Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire S

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά ακολούθησα τη διαδικασία του Dosman και όλα οκ!!!ROOOOT

Χαίρομαι που ο μίνι οδηγός μου έκανε δουλειά!!! :D

Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411)
Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra
===
Tablet : iPad  Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ χρησιμοποιώντας το HTC supertool και το WFS manager κατάφερα και πέρασα recovery και απο κεί κ πέρα custom rom (sensemod mix v2). Φυσικά είχα προηγουμένως ξεκλειδώσει το bootloader με τη διαδικασία της HTC, και γλίτωσα από τη σαβούρα που έιχε εγκατεστημένη μέσα το κινητάκι.

Το πήρε κανένας από εσάς από το Media Markt? Εγώ το πήρα από το ΜΜ στη συγγρού (πρώην saturn) και στο boot animation είχε το logo της T-mobile... Bloatware και στα κινητά ρε παιδιά :mad: . Γερμανικό ξεσκαρτάρισμα μάλλον έπαιξε... :p

Και εγώ χρησιμοποιώντας το HTC supertool και το WFS manager κατάφερα και πέρασα recovery και απο κεί κ πέρα custom rom (sensemod mix v2). Φυσικά είχα προηγουμένως ξεκλειδώσει το bootloader με τη διαδικασία της HTC, και γλίτωσα από τη σαβούρα που έιχε εγκατεστημένη μέσα το κινητάκι.

Το πήρε κανένας από εσάς από το Media Markt? Εγώ το πήρα από το ΜΜ στη συγγρού (πρώην saturn) και στο boot animation είχε το logo της T-mobile... Bloatware και στα κινητά ρε παιδιά :mad: . Γερμανικό ξεσκαρτάρισμα μάλλον έπαιξε... :p

Εμένα βγαίνει πρώτα το logo της HTC και μετά της Vodafone.

Μπορείς όμως να τα αλλάξεις αυτά τα screens και να βάλεις ότι άλλο θες.

Ρίξε μια ματιά εδώ (το τελευταίο πόστ είναι δικό μου γιατί δεν είμαι σίγουρος τι πρέπει να πειράξω ακριβώς...)

Edit: Αυτήν κοίταγα και εγώ και δεν ήμουν σίγουρος αν μπορώ να την περάσω γιατί είναι branded το κινητό... οδηγίες για το πως την περνάς έχει το ζιπάκι;

Edited by dosman

===

Αυτή η rom ρε παιδιά δεν είναι ίδια με την official;;

Είναι η ίδια ακριβώς αλλά πειραγμένη και φτιαγμένη στα μέτρα μας.

Απλά εξακολουθώ να μην ξέρω αν μπορώ να την βάλω εγώ που έχω branded htc ή όχι...

===

Εμένα βγαίνει πρώτα το logo της HTC και μετά της Vodafone.

Μπορείς όμως να τα αλλάξεις αυτά τα screens και να βάλεις ότι άλλο θες.

Ρίξε μια ματιά εδώ (το τελευταίο πόστ είναι δικό μου γιατί δεν είμαι σίγουρος τι πρέπει να πειράξω ακριβώς...)

Edit: Αυτήν κοίταγα και εγώ και δεν ήμουν σίγουρος αν μπορώ να την περάσω γιατί είναι branded το κινητό... οδηγίες για το πως την περνάς έχει το ζιπάκι;

Πιθανότατα να μπορείς δίοτι άπαξ και περάσεις custom recovery στο κινητό, μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε ρομ. Μπαίνεις στο bootloader -> volume (-) + power, επιλέγεις recovery, και μόλις μπεί στο menu του recovery επιλέγεις install zip from sdcard -> choose zip from sdcard, διαλέγεις το zip που είναι μέσα στην sd και αρχίζει να το φλασαρει. Επίσης καλό είναι να κάνεις wipe το cache και το data partition.

Δεν ξέρω αν είχε διαφορά η ρομ που είχε το κινητό με την EU που θεωρητικά έχουν τα "ελληνικά" wildfire s... Μάλλον όπως και στη vodafone μόνο κάποια boot animations και κάποια προγραμματάκια θα προσθέτουν.

Πιθανότατα να μπορείς δίοτι άπαξ και περάσεις custom recovery στο κινητό, μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε ρομ. Μπαίνεις στο bootloader -> volume (-) + power, επιλέγεις recovery, και μόλις μπεί στο menu του recovery επιλέγεις install zip from sdcard -> choose zip from sdcard, διαλέγεις το zip που είναι μέσα στην sd και αρχίζει να το φλασαρει. Επίσης καλό είναι να κάνεις wipe το cache και το data partition.

Δεν ξέρω αν είχε διαφορά η ρομ που είχε το κινητό με την EU που θεωρητικά έχουν τα "ελληνικά" wildfire s... Μάλλον όπως και στη vodafone μόνο κάποια boot animations και κάποια προγραμματάκια θα προσθέτουν.

Υποθέτω πως αυτό σημαίνει, ξαναπέρνα τις εφαρμογές σου, φτιάξε τις ρυθμίσεις ξανά από την αρχή κλπ κλπ.

Πως σου φαίνεται το κινητό με αυτήν την rom; γρηγορότερο; όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο είδες κάποια διαφορά;

===

Καλησπερα !!!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση!!!!!!!πως γινεται να εγκαθιστανται οι εφαρμογες στην sd απευθειας?

Αφού ξεκλειδώσεις το bootloader και γίνεις και root μπορείς να βάλεις το Link2SD που θα βρεις στο μάρκετ και αυτό κάνει πολλά πράγματα συμπεριλαμβανομένου και αυτού που θες.

Με προσοχή όμως γιατί επειδή ακριβώς αποκτάει superuser (root) δικαιώματα αν κάνεις κάτι λάθος μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα.

===

πωπωπω φιλε μου ευχαριστω!!!!!να σια καλα!!αλλα επιδη ειμαι ολιγον τι ασχετος πως θα τα κανω ολα αυτα δεν εχω ιδεα καθολου!!!!!!!

Παιδιά δοκίμασα να βάλω τη cyanogen 7 rom.1. δεν είχα επαφές ούτε καν στη sim 2. δεν υπήρχε το μάρκετ και 3. δε μπορούσα να συνδέσω το κινητό με το htc sync.Αποτέλεσμα να κάνω recovery στην παλιά.Ξέρει κανείς τι παίζει;;;

πωπωπω φιλε μου ευχαριστω!!!!!να σια καλα!!αλλα επιδη ειμαι ολιγον τι ασχετος πως θα τα κανω ολα αυτα δεν εχω ιδεα καθολου!!!!!!!

Θα πρέπει να κατεβάσεις πρώτα την εφαρμογή στο κινητό σου. Τη βρίσκεις από εδώ.

Μπορείς αν θέλεις να ακολουθήσεις έναν ωραίο οδηγό που βρήκα σχετικά με το πως να φτιάξεις ένα ειδικό partition στην κάρτα μνήμης σου που θα είναι αποκλειστικά και μόνο για τις εφαρμογές που περνάς. Τον βρίσκεις εδώ και ακολουθάς τις οδηγίες (έχει και εικόνες).

Παιδιά δοκίμασα να βάλω τη cyanogen 7 rom.1. δεν είχα επαφές ούτε καν στη sim 2. δεν υπήρχε το μάρκετ και 3. δε μπορούσα να συνδέσω το κινητό με το htc sync.Αποτέλεσμα να κάνω recovery στην παλιά.Ξέρει κανείς τι παίζει;;;

Από εκεί που το βρήκες και το κατέβασες διάβασες μήπως και το έχει συναντήσει και κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα και πως το έλυσε;

Γενικά απ' ότι κατάλαβα δεν είναι όλες οι custom roms σταθερές. Κοίτα μήπως έβαλες κάποια που είχε σαν τίτλο [dev]. Αυτές είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο και είναι λογικό να έχει προβλήματα.

===

Μεγάλη απάτη το SenseMod...Δεν το προτείνω σε κανέναν.Δεν έχει απολύτως καμία διαφορά.Το μόνο που αλλάζει είναι η εικόνα μετά το HTC που ανοίγει το κινητό.

Μεγάλη απάτη το SenseMod...Δεν το προτείνω σε κανέναν.Δεν έχει απολύτως καμία διαφορά.Το μόνο που αλλάζει είναι η εικόνα μετά το HTC που ανοίγει το κινητό.

Προτείνω να την κρατήσεις λίγο να δεις!

Μπορεί να δεις διαφορές μετά... αυτονομία στην μπαταρία, καλύτερη διαχείριση της μνήμης, περισσότερος εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος...

Πιστεύω πως όσα περισσότερα έχει μία ρομ (skins/themes, ήχους, κινούμενες εικόνες και εφέ) τόσο περισσότερο θα καθυστερεί το κινητό και θα του χαλάει το "ξεκλείδωμα" που κάναμε...

===

εμένα μου άρεσε αυτή η cyanogen7 αλλά θέλω να βρω πως διορθώνονται αυτά τα προβληματάκια που ανέφερα!!Όποιος μπορεί να βοηθήσει...

για δώσε το λινκ της ρομ που πέρασες.

το μαρκετ δε το χεις γιατί πρ'επει να φλασάρεις τις gapps ;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1395973

Και με τις επαφές;;;Πως το συνδέω με το htc sync;;;

Δε δουλεύει το htc sync με τη CM.

Dosman το post σου αυτό προστέθηκε στο πρώτο θέμα!

Ευχαριστούμε για τον πολύ καλό οδηγό σου :)

1. Είσαι σίγουρος ότι πρίν είχες επαφές στη sim; Συγχρονίζεις μήπως τις επαφές σου με το google λογαριασμό σου; Τις είχες πάρει backup;

2. To market οπως ειπώθηκε (όπως και όλες οι εφαρμογές της google) θέλουν πρώτα να έχεις εγκαταστήσει τα gapps.

3. Το htc sync λειτουργεί μόνο με roms της htc κι όχι με aosp (το android όπως βγαίνει από τη google) όπως είναι η cm7.

Τhe end of an era...

ρε παιδια μια βοηθεια!

βαζω υπενθυμιση στο ημερολογιο αλλα δεν χτυπαει, μονο βγαινει μια ειδοποιηση αριστερα πανω πριν 1 λεπτο πριν την οποια μπορω να δω μονο αν ειναι ξεκλειδωτο το πληκτρολογιο αλλιως τιποτα.

τι παει στραβα?

Dosman το post σου αυτό προστέθηκε στο πρώτο θέμα!

Ευχαριστούμε για τον πολύ καλό οδηγό σου :)

Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή!! :D

Πάντως να ξέρετε ότι και στο xda που μετέφερα τον ίδιο οδηγό όσοι είχαν πρόβλημα το ξεπέρασαν... Είμαι πολύ χαρούμενος που το εκτιμάει αυτό ο κόσμος και ευχαριστεί!!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να συγχρονίσω τις επαφές μου;;;

Αν τις επαφές τις έχεις περασμένες στο GMail τότε σου προτείνω να τις κατεβάσεις με μορφή CVV να τις περάσεις στο κινητό και από εκεί να τις κάνεις restore πηγαίνοντας στις επαφές και μετά επιλέγοντας Ξ -> Εισαγωγή/Εξαγωγή -> Εισαγωγή από κάρτα SD.

Ελπίζω να βοήθησα...

===

Παιδιά ξέρετε αν το κινητό θα πάρει ΕΠΙΣΙΜΑ το sense 3.0???

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”