akpe Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Το radio flashάρεται μόνο μέσω adb, σωστά; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodore88 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 ρε παιδια, σ αυτο το βιντεο φαινεται ξεκαθαρα οτι διπλα απο το φλασ εχει εξτρα μικροφωνο.. και αποτι εχω δει ολα τα Inspire 4G εχουν.. σε μας που πηγε αυτο το μικροφωνο?? γτ το αφαιρεσαν?? και τωρα εχει χαλια ηχο το βιντεο :( ..δευτερο μικροφωνο για noise cancellation δεν εχει?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Το radio flashάρεται μόνο μέσω adb, σωστά; Το radio flashάρετε μέσω fastboot με εντολές adb. ρε παιδια, σ αυτο το βιντεο φαινεται ξεκαθαρα οτι διπλα απο το φλασ εχει εξτρα μικροφωνο.. και αποτι εχω δει ολα τα Inspire 4G εχουν.. σε μας που πηγε αυτο το μικροφωνο?? γτ το αφαιρεσαν?? και τωρα εχει χαλια ηχο το βιντεο :( ..δευτερο μικροφωνο για noise cancellation δεν εχει?? :wacko: Όντως ισχύει αυτό, τα Inspire 4G έχουν και 2ο μικρόφωνο. Τώρα στο DHD γιατί το αφαίρεσαν, άγνωστο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Το radio flashάρετε μέσω fastboot με εντολές adb. Φίλε Ανδρέα, μάλλον εκ παραδρομής τα έχεις μπερδέψει λίγο. Ναι μεν το radio εγκαθίσταται μέσω fastboot, αλλά οι εντολές αυτές δεν είναι adb (android debug bridge). Για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο, το περιβάλλον στο οποίο μπαίνουμε πατώντας το Volume Down+Power ονομάζεται bootloader και οι εντολές που χρησιμοποιούμε εκεί fastboot. Οι εντολές adb μπορούν να χρησιμοποιηθούν, όταν το λειτουργικό έχει φορτώσει (αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του bootloader) καθώς και στη recovery. Ειδικά στην τελευταία περίπτωση όλα όσα κάνουμε, είναι ουσιαστικά scripts που βασίζονται στο adb. PS: Sorry για το off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 @vman Όντως, έχεις δίκιο. Fastboot εντολές είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topdim Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Μην ερώτηση γιατί έχω απαυδήσει με το όλο θέμα. Λέω εδώ και καιρό να κάνω root το DHD μου, αλλά θέλω για να είμαι καλυμμένος να κάνω ένα backup της αρχικής ROM. Ε κατέβασα λοιπόν το ROM Manager 4.2.1.0 και όταν το ανοίγω μου λέει "You must root your phone for ROM Manager to function. Superuser was not found at "/system/bin/su" or "/system/xbin/su". Use Google Search on your computer to find instructions to root your phone" Τι παίζει και όταν πάω να κάνω το Fix Permissions μου βγάζει " An error occured while attempting to run privileged commands!" Παιδιά παίζει κανένας οδηγός βήμα βήμα, γιατί με αυτόν στο πρώτο post δεν βγάζω άκρη. Και κάτι τελευταίο, θέλω να βάλω την CoreDroid_Desire_HD_GB_2.3.3_V6.6_RV, έχει Ελληνικά αυτή και είναι καλή ή θα έχω προβλήματα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Μην ερώτηση γιατί έχω απαυδήσει με το όλο θέμα. Λέω εδώ και καιρό να κάνω root το DHD μου, αλλά θέλω για να είμαι καλυμμένος να κάνω ένα backup της αρχικής ROM. Ε κατέβασα λοιπόν το ROM Manager 4.2.1.0 και όταν το ανοίγω μου λέει "You must root your phone for ROM Manager to function. Superuser was not found at "/system/bin/su" or "/system/xbin/su". Use Google Search on your computer to find instructions to root your phone" Τι παίζει και όταν πάω να κάνω το Fix Permissions μου βγάζει " An error occured while attempting to run privileged commands!" Παιδιά παίζει κανένας οδηγός βήμα βήμα, γιατί με αυτόν στο πρώτο post δεν βγάζω άκρη. Και κάτι τελευταίο, θέλω να βάλω την CoreDroid_Desire_HD_GB_2.3.3_V6.6_RV, έχει Ελληνικά αυτή και είναι καλή ή θα έχω προβλήματα? Ευχαριστώ Για να λειτουργησουν ολες οι επιλογες του rom manager πρεπει να εχεις ηδη recovery στη συσκευη σου,αρα πρωτα πρεπει να γινεις root.Αρα ξεκινησε απο την αρχη τον οδηγο για να γινεις root και μετα προχωρησε. Ολες οι custom roms εχουν Ελληνικα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topdim Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Φιλε τα νευρα μου δεν μου το κατεβαζει με τιποτα το VisioAry λεει οτι υπαρχει σφαλμα. Μηπος μπορεις να μου το στειλεις το r14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Εβαλα το νεο kernel lee και εχασα ολο το φακελο με φοτο και βιντεο απο τον dcim folder!Γνωριζει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Εβαλα το νεο kernel lee και εχασα ολο το φακελο με φοτο και βιντεο απο τον dcim folder!Γνωριζει κανεις κατι? σε ποια rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 To WiFi Hotspot χρεώνει? Είμαι σίγουρος ότι δεν χρεώνει απλά θέλω να είμαι σιγουρότατος. Θέλω να πιάνω σήμα και στην αυλή με το laptop άρα μπορώ να έχω το κινητό συνδεδεμένο στο WiFi ως WiFi hotspot και να μπαίνω από το hotspot με το laptop? Η ταχύτητα θα είναι χαμηλότερη? Ρωτάω αν θα χρεώνομαι γιατί μόλις βάζω το κινητό να λειτουργεί ως hotspot ένα 3g σήμα εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Εννοείτε ότι χρεώνεσαι με το wifi hotspot. Εξάλλου αυτή είναι και η χρησιμότητά του, να κάνεις το κινητό wifi modem. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα repeater, που μπορείς να βρείς online από 25-30 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Εννοείτε ότι χρεώνεσαι με το wifi hotspot. Εξάλλου αυτή είναι και η χρησιμότητά του, να κάνεις το κινητό wifi modem. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα repeater, που μπορείς να βρείς online από 25-30 ευρώ. Κριμας :'( Θα το ψάξω το repeater.. Ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Κάτι σας έχω ακούσει να λέτε ότι με την αλλαγή του radio έχεις λιγότερη batterry drain. Αν ισχύει αυτό μου δίνεται κανα link? Υ.Γ Το ραδιόφωνο δεν το χρησιμοποιώ καθόλου άρα δεν με νοιάζει και να μην το έχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 οταν λεμε radio δεν εννοουμε το ραδιοφωνο...εννοουμε ολοκληρη την συνδεσιμοτητα του κινητου,gsm,wifi,gps και οτι αλλο θελει καποιο σημα για να πιασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Κάτι σας έχω ακούσει να λέτε ότι με την αλλαγή του radio έχεις λιγότερη batterry drain. Αν ισχύει αυτό μου δίνεται κανα link? Υ.Γ Το ραδιόφωνο δεν το χρησιμοποιώ καθόλου άρα δεν με νοιάζει και να μην το έχω.. Το radio δεν ειναι αυτο που ορθως φανταζεσαι, αλλα ετσι ονομαζεται το κομματι του software της συσκευης οπου επικοινωνει αμεσα με ολες τις ασυρματες λειτουργιες του τηλεφωνου,οπως gps,wifi,κεραια κτλ...Συμβατο radio λοιπον με καποια rom,συμαινει καλυτερες ασυρματες ληψεις. @edit: Με προλαβε ο merkon...;) Sent from my Desire HD Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Η mugen αντι να κανει ship την παραγγελια στις 31 οπως ελεγε στο σιτε , την εκανε σημερα. ισως να σταθηκα τυχερος απλα το λεω για οσους σκεφτονται να την παραγγειλουν Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Και σε εμένα ...!!! Άντε περαστικά μας. :lol: Έλεγαν για 31 Μαϊου, μήπως είναι κανά τρικ για να πάρουν παραγγελίες ;, :lol: Φυσικά με κανονικό ταχυδρομείο, αλλιώς 17 ευρώ είναι πολλά για courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Το radio δεν ειναι αυτο που ορθως φανταζεσαι, αλλα ετσι ονομαζεται το κομματι του software της συσκευης οπου επικοινωνει αμεσα με ολες τις ασυρματες λειτουργιες του τηλεφωνου,οπως gps,wifi,κεραια κτλ...Συμβατο radio λοιπον με καποια rom,συμαινει καλυτερες ασυρματες ληψεις. Οκ.. Άρα υπάρχει κάποιος οδηγός..? Είναι κάποια έκδοση καλύτερη της άλλης? Αξίζει να ασχοληθώ? Τελικά παίζει τίποτα με την μπαταρία? Βοηθήστε λίγο τον φτωχό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Οκ.. Άρα υπάρχει κάποιος οδηγός..? Είναι κάποια έκδοση καλύτερη της άλλης? Αξίζει να ασχοληθώ? Τελικά παίζει τίποτα με την μπαταρία? Βοηθήστε λίγο τον φτωχό :D Αν είσαι σε official κατάσταση προτείνω να μείνεις έτσι μιας και δεν σε βλέπω να είσαι έτοιμος για πειραματισμούς. Έχεις βάλει την τελευταία official; Στο πρώτο post θα βρεις κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Αν είσαι σε official κατάσταση προτείνω να μείνεις έτσι μιας και δεν σε βλέπω να είσαι έτοιμος για πειραματισμούς. Έχεις βάλει την τελευταία official; Στο πρώτο post θα βρεις κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. Με Coredroid 6.6 είμαι, rooted.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Με τη σειρά μου κ εγώ θα ήθελα την βοήθεια σας! Πώς μπορώ να στείλω mms? Έχω αυτές τις ρυθμήσεις: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ WIND Internet Όνομα: Wind Internet APN: gint.b-online.gr MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: default MMS Όνομα: Wind MMS APN: mnet.b-online.gr MMSC: http://192.168.200.95/servlets/mms Διακομιστής μεσολάβησης MMS: 192.168.200.11 Θύρα MMS: 9401 Τύπος APN: mms Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Με τη σειρά μου κ εγώ θα ήθελα την βοήθεια σας! Πώς μπορώ να στείλω mms? Τι εννοεις πως μπορεις να στειλεις;Απ οτι βλεπω οι ρυθμισεις σου ειναι σωστες. Πηγαινεις στα μνμτα-συνθεση-μενου-επισυναψη,προσθετεις οτι θες να στειλεις και το μετατρεπει κατευθειαν σε mms. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Αυτό ακριβώς κάνω αλλά μου πετάει μήνυμα :"Αδύνατη η αποστολή μηνύματος μετά απο πολλές προσπάθειες" Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Την Honeysense HD την έχει δοκιμάσει κανείς; Φαίνεται πανέμορφη αλλά είναι σταθερή; έχει κανένα bug? Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts