Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν ξαφνικά έπεσε η απόδοση της μπαταρίας, αλλά τώρα τελευταία βλέπω ότι με 2 ώρες ίντερνετ μέσω 3G, χάνω το 70% της μπαταρίας.

Δεν θυμάμαι τέτοια μεταβολή πριν κάτι δεν έχω περάσει και καμιά ιδιαίτερη εφαρμογή.βέβαια όταν συνδέομαι στο ίντερνετ τρέχουν πολλές όπως email, nimbuzz, Facebook κλπ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω αν ξαφνικά έπεσε η απόδοση της μπαταρίας, αλλά τώρα τελευταία βλέπω ότι με 2 ώρες ίντερνετ μέσω 3G, χάνω το 70% της μπαταρίας.

Δεν θυμάμαι τέτοια μεταβολή πριν κάτι δεν έχω περάσει και καμιά ιδιαίτερη εφαρμογή.βέβαια όταν συνδέομαι στο ίντερνετ τρέχουν πολλές όπως email, nimbuzz, Facebook κλπ.

Να σε ρωτησω ρε φιλαρακι η rom που φορας( ANDROID 2.3.7 OC@1.2Ghz CM7 Nightly 233, ICS 4.0.3)υποστηριζει ελληνικα?απο που την κατεβαζω?και μπαινει οπως ειναι η θελει και συμπληρωματα?και εισαι ευχαριστημενος?σημα,wifi κλπ

Να σε ρωτησω ρε φιλαρακι η rom που φορας( ANDROID 2.3.7 OC@1.2Ghz CM7 Nightly 233, ICS 4.0.3)υποστηριζει ελληνικα?απο που την κατεβαζω?και μπαινει οπως ειναι η θελει και συμπληρωματα?και εισαι ευχαριστημενος?σημα,wifi κλπ

Αυτή που αναφέρεις είναι από το tablet μου.

Στο κινητό έχω την Android Revolution και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Θέλει πρώτα Root για να περάσεις την ROM.

Αυτήν και άλλες πολλές τις βρίσκεις στους xda developers.

Amazon Fire stick 4k max

Πώς θα σας φαινόταν αν βάζαμε μπαταρία με "πραγματικά" 1.900 mah (έναντι των κανονικών 1,230 της μπαταρίας μας)?

Και δεν μιλάω για τις κινέζικες μπαταρίες του ΕΒΑΥ, αλλά την κανονική μπαταρία των 1.900mah που φοράει το Htc Sensation/Evo 3d και η οποία κοστίζει 10-20λίρες στο Άμαζον.

Χρειάζεται όμως λίγη δουλειά για να δουλεύει σωστά το κινητό μετά σύμφωνα με το topic στους XDA που δοκίμασαν αυτή τη λύση.

Το πρόβλημα είναι ότι η μπαταρία είναι πιο μεγάλη από την δικιά μας και έτσι δεν χωράει να κλείσει το καπάκι.Εκτός από το αισθητικό πρόβλημα, υπάρχει θέμα με το τι γίνεται με τον δέκτη του wi-fi που βρίσκεται πάνω στο καπάκι και ο οποίος πρέπει να μεταφερθεί με κάποια πατέντα.

Όμως πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι κατάφεραν να πετύχουν το σωστό αποτέλεσμα και όλα δουλεύουν οκ.

Amazon Fire stick 4k max

Πώς θα σας φαινόταν αν βάζαμε μπαταρία με "πραγματικά" 1.900 mah (έναντι των κανονικών 1,230 της μπαταρίας μας)?

Και δεν μιλάω για τις κινέζικες μπαταρίες του ΕΒΑΥ, αλλά την κανονική μπαταρία των 1.900mah που φοράει το Htc Sensation/Evo 3d και η οποία κοστίζει 10-20λίρες στο Άμαζον.

Χρειάζεται όμως λίγη δουλειά για να δουλεύει σωστά το κινητό μετά σύμφωνα με το topic στους XDA που δοκίμασαν αυτή τη λύση.

Το πρόβλημα είναι ότι η μπαταρία είναι πιο μεγάλη από την δικιά μας και έτσι δεν χωράει να κλείσει το καπάκι.Εκτός από το αισθητικό πρόβλημα, υπάρχει θέμα με το τι γίνεται με τον δέκτη του wi-fi που βρίσκεται πάνω στο καπάκι και ο οποίος πρέπει να μεταφερθεί με κάποια πατέντα.

Όμως πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι κατάφεραν να πετύχουν το σωστό αποτέλεσμα και όλα δουλεύουν οκ.

Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τον εαυτό μου, ότι θα καταφέρει να κάνει αυτή τη μόντα, χωρίς απώλειες σοβαρές.

Για όποιον θαρραλέο και μερακλή που πιάνουν τα χέρια του, ας κοιτάξει τις οδηγίες.

Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τον εαυτό μου, ότι θα καταφέρει να κάνει αυτή τη μόντα, χωρίς απώλειες σοβαρές.

Για όποιον θαρραλέο και μερακλή που πιάνουν τα χέρια του, ας κοιτάξει τις οδηγίες.

Παραγγελθηκαν ήδη 2 πίσω καπάκια και 2 μπαταρίες Anker στα 1900 mah που έχουν βάλει όλοι στο XDA και είναι ευχαριστημένοι.Χρειάζομαι ένα καλό ξυράφι για να κόψω σωστά το καπάκι και μετά θέλει λίγο υπομονή με μπει σωστά η κεραια.

Στην σκέψη ότι θα κερδίσω 50% παραπάνω αυτονομία μπαταρίας, που αν σκεφτείς ότι και η υπαρχουσα μπαταρία έχει χάσει πολύ από την απόδοση της.

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Παραγγελθηκαν ήδη 2 πίσω καπάκια και 2 μπαταρίες Anker στα 1900 mah που έχουν βάλει όλοι στο XDA και είναι ευχαριστημένοι.Χρειάζομαι ένα καλό ξυράφι για να κόψω σωστά το καπάκι και μετά θέλει λίγο υπομονή με μπει σωστά η κεραια.

Στην σκέψη ότι θα κερδίσω 50% παραπάνω αυτονομία μπαταρίας, που αν σκεφτείς ότι και η υπαρχουσα μπαταρία έχει χάσει πολύ από την απόδοση της.

Φιλαράκο, αν δε σου κάνει κόπο, πάρε μια φωτογραφική και φωτογράφησε κάθε στάδιο της διαδικασίας και φτιάξε έναν οδηγό, ώστε να μπορέσουμε και άλλοι να δούμε πώς γίνεται. Η διαδικασία στους XDA δεν είναι και η αναλυτικότερη.

καλησπερα παιδια και παλι, ελπιζω να μη σας εχω πρηξει πολυ... εχω παρατηρησει το εξης θεμα με το htc desire hd μου... οταν το εχω με ενεργοποιημενα δεδομενα κατι μου κατεβαζει συνεχεια δεδομενα, χωρις να ξερω τι... εχω ολους τους συγχρονισμους απενεργοποιημενους.... με ενδιαφερει να ειναι συνεχεια ενεργο μονο το whatsappmessenger οποτε πρεπει να ενεργοποιω τα δεδομενα.μην φανταστειτε πως κατεβαζει τιποτα τρελο, 1,5-2ΜΒ ανα μερα,ομως εγω εχω μονο 100ΜΒ το μνα, οποτε αν το εχω ενεργοποιημενο θα μου τρωει περιππου 60 χωρις να κανω τιποτα.... δεν εχω ενεργοποιησει καποια περιεργη εφαρμογη... ευχαριστω εκ των προτερων

Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι με μια custom Rom με την ονομασία runny από το xda έχω φοβερό drain battery κ από όσο έψαξα στην αντιστοιχη σελίδα δεν δίνει κανένα kernel μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα ? Να φανταστείτε βλέπω ένα βίντεο που διαρκεί 3:50 λεπτά στο YouTube κ μου τρώει 10%!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι με μια custom Rom με την ονομασία runny από το xda έχω φοβερό drain battery κ από όσο έψαξα στην αντιστοιχη σελίδα δεν δίνει κανένα kernel μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα ?

Μήπως να αλλάξεις rom;

Modpic.gif

Παρέλαβα σήμερα τις 1900 mah μπαταρίες. Έχω ετοιμάσει τα κοπίδια και περιμένω τα καπάκια για να αρχίσω τις εγχειρήσεις!! :-P

Amazon Fire stick 4k max

Παρέλαβα σήμερα τις 1900 mah μπαταρίες. Έχω ετοιμάσει τα κοπίδια και περιμένω τα καπάκια για να αρχίσω τις εγχειρήσεις!! :-P

Φιλαράκο, τελικά θα το επιχειρήσεις; Παρόλ' αυτά που σου λένε στους xda για το σήμα του wifi?

Εγώ θα τα είχα κάνει πάνω μου...

Καλή επιτυχία στην εγχείρηση!!!

Φιλαράκο, τελικά θα το επιχειρήσεις; Παρόλ' αυτά που σου λένε στους xda για το σήμα του wifi?

Εγώ θα τα είχα κάνει πάνω μου...

Καλή επιτυχία στην εγχείρηση!!!

Το Wifi έλεγα να το παλέψω όσο γίνεται με δικιά μου κεραία, που θα έφτιαχνα με δοκιμές.

Αφού όμως και χωρίς κεραία, πιάνει έστω και με μισή εμβέλεια (κάτι που με καλύπτει καθώς το χρησιμοποιώ μόνο στο σπίτι και έχω και tablet), τότε πάω για την λύση μονο κομμένο καπάκι που όπως καταλαβαίνεις λιγοστεύει κατά πολύ την φασαρία του όλο εγχειρήματος.

Amazon Fire stick 4k max

παιδιά δηλαδή εγώ δεν μπορώ να κανω τίποτα για την μπαταρία εκτός από το να αλλάξω rom γιατί αυτή που έχω με βολεψε πολύ .
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ιούλιο με Αύγουστο η αναβαθμιση για το κινητακι εδω

Έστω και τελευταίοι, μεγάλη υπόθεση ότι θα την πάρουμε τελικά.

Και με Sense 3.6!:-)

Στο κουτάκι έτοιμες!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Amazon Fire stick 4k max

Γειά σας και από εμένα. Είμαι νέο μέλος και έχω το HTC Desire HD εδώ και περίπου ένα μήνα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος και θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις.

1) Μου τυχαίνει να έχω κλειδωμένο το κινητό και να ξεκλειδώνει-κλειδώνει μόνο του συνεχώς. Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο αυτό? Υποψιάζομαι μήπως είναι καμία εφαρμογη που τρέχει από πίσω ή ακόμα και το ίδιο το διακοπτάκι του ξεκλειδώματος κατά κάποιο τρόπο κολλημένο. Εαν έχει τύχει και σε κάποιο άλλο μέλος του φόρουν, θα ήταν χρήσιμο να μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μας.

2) Εχθές μου έπεσε κάτω το κινητό και χτύπησε στην περιοχή της κάμερας. Έκτοτε, η κάμερα δεν εστιάζει σωστά και οι φωτογραφίες βγαίνουνε θολές. Επίσης δεν ακούγεται και ο χαρακτηριστικός ήχος που κάνει η κάμερα όταν εστιάζει. Ξέρει κανείς τίποτα σχετικό , δηλαδη εαν γίνεται να άνοιξει το κινητό και να γίνει αντικατάσταση της κάμερας? Εαν έχει τύχει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο παρακαλώ να με ενημερώσει. Περιοχή Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γειά σας και από εμένα. Είμαι νέο μέλος και έχω το HTC Desire HD εδώ και περίπου ένα μήνα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος και θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις.

1) Μου τυχαίνει να έχω κλειδωμένο το κινητό και να ξεκλειδώνει-κλειδώνει μόνο του συνεχώς. Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο αυτό? Υποψιάζομαι μήπως είναι καμία εφαρμογη που τρέχει από πίσω ή ακόμα και το ίδιο το διακοπτάκι του ξεκλειδώματος κατά κάποιο τρόπο κολλημένο. Εαν έχει τύχει και σε κάποιο άλλο μέλος του φόρουν, θα ήταν χρήσιμο να μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μας.

2) Εχθές μου έπεσε κάτω το κινητό και χτύπησε στην περιοχή της κάμερας. Έκτοτε, η κάμερα δεν εστιάζει σωστά και οι φωτογραφίες βγαίνουνε θολές. Επίσης δεν ακούγεται και ο χαρακτηριστικός ήχος που κάνει η κάμερα όταν εστιάζει. Ξέρει κανείς τίποτα σχετικό , δηλαδη εαν γίνεται να άνοιξει το κινητό και να γίνει αντικατάσταση της κάμερας? Εαν έχει τύχει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο παρακαλώ να με ενημερώσει. Περιοχή Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

το προβλημα με το κλειδωμα-ξεκλειδωμα στα καλα καθουμενα δεν ειναι συχνο φαινομενο,και σιγουρα καποιο προβληματακι υπαρχει και το κανει.

οσο για την καμερα,ολα φτιαχνονται,αλλα στο service.και εμενα μου ειχε πεσει κατω και δεν εδειξε να επαθε κατι,αλλα στη συνεχεια η οθονη εδειχνε τα χρωματα σε πολυ χαμηλη αναλυση,και το κουνουσα για να επανελθει.το πηγα στο service και επειδη ηταν στην εγγυηση και δεν φαινοταν οτι χτυπησε,μου το ειχαν φτιαξει χωρις χρεωση.

παντως ψαξε λιγο τις ρυθμισεις της καμερας μηπως φτιαξει η εστιαση και ο ηχος,και αν δεν βρεις ακρη,δωστο στο service.

[sIGPIC][/sIGPIC]

dimikord, ευχαριστώ για την απάντηση!

Ναί και εγώ θα το αφήσω λίγες μέρες να δω μηπώς έχει κολλήσει κάτι ή μήπως είναι τίποτα άλλο. Στισ πολύ κοντινές φωτογραφίες τραβάει σωστά, αλλά σε λίγο πιο μακρινές δεν εστιάζει και βγαίνουν θολές. Μακάρι να μπορεί να φτιαχτεί στο service.

Εμένα δυστηχώς έχει σημάδια από το χτύπημα.

Επίσης αυτό με το κλείδωμα-ξεκλείδωμα το έκανε στην αρχή, μετά σταμάτησε και ξαναρχισε να το κάνει μετά το χτύπημα, οπότε υποψιάζομαι να ψιλοκολάει το διακοπτάκι.

καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να γίνει βιντεοκληση με μην πίσω κάμερα μιας και δεν έχει μπροστά?με κάποια εφαρμογή ίσως. . .

θελω να αλλαξω rom με το UMT.επειδη στην πρωτη σελιδα δεν ειδα να γραφει κατι σχετικο,ηθελα να μου πει καποιος που εχει χρησιμοποιησει το ultimate multi tool:

πρεπει να κανω gold card και να περασω recovery?

ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω δεδομενου οτι ειμαι με την εργοστασιακη ρομ κλειδωμενη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρετε πώς να έχω internet στο λάπτοπ άμα έχει το κινητό? Σκοπεύω να βάλω αυτό το 60 mb της what's up και επειδή θα πάω διακοπές 1 μήνα θα ήθελα για να μην τα χρησιμοποιώ στο κινητό μου αλλα στο laptop.. γίνεται?