zarras1 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 ειχα το ιδιο προβλημα, καποια τα εβλεπε κανονικα καποια κινεζικα. Τα πηρα πισω στο πισι να εκανα rename γραφοντας παλι με ελληνικα το ονομα τα πεταξα πισω στο κινητο, και ητανε οκ. δοκιμασε το Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 ειχα το ιδιο προβλημα, καποια τα εβλεπε κανονικα καποια κινεζικα. Τα πηρα πισω στο πισι να εκανα rename γραφοντας παλι με ελληνικα το ονομα τα πεταξα πισω στο κινητο, και ητανε οκ. δοκιμασε το Πωωωω πίκρα, μιλάμε για 300+ τραγούδια :/ Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Καλημέρα ,να ρωτήσω κάτι ? θέλω να διαβάσω αρχεία txt με Ελληνική γραφή και τα δείχνει είτε στα κινέζικα ,σχήματα κλπ είτε δεν το ανοίγει καθόλου ,ξέρει κανείς κάτι ?? δοκίμασα πολλά προγράμματα από το market αλλά τίποτα.....:respect: Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Καλημέρα ,να ρωτήσω κάτι ? θέλω να διαβάσω αρχεία txt με Ελληνική γραφή και τα δείχνει είτε στα κινέζικα ,σχήματα κλπ είτε δεν το ανοίγει καθόλου ,ξέρει κανείς κάτι ?? δοκίμασα πολλά προγράμματα από το market αλλά τίποτα.....:respect: τ ίδιο πρόβλημα έχω με τα τραγούδια! Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Μετά από πολύ ψάξιμο η λύση είναι το cool reader ..... Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ποτε θα βγει το 2,3?Γιατι οταν πατας το εικονιδιο με το σπιτακι που υποτιθεται επιστρεφει στην αρχικη οθονη,επιστρεφει στη μεσαια?Εχω βαλει 3 αρχικες οθονες.Οταν πας να επιλεξεις σου εχει η 3 ή 5 ή 7,το 1,2,4 χαθηκαν?κατι αναλογο οπως ειχε το galaxy s που ειχα,σαν το program monitor(widget της samsung για να βλεπεις ποιες εφαρμογες τρεχουν και να τις κλεινεις) υπαρχει ή μονο αν βαλω κανενα task killer?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ποτε θα βγει το 2,3?Γιατι οταν πατας το εικονιδιο με το σπιτακι που υποτιθεται επιστρεφει στην αρχικη οθονη,επιστρεφει στη μεσαια?Εχω βαλει 3 αρχικες οθονες.Οταν πας να επιλεξεις σου εχει η 3 ή 5 ή 7,το 1,2,4 χαθηκαν?κατι αναλογο οπως ειχε το galaxy s που ειχα,σαν το program monitor(widget της samsung για να βλεπεις ποιες εφαρμογες τρεχουν και να τις κλεινεις) υπαρχει ή μονο αν βαλω κανενα task killer?Ευχαριστω. Ρυθμίσεις- εφαρμογές-υπηρεσίες που εκτελούνται- πατάς πια εφαρμογή θέλεις και την κλίνης..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Κατά γραμμα και όχι 1,2 φορές αλλά τουλάχιστον 8 με το ίδιο αποτέλεσμα:heat: όταν πάω να κάνω RESTORE ενώ δείχνει να κάνει την διαδικασία κανονικά το ROM Manager και αφού τελειώσει και κάνει επανεκκίνηση, κολλάει στο logo της LG, το έχω αφήσει τουλάχιστον μια ώρα αλλά τίποτα εκεί κολλημένο... βαρέθηκα να στήνω το τηλέφωνο από την αρχή...!!! καμια ιδεα..!!!;) Καλησπέρα ,να σου πω κάτι το οποίο είχα πάθει στο hd2 ,μετά το πέρασμα της rom ,το κάνεις ξανά root και του περνάς πάλι το clwr ?? γιατί πρέπει πρώτα να γίνουν αυτά και μετά να κάνεις επαναφορά ....:respect: Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Καλησπέρα ,να σου πω κάτι το οποίο είχα πάθει στο hd2 ,μετά το πέρασμα της rom ,το κάνεις ξανά root και του περνάς πάλι το clwr ?? γιατί πρέπει πρώτα να γίνουν αυτά και μετά να κάνεις επαναφορά ....:respect: Μα είναι λογικό να κάνω Root και να βάζω το ROM Manager και μεσώ του recovery mode έβρισκα τα αρχεία που θέλω για RESTORE..! αυτά όλα τα έκανα κανονικά... αλλά όταν έβγαινε από το Recovery Mode και έκανε επανεκκίνηση εκεί κόλλαγε και αναγκαζόμουν να βάζω από την αρχή την Rom..!!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ποτε θα βγει το 2,3? Δυστυχώς έχει καθυστερήσει ήδη και δεν φαίνεται να έρχεται σύντομα. Θα έρθει πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Παιδιά καλημέρα,δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει και κανείς άλλος ,το titanium buckup ,η pro έκδοση ενώ την κάνει εγκατάσταση δεν τρέχει μετά ,ξέρει κάνεις γιατί ??:O Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Παιδιά καλημέρα,δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει και κανείς άλλος ,το titanium buckup ,η pro έκδοση ενώ την κάνει εγκατάσταση δεν τρέχει μετά ,ξέρει κάνεις γιατί ??:OΑν έχεις την τελευταία pro έκδοση του titanium, άνοιξέ την και πάτα στο κουμπί που λέει "Προβλήματα". Κατεβάζει shoutbox και superuser εκεί που πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Επειδή μου παρουσιάζει κάποια προβληματάκια με πάγωμα της συσκευής και χρειάζεται να βγάλω μπαταρία για να επανέλθει, μου είπαν από το service της lg να του κάνω hard reset. Το θέμα είναι ότι έχω περάσει γύρω στις 50 εφαρμογές και οι 4 από αυτές με πληρωμή. Εαν κάνω hard reset θα σβηστούν όλα. Πώς μπορώ να μην χάσω τις πληρωμένες εφαρμογές; Κάνω συγχρονισμό με το market μήπως μετά το hard reset ξαναγίνουν εγκατάσταση κατά το συγχρονισμό; Υπάρχει τρόπος να μην πάνε τσάμπα τα λεφτά; Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Ότι έχεις αγοράσει από το market είναι συνδεδεμένο με τον gmail λογαριασμό σου και όχι με τη συσκευή. Δεν χάνεις τις αγορασμένες εφαρμογές ακόμα και αν αλλάξεις συσκευή. Ωστόσο αν βαριέσαι το στήσιμο μπορείς να χρησιμοποιήσεις το titanium backup (αν είσαι root) ή το MyBackup Pro (αν δεν είσαι) για να κάνεις ένα restore μετά το hard reset. Πριν όμως αυτό... με ποια rom είσαι; Μήπως να κάνεις μία αναβάθμιση στην καινούργια έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Έκανα πριν 2 ημέρες το update και είμαι σε stock rom ©. Άρα δεν υπάρχει θέμα με τις αγορασμένες προχωράω. Ευχαριστώ. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Αν έχεις την τελευταία pro έκδοση του titanium, άνοιξέ την και πάτα στο κουμπί που λέει "Προβλήματα". Κατεβάζει shoutbox και superuser εκεί που πρέπει. Ευχαριστώ, αλλά δεν ανοίγει καν ,λέει ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα με την εν λόγω έκδοση και δεν ανοίγει καν ...ευχαριστώ πάντως..:) Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) 1)Γιατι δεν παιζει 1080p βιντεακια απο το youtube κατεβασμενα?Δεν υποστηριζεται το αρχειο λεει,ενω τα δικα του που εχει μεσα πχ το nvidia και το αλλο που ειναι 1080p τα παιζει? 2)Ενα παιχνιδακι το hexdefense στο galaxy s που ειχα πριν επαιζε και εδειχνε εκπληκτικα.Το βαζω στο lg και η μια εκδοση δε παιζει καθολου,η αλλη δειχνει ψιλοθολα!Τοσο παι ασυμβατοτητα ή κατι αλλο? Και κατι ακομα ελπιζω τελευταιο.Οταν εισαι στη καμερα γιατι τα δειχνει ολα πολυ σκοτεινα ειτε εισαι εξω ειτε μεσα στο σπιτι.Βεβαια το λεει και στο manual οτι οταν εισαι σε κλειστο χωρο δεν φαινεται αρκετα φωτεινα,αλλα εξω?Ευτυχως οταν μετα πας να δεις την φωτο φαινεται κανονικα. Edited July 8, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Και κατι ακομα ελπιζω τελευταιο.Οταν εισαι στη καμερα γιατι τα δειχνει ολα πολυ σκοτεινα ειτε εισαι εξω ειτε μεσα στο σπιτι.Βεβαια το λεει και στο manual οτι οταν εισαι σε κλειστο χωρο δεν φαινεται αρκετα φωτεινα,αλλα εξω?Ευτυχως οταν μετα πας να δεις την φωτο φαινεται κανονικα. Σε μένα φαίνονται κανονικά, οχι σκοτεινά όπως περιγράφεις Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Λοιπόν παλικάρια..!!! σήμερα δεν ήρθαν 2 μηνύματα απο την cone-x που περίμενα με τα κλειδιά για το f-secure (για το PC). Από ότι κατάλαβα τα μηνύματα δεν ήρθαν λόγο της V10c και αυτό με στενάχωρη..!!! Θα την αφήσω λήγω ακόμα για να είμαι 100% σίγουρος αλλά πολύ φοβάμαι πώς θα γυρίσω στην V10a. Μετά από αρκετό ψάξιμο διαπίστωσα πως....!!! όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο με το USB PC δεν δέχεται ούτε κλήσεις ούτε μηνύματα..!!! στης κλήσεις λέει ότι το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο...!!!! Όταν το έβγαλα από το usb (pc) μου ήρθε μονό το μήνυμα, δεν ήρθε μήνυμα ειδοποιήσεις για την αναπάντητη κλήση!!!, δεν θα έπρεπε να έρθει για την μήνυμα για την κλήση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neronass Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Γεια σας παιδια εχω διαβασει οσο αφορα τιν v10b για τις χαμενες κλησεις Ευτηχως τετοιο προβλημα δεν εχω ακομα... Ουτε αλλα γενικα. Εχω μια ερωτηση ομως οταν καποιος (τσιπης)με κανει αναπ το τηλ δεν προλαβενει να χτιπισει παρα μονο να αναψει ι οθονη με αποτελεσμα να μιην το καταλαβαινω και γενικα κανει κανα 1,5-2 δευτερολεπτα και επειτα αρχιζει να χτυπαει με ανεβασμα του ηχου το οποιο δεν με αρεσει αρεσει καθολου!!! Αυτο ειναι φισιολογικο ι ειναι bag της v10b? Ειμαι με κορεατικο, με root, με CWM και με stock rom v10b (FRANCE) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Πιο πολύ μου φαίνεται για πρόβλημα του "τσίπη" παρά της συσκευής σου. Παρόλα αυτά κοίταξε μήπως υπάρχει αναβάθμιση για τη συσκευή σου και αν υπάρχει... κάντη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Η νεα εκδοση titanium 3.8.9 παιζει μια χαρα στο τηλεφωνο ,αλλα εχω θεμα με το current winget ,στα ma(no data) δεν εχει ενδειξη αλλα voltage κλπ δειχνει ,εσας παιζει ??? Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Έχω αρχίσει και χάνω την υπομονή μου. Έχω το κινητό πάνω απο 1 μήνα. Όταν είχα την 10b stock είχα παγώματα του κινητού και έπρεπε να βγάλω την μπαταρία για να ξεκολλήσει.Έκανα υπομονή για να βγει νεότερη έκδοση. Βγήκε την πέρασα αλλά τα ίδια. Πήρα τη lg και μου είπαν να κάνω hard reset γιατί είναι πρόβλημα λογισμικού. Κάνω hard reset πάλι τα ίδια. Έχω παρατηρήσει οτι τα παγώματα γίνονται όταν κάνω φόρτιση και έχω ανοικτό wi-fi και το 'σκαλίζω'. Επίσης μια φορά μου το έκανε όταν μίλαγα 20 λεπτά στην ζέστη. Εχω αρχίσει να πιστεύω οτι είναι πρόβλημα θερμοκρασίας και γι'αυτο μου κολλάει κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες. Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα; Τι μου προτείνεται να κάνω; Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Έχω αρχίσει και χάνω την υπομονή μου. Έχω το κινητό πάνω απο 1 μήνα. Όταν είχα την 10b stock είχα παγώματα του κινητού και έπρεπε να βγάλω την μπαταρία για να ξεκολλήσει.Έκανα υπομονή για να βγει νεότερη έκδοση. Βγήκε την πέρασα αλλά τα ίδια. Πήρα τη lg και μου είπαν να κάνω hard reset γιατί είναι πρόβλημα λογισμικού. Κάνω hard reset πάλι τα ίδια. Έχω παρατηρήσει οτι τα παγώματα γίνονται όταν κάνω φόρτιση και έχω ανοικτό wi-fi και το 'σκαλίζω'. Επίσης μια φορά μου το έκανε όταν μίλαγα 20 λεπτά στην ζέστη. Εχω αρχίσει να πιστεύω οτι είναι πρόβλημα θερμοκρασίας και γι'αυτο μου κολλάει κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες. Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα; Τι μου προτείνεται να κάνω; Πιστεύω πως έπρεπε από την αρχή (και τώρα δεν είναι αργά) να ζητήσεις καινούργιο τηλέφωνο..!!! δεν επιτρέπετε ένα ακριβό, καινούργιο, και ακόμα ποιο σημαντικό, η ναυαρχίδα (όπως λένε) της εταιρίας τηλέφωνο να έχει προβλήματα..!!! Δεν θα κάνεις εσύ τον μηχανικό, ούτε και τον ντετέκτιβ, για να βρεις το σφάλμα του τηλεφώνου..!!! αυτό είναι δουλειά της εταιρίας....που θα πρέπει να μας παρέχει ένα αξιόπιστο τηλέφωνο.! Εγώ είχα την V10a από την αρχή χωρείς κανένα, μα κανένα πρόβλημα,... έβαλα την τελευταία V10c, μου έχανε κλήσεις, και μηνύματα, και απλά ξαναγύρισα στην V10a και είμαι Ο.Κ. τουλάχιστον υπάρχει λύσει..!!;) Αλλά να τρέχεις εσύ, σχεδόν πάνω από ένα μήνα για να έχεις το αυτονόητο, δηλαδή ένα αξιόπιστο τηλέφωνο, δεν υπάρχει..!!!!!! ΥΣ. Γράψε την διεύθυνση που μένεις, για να περιμένω κάτω από το παράθυρο μπας και το πετάξεις....!!!! ελπίζω να έχεις χιούμορ...!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Θα το είχα πάει ήδη στο service αλλά είμαι από επαρχία και φοβάμαι ότι θα με καθυστερήσουν. Στην ουσία δυσκολεύομαι να το αποχωριστώ γιατί είμαι και νέος χρήστης android οπότε υπάρχει μια ευχαρίστηση χρήσης του κινητού γενικότερα. Αλλά επειδή έχασα την υπομονή μου θα την κάνω την κίνηση να τελειώνω αφού κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος από το κινητό. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts