Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire S

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aυτό που θα πρότεινα εγώ προσωπικά, θα ήταν -λόγω έλλειψης εμπειρίας- να περιμένεις να δοκιμάσουν κάποια παιδιά που έχουν μια παραπάνω εμπειρία στο θέμα, μιας και ακόμα και κάτι συνηθισμένο στη διαδικασία (που όμως γενικά θα είναι παράξενο) μπορεί να σε πανικοβάλει και να κάνεις κάποιο λάθος! Δεν το λέω υποτιμητικά σε καμία περίπτωση και ίσα ίσα μπράβο σου που κάθεσαι και το παλέυεις με διάβασμα. Αν δεις οδηγίες (είτε εδώ είτε στο xda) από μέλη που το έχουν κάνει και δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, go for it :)
Τhe end of an era...

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα περιμένω λοιπόν να δω αν κάποιος θα το κάνει και βλέπουμε...

Αλλά γενικά μ' αρέσει να "πειράζω" τις συσκευές μου (προτιμώ να το λέω tweaking). Το έκανα στο Nokia 5800 σε PSP κλπ.

Ελπίζω όταν το δοκιμάσει κάποιος και πετύχει να θυμάται τι έκανε ώστε να γραφτεί ένας οδηγός στα ελληνικά προς αποφυγή λάθος μετάφρασης από κάποιον που δεν ξέρει και τα τέλεια αγγλικά.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως καταλαβαίνεις στο τέλος ότι έχει πετύχει το "γλυκό"...

Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411)
Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra
===
Tablet : iPad  Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!Μ αυτόν τον τρόπο για το πολυπόθητο root το κινητό θα γίνει s-off ή απλά θα γίνει προσωρινά root και με την πρώτη επανεκκίνηση θα ξαναγίνει όπως πριν;;

γεια σε ολους και χρονια πολλα!

ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα:

1. πως αλλαζω προφιλ?

2. εβαλα τον task manager "advanced task killer". παταω kill all apps και καθαριζει ολες τις τρεχουσες εφαρμογες. Αν τον τρεξω μετα απο καμια ωρα εχουν ξαναφορτωθει μονες τους 7-8 ασχετες εφαρμογες χωρις να εχω αγγιξει το κινητο μου. τι φταιει?

ευχαριστω!

γεια σε ολους και χρονια πολλα!

ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα:

1. πως αλλαζω προφιλ?

2. εβαλα τον task manager "advanced task killer". παταω kill all apps και καθαριζει ολες τις τρεχουσες εφαρμογες. Αν τον τρεξω μετα απο καμια ωρα εχουν ξαναφορτωθει μονες τους 7-8 ασχετες εφαρμογες χωρις να εχω αγγιξει το κινητο μου. τι φταιει?

ευχαριστω!

Δεν φταίει τίποτα. Σε εναντιθέση με τα Windows το Android δεν χρειάζεται να κλείνει τις εφαρμογές. Ίσως να κάνεις και κακό αφού το σύστημα τις ξανανοίγει αυτόματα, όπως κατάλαβες και μόνος σου.

Φιλικά Γιώργος

Δεν φταίει τίποτα. Σε εναντιθέση με τα Windows το Android δεν χρειάζεται να κλείνει τις εφαρμογές. Ίσως να κάνεις και κακό αφού το σύστημα τις ξανανοίγει αυτόματα, όπως κατάλαβες και μόνος σου.

αν ειναι ετσι γιατι ολοι λενε να βαλουμε task killer?

• Administrators
αν ειναι ετσι γιατι ολοι λενε να βαλουμε task killer?

Δεν το λένε όλοι, οι απόψεις μάλιστα διίστανται. Πιο ουσιώδες είναι να βάλεις έναν start up manager για να απενεργοποιήσεις τις εφαρμογές που δεν θέλεις να κάνουν auto start παρά κάποιον task killer. Περισσότερα για εφαρμογές όμως εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115

Modpic.gif

Καλησπερα και καλη χρονια!!!πριν πεντε μερες αγορασα το wildfire s !!μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος μονο λιγο η μπταρια με εχει προβληματισει γιατι χωρις σκληρη χρηση δηλαδη μονο με ενα τριωρο περιπου ομιλια τη μερα και και καποια μηνυματα το περισσοτερο που μου εχει κρατησει η μπαταρια ειναι μια μερα και το λιγοτερο λιγο παραπανω απο την μιση!!!!!!!επισης ηθελα να ρωτησω εαν το συγκεκριμενο κινητο θα παρει την καινουρια εκδοση του android και εαν ναι απο που θα την βρω?ευχαριστω πολυ!!!

Καλησπερα και καλη χρονια!!!πριν πεντε μερες αγορασα το wildfire s !!μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος μονο λιγο η μπταρια με εχει προβληματισει γιατι χωρις σκληρη χρηση δηλαδη μονο με ενα τριωρο περιπου ομιλια τη μερα και και καποια μηνυματα το περισσοτερο που μου εχει κρατησει η μπαταρια ειναι μια μερα και το λιγοτερο λιγο παραπανω απο την μιση!!!!!!!επισης ηθελα να ρωτησω εαν το συγκεκριμενο κινητο θα παρει την καινουρια εκδοση του android και εαν ναι απο που θα την βρω?ευχαριστω πολυ!!!

Δεν ξέρω με τι έκδοση το αγόρασες, αλλά η τελευταία έκδοση που πήρε το κινητό είναι η 2.3.5 η οποία κάνει καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας από την προηγούμενη 2.3.3.

Φιλικά Γιώργος

Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια!! Πηρα ενα wildfire s στον αδερφο μου και ενω εχει λογαριασμο google δεν μπορω με τιποτα να μπω μεσω wifi στο μαρκετ..μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων με αυτο το διακομιστη...τι να κανω??Δοκιμασα κ με τα δικα μου account και μου λεει τα ιδια!! Επισης δεν μπορω με τιποτα να βρω που εχει διαρκεια κλησεων..και χωρις μαρκετ δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογουλα!!! Αν καποιος ξερει ας βοηθησει γιατι ειμαι επαρχια μακρια απο ιντερνετ!!

Γενικα ευχαριστημενος ειμαι λιγακι χαμηλα παιζει μονο τον ηχο κλησης...

Edit: Ενταξει ολα καλα με μαρκετ τελικα...μονο το call meter αν ξερει καποιος...ευχαριστω παιδια!!

Sent from my GS2 with Tapatalk

Edited by efthimis31

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά :happy:

Edit: Ενταξει ολα καλα με μαρκετ τελικα...μονο το call meter αν ξερει καποιος...ευχαριστω παιδια!!

Για call meter δοκίμασε να κατεβάσεις το droidstats ή το call meter ng από το market:)

Θα περιμένω λοιπόν να δω αν κάποιος θα το κάνει και βλέπουμε...

Αλλά γενικά μ' αρέσει να "πειράζω" τις συσκευές μου (προτιμώ να το λέω tweaking). Το έκανα στο Nokia 5800 σε PSP κλπ.

Ελπίζω όταν το δοκιμάσει κάποιος και πετύχει να θυμάται τι έκανε ώστε να γραφτεί ένας οδηγός στα ελληνικά προς αποφυγή λάθος μετάφρασης από κάποιον που δεν ξέρει και τα τέλεια αγγλικά.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως καταλαβαίνεις στο τέλος ότι έχει πετύχει το "γλυκό"...

Πέρα από τα μηνύματα που θα δεις στην οθόνη του υπολογιστή σου, θα δεις και μια εφαρμογή με το όνομα superuser στο κινητό ;)

Τhe end of an era...

Παίδες το έχει δοκιμάσει κανείς?τελικά για να γίνουμε root το κινητό πρέπει να γίνει s-off ή όχι;Αν ναι υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς το xtc clip.Πήραμε ένα σχετικά καλό κινητό και δε μπορούμε να το σπάσουμε:p

Χρονια πολλά!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας! μετα απο πολλα εγκαταστασεις/απεγκαταστασεις προγραμματων, ξεκαθαρισα τι θελώ και εχω σεταρει το κινητο.

Ωστοσο εχω δυο προβληματα:

1. οταν παταω να δω το ιστορικο των κλησεων καθυστερει 5-6 δευτερολεπτα. γιατι?

2. προσθετω το widjet "ελεγχος τροφοδοσιας" μα δεν εμφανιζει τα εικονιδια παρα μονο το γκρι πλαισιο...γιατι?

Παίδες το έχει δοκιμάσει κανείς?τελικά για να γίνουμε root το κινητό πρέπει να γίνει s-off ή όχι;Αν ναι υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς το xtc clip.Πήραμε ένα σχετικά καλό κινητό και δε μπορούμε να το σπάσουμε:p

Το s-off κανονικά είναι το *full root - ξεκλειδώνει τελείως το τηλέφωνο. Μεχρι τώρα ο τρόπος είναι να κάνεις s-off το κινητό (μέσω του clip) και μετά να περνάς recovery (ουσιαστικά δηλαδή να κάνεις το root)! Για το αν λειτουργεί ο τρόπος μέσω του software να το ξεκλειδώσεις, δυστυχώς δε γνωρίζω, μιας και δεν έχω τη συσκευή ;)

Χρονια πολλά!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας! μετα απο πολλα εγκαταστασεις/απεγκαταστασεις προγραμματων, ξεκαθαρισα τι θελώ και εχω σεταρει το κινητο.

Ωστοσο εχω δυο προβληματα:

1. οταν παταω να δω το ιστορικο των κλησεων καθυστερει 5-6 δευτερολεπτα. γιατι?

2. προσθετω το widjet "ελεγχος τροφοδοσιας" μα δεν εμφανιζει τα εικονιδια παρα μονο το γκρι πλαισιο...γιατι?

1. Αν το ιστορικό είναι πολύ μεγάλο-γεμάτο είναι λογικό να υπάρχει μια καθυστέρηση!

2. Κάνε καμιά επανεκκίνηση ;)

Τhe end of an era...

Το s-off κανονικά είναι το *full root - ξεκλειδώνει τελείως το τηλέφωνο. Μεχρι τώρα ο τρόπος είναι να κάνεις s-off το κινητό (μέσω του clip) και μετά να περνάς recovery (ουσιαστικά δηλαδή να κάνεις το root)! Για το αν λειτουργεί ο τρόπος μέσω του software να το ξεκλειδώσεις, δυστυχώς δε γνωρίζω, μιας και δεν έχω τη συσκευή ;)

1. Αν το ιστορικό είναι πολύ μεγάλο-γεμάτο είναι λογικό να υπάρχει μια καθυστέρηση!

2. Κάνε καμιά επανεκκίνηση ;)

το ιστορικο ειναι πολυ μικρο (5-6 κλησεις).

επίσης εκανα επανεκκίνηση και τίποτα...

να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

το ιστορικο ειναι πολυ μικρο (5-6 κλησεις).

επίσης εκανα επανεκκίνηση και τίποτα...

να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

Αν δεν έχεις πρόβλημα.. δοκίμασε το! Είναι παράλογο να αργεί τόσο πολύ απλά για το ιστορικό.

Κάθε φορά αργεί ή αν το ανοίγεις την πρώτη φορά αργει και μετά από 5 λεπτά είναι οκ;

Καλησπερα!!!ηθελα να ρωτησω για ενα ψιλο προβληματακι που μου παρουσιαζει το κινητο!!!!δυο φορες οταν εβγαλα φωτο και πηγα να την δω το κινητο κολλησε δεν εκανε απολυτως τιποτα παγωσε και αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια γιατι το εκανε αυτο και να ειναι σωστο να το κανω αυτο?

Καλησπερα!!!ηθελα να ρωτησω για ενα ψιλο προβληματακι που μου παρουσιαζει το κινητο!!!!δυο φορες οταν εβγαλα φωτο και πηγα να την δω το κινητο κολλησε δεν εκανε απολυτως τιποτα παγωσε και αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια γιατι το εκανε αυτο και να ειναι σωστο να το κανω αυτο?

Εννοείται πως όχι. Εμένα δεν μου έχει καλλήσει ποτέ και σε τίποτα για να βγάλω μπαταρία, αλλά και το πρόβλημά σου δεν αναφέρθηκε ποτέ μέχρι σήμερα.

Φιλικά Γιώργος

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά :happy:

Για call meter δοκίμασε να κατεβάσεις το droidstats ή το call meter ng από το market:)

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι τελικά αυτό έκανα αλλά μου έκανε φοβερή εντύπωση που δεν το έχει... στο Galaxy S2 όταν είσαι στην λίστα κλήσεων με το πλήκτρο μενού εμφανίζει επιλογή "διάρκεια κλήσης" κι εκεί ενημερώνεσαι ή μπορείς να κάνεις ένα reset στους χρόνους... απλά το 'λιωσα το κινητό μέχρι να το βρω και φυσικά δεν βρήκα κάτι και με παραξένεψε... αυτό έχει να κάνει λογικά με το HTC sense ε?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι τελικά αυτό έκανα αλλά μου έκανε φοβερή εντύπωση που δεν το έχει... στο Galaxy S2 όταν είσαι στην λίστα κλήσεων με το πλήκτρο μενού εμφανίζει επιλογή "διάρκεια κλήσης" κι εκεί ενημερώνεσαι ή μπορείς να κάνεις ένα reset στους χρόνους... απλά το 'λιωσα το κινητό μέχρι να το βρω και φυσικά δεν βρήκα κάτι και με παραξένεψε... αυτό έχει να κάνει λογικά με το HTC sense ε?

Η κάθε εταιρία περνάει στο κινητό της ό,τι είδους εφαρμογές θέλει! Το "καθαρό" android gingerbread δεν περιέχει κάποιον μετρητή κλήσεων. Η samsung καλά έκανε κι έβαλε, γιατί είναι πολύ χρήσιμο. Οι άλλοι απλά δε βάλαν, οπότε κάνουμε τη δουλειά μας με 3rd party εφαρμογές ;)

Τhe end of an era...

καλησπέρα παιδια!

μια γρηγορη ερωτηση: καθως εγκαθιστουσα καποιες εφαρμογες μου ηρθε ενα μηνυμα απο cosmote οτι μολις συνδεθηκα στο ιντερνετ με χρεωση 1ευρω τη μερα λογω καποιας εφαρμογης που ζηταει ανανεωση πχ καιρος κτλ.

ειναι δυνατον να ανοιξει απο μονη της το ιντερνετ και μαλιστα ενω ημουν συνδεδεμενος με wi fi?

δεν νομιζω να το ανοιξα κατα λαθος απο τις γρηγορες ρυθμισεις->δικτυο κινητης τηλεφωνιας.

οπως και να εχει μετα το ξετσεκαρισα αλλα ξανανοιξε!!!

πως θα το ελεγξω?

ευχαριστω!

Καλύτερα απενεργοποίησε μόνιμα το internet του δικτύου αν δε θες να χρεώνεσαι... Γενικά πολλες εφαρμογές παίζει να ζητήσουν internet (από τον καιρό του HTC Sense μέχρι το OTA update).

καλησπέρα παιδια!

μια γρηγορη ερωτηση: καθως εγκαθιστουσα καποιες εφαρμογες μου ηρθε ενα μηνυμα απο cosmote οτι μολις συνδεθηκα στο ιντερνετ με χρεωση 1ευρω τη μερα λογω καποιας εφαρμογης που ζηταει ανανεωση πχ καιρος κτλ.

ειναι δυνατον να ανοιξει απο μονη της το ιντερνετ και μαλιστα ενω ημουν συνδεδεμενος με wi fi?

δεν νομιζω να το ανοιξα κατα λαθος απο τις γρηγορες ρυθμισεις->δικτυο κινητης τηλεφωνιας.

οπως και να εχει μετα το ξετσεκαρισα αλλα ξανανοιξε!!!

πως θα το ελεγξω?

ευχαριστω!

Παιδια το ιδιο επαθε κι ο αδερφος.μου που του το πηρα προχθες και δεν θελω να παιξει καμια τετοια στραβη γιατι θα με σκισει και με το δικιο του! Του ειπα να παει Λογαριασμοι & Συγχρονισμος και να απενεγοποιησει τον Συνεχη Συγχρονισμο μιας και δεν μπαινει μαρκετ κτλ εγω του το ρυθμισα...τελικα ομως τι ειναι σωστο να κανει ωστε να μην παιζει θεμα και να μπαινει κανονικα οταν θελει με wifi? Οι αλλοι χρηστες τι κανουν??