βαλει παλιά αλλα ηταν port και δεν ηταν πολυ ευχρηστη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Οι ice cold roms τωρα ειναι port? Γιατί ειχα βαλει παλιά αλλα ηταν port και δεν ηταν πολυ ευχρηστη.. port είναι αλλά παίζουν σχεδόν τέλεια.μικρά προβλήματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Για όσους θέλουν παγωτακι 2 πράγματα να αναφέρω : Όποιος έχει την Icecoldsandwich προτείνω να περάσει τον BFS kernel, καθώς φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα η μπαταρια. Επίσης βγήκε νέα ICS ROM με kernel 3 και Sense 3.6 που παίζει και το 720p recording. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Δώσει μας κανένα link, φιλαράκο. Ποια εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 λογικα αυτην λεει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1531218 κ αποτι διαβαζω εχει καλες εντυπωσεις...την κατεβαζω να δοκιμασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 λογικα αυτην λεει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1531218 κ αποτι διαβαζω εχει καλες εντυπωσεις...την κατεβαζω να δοκιμασω.. Ναι αυτή είναι. Η Blackout. Εγώ προς το παρόν δεν αλλάζω την ICECOLD, αφού παίζει μια χαρά για μένα και περιμένω την 8.6 που θα βγει σύντομα με αρκετές διορθώσεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Εγώ προς το παρόν δεν αλλάζω την ICECOLD, αφού παίζει μια χαρά για μένα διορθώσεις. δουλευει το βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 δουλευει το βιντεο? Η 8.3 που φοράω έχει το γνωστό θέμα με την εγγραφή στο 720p. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 λογικα αυτην λεει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1531218 κ αποτι διαβαζω εχει καλες εντυπωσεις...την κατεβαζω να δοκιμασω.. λοιπον την εβαλα κ την εβγαλα...το κινητο εγεινε 2 φορες αργοτερο...το 720p με το stock προγραμμα δεν επαιζε σωστα... πριν λιγο εβαλα την arhd αλλα ξενερωσα που δεν εχει το long press kill apps.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emilot Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 ICS 4.0.3, SENSE 4...Πολυ καλή.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1792074 Καινούρια και δουλευουν όλα....(έχει ένα θεματάκι με το wifi spot...)... [4.0.4][sense 3.6] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1531218 Αυτή που χρησιμοποιώ εγώ... JB 4.1.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778202 Εκπληκτική μπαταρία, πολύ μικρά προβλήματα(θεματάκια με BT, brighness)... Το smoothness δεν υπάρχει απλά. Ταχύτατη, καμία σχέση με ICS.... Με την κάμερα δεν έχω διαπιστώσει κάποιο σοβαρό θέμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Μάλλον δεν υπάρχει καμια ρόμ που να ταιριάζει απόλυτα στο κινητό μας, περιμένω να δω αν τελικά γίνει κάτι με την αναβάθμιση... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Μάλλον δεν υπάρχει καμια ρόμ που να ταιριάζει απόλυτα στο κινητό μας, περιμένω να δω αν τελικά γίνει κάτι με την αναβάθμιση... Τι ακριβώς σου φαίνεται να μην ταιριάζει; υπάρχουν λεπτομέρειες που λείπουν από κάποιες ρομ αλλά πολλές διορθώνονται με αναβαθμίσεις. Από το να περιμένεις κάτι που δεν θα έρθει ποτέ, καλύτερα να δοκιμάσεις τις υπάρχουσες επιλογές που είναι πολλές και να δείς ο ίδιος τι σου αρέσει πιο πολύ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 (edited) Σαν χρηστης του desire hd και μετα απο πολλα παραπονα σε ελληνικα και ξενα σαιτ της htc με πηαν τηλεφωνο... και με ρωτησαν γιατι εχω προβλημα ...... τους εξηγισα οτι δεν γινεται να αγοραζεις ενα κινητο με 690 ευρο πριν 1,5 χρονο και να κανει μονο μια αναβαθμιση και μετα να σταματησει ..... ποσο μαλλον που το κινητακι αυτο το πουλανε ακομα ... το desire s one v και τα δυο κινητα εχουν 512 μνημη και οχι 768 που εχει το hd ... .. Η απαντηση ηταν οτι υπαρχει προβλημα στον χορο για το sense 4 και θα γινοταν αργο το κινητο ...... ΓΙΑΤΙ τους λεω οι developer φτιαχνουν rom και δεν κολλάνε ??? η εταιρια δεν μπορει να ικανοποιησει ετσι τους πελατες της ?????? γιατι μας σπρωχνει σε αυτην την κατευθυνση ???? εμμμμμμ δεν απαντησε ....... και στο τελος μου ειπε οτι δεν προκειται να γινει ποτε η αναβαθμιση ... ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗΣ Edited August 16, 2012 by jimmys31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Piparas Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 λοιπον την εβαλα κ την εβγαλα...το κινητο εγεινε 2 φορες αργοτερο...το 720p με το stock προγραμμα δεν επαιζε σωστα... πριν λιγο εβαλα την arhd αλλα ξενερωσα που δεν εχει το long press kill apps.. Μια από τα ίδια κι εδώ.. Το κινητό έγινε πολύ αργό και με lags και τώρα βάζω πάλι την icecold που είναι μακράν η καλύτερη αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts