Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια ακομη τιποτα με την ενημερωση.....μηπως παιζει κατι με την vodafone γιατι το πηρα με επιδοτηση και εχει μεσα διαφορα apps της εταιρειας!

στο official support site της SE λεει αυτα:

10-28-2011

Υπάρχει νέο λογισμικό διαθέσιμο για το smartphone Xperia™

Σημείωση: Η διαθεσιμότητα του νέου λογισμικού εξαρτάται από τη χώρα και την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν θα πω το ονομα καθως ειναι ηλεκτρονικο μαγαζι και εκτος του εγχειριδιου δεν ειχε μεσα και σωστο βυσμα για πριζα. Εστειλα e-mail και περιμενω απαντηση (λογικα καποια στιγμη απο Δευτερα).

Αναλογως την αντιμετωπιση του μαγαζιου θα γραψω ειτε θετικα, ειτε αρνητικα.

Σκρουτζομαγαζο ειναι ?

Αν ναι θεωρω οτι πρεπει να πεις ποιο ωστε να προστατευθουν μελλοντικοι αγοραστες απο το συγκεκριμενο καταστημα ...

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ρε παιδια ακομη τιποτα με την ενημερωση.....μηπως παιζει κατι με την vodafone γιατι το πηρα με επιδοτηση και εχει μεσα διαφορα apps της εταιρειας!

10-28-2011

Σημείωση: Η διαθεσιμότητα του νέου λογισμικού εξαρτάται από τη χώρα και την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Kαι το δικό μου ειναι Vodafone και δεν μου εχει έρθει. Σίγουρα ειναι θέμα κινητής. Κι εμένα εχει όλες τις κόκκινες βλακειες μέσα και όταν το κάνω root θα φύγουν πρώτες πρώτες. Λες γι'αυτό να μη μας τη δίνουν την αναβάθμιση...? Αστειεύομαι φυσικά... Υπομονή.

Sent from my SK17i using Tapatalk

.

Asteroshouse.gr ...................

10-28-2011

Δοκιμασες με pc companion ή seus και δεν σου εβγαλε αναβαθμιση;

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή το ρώτησες και σε εμένα, δε τη βγάζει την αναβάθμιση σε κανένα από τα δύο προγράμματα ούτε και από την ενημέρωση μέσω WiFi απευθείας από τη συσκευή. Το θεμΑ ειναι κινητής. Αν κάποιος που το πήρε από voda την εχει κάνει ας μας ενημερώσει...

Sent from my SK17i using Tapatalk

.

Asteroshouse.gr ...................

Εχω δοκιμασει και με τα 2 ....τα ιδια

το τηλεφωνο ειναι ενημερωμενο κλπ

παιδια ρωταω γιατι εμενα το κομπανιον δεν την εβγαζε..το σεους την εβγαλε

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μην αγχωνεσται.και μενα στο μινι οι περισσοτεροι την ειχαν παρει και μενα εκανε να ερθει 5 μερες.το pc companion θα σας την βγαλει κανονικα.εγω το εβαζα συνεχεια και στα δυο προγραμματα και μου εβγαζε οτι εχω το τέλευταιο λογισμικο.και καποιοα στιγμη εκει που ειχα πια απελπιστει μολις το εβαλα στο κομπανιον μου λεει για την αναβαθμιση και την εκανα.το κινητο το πηρα απο τον γερμανο και εχει καποιοα πραγματακια κοσμοτε

Εφτιαξα ενα πολυ ευκολο οδηγο για οποιον θελει να κανει root :)

[Oδηγός] One Click Root για Xperia Μini st15i/ Xperia Mini Pro sk17i (κ.α)

Εφτιαξα ενα πολυ ευκολο οδηγο για οποιον θελει να κανει root :)

[Oδηγός] One Click Root για Xperia Μini st15i/ Xperia Mini Pro sk17i (κ.α)

απορια!αν κανουμε ρουτ μπορουμε μετα παλι να το επαναφερουμε εντος εγγυησης οπως και στο χ10 μινι με το seus?

επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω ολες τις σελιδες,αν θελει καποιος ας μου απαντησει

-το κινητο τι λεει απο καμερα?εχω το χ10 και η καμερα ειναι απλα καλη,σκεφτομαι να παρω το μινι

-υποστηριζει flash αρχεια?(π.χ.gif)

-απο μπαταρια τι λεει?ειναι σαν το χ10 που ξεφορτιζεται γρηγορα?

απορια!αν κανουμε ρουτ μπορουμε μετα παλι να το επαναφερουμε εντος εγγυησης οπως και στο χ10 μινι με το seus?

Σε λιγο θα προστεθει στο υπαρχον thread οδηγος για unrooting;)

επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω ολες τις σελιδες,αν θελει καποιος ας μου απαντησει

-το κινητο τι λεει απο καμερα?εχω το χ10 και η καμερα ειναι απλα καλη,σκεφτομαι να παρω το μινι

-υποστηριζει flash αρχεια?(π.χ.gif)

-απο μπαταρια τι λεει?ειναι σαν το χ10 που ξεφορτιζεται γρηγορα?

1) χιλιες φορες καλυτερη καμερα απο το x10mini,πολυ καθαρα και φωτεινα χρωματα.

2) Ναι, υποστηριζει flash.;)

3) Πολυ καλυτερη μπαταρια απο το x10 mini.

Γενικα το κινητο ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με το x10 mini.

Σε λιγο θα προστεθει στο υπαρχον thread οδηγος για unrooting;)

thanks mate!εισαι θεος.ηταν το μονο που με σταματουσε να το κανω:)

Edited by zxr

thanks mate!εισαι θεος.ηταν το μονο που με σταματουσε να το κανω:)

Προστέθηκε ήδη φίλε μου. Μπορείς να το κάνεις άφοβα:)

Σκρουτζομαγαζο ειναι ?

Αν ναι θεωρω οτι πρεπει να πεις ποιο ωστε να προστατευθουν μελλοντικοι αγοραστες απο το συγκεκριμενο καταστημα ...

και εγώ για αυτό του είπα να μας πει, αν είναι Ελληνικό μαγαζί είναι παράνομο αυτό που έκανε και το ξέρει πολύ καλά οτι πρέπει να δίνει Ελληνικό μάνιουαλ, ακόμα και αν είναι φωτοτυπημένο που λέει ο λόγος - για τη δε πρίζα δεν το συζητάω, στην ουσία καθιστά το προϊόν μη λειτουργικό.... Ακόμα και αν επανορθώσουν καλό θα ήταν να ξέραμε, όμως φαντάζομαι ο φίλος θέλει να ξεπερδέψει μαζί τους και γιαυτό δεν το ποστάρει....

Τώρα που βρέθηκε λύση ρουτ είμαι ψημένος και εγώ να το πάρω αλλά είναι ακόμα ακριβό στις αλυσίδες, ενώ παραδείγματα σαν και αυτό με τους παραεισαγωγείς με αποτρέπουν, αν δεν φρόντισε για οδηγίες και πρίζα πριν το πουλήσει φαντάσου και τι επίπεδο "εγγύησης από το κατάστημα" θα δώσει. Άσε που τώρα που θα κυκλοφορούν και οι "σκάρτες" παρτίδες σε ακόμα καλύτερη τιμή, δεν θα με εξέπλητε αν τα φέρουν και αυτά τα σκρουτζομάγαζα...

Μπορεί κάποιος κάτοχος να μας πει αν φαίνεται η εβδομάδα παραγωγής έξω στο κουτί (χωρίς δηλαδή να ανοιχτεί η συσκευασία)?

Επειδή δεν έχω ξανακάνει root θέλω να ρωτήσω το εξής:τα εικονίδια και τα προγράμματα που υπάρχουν στο κινητό μένουν ή διαγράφονται; Μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές κανονικά απο τον android market; Εάν κάνεις unroot επαναφέρεις στο εργοστασιακό software με την τελεταία αναβάθμιση;

Απο ότι β΄'επω δεν αναφέρει κάτι για την εβδομάδα παραγωγής

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Φιλε aero εκτος απο την εγγυηση που χανεις αλλα ανα πασα στιγμη με ενα φλασαρισμα του λειτουργικου ή ενα hard reset εισαι παλι εντος εγγυησης,το κινητο γινεται πιο λειτουργικο σε καποια θεματα.και ναι μπορεις να σβησεις μονιμα ολες τις χαζομαρες της SE,του γερμανου,του αυστραλου..:p

ειναι σαν να εισαι ο administrator στα windows..

Οσο για σενα BMW116i τι να πω;

Ξερεις την αδυναμια που σου τρεφω!εξαιρετικη δουλεια για αλλη μιαφορα..well done mate!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή δεν έχω ξανακάνει root θέλω να ρωτήσω το εξής:τα εικονίδια και τα προγράμματα που υπάρχουν στο κινητό μένουν ή διαγράφονται; Μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές κανονικά απο τον android market; Εάν κάνεις unroot επαναφέρεις στο εργοστασιακό software με την τελεταία αναβάθμιση;

1)Δεν διαγραφεται τιποτα

2)Ναι

3)Ναι

Το έκανα root (ευχαριστώ bmw116). Πώς μπορώ να δώ ότι έγινε σωστά; Επίσεις δοκίμασα να σβήσω της εγκατεστημένες εφαρμογές και δεν βρίσκω πώς.Είναι εύκολο να με ενημερώσει κάποιος τον τρόπο;Ευχαριστώ πολύ.

Το έκανα root (ευχαριστώ bmw116). Πώς μπορώ να δώ ότι έγινε σωστά; Επίσεις δοκίμασα να σβήσω της εγκατεστημένες εφαρμογές και δεν βρίσκω πώς.Είναι εύκολο να με ενημερώσει κάποιος τον τρόπο;Ευχαριστώ πολύ.

αν εγινε σωστα,εχεις μια εφαρμογη super user,πλεον,στο κινητο σου.

Για να σβησεις εφαρμογες που δεν σβηνονται,κατεβαζεις απο το μαρκετ το titanium backup και μεσα απο το τιτανιουμ βρισκεις την εφαρμογη που θες.πατας πανω και μετα απεγκατασταση.τοσο απλα,τοσο ωραια..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν εγινε σωστα,εχεις μια εφαρμογη super user,πλεον,στο κινητο σου.

Για να σβησεις εφαρμογες που δεν σβηνονται,κατεβαζεις απο το μαρκετ το titanium backup και μεσα απο το τιτανιουμ βρισκεις την εφαρμογη που θες.πατας πανω και μετα απεγκατασταση.τοσο απλα,τοσο ωραια..:)

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. Θα το δοκιμάσω αμέσως

και εγώ για αυτό του είπα να μας πει, αν είναι Ελληνικό μαγαζί είναι παράνομο αυτό που έκανε και το ξέρει πολύ καλά οτι πρέπει να δίνει Ελληνικό μάνιουαλ, ακόμα και αν είναι φωτοτυπημένο που λέει ο λόγος - για τη δε πρίζα δεν το συζητάω, στην ουσία καθιστά το προϊόν μη λειτουργικό.... Ακόμα και αν επανορθώσουν καλό θα ήταν να ξέραμε, όμως φαντάζομαι ο φίλος θέλει να ξεπερδέψει μαζί τους και γιαυτό δεν το ποστάρει....

......

Ναι, σκρουτζομαγαζο ειναι και συγκεκριμενα το contres.gr

Εγω ξεμπερδεψα παντως. Εχει καλες τιμες αλλα αν πατε να ψωνισετε απο εκει καλο θα ηταν να τα διευκρινησετε αυτα πριν την αγορα για να μην τρεχετε μετα (αν και δεν θα τρεξετε πολυ ;) )

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

SOS ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 3 ΩΡΩΝ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΤΟ Χ10 ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΤΟ WI-FI MOY ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΈΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ:cry:

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

SURVIVOR TO OPERATE

NBCD:nuke:

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro