Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire S

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα. Έχω επιδότηση από την cosmote και για το wildfire s

μου δίνει και επιπλέον επιδότηση. Για το se xperia χ8 δεν πληρώνω τίποτα ενώ

για το htc θα δώσω 50€ παραπάνω. Αξίζει να το πάρω? Θα είναι το πρώτο μου

smartphone οπότε και να πάρω κανένα τέρας με 1ghz επεξεργαστή ας πούμε galaxy ace

δεν πρόκειται να καταλάβω διαφορά.

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Καλησπέρα κι από μένα. Έχω επιδότηση από την cosmote και για το wildfire s

μου δίνει και επιπλέον επιδότηση. Για το se xperia χ8 δεν πληρώνω τίποτα ενώ

για το htc θα δώσω 50€ παραπάνω. Αξίζει να το πάρω? Θα είναι το πρώτο μου

smartphone οπότε και να πάρω κανένα τέρας με 1ghz επεξεργαστή ας πούμε galaxy ace

δεν πρόκειται να καταλάβω διαφορά.

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Modpic.gif

Κάποιο πρόβλημα με drivers φαντάζομαι... Δοκίμασε σε άλλη θύρα usb και σε άλλον υπολογιστή αν γίνεται ;)

Το αν αξίζει ή όχι, εξαρτάται αποκλειστικά από τον καθένα και τις απαιτήσεις του ;)

Υπάρχουν κι άλλα κινητά σ'αυτή την κατηγορία τιμής, αλλά για συγκρίσεις μεταξύ συσκευών απευθυνόμαστε εδώ!

Για roms τώρα, μ'ένα πρόχειρο πέρασμα από το xda θα δεις ότι δεν υπάρχουν (ακόμα) και πολλά πράματα, λόγω μη δυνατότητας για root (οk μπορείς να κάνεις αλλά ακόμα θέλει το xtc clip και δεν είναι και τόσο διαδεδομένος αυτός ο τρόπος). Όταν αρχίσουν να φτάνουν οι custom kernels θα έχουμε και overclock και τα πάντα, αλλά ακόμα περιμένουμε. Επίσης flash δεν παίζει, όπως δεν παίζουν και όλα τα κινητά με αυτόν τον επεξεργαστή (έχει βγει μια έκδοση για πιο low-end αλλά σε άλλους λειτουργεί και σε άλλους όχι). Τέλος, ο snapdragon είναι arm επεξεργαστής ή για την ακρίβεια βασίζεται στο σετ εντολών arm7 ;)

Το κινητό πάντως δεν έχει τον snapdragon...

Δεν θέλω να το συγκρίνω με κάποιο άλλο, απλά ρωτάω αν αξίζει από άποψη κατασκευής και χαρακτηριστικών,

Εφόσον βασίζεται στο σετ εντολών arm7 δεν θα έπρεπε να υποστιρίζει Flash?

Κάποιο πρόβλημα με drivers φαντάζομαι... Δοκίμασε σε άλλη θύρα usb και σε άλλον υπολογιστή αν γίνεται ;)

Μπα.. Δεν παίζει σε άλλη θύρα.. Το δοκίμασα σε 3.

Άλλος υπολογιστής σπίτι δεν παίζει και δεν θα κάνω τον κόπο να δοκιμάσω αλλού μιας και στο σπίτι είναι ο σκοπός να κάνουμε δουλειά...

Αν είναι να τραβιέμαι αλλού τότε άστα να πάνε...

Έχω στείλει ήδη e-mail στο support της HTC με το παρακάτω screenshot

[ATTACH]21533[/ATTACH]

Τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω... Εκτός αν κάποιος άλλος έχει καμιά ιδέα... (Windows 7 Ultimate SP1 έχω)

EDIT :

Μου απάντησαν από την HTC να δοκιμάσω σε άλλον υπολογιστή με 32bit Windows... Αυτό δε γίνεται! Παντού ακόμα και στη δουλειά μου έχω x64 Windows. Θέλουν να μου πουν ότι το HTC Sync λειτουργεί μεν στα windows μου, αλλά οι drivers όχι... Αρχίζει και με εκνευρίζει αυτή η κατάσταση...

Edited by dosman
Προσθήκη επιπλέον απάντησης

Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411)
Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra
===
Tablet : iPad  Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1

Άντε καλέ.... και χάρηκα κι εγω μόλις το διάβασα... :heat: Αυτό υπάρχει αρκετό καιρό αλλά θέλει να έχεις το xtc-clip για να ξεκλειδώσεις πρώτα τον boot loader (ή κάτι τέτοιο αν έχω καταλάβω κι εγώ σωστά).

Moλις το πήρα. Είμαι άσχετος από android (φοβάμαι το ροοτ είναι τόσο απλό όσο το jailbreak της apple). Mπορώ να βάλω πειρατικές εφαρμογές χωρίς ροοτ :confused: ; Υπάρχει κανά δωρεαν gps προγραμμα για την Ελλάδα :cry:

Turn your phone off. Hold volume down + power button for a couple of seconds till you see a white screen. It should say "S-OFF or S-ON" at the top.

Πατάω το Power και αυτό που χαμηλώνει ενώ είναι κλειστό το κινητο και δε μου εμφανίζεται τπτ :((

Edited by ZOZOS

http://tsakos.blogspot.com/

Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο

Καλησπέρα!

To κινητό σου είναι s-on κατά 99,9% (αν το αγόρασες από μαγαζί κι όχι μεταχειρισμένο) ;)

Επίσης για το τι ειναι root κλπ κοίταξε στο πρώτο ποστ αυτού του θέματος καθώς και στα links της υπογραφής μου. Για πειρατικά προγράμματα δε συζητάμε εδώ μιας και ως κοινότητα είμαστε κατά της πειρατείας και σε καμία περίπτωση δεν παρέχουμε υποστήριξη σε τέτοια θέματα... Όπως σου είπα πάντως, διάβασε το πρώτο post αυτού του θέματος και θα σου λυθούν πολλές απορίες :)

Τhe end of an era...

Καλησπέρα!

To κινητό σου είναι s-on κατά 99,9% (αν το αγόρασες από μαγαζί κι όχι μεταχειρισμένο) ;)

Επίσης για το τι ειναι root κλπ κοίταξε στο πρώτο ποστ αυτού του θέματος καθώς και στα links της υπογραφής μου. Για πειρατικά προγράμματα δε συζητάμε εδώ μιας και ως κοινότητα είμαστε κατά της πειρατείας και σε καμία περίπτωση δεν παρέχουμε υποστήριξη σε τέτοια θέματα... Όπως σου είπα πάντως, διάβασε το πρώτο post αυτού του θέματος και θα σου λυθούν πολλές απορίες :)

:D Είναι on έπρεπε να απενεργοποιησω μια επιλογή. Γίνεται να το κάνω s-off :( Πως γίνεται; (Γίνεται το είδα στο πρώτο ποστ)

Edited by ZOZOS

Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο

Opps, δεν το πρόσεξα gkolfin, συγγνώμη :O

@Μου ήρθε σήμερα, εντάξει καλό κινητό αλλά με ξενέρωσε το πολύ χαμηλό ηχείο του και η ένταση στο ραδιόφωνο, περίμενα κάτι καλύτερο από την Htc.

Σελίδες Flash ανοίγει (μάλλον έχει Flash Lite! :blink:) . Να ρωτήσω, στην οθόνη του Wildfire μου υπάρχει ένα καμμένο pixel το οποίο φαίνεται όταν υπάρχει μαύρο φόντο στην οθόνη, να ανησυχώ?

Root & Customs Roms δεν βλέπω ακόμα και ανησυχώ μήπως μείνει το κινητό στο ράφι . :worry:

• Administrators
Να ρωτήσω, στην οθόνη του Wildfire μου υπάρχει ένα καμμένο pixel το οποίο φαίνεται όταν υπάρχει μαύρο φόντο στην οθόνη, να ανησυχώ?

Να μην ανησυχείς... να το πας πίσω.

Modpic.gif

Να μην ανησυχείς... να το πας πίσω.

Το αγόρασα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της WIND, λίγο δύσκολο να πάει πίσω. :)

:D Είναι on έπρεπε να απενεργοποιησω μια επιλογή. Γίνεται να το κάνω s-off :( Πως γίνεται; (Γίνεται το είδα στο πρώτο ποστ)

Για να κάνεις s-off, υπάρχει μόνο ένας τρόπος προς το παρόν (αφού διάβασες το πρώτο ποστ, τα λέει όλα αυτά) και αυτός είναι το xtc clip (μια ειδική συσκευή). Οπότε αν ξέρεις κάποιον που την έχει (υπάρχουν άτομα στο forum που την έχουν)!

πως γινεται να εμφανιστει η HBOOT screen του κινητου ??????

Σβήσε το κινητό και μετά πάτησε το volume down και και πάτησε μετά το power button ;)

Τhe end of an era...

Για την δική μου περίπτωση υπάρχει κάτι;

Μήπως έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα (Να μην του αναγνωρίζουν τα Windows την συσκευή;)

Αν παίζει σε κάποιον αν μπορεί ας βάλει τους drivers σε ένα zip-άκι να τους ανεβάσει εδώ για μένα... (έχω windows 7 x64)

===

ειναι λογικο η εσωτερικη μνημη που μου λεει οτι ειναι 95 χρησιμοποιημενη και 150 ελευθερη?μονο 245 ειναι η rom του?512 λεει στα χαρτια!

Ένα ποσοστό αυτής καταλαμβάνεται από το λειτουργικό, λογικό είναι.

επειδη ομως το λειτουργικο καταλαμβανει ολο και περισσοτερο χωρο ειναι τουλαχιστον υποπτο να λενε 512 rom οταν ξερουν οτι 200 ειναι διαθεσιμα!

• Administrators
επειδη ομως το λειτουργικο καταλαμβανει ολο και περισσοτερο χωρο ειναι τουλαχιστον υποπτο να λενε 512 rom οταν ξερουν οτι 200 ειναι διαθεσιμα!

Έτσι κάνουν όλες οι εταιρίες. Αναφέρουν την ονομαστική τιμή και όχι την πραγματική.

Modpic.gif

γιατι στα στατιστικα της μπαταριας το "συστημα android" ειναι 66% στο wildfire s με 2 ωρες κλησεις(4%) ενω στο desire s ειναι μονο στο 4% και οι κλησεις και η οθονη ειναι πιο πολυ?

• Administrators
Μήπως λόγο διαφορετικής χρήσης των δύο συσκευών αλλά και διαφορετικής κατανάλωσης των επιμέρους εφαρμογών σε κάθε συσκευή;

Modpic.gif

:cry: Παιδιά έκανα κάτι και βγήκε το εφέ με τον καιρό στην αρχική οθόνη

http://94.246.113.66/images/images/84/8466744293.jpg

(αυτό εκεί πάνω) πως θα το βάλω πίσω :wacko: Έχω καταφέρει και έβαλα έναν καιρο΄που καλύπτει όλη την οθόνη αλλά εμένα δε μου αρέσει θέλω αυτό που είχα πριν το χαλάσω :cry:

Edited by ZOZOS

Μήπως λόγο διαφορετικής χρήσης των δύο συσκευών αλλά και διαφορετικής κατανάλωσης των επιμέρους εφαρμογών σε κάθε συσκευή;

παρατηρω οτι το wildfire s δεν εχει στατιστικα για την οθονη και αυτο επηρεαζει πολυ την αναλογια των %.

παντως για μια ακομα φορα μπαταρια χαλια μαυρα. 60% σε 3 ωρες.... μονο google επαφες και ημερολογιο συγχρονιζουν και καιρος καθε 6 ωρες.

παμε βολτα στο φεγγαρι και μπαταριες ακομα εχουν δυνατοτητες δεκα χρονια πριν!

@zozos πας στην αρχικη οθονη κατω δεξια προσαρμογη γραφικο στοιχειο >καιρος και νομιζω το τριτο προς τα δεξια ειναι αυτο που θες

Edited by ilka71

Εμένα έχει σταματήσει να δουλεύει ο συγχρονισμός επαφών με το Gmail και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... όλα ενεργοποιημένα είναι.

Νόμιζα ότι αν βάλω μια επαφή στο Gmail όταν θα γίνει συγχρονισμός θα περάσει και στις επαφές του κινητού...

Γι αυτό θέλω να το συνδέσω με το HTC Sync μήπως και κάτι κόλλησε αλλά τα Windows μου δεν αναγνωρίζουν το κινητό!!!

===

:cry: Παιδιά έκανα κάτι και βγήκε το εφέ με τον καιρό στην αρχική οθόνη

(αυτό εκεί πάνω) πως θα το βάλω πίσω :wacko: Έχω καταφέρει και έβαλα έναν καιρο΄που καλύπτει όλη την οθόνη αλλά εμένα δε μου αρέσει θέλω αυτό που είχα πριν το χαλάσω :cry:

Πάτησε παρατεταμένα στην αρχική οθόνη και επέλεξε την προσθήκη γραφικού στοιχείου και πήγαινε στα ρολόγια. Εκεί είναι κι αυτό ;)

Εμένα έχει σταματήσει να δουλεύει ο συγχρονισμός επαφών με το Gmail και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... όλα ενεργοποιημένα είναι.

Νόμιζα ότι αν βάλω μια επαφή στο Gmail όταν θα γίνει συγχρονισμός θα περάσει και στις επαφές του κινητού...

Γι αυτό θέλω να το συνδέσω με το HTC Sync μήπως και κάτι κόλλησε αλλά τα Windows μου δεν αναγνωρίζουν το κινητό!!!

Μπορείς να δοκιμάσεις έναν εξαναγκασμένο συγχρονισμό (πηγαίνοντας ρυθμίσεις->λογαριασμοί και συγχρονισμός και επιλέγοντας το λογαριασμό σου και πατώντας στο αντίστοιχο πεδίο που θες να συγχρονιστεί)! Δοκίμασε επίσης να απενεργοποιήσεις και να ξανά ενεργοποιήσεις τον αυτόματο συγχρονισμό και κάνε και μια επανεκκίνηση!

Edited by Villis
Τhe end of an era...