Brolly Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Ωραιο κ φθηνο :) http://www.osnews.com/story/25118/The_Cheap_Android_Phone_Is_Here_But_It_s_Not_What_You_d_Expect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 sms εκτος της μανισιας εφαρμογης μπορειτε να στειλετε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) Απενεργοποίησε την διαχείριση δικαιωμάτων απο την εφαρμογή superuser ή δώσε τα ανάλογα δικαιώματα :) MIUI 1.9.2 is up Edited September 12, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batouska Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 MIUI 1.9.2 is up Ευχαριστούμε για το greek pack Finn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 (edited) Σε περίπτωση που θέλω να βάλω το ελληνικό swype που υπάρχει στους οδηγούς για νέους χρήστες , απλά μπαίνω από cwm και το κάνω install ή δεν δουλεύει στην miui? P.S. Το έκανα τελικά εγκατάσταση και δεν δούλεψε.Δεν μου βγάζει καν το swype στο input method. Καμιά λύση ? Edited September 12, 2011 by ntragas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkonaris Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Μολις δοκιμασα το swype που βρισκεται στο 1ο post εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304414&page=15 και δουλευει. Απλως το κανεις install σαν κανονικο apk. Ξερει κανεις πως ενεργοποιειται το led notification για τα missed calls? Για τα sms το καταφερα μεσω των settings του gosms pro, αλλα για τα missed calls δεν ξερω πως να το κανω...Χρησιμοποιω neo17r12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Παιδια δοκιμασε κανενας την final chameleon του galnet ; καλη ειναι ; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Παιδια δοκιμασε κανενας την final chameleon του galnet ; καλη ειναι ; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Όλο για bugs διαβάζω και μένω ακόμα με official JVI(2.3.3)... Σιγά σιγά φτάνει η περίοδος των final εκδόσεων για αυτό και αναμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Kαλησπερα σε ολους. Απο χθες χρησιμοποιω τη συγκεκριμενη rom --> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1241509 απο την οποια μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Eχω μονο ενα θεμα με τα βιντεακια...με το mvideoplayer δεν παιζουν τα avi ενω τα mkv (δοκιμασα ενα 720p) παιζει χωρις ηχο...στο moboplayer παιζουν τα avi κανονικα ενω τo ιδιο mkv παλι παιζει χωρις ηχο. Δοκιμασα ολους τους video players (ξεροντας πως οι 2 που ανεφερα ειναι οι καλυτεροι) που υπαρχουν μηπως πετυχω κανεναν που δουλευει τελεια αλλα τιποτα. Oσον αφορα το mkv με software decoding ειχε ηχο αλλα η εικονα "σερνοταν", με hardware decoding επαιζε αψογα αλλα δεν ειχε ηχο. Σε αλλες custom rom (εκτος απο miui/cm7 roms δηλαδη) δεν ειχα αυτα τα προβληματα με κανενα απο τα 2 προγραμματα. Καμια ιδεα; Oσον αφορα τη rom του Galnet, πως τα παει σε εγγραφη video απο θεμα ποιοτητας της εικονας και σπασιματος στην κινηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 εγω δεν μπορουσα να περιμενω και την περασα την final του galnet και μπορω να πω πως μου αρεσει παρα πολυ!μονο ενα προβλημα εχω και ειναι οτι το μαρκετ αργει πολυ στο loading !σε ολα τα αλλα ειναι πολυ γρηγορη βεβαια εχω κανει και o/c 1.440 αλλα το κινητο παει σφαιρα και η μπαταρια αρκετα καλη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 εγω δεν μπορουσα να περιμενω και την περασα την final του galnet και μπορω να πω πως μου αρεσει παρα πολυ!μονο ενα προβλημα εχω και ειναι οτι το μαρκετ αργει πολυ στο loading !σε ολα τα αλλα ειναι πολυ γρηγορη βεβαια εχω κανει και o/c 1.440 αλλα το κινητο παει σφαιρα και η μπαταρια αρκετα καλη ! απο βιντεο recording 720p και ποιοτητα φωτογραφιας πως τα παει? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Απο το λιγο που ειδα μια χαρα σε βιντεο Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Την MIUI 1.9.16 την φλασάρουμε με froyo ή gingerbread bootloaders; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crowler Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει MIUI Weather που να υποστιρίζεται από το Samsung Galaxy S ?? Ευχαριστώ Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crowler Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Ξέρει κανείς αν υπάρχει MIUI Weather το οποίο να είναι συμβατό με το Samsung Galaxy S ? Ευχαριστώ Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) καλησπερα παιδια, προσφατα πηρα το galaxy s (φορουσε εκ μαμας 2.3.3), αν και ολα τελεια και μια χαρα εχω μπει στο τρυπακι να του βαλω μια costume rom. ειμαι ηδη root αλλα εφ'οσον κυκλοφορούν τοσες roms δεν μπορω να διαλεξω! ποια εχετε να μου προτεινεται? με νοιαζει να ειναι οσο το δυνατον περισσοτερο stable γινεται, καθως απο αποδοση και η official που φοραει τωρα με καλυπτει, ευχαριστω! edit: με ενημερωσαν οτι θα πρεπε να απευθυνθω στις τροποποιησεις/βελτιωσεις, sorry για το spamαρισμα..δεν αποσκοπουσα σε κατι τετοιο* Edited September 29, 2011 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakis1984 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Μετά από cm7 , simplicity , lnb και stock είπα να την δωκιμασω και την miui !!!πρώτες εντυπώσεις θετικοτατες ! Λίγο το ακουστικό που μου φαίνεται χαμηλό και η έλλειψη ράδιο με απασχολούν αλλά από ταχύτητα και αίσθηση η rom τα "σπάει"!!!:-D Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Ήμουν αρκετός καιρός χρήστης της Simply Honey ωστόσο είπα να δοκιμάσω και την MIUI. Φλάσαρα την έκδοση 11.00.70 Επειδη δεν έχει ελληνική γραμματοσειρά, μπορώ να κάνω κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Htc ime απο το market Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Ευχαριστώ, Είχα κάνει Backup τις επαφές με το kies αλλά τώρα δεν μου συνδέεται κ δεν μπορώ να τις πάρω Υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Δε σου ρθαν αυτοματα απο το gmail; Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Δεν τα εχω στο Gmail....Τα έχω αποθηκεύσει σε ένα αρχείο *.spb από το Kies.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Δε συνδεεται η συσκευη στο pc; καθολου; Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Όχι μόνο για USB storage βγάζει... Για kies δεν υπάρχει τίποτα στα μενου του usb στο τηλ... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Το Kies δουλεύει μόνο με τις ROM της Samsung. Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts