dimikord Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 υπαρχει τροπος να σβησω τις διπλες επαφες που προεκυψαν απο μεταφορα επαφων απο το αλλο μου τηλεφωνο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 υπαρχει τροπος να σβησω τις διπλες επαφες που προεκυψαν απο μεταφορα επαφων απο το αλλο μου τηλεφωνο? Δοκίμασε αν θες το delete contacts free από market.Λέει ότι διαγράφει 2πλες επαφές.Προφανώς θα πρέπει να τις επιλέξεις χειροκίνητα. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που με μπερδεύει αρκετά! ίσως και λίγο χαζό βέβαια. Κάρτα μνήμης 16GB υποστηρίζει η συσκευή και αν ναι, όσο μεγαλύτερη είναι η κλάση της τόσο το καλύτερο ή αντίστροφα; και γενικά ποια κλάση θεωρείται ικανοποιητική; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που με μπερδεύει αρκετά! ίσως και λίγο χαζό βέβαια. Κάρτα μνήμης 16GB υποστηρίζει η συσκευή και αν ναι, όσο μεγαλύτερη είναι η κλάση της τόσο το καλύτερο ή αντίστροφα; και γενικά ποια κλάση θεωρείται ικανοποιητική; Καλησπέρα amanitis, Μέχρι 32Gb υποστηρίζει η συσκευή. Όσο μεγαλύτερο class έχει η κάρτα, τόσο πιο γρήγορη είναι. Μεγάλη προσοχή ωστόσο σε κάτι μούφες class 10 που κυκλοφορούν από επιτήδιους σε eBay κλπ. Από class 4 και άνω θεωρείται ικανοποιητική (για να μην έχεις stutter σε ήχο και βίντεο) αλλά ότι μεγαλύτερο βρεις σε λογική τιμή, χτύπα το! Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Παιδια εβαλα τη rom Android Revolution HD 5.2.6. και εγκατεστησα το sense 3.0 lockscreen και weather. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να ξεκλειδωσω το κινητο οταν εμφανιζει το δακτυλιδι, και παταω ξεκλειδωμα του κινητου, συρωντας το πανω σε μια επιλεγμενη εφαρμογη, δεν μου ανοιγει η εφαρμογη παρα μονο η οθονη σε κατασταση αναμονης/αρχικη οθονη. Σαν να χρησημοποιω δηλαδη τη προηγουμενη εκδοση του sense. Κατα τα αλλα το live weather τα σπαει. Λειτουργει μια χαρα! Τι μπορει να συμβαινει στο θεμα του lockscreen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Πρέπει να βάλεις την εφαρμογή μέσα στο δαχτυλίδι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Πρέπει να βάλεις την εφαρμογή μέσα στο δαχτυλίδι ;) ουπς.....:whistle: καλα οτι να ναι ειμαι! Φιλε να σαι καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_90 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Παιδια εβαλα τη rom Android Revolution HD 5.2.6. και εγκατεστησα το sense 3.0 lockscreen και weather. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να ξεκλειδωσω το κινητο οταν εμφανιζει το δακτυλιδι, και παταω ξεκλειδωμα του κινητου, συρωντας το πανω σε μια επιλεγμενη εφαρμογη, δεν μου ανοιγει η εφαρμογη παρα μονο η οθονη σε κατασταση αναμονης/αρχικη οθονη. Σαν να χρησημοποιω δηλαδη τη προηγουμενη εκδοση του sense. Κατα τα αλλα το live weather τα σπαει. Λειτουργει μια χαρα! Τι μπορει να συμβαινει στο θεμα του lockscreen; Έχεις δοκιμάσει μήπως την virtuous γιατί είμαι ανάμεσα στις δυο και θα ήθελα να ξέρω ποια είναι η πιο σταθερή. Παράθεση iPhone 4S 16 GB iPad 3 Wi-Fi & Cellular 64 GB New Entry: iPhone 5 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 (edited) Έχεις δοκιμάσει μήπως την virtuous γιατί είμαι ανάμεσα στις δυο και θα ήθελα να ξέρω ποια είναι η πιο σταθερή. Είναι εντελώς διαφορετικές αυτές οι 2. Η revolution είναι sense 2.1 με κάποια έξτρα του sense 3.0, ενώ η virtuous είναι sense 3.0. Edited August 27, 2011 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_90 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Είναι εντελώς διαφορετικές αυτές οι 2. Η revolution είναι sense 2.1 με κάποια έξτρα του sense 3.0, ενώ η virtuous είναι sense 3.0. Χμμ κατάλαβα. Σε περίπτωση που κάνω hard reset τα επίσημα update που έχω περάσει θα χαθούν και θα επιστρέψει το κινητό στην 2.2 ; Ρωτάω μήπως έτσι δεν χρειαστεί να μπω σε διαδικασία downgrade. Παράθεση iPhone 4S 16 GB iPad 3 Wi-Fi & Cellular 64 GB New Entry: iPhone 5 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Χμμ κατάλαβα. Σε περίπτωση που κάνω hard reset τα επίσημα update που έχω περάσει θα χαθούν και θα επιστρέψει το κινητό στην 2.2 ; Ρωτάω μήπως έτσι δεν χρειαστεί να μπω σε διαδικασία downgrade. Όχι δυστυχώς θα πρέπει να κάνεις downgrade για να την περάσεις. Είναι πολύ εύκολο πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Χμμ κατάλαβα. Σε περίπτωση που κάνω hard reset τα επίσημα update που έχω περάσει θα χαθούν και θα επιστρέψει το κινητό στην 2.2 ; Ρωτάω μήπως έτσι δεν χρειαστεί να μπω σε διαδικασία downgrade. Έχει αναφερθεί ότι με το παρακάτω "εργαλείο" γίνεται εύκολα το downgrad και όχι μόνο. Όσοι θελετε,δοκιμάστε το: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1180639 Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 (edited) Είναι εντελώς διαφορετικές αυτές οι 2. Η revolution είναι sense 2.1 με κάποια έξτρα του sense 3.0, ενώ η virtuous είναι sense 3.0. Ναι αλλα αν θυμαμαι καλα η virtuous εχει θεματακι με τη καμερα! Γι αυτο και δεν τη προτιμησα. Το θεμα ειναι οτι με τη revolution ψαχνω να βρω θεματακια να περασω και διαβασα οτι καποια ειναι ασυμβατα με τη sense rom. Και εδω εχω μπερδευτει. Αν εχει καποιος ιδια rom με τη δικη μου ας ριξει λιγο τα φωτα του. Διοτι θελω να περασω καποιο θεματακι και δεν ξερω τι να κανω. Ας μου δωσει εστω ενα λινκ. Εχω αυτο με το θεμα του he_stheone64, αλλα απο οτι καταλαβα δεν μπορω να το περασω. Help! Ξερετε ποια εκδοση android εχει ενσωματωμενη; Εχει τη 2.3.3.; Ψαχνω και δεν μπορω να βρω. Ακομα να καταληξω...:p Edited August 27, 2011 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Απ' ότι ξέρω η virtuous δεν έχει κανένα bug. Κάτι άλλο θα είδες. Android 2.3.3 είναι και το λέει εμμέσως βέβαια, λέει ότι βασίζεται στην Pyramid 1.35, που είναι με 2.3.3. Τέλος υπάρχουν πάρα πολά θέματα συμβατά με το sense 3.0 και μάλλον θα πρέπει ναπροσέξεις καλύτερα τι διαβάζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Καλημερα!!Η revolution που εβαλα εχει recovery 2.xx γραφει ext4 μπροστα. Για να περασω καινουργια rom (την virtuous unity) :p θα πρεπει να φλασαρω το recovery 3.xx? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Καλημερα!!Η revolution που εβαλα εχει recovery 2.xx γραφει ext4 μπροστα. Για να περασω καινουργια rom (την virtuous unity) :p θα πρεπει να φλασαρω το recovery 3.xx? Καλημερα! Για να ξεμπερδευεις με το recovery,περασε αυτο! Ειναι μακραν το καλυτερο και εκτος των αλλων,σου δινει διαφορες πληροφοριες για τη ρομ,αλλα και επιλογη να αλλαζεις απο ext3-ext4. Κατεβασε το 4EXTRecovery v2.1.3 RC2 απο εδω,βαλε το στη καρτα σου και τρεξτο απο το recovery που εχεις τωρα. υ.γ.: Δε χρειαζεται σε καθε αλλαγη ρομ να κοιτας το recovery.Δε συνδεονται. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) Τελικα κατεληξα με τη virtuous.! Το μονο θεμα που αντιμετωπιζω εχει να κανει με τον ηχο στα βιντεο που δεν υποστηριζει πλεον το Dolby mobile! Η μπαταρια μετα τη φορτιση απο της 18.00 εχει πεσει στο 85%. Και οχι με ιδιαιτερα εντατικη χρηση. Κατ τα αλλα ειμαι ευχαριστημενος και με τη sense 3.0. Κανενα κολλημα απολυτως! Η Ram που χρησιμοποει ειναι κατι περισσοτερο απο 420 mb..;) Edited August 28, 2011 by jim19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Αν μιλάς για την 2.33, τότε πέρνα αυτά τα 2: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=694936&d=1313831528 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=697003&d=1314012147 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Πέρασα με επιτυχία την RCMix3d 2.36,καταπληκτική ρομ πολύ γρήγορη και με 3d εφέ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φιλο kollatos για την βοήθεια!!!! Θέματα για την συγκεκριμένη ROM υπάρχουν;τα περνάμε όπως την ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Πέρασα με επιτυχία την RCMix3d 2.36,καταπληκτική ρομ πολύ γρήγορη και με 3d εφέ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φιλο kollatos για την βοήθεια!!!! Θέματα για την συγκεκριμένη ROM υπάρχουν;τα περνάμε όπως την ROM; Φιλε μου,η rom αυτη πως ειναι απο μπαταρια;Με εκκινηση της συσκευης ποσα mb ram εχεις ελευθερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Φιλε μου,η rom αυτη πως ειναι απο μπαταρια;Με εκκινηση της συσκευης ποσα mb ram εχεις ελευθερα; Η αλήθεια είναι ότι αφήνει γύρω στα 270mb ελεύθερα! Κάπως λίγα μου φαίνονται πάντως είναι πολύ γρήγορη κι εντυπωσιακή. Από μπαταρία δεν γνωρίζω ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Η αλήθεια είναι ότι αφήνει γύρω στα 270mb ελεύθερα! Κάπως λίγα μου φαίνονται πάντως είναι πολύ γρήγορη κι εντυπωσιακή. Από μπαταρία δεν γνωρίζω ακομη Για rom με full sense 3 νομιζω ειναι καλα νουμερα...Οκ,ευχαριστω πολυ!Οταν μπορεσεις να εχεις γνωμη και για την μπαταρια ενημερωσε μας σε παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Η αλήθεια είναι ότι αφήνει γύρω στα 270mb ελεύθερα! Κάπως λίγα μου φαίνονται πάντως είναι πολύ γρήγορη κι εντυπωσιακή. Από μπαταρία δεν γνωρίζω ακομη Βασικα λιγότερα αφήνει αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.Και το sensation με γύρω στα 150 ελεύθερα λειτουργεί.Άλλωστε πρέπει να γνωρίζετε ότι η free RAM ουσιαστικά ειναι άχρηστη μνημη,όπως ακριβώς στα windows. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Βασικα λιγότερα αφήνει αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.Και το sensation με γύρω στα 150 ελεύθερα λειτουργεί.Άλλωστε πρέπει να γνωρίζετε ότι η free RAM ουσιαστικά ειναι άχρηστη μνημη,όπως ακριβώς στα windows. Sent from my Desire HD using Tapatalk Όχι φίλε τόσο αφήνει (μόλις το δοκίμασα) 290 για την ακριβεια Αυτό για τη ραμ ομολογώ δεν το ηξερα!!!είχα την εντύπωση πως όσο πιο πολλη ραμ τόσο το καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) Όχι φίλε τόσο αφήνει (μόλις το δοκίμασα) 290 για την ακριβεια Αυτό για τη ραμ ομολογώ δεν το ηξερα!!!είχα την εντύπωση πως όσο πιο πολλη ραμ τόσο το καλυτερο. Προφανως εσυ εννοεις την ελευθερη ram αμεσως μετα απο ενα reboot.Εγω εννοω τη free ram μετα απο καποια ωρα λειτουργιας της συσκευης οπου εχουν ανοιχτει διαφορες εφαρμογες κτλ.Η free ram τοτε σταθεροποιειται γυρω στα 150-110 mb και παραμενει εκει μεχρι το επομενο reboot. Οσο περισσοτερη ram εχει μια συσκευη,σιγουρα τοσο το καλυτερο.Το θεμα ειναι ποση ram δεσμευει και ποση ram ειναι ''ετοιμη'' να χρησιμοποιηθει.Απλα να σου πω οτι η δεσμευμενη ram ειναι πιο αμεσα χρησιμοποιησημη απο τη free ram!Ετσι γινεται περιπου και με τα windows!Αν εχεις windows και κοιταξεις με ctrl-alt+del τη διαχειρηση εργασιων,θα δεις στη μνημη κατι σαν ''Συνολο:3109992-Διαθεσιμη:2378236-cache:720288''(μη γελατε με τη μνημη του pc!Ειναι ο καρβουνιαρης της δουλειας!!!Επισης ειναι xp.Νομιζω στα 7 γραφει και free αν δε κανω λαθος).Η διαθεσιμη λοιπον στο pc (οπως και στο κινητο) ειναι η πιο συμαντικη και ταχυτερη σε αποκριση απο τη free αν χρειαστει! Ειναι 3 ανθρωπακια λοιπον:Το ενα ειναι ξυπνιο και δουλευει ασταματητα,το αλλο εχει χαλαρωσει στο καναπε της εταιριας και με τα βιας κραταει τα ματια του ανοιχτα γιατι ειναι σε ετοιμοτητα μηπως τον φωναξει το αφεντικο.Το τριτο την εχει πεσει στην αποθηκη και ροχαλιζει κανονικα!!!Το τριτο λοιπον ειναι η free ram!!!!To 2o ειναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο στο να κουνησει τον ''κ$λο'' του και να δουλεψει!!! Επισης,σιγουρα θα κοιτας τη ram στη rom στο notification bar η σε καποια εφαρμογη οπως στο quick system info.Αν ομως πας ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειρηση εφαρμογων-εκτελειται,θα δεις αλλη τιμη στη ram (πχ 142 mb-423 δωρεαν).Εκει λοιπον υπαρχει η πραγματικη ''ελευθερη'' ram,οπου συμπεριλαμβανει και τη δεσμευμενη! Υ.Γ¨.:Επειδη δουλευω αρκετες ωρες και εχω και συνεχεια και βαραω ''νταγκλες'' σα τη δεσμευμενη ram,ειναι πιθανον να πεταξα και καμια κοτσανα απ ολα τα παραπανω.Οποιος θελει με διορθωνει...;) Edited August 30, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts