apitsakis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Kατέβασε από το market το more locale 2 . Eίναι free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Kατέβασε από το market το more locale 2 . Eίναι free Ουτε αυτο εχει .....η μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Ουτε αυτο εχει .....η μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση? δεν υπαρχει περιπτωση το morelocale2 να μην εχει Ελληνικα φιλε μου...Εκτος αν εννοεις αν τα επελεξες και δε τα βλεπεις στη rom σου...που και αυτο ειναι πολυ σπανιο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 δεν υπαρχει περιπτωση το morelocale2 να μην εχει Ελληνικα φιλε μου...Εκτος αν εννοεις αν τα επελεξες και δε τα βλεπεις στη rom σου...που και αυτο ειναι πολυ σπανιο. Τελικα η ρομ δεν τα βλεπει γτ μου βγαζει καποιες μεταφρασεις κ καποιεςοχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Τελικα η ρομ δεν τα βλεπει γτ μου βγαζει καποιες μεταφρασεις κ καποιεςοχι Οντως η ρομ πολυ καλη αλλα τα ελληνικα με το morelocale η anylocale που περασα απο το μαρκετ δεν δουλευουν σωστα. το δευτερο ειδικα οταν το γυρναγα στα ελληνικα μου εκανε τα "αλαμπουρνεζικα" καποιων εφαρμογων ελληνικα...αλλα ταυτοχρονα εκανε τα κειμενα καποιων αγγλικων εφαρμογων αλαμπουρνεζικα!:lol: γιατι δεν βαζεις την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957291 που εχει πλεον ελληνικη υποστηριξη καθως ο δικος μας finn (να ναι καλα το παλικαρι) στελνει τα πακετα κατευθειαν! εγω την δοκιμασα και μου αρεσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Οντως η ρομ πολυ καλη αλλα τα ελληνικα με το morelocale η anylocale που περασα απο το μαρκετ δεν δουλευουν σωστα. το δευτερο ειδικα οταν το γυρναγα στα ελληνικα μου εκανε τα "αλαμπουρνεζικα" καποιων εφαρμογων ελληνικα...αλλα ταυτοχρονα εκανε τα κειμενα καποιων αγγλικων εφαρμογων αλαμπουρνεζικα!:lol: γιατι δεν βαζεις την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957291 που εχει πλεον ελληνικη υποστηριξη καθως ο δικος μας finn (να ναι καλα το παλικαρι) στελνει τα πακετα κατευθειαν! εγω την δοκιμασα και μου αρεσε! Απο προβληματσ εχεις πσρατηρησει κανενα;γτ οπωςτο βλεπω αυτη θα βαλω αν κ μου αρεσει αθτη που εχω πολυ αλλα δεν εχει ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_90 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Οντως η ρομ πολυ καλη αλλα τα ελληνικα με το morelocale η anylocale που περασα απο το μαρκετ δεν δουλευουν σωστα. το δευτερο ειδικα οταν το γυρναγα στα ελληνικα μου εκανε τα "αλαμπουρνεζικα" καποιων εφαρμογων ελληνικα...αλλα ταυτοχρονα εκανε τα κειμενα καποιων αγγλικων εφαρμογων αλαμπουρνεζικα!:lol: γιατι δεν βαζεις την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957291 που εχει πλεον ελληνικη υποστηριξη καθως ο δικος μας finn (να ναι καλα το παλικαρι) στελνει τα πακετα κατευθειαν! εγω την δοκιμασα και μου αρεσε! Το λινκ που έχεις αναρτήσει σε στέλνει στο thread του desire. Δεν νομίζω να έχεις βάλει τη συγκεκριμένη ρομ :blink:. Edited December 29, 2011 by Alexandros_90 Τυπογραφικό Παράθεση iPhone 4S 16 GB iPad 3 Wi-Fi & Cellular 64 GB New Entry: iPhone 5 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Το λινκ που έχεις αναρτήσει σε στέλνει στο thread του desire. Δεν νομίζω να έχεις βάλει τη συγκεκριμένη ρομ :blink:. δηλαδη να μην την κατεβασω αυτη???αλλη ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 δηλαδη να μην την κατεβασω αυτη???αλλη ειναι? Προορίζεται για άλλη συσκευή φίλε μου και αν πάμε να περάσουμε τέτοια rom θα καταστρέψουμε τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Γεια ολους τους fun της miui κατεβαστε την hylz MIUI απο xda εχει μεσα και την ελληνικη γλωσσα,δουλευει αψογα αν κατι δεν το εμφανιζει στα ελληνικα αλλαξτε θεμα και θα εισται οκ. Προσοχη η ρομ αυτη ειναι μονο για το desire hd Edited December 29, 2011 by makis22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Προορίζεται για άλλη συσκευή φίλε μου και αν πάμε να περάσουμε τέτοια rom θα καταστρέψουμε τη συσκευή. ωχ δηλαδη εγω που πηγα να το κανω τ γινετε τωρα? βασικα ευτυχως δεν μου εκανε την εγκατασταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 ωχ δηλαδη εγω που πηγα να το κανω τ γινετε τωρα? βασικα ευτυχως δεν μου εκανε την εγκατασταση! Τωρα δε θα γινει κατι,απλα μη το επαναλαβεις...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Τωρα δε θα γινει κατι,απλα μη το επαναλαβεις...:p παλι καλα...ξερετε για την ρομ που λεω οτι δεν εχει ελληνικα..αν στην πορεια θα βγαλουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emilot Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Γεια ολους τους fun της miui κατεβαστε την hylz MIUI απο xda εχει μεσα και την ελληνικη γλωσσα,δουλευει αψογα αν κατι δεν το εμφανιζει στα ελληνικα αλλαξτε θεμα και θα εισται οκ. Προσοχη η ρομ αυτη ειναι μονο για το desire hd +1 Εξαιρετική.....!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 παλι καλα...ξερετε για την ρομ που λεω οτι δεν εχει ελληνικα..αν στην πορεια θα βγαλουν? Εξακολουθείς να ρωτά για rom που δνε προορίζεται για τη συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Γεια ολους τους fun της miui κατεβαστε την hylz MIUI απο xda εχει μεσα και την ελληνικη γλωσσα,δουλευει αψογα αν κατι δεν το εμφανιζει στα ελληνικα αλλαξτε θεμα και θα εισται οκ. Προσοχη η ρομ αυτη ειναι μονο για το desire hd Αυτή εννοουσα κ εγώ αλλα από ταχύτητα έβαλα το λινκ από το desire που είχα φλάσαρει πρόσφατα για ένα φίλο. Δώστε κάποιος τα κατάλληλα λινκς στο παλικάρι να μην ταλαιπωρείται, εγώ γράφω από κιν και δε μπορώ αυτή τη στιγμή. Επίσης δε νομίζω ότι γίνετε να περάσεις ρομ που προορίζεται για άλλο κιν αλλα δεν ειμαι σίγουρος, και δε χρειάζεται να το ανακαλύψουμε κιόλας! Edited December 30, 2011 by dimitris_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Εξακολουθείς να ρωτά για rom που δνε προορίζεται για τη συσκευή σου; Οχι φιλε εχω βαλει μια ρομ η οποια ειναι για τ dhd τιν αναφερω πιο πανω ή στην προηγουμενη σελιδα δεν θυμαμαι .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Αυτή εννοουσα κ εγώ αλλα από ταχύτητα έβαλα το λινκ από το desire που είχα φλάσαρει πρόσφατα για ένα φίλο. Δώστε κάποιος τα κατάλληλα λινκς στο παλικάρι να μην ταλαιπωρείται, εγώ γράφω από κιν και δε μπορώ αυτή τη στιγμή. Επίσης δε νομίζω ότι γίνετε να περάσεις ρομ που προορίζεται για άλλο κιν αλλα δεν ειμαι σίγουρος, και δε χρειάζεται να το ανακαλύψουμε κιόλας! Καλησπερα σε ολους τους φιλους. περνωντας ρομ για διαφορετικη συσκευη,το κινητο ενδεχεται να μην αναψει η αν αναψει να μην λειτουργει καλα.Για καποιον αρχαριο ομως αυτο ειναι προβλημα. Αν δε εισαι σιγουρος για κατι,να μην το αναφερεις!! Το λινκ με την ρομ θα του τη στειλω εγω με π.μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 παιδια ποια εφορμογη ειναι αυτη που φενεται αριστερα στην οθονη.που δειχνει τις εφαρμογες ετσι? http://img444.imageshack.us/img444/3306/screenshot2ow.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Προσωπικά νομίζω ότι είναι τα widgets στο καινούριο sense της htc, αλλά ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Προσωπικά νομίζω ότι είναι τα widgets στο καινούριο sense της htc, αλλά ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα ;) η ρομ που φοραω εχει htc sense 3.5..Ειναι αυτη η ρομ που ειναι στη φωτο αλλα αυτο δε το εχει μεσα..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 HTC sense 3.0 ειναι με το widget απο το sense 3.5 ruunymede. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 HTC sense 3.0 ειναι με το widget απο το sense 3.5 ruunymede. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος φιλος Εχεις καποιο link γιατι δε βρηκα κατι :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει αυτή τη δουλεια, δηλαδή να σου οργανώνει τα widgets με αυτόν τον τρόπο. Σου παραθέτω μια ρομ που να φοράει το sense 3.5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420861 Καλή χρονιά σε όλους, με πολύ υγεία και προκοπή. Edited January 1, 2012 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) Καλησπερα σε ολους τους φιλους. περνωντας ρομ για διαφορετικη συσκευη,το κινητο ενδεχεται να μην αναψει η αν αναψει να μην λειτουργει καλα.Για καποιον αρχαριο ομως αυτο ειναι προβλημα. Αν δε εισαι σιγουρος για κατι,να μην το αναφερεις!! Το λινκ με την ρομ θα του τη στειλω εγω με π.μ Εγω οταν περασα λαθος ρομ απλα δεν ξεκινησε η διαδικασια ...οποτε απαντησα σαν παθων...:O (βεβαια σε καποιον αλλον μπορει να συνεχιζε, γι αυτο τον απετρεψα απο το να το κανει, για να μην εχουμε αποτελεσματα που δεν θελουμε να μαθουμε!) Χωρις διαθεση αντιπαραθεσης ομως, νομιζω οτι αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ, για να απανταμε και να βοηθαμε . δεν ειμαστε παντογνωστες, γι αυτο οτι κανει καποιος απο αυτα που διαβαζει εδω μεσα, το κανει καθαρα με δικια του ευθυνη...και με πολυ διαβασμα για να επιβεβαιωσει την εγκυροτητα και την ορθοτητα των πληροφοριων που δεχεται. Αλλα δεν μπορουμε να τα περιμενουμε ολα απο 5-6 ατομα, μαστερ του θεματος. Πρεπει να βοηθαμε και οι απλοι χρηστες σε απλα θεματα. Παντα με φιλικη διαθεση! Καλη χρονια να εχουμε! Edited January 1, 2012 by dimitris_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts