araxnigr Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 παιδια καλημερα. εχουμε κανενα νεο με καμια μπαταρια για το 3D; το εχω εδω και ενα μηνα περιπου και το φορτιζω 2 φορες τη μερα και καμια φορα τρεις. δεν τη παλευω. πρεπει κατι να κανουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 παιδια καλημερα. εχουμε κανενα νεο με καμια μπαταρια για το 3D; το εχω εδω και ενα μηνα περιπου και το φορτιζω 2 φορες τη μερα και καμια φορα τρεις. δεν τη παλευω. πρεπει κατι να κανουμε. Μπορείς να βρεις της Mugen, αλλά έχουν τσιμπημένη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araxnigr Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 θα πρεπει ομως να αλλαξω και καπακι με αυτη? αλλη λυση δεν υπαρχει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 θα πρεπει ομως να αλλαξω και καπακι με αυτη? αλλη λυση δεν υπαρχει ε? Η extended battery της mugen συνοδεύεται και με το αντίστοιχο καπάκι που μεγαλώνει σε πάχος τη συσκευή. Λένε ότι διπλασιάζει την αυτονομία της συσκευής. Υπάρχουν και άλλες λύσεις με κινέζικες μπαταρίες από το ebay αλλά αμφιβόλου ποιότητας και αποτελέσματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 παιδια εχει παρει κανεις την 2430αρα μπαταρια η καμια αλλη που να ειχε αποτελεσμα για το 3D?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HeavySmok Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλησπέρα, νέος στο φόρουμ οπότε καλώς σας βρήκα. Πριν μερικές μέρες αγόρασα ένα LG optimus L7 ii p710. Είναι το πρώτο μου smartphone. Αφού κάπως εξοικειώθηκα με το smartphone σκέφτηκα να αγοράσω μία κάρτα μνήμης. Θα ήθελα να μου προτείνετε μία χωρητικότητας 8GB. Αν υπάρχει κάποια εταιρία καρτών μνήμης η οποία συνεργάζεται "καλά" με το συγκεκριμένο κινητό θα προτιμηθεί ασχέτως τιμής (και αν βέβαια ισχύει το "καλά" ;) ). Επίσης διάβασα εδώ: http://www.phonearena.com/phones/compare/LG-Lucid-2,LG-Optimus-L7-II/phones/7768,7714 ότι το συγκεκριμένο κινητό υποστηρίζει μνήμες "microSD, microSDHC up to 32 GB. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν κάτι από αυτό που έχω γράψει είναι λάθος ενημερώστε με. Φιλικά, HeavySmok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 κανένα καλό screen protector gia g2 mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 κανένα καλό screen protector gia g2 mini? αρκετο καιρο σε οτι συσκευη εχω βαζω της spigen,τα ultra crystal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts