duk3r Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Εμ τώρα μιλάς σωστά! Optional themes και δεν είμαι καλά! Κατεβάζω ήδη να βάλω! Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc_maniac Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 αν μπορει να βοηθησει καποιος.. προσπαθω απο χτες να κανω downgrade το κινητο συμφωνα με τις οδηγιες στην αρχικη σελικα και με αλλες (ιδιες) που εχω βρει στο ιντερνετ αλλα στο cmd, αφου εχω κανει τον φακελο downgrade αντιγραφη στον C δεν μου τον βρισκει.. επισης διαβαζω αρκετους που εχουν προβλημα με το downgrade εξαιτιας του software.. το δικο μου software number ειναι 2.36.161.12, μηπως αυτο παιζει καποιο ρολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Στην 2.36 που έχεις οι οδηγοί δουλεύουν κανονικά. Ακολούθα κατά γράμμα τις οδηγίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc_maniac Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 εχω περασμενη την 2.3.3 και ακολουθωντας το 2ο κομματι για gingerbread και πατωντας την εντολη adb push gingerbreak /data/local/tmp μου βγαζει "cannot stat 'gingerbreak'. επισης δοκιμασα και ενα ακομα που βρηκα στο ιντερνετ: adb push fre3vo /data/local/tmp αλλα μου βγαζει το ιδιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Καλησπερα σας Εχω ενα προβλημα με την οθονη του κινητου μου!!!!:( Δεν κανει αυτοματη περιστροφη οθονης ενω στις ρυθμισεις το εχω επιλεξει, επισης οταν παω να κανω βαθμονομηση G-Sensor και επιλεγω να ξεκινησει η διαδικασια βαθμονομησης μου βγαζει "Ματαιωση Βαθμονομησης" να πω οτι εχω το τελευταιο update της htc. Σας ευχαριστω Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
violence7 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. Πρώτα απόλα,όταν κατεβάζω εφαρμογές από το android market και μετά τις κάνω κατάργηση από το menu διαγράφονται τελείως έτσι?ή πρέπει να πάω και κάπου αλλού? Δεύτερον,υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποιο κόλπο ώστε να μην πληρώνω τις εφαρμογές που έχει το android market αλλά να τις κατεβάζω τζάπα?σαν το iphone δηλαδή με το jailbreak. Και τέλος,κανά καλό antivirus free για να κατεβάσω υπάρχει?έχω ένα αλλά δεν νομίζω να είναι καλό. Αυτά προς το παρώ.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc_maniac Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. Πρώτα απόλα,όταν κατεβάζω εφαρμογές από το android market και μετά τις κάνω κατάργηση από το menu διαγράφονται τελείως έτσι?ή πρέπει να πάω και κάπου αλλού? Δεύτερον,υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποιο κόλπο ώστε να μην πληρώνω τις εφαρμογές που έχει το android market αλλά να τις κατεβάζω τζάπα?σαν το iphone δηλαδή με το jailbreak. Και τέλος,κανά καλό antivirus free για να κατεβάσω υπάρχει?έχω ένα αλλά δεν νομίζω να είναι καλό. Αυτά προς το παρώ.. Ευχαριστώ Τι εννοεις τις κανεις κατάργηση απο το μενού; Τα apps τα κανεις uninstall είτε μεσα απο το market .. πηγαινωντας my apps---> uninstall. Είτε πας settings->applications->manage applications-> και πατοντας πανω στις εφαρμογες τις κανεις uninstall. Όσο για το 2ο ερωτημα.. πρέπει να κανεις root το κινητο και μετα μπορεις να περασεις οτι θες απο το ιντερνετ, custom roms, widgets, games.. ψαξε στο google οτι θες με την καταληξη .apk και θα δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Πρώτα απόλα,όταν κατεβάζω εφαρμογές από το android market και μετά τις κάνω κατάργηση από το menu διαγράφονται τελείως έτσι?ή πρέπει να πάω και κάπου αλλού? Μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση στο Ρυθμίσεις / Εφαρμογές / Διαχείριση εφαρμογών Δεύτερον,υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποιο κόλπο ώστε να μην πληρώνω τις εφαρμογές που έχει το android market αλλά να τις κατεβάζω τζάπα?σαν το iphone δηλαδή με το jailbreak. Για "σπασμένες" εφαρμογές απαγορεύεται να συζητάμε στο forum. Και τέλος,κανά καλό antivirus free για να κατεβάσω υπάρχει?έχω ένα αλλά δεν νομίζω να είναι καλό. Μέχρι τώρα δεν έχει κριθεί απαραίτητη η χρήση τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
violence7 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Τι εννοεις τις κανεις κατάργηση απο το μενού; Τα apps τα κανεις uninstall είτε μεσα απο το market .. πηγαινωντας my apps---> uninstall. Είτε πας settings->applications->manage applications-> και πατοντας πανω στις εφαρμογες τις κανεις uninstall. Όσο για το 2ο ερωτημα.. πρέπει να κανεις root το κινητο και μετα μπορεις να περασεις οτι θες απο το ιντερνετ, custom roms, widgets, games.. ψαξε στο google οτι θες με την καταληξη .apk και θα δεις Μπαίνω στο μενού (όλες οι εφαρμογές),πατάω menu--->κατάργηση εφαρμογής,βρίσκω ποια εφαρμογή θέλω να κάνω κατάργηση πατάω,μετά εκκαθάριση δεδομένων και κατάργηση εγκατάστασης στο τέλος. A οκ. ευχαριστώ. έχω βρει ένα torrent (το κατεβάζω τώρα) με μπόλικες (paid) εφαρμογές και παιχνίδια μέσα τα οποία έχουν κατάληξη .apk. κατέβασα και το astro ώστε να τα κάνω install. κάπου το είχα διαβάσει γιαυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_90 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Καλησπερα σας Εχω ενα προβλημα με την οθονη του κινητου μου!!!!:( Δεν κανει αυτοματη περιστροφη οθονης ενω στις ρυθμισεις το εχω επιλεξει, επισης οταν παω να κανω βαθμονομηση G-Sensor και επιλεγω να ξεκινησει η διαδικασια βαθμονομησης μου βγαζει "Ματαιωση Βαθμονομησης" να πω οτι εχω το τελευταιο update της htc. Σας ευχαριστω[/quote Δοκίμασε ένα ρεσταρτ. Ίσως έτσι διορθωθεί το πρόβλημα. Τσεκαρε και τα εφέ κίνησης παραθύρων. Παράθεση iPhone 4S 16 GB iPad 3 Wi-Fi & Cellular 64 GB New Entry: iPhone 5 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 A οκ. ευχαριστώ. έχω βρει ένα torrent (το κατεβάζω τώρα) με μπόλικες (paid) εφαρμογές και παιχνίδια μέσα τα οποία έχουν κατάληξη .apk. κατέβασα και το astro ώστε να τα κάνω install. κάπου το είχα διαβάσει γιαυτό. Θα το επαναλάβω μιας και δεν έγινα κατανοητός... απαγορεύεται να συζητάμε για παράνομο λογισμικό σε αυτό το forum. Ενημερωτικά, τέτοια post διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Καλησπερα σας Εχω ενα προβλημα με την οθονη του κινητου μου!!!!:( Δεν κανει αυτοματη περιστροφη οθονης ενω στις ρυθμισεις το εχω επιλεξει, επισης οταν παω να κανω βαθμονομηση G-Sensor και επιλεγω να ξεκινησει η διαδικασια βαθμονομησης μου βγαζει "Ματαιωση Βαθμονομησης" να πω οτι εχω το τελευταιο update της htc. Σας ευχαριστω[/quote Δοκίμασε ένα ρεσταρτ. Ίσως έτσι διορθωθεί το πρόβλημα. Τσεκαρε και τα εφέ κίνησης παραθύρων. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου:) Αλλα και αυτα τα εχω κανει και τιποτα....:( κατι αλλο που μπορω να κανω ? Σας ευχαριστω Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δοκίμασες; Νομιζα οτι δεν θα το ελεγες ποτε αυτο!!!!!!:( θα το δοκιμασω και αυτο τοτε... σε ευχαριστω Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
violence7 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Θα το επαναλάβω μιας και δεν έγινα κατανοητός... απαγορεύεται να συζητάμε για παράνομο λογισμικό σε αυτό το forum. Ενημερωτικά, τέτοια post διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Ε ντάξει δεν είπα και τίποτα. απλά ότι κατεβάζω. Ευχαριστώ για την ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Καλησπέρα παιδιά επειδή θα πουλήσω το hd θα παω για sensation θα το δώσω σε ένα παιδί ο οποίος δεν ξέρει πολλά από κινητά.ήθελα να ρωτήσω να το αφήσω rooted ή να του βάλω την official ROM καλύτερα να μην έχει και προβλήματα. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Φυσικα να το αφησεις stock..... Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Φυσικα να το αφησεις stock..... Σωστά έχεις δίκιο.την official θα την βρω στην πρώτη σελίδα σωστά και απλά τρέχω το αρχείο exe? Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 DeSenseNG v2 by NCTeam|LorDModNCT Kernel|UV|OC Daemon|OC Beater|Max 2GHz Πρώτη rom με Sense kernel απο LordClockan (γνωστός για τους AOSP kernels) [center][b]Kernel:[/b] [u][b]LorDmodNCTeam 1.0 CFS for sense ROMs by Lord ClockaN[/b][/u] [/center] [list] [*]based on official HTC kernel source 2.6.35.13 [*]patched to version 2.6.35.14 [*]default kernel speed 230/1075 [*]min freq 122MHz, max freq 2GHz (not every DHD can handle high OC) [*]vipermod supported or use custom UV scripts form LorDmodUE kernel thread [*]V(r) I/O data scheduloer as default [*]Wifi tweaks with lower signal connection mod [*]audio boost [*]SLQB memory allocator as default [*]2WCR support with new module included [*]CIFS and TUN module included [*]proximity recalibrator ready [*]lowered WiFi voltages [*]Jhash3 tweak [*]added InteractiveX and OndemandX governor with already included sleep profile of max 384MHz ( by Imoseyon) [*]added my well known Brazilianwax governor [*]added TINY PREEMPT RCU (Bloatware edition) and set as default + A LOT of tweaks [*]added RCU BOOST tweak [*]addedautogroup scheduling feature with tweaks [*]added Cleancache (kernel feature to delete empty(unused) memory pages) [*]added A LOT of cgroup tweaks (read CFS) [*]added CK2 patchset [*]kernel compressed with XD compress method for lower image size [*]kernel compiled with newest Linaro gcc 4.5.4 (2011.07) [*]kernel builded with -O2 flag for speed [*]netfilter quota2 added and set as default [*]drivers ported from 2.6.36 kernel (by Imoseyon): BLOCK, MTD, I2C, WORKQUE code (implemented in some governers) [*]drivers ported from 3.0rc6 kernel (by Imoseyon): CPUIDLE, CPUFREQ, BLUETOOTH [/list] [u][b]ROM[/b][/u] [list] [*][url="http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1207546"]OC/UV Beater2 - GUI to change Virtuous_OC and Viper_VDD levels[/url] added (thanks to cjoliver) [*]Sync contacts and photos in Facebook fixed (thanks to Kalagas for the script) [*]Dark facebook, use addon from 3rd post (thanks to eliashadow for the recommendation) [*]Reverted to Non Landscape Rosie until graphic glitches are fixed [*]RIL Info app added [/list] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Σπύρο μπορείς να ανεβάσεις κάπου ένα πακέτο με όλα τα apk's που λείπουν από την rom σας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Σωστά έχεις δίκιο.την official θα την βρω στην πρώτη σελίδα σωστά και απλά τρέχω το αρχείο exe? Sent from my Desire HD using Tapatalk Ναι. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) Σπύρο μπορείς να ανεβάσεις κάπου ένα πακέτο με όλα τα apk's που λείπουν από την rom σας? Το φτιάχνουμε http: //www .multiupload. com/ WB1 E77IDL 1 Edited August 12, 2011 by Spyr0s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Παιδια μια βοηθεια. Εκανα export τις επαφες στην sd. Δημιουργηθηκε ενα αρχειο vcf. Εκανα copy το αρχειο στο laptop. Εδω κολλαμε. Πως θα περασω τις επαφες στο outlook;;;;; Ανοιγω το outlook>file>import and export>τικαρω την επιλογη import a VCARD file αλλα τζιφος. Δεν πανε οι επαφες στα contacts του outlook. Που κανω λαθος;;;; Ευχαριστω. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 (edited) Καλημέρα.Έχω αγοράσει ένα καλωδιο audio,δηλαδη 3.5jack και απο τις 2 μεριες για να το συνδεω στο αυτοκινητο και να ακουω μουσικη.Χρησιμοποιω την εφαργογη "μουσικη" και παιζω mp3 απο την μαμισια sd card.Συμβαινει το εξης προβλημα.Αφου πατησεις play η εφαρμογη "μουσικη" τρελαινεται και συμπεριφερεται σαν καποιος να παταει ανεξελεγκτα τα πληκτρα,fast forward,rewind,next track και previous track.Kαποιες φορες δεν γινεται αλλα τις περισσοτερες γινεται. Καποια στοιχεία: 1.Εχω στοκ ρομ οπως το πηρα και μαλιστα ειμαι ακομα με froyo. 2.Σε htc desire,kai htc wildfire συγγενων μου ,ολα βαινουν ομαλως...με το ιδιο καλωδιο. 3.Δεν εχω παρατηρησει το προβλημα αυτο οταν ακουω μουσικη με τα ακουστικα... Περιμενω με αγωνια τις σκεψεις των πιο εμπειρων και τις συμβουλες σας.... Ευχαριστω Θόδωρος Εdit:Στην αρχη ειχα νομισει οτι αυτα γινονται οταν η συσκευη κινειται και οτι φταιει ισως καποια ρυθμιση του g sensor,αλλα αργοτερα αφου δοκιμασα να παιξω και με τις ρυθμισεις αυτες(απενεργοποιησα ολες εκεινες τις λειτουργιες που εχουν να κανουν με ηχο και κινησεις οτραν καποιος καλει,αναποδογυρισμα και τετοια).......εν τελει καταλαβα οτι μου το κανει ακομα και οταν ειναι ακινητο!!!. Edited August 14, 2011 by Tankwart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Γιατι δεν δοκιμαζεις μεσω htcsync να τις περασεις κατευθειαν και μπαινεις σε ολη αυτη τη διαδικασια;Μεσω htcsync συγχρονιζεις τις επαφες και ανοιγοντας ταυτοχρονα το outlook οι επαφες σου αντιγραφονται στις επαφες του outlook Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts