webxaker Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 γιατι σου βγαζει οτι εχει τροποποιημενο λογισμικο , μηπως εχεις περασει καποια αλλη android version ή κατι αλλο ή ηταν ετσι απο την αρχη? γιατι αυτο το μυνημα το βγαζει οταν ειναι πειραγμένο το λογισμικό του κινητου . Αν δεν σου το κανει αναβαθμιση ουτε με seus ουτε με se companion να περασεις το firmware χειροκίνητα με flash tool περισσότερα θα βεις σιγουρα στο xda-developers.com. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτό που γράφω παρακάτω (είναι πρώτο στις προϋποθέσεις και δεν το καταλαβαίνω) "make sure u have installed adb drivers for ur device" αυτο σημαινει οτι οταν πατησεις το usb debag θα βρει το πισι σου νεο λογισμικο.αστο να κανει την εγκατασταση και μετα τρεξε το αρχειο για το ρουτ. Συγνωμη ρε παιδες αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος να μπω στο τηλεφωνο ? με seus και με το companion μου λεει οτι εχω τροποποιημενο λογισμικο. Καποιος αλλος τροπος? με ροοτ ισως?? μπορω να το ρουταρο χωρις να μπω μεσα στο λειτουργικο? τι εννοεις να μπεις στο τηλεφωνο?δεν ανοιγει το κινητο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 το κινητο εναι ενος φιλου μου ,το αγορασε μεταχειρισμενο. Παω να μπω μεσα και μου γραφει οτι εχει λαθος μοτιβο μαλλον το κλειδωσε ο ιδιος,μετα ζηταει στοιχεια Gmail. βαζω τους κωδικους που μου λεει οτι εβαλε ο φιλος μου, αλλα βγαζει οτι ειναι λαθος οι κωδικοι. Οταν παω να αλλαξω λειτουργικο μπας και το ξεπερασει αυτο ,μου γραφει :οτι εχω τροποποιημενο λογισμικο. αα ενοειται οτι δεν μπορω να μπω καθολου στο μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) απο οτι καταλαβαινω απο αυτα που λες στο κινητο προφανως εχει περαστει καποια αλλη rom, εγω σου προτεινω να βρεις το original firmware και να το περασεις με flash tool και μετα να κανεις root το κινητο (αν θελεις) και λινκ για το original firmware και root για se xperia mini (σκετο,δεν κανει για το pro) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1227149 και λινκ για το pro http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1321948 Edited November 4, 2011 by webxaker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Απ'οτι καταλαβα με το flash tool θα κανω δουλεια,που το βρισκω αυτο ? και πως δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 αυτο σημαινει οτι οταν πατησεις το usb debag θα βρει το πισι σου νεο λογισμικο.αστο να κανει την εγκατασταση και μετα τρεξε το αρχειο για το ρουτ. όλα καλά και ευχαριστώ για την βοήθεια, είμαι κι εγώ root αλλά απ' ότι είδα δεν μπορώ να απεγκαταστήσω τις "μανίσιες" εφαρμογές. Υπάρχει κάποιος οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 όλα καλά και ευχαριστώ για την βοήθεια, είμαι κι εγώ root αλλά απ' ότι είδα δεν μπορώ να απεγκαταστήσω τις "μανίσιες" εφαρμογές. Υπάρχει κάποιος οδηγός; κατεβαζεις το titanium backup απο το μαρκετ.το τρεχεις και επιλεγεις την εφαρμογη που θες να απεγκαταστησεις.μπορεις με το titanium να παρεις και back ups των εφαρμογων σου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Κωνσταντίνε ευχαριστώ και πάλι κρίμα που είσαι μακριά να κεράσω καφέ.... Α! και το USB DEBUGGING μένει μετά μόνιμα ενεργοποιημένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Κωνσταντίνε ευχαριστώ και πάλι κρίμα που είσαι μακριά να κεράσω καφέ.... Α! και το USB DEBUGGING μένει μετά μόνιμα ενεργοποιημένο; χαχα!δεν πειραζει..δεχομαι και λεφτα στον αριθμο λογαριασμου μου!:lol: αν θες απενεργοποιησε το..δεν παιζει ρολο σε κατι πλεον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Άξιζε η αναμονή για το root, ετσι; Ακόμα δεν το έχω κάνει. Τρέχω με άλλες δουλειές αλλα από οτι κατάλαβα με ένα κλικ συμβαίνουν ολα. Θα το δοκιμάσω μεσα στο σ/κ. Άντε να βγάλουμε όλες τις βλακείες... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Sent from my SK17i using Tapatalk κατι δεν εμφανιζεται..ατιμο tapatalk...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 κατι δεν εμφανιζεται..ατιμο tapatalk...:lol: Ατιμε Κωνσταντίνε. Ολα τα προλαβαίνεις... Lol... Sent from my SK17i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Άξιζε η αναμονή για το root, ετσι; Ακόμα δεν το έχω κάνει. Τρέχω με άλλες δουλειές αλλα από οτι κατάλαβα με ένα κλικ συμβαίνουν ολα. Θα το δοκιμάσω μεσα στο σ/κ. Άντε να βγάλουμε όλες τις βλακείες... να σου πω, σίγουρα άξιζε γιατί μπορείς να το "ελαφρύνεις" αλλά το ΙΔΑΝΙΚΟ χρονικό σημείο θα είνια εκείνο που θα μπορείς να κάνεις και backup/recover με clockworkmode (ώστε να δοκιμάζεις άφοβα διάφορες συνταγές), κάτι που ακόμα δεν υπάρχει στο απλό ρουτ.... όταν έρθει και αυτό, θα αφήσω το x10mini για να πάω στο καινούργιο! Παιδιά κρατάτε και μια πισινή με τα backups του titanium, δεν πετυχαίνει πάντα το restore.... εγώ την πάτησα τόσο με το SIM toolkit, όσο και με το DSP Manager που ενώ ξεκινάει το restore δεν τελειώνει ποτέ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 να σου πω, σίγουρα άξιζε γιατί μπορείς να το "ελαφρύνεις" αλλά το ΙΔΑΝΙΚΟ χρονικό σημείο θα είνια εκείνο που θα μπορείς να κάνεις και backup/recover με clockworkmode (ώστε να δοκιμάζεις άφοβα διάφορες συνταγές), κάτι που ακόμα δεν υπάρχει στο απλό ρουτ.... όταν έρθει και αυτό, θα αφήσω το x10mini για να πάω στο καινούργιο! Παιδιά κρατάτε και μια πισινή με τα backups του titanium, δεν πετυχαίνει πάντα το restore.... εγώ την πάτησα τόσο με το SIM toolkit, όσο και με το DSP Manager που ενώ ξεκινάει το restore δεν τελειώνει ποτέ.... φιλε μου οταν ερθεις στην παρεα,θα δεις οτι δεν θα χρειαστει να βαλεις συνταγες...:) Ατιμε Κωνσταντίνε. Ολα τα προλαβαίνεις... Lol... Sent from my SK17i using Tapatalk μα η πρωτη μου κινηση οταν καθομαι στο πισι ή στα gadgets μου ειναι 1)ανοιγω facebook,2)ανοιγω [Επίσημο] Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro.:lol::lol::lol: ναι αξιζε το root.μου θυμισε εποχες (αν οχι z4root) superoneclick...;) δεν προκειται να κανω κατι αλλο στο κινητο εκτος απο το root.το χω φερει πλεον απολυτως στα μετρα μου και με δικαιωνει καθε μερα και πιο πολυ η αγορα του:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 φιλε μου ξερεις πως να flashaρω το δικο μου που δεν με αφηνει να μπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 φιλε μου ξερεις πως να flashaρω το δικο μου που δεν με αφηνει να μπω? Δεν γνωριζω, δυστυχως.αν ανοιγε το κινητο θα μπορουσες να φλασαρεις καποια εκδοση. Με κλειστο κινητο μονο μεσω seus ξερω αλλα δεν καταλαβαινω γιατι στο λεει. sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 το κινητο ανοιγει αλλα μου ζηταει gmail και κωδικους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 το κινητο ανοιγει αλλα μου ζηταει gmail και κωδικους. δηλαδη το κινητο ειναι λειτουργικο αλλα απλα δεν μπορει να μπει στο market? που σου ζηταει τους κωδικους? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 οχι ζηταει απο την αρχη κωδικους δεν με αφηνει να μπω μεσα στο αντροιντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 ερωτησεις γρηγορης αναγκης. μολις το ανοιξα. εβαλα καρτα μου ζητησε Pin, μετα ζητησε να συνδεετε στο wifi και μετα ζητησε λογαριασμο google. ok, μεχρι εδω. ζητησε και επιλογη γλωσσας. εβαλα english (US). και μετα πηγα να δοκιμασω τα μηνυματα και δεν εγραφε ελληνικα. σωστο κι αυτο. Αλλα θελω μενου-συντομευσεις κλπ στα αγγλικα και μηνυματα στα ελληνικα. Πως γινετε αυτο? Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 ερωτησεις γρηγορης αναγκης. Αλλα θελω μενου-συντομευσεις κλπ στα αγγλικα και μηνυματα στα ελληνικα. Πως γινετε αυτο? Αφήνεις στο κινητό προεπιλεγμένη γλώσσα τα αγγλικά και στα μυνήματα στις ρυθμίσεις βάζεις σαν δεύτερη γλώσσα τα ελληνικά. Όταν γράφεις μήνυμα δίπλα στο spacebar υπάρχει ένα κουμπί με την υδρόγειο. Από εκεί αλλάζεις τις γλώσσες για τα μηνύματα... Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Αφήνεις στο κινητό προεπιλεγμένη γλώσσα τα αγγλικά και στα μυνήματα στις ρυθμίσεις βάζεις σαν δεύτερη γλώσσα τα ελληνικά. Όταν γράφεις μήνυμα δίπλα στο spacebar υπάρχει ένα κουμπί με την υδρόγειο. Από εκεί αλλάζεις τις γλώσσες για τα μηνύματα... ευχαριστω πολυ! υπαρχει καπου το Manual του κινητου σε Αγγλικα ή σε Ελληνικα για να μην κανω χαζες ερωτησεις? Ειναι παραεισαγωγης το κινητο και δεν ειχε μεσα κατι εκτος απο το quick guide που δεν λεει και πολλα. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 ευχαριστω πολυ! υπαρχει καπου το Manual του κινητου σε Αγγλικα ή σε Ελληνικα για να μην κανω χαζες ερωτησεις? Ειναι παραεισαγωγης το κινητο και δεν ειχε μεσα κατι εκτος απο το quick guide που δεν λεει και πολλα. Χαζές σε καμία περίπτωση! Όλοι όταν ξεκινούσαμε ρωτούσαμε... ;) Εγώ βρήκα για σένα αυτό... http://www.userguidemanual.com/sony-ericsson-xperia-mini-manual-user-guide-st15i-extended-specs/ Ελπίζω να βοηθήσει... Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiour Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Να ρωτησω κατι ρε παιδιά για ένα προβλημα που μου εμφάνισε ενα κουμπι του πληκτρολογιου.δεν εχει σωστη αίσθηση και δεν παταει καλά. Το αγορασα απο βονταφον. σε ποιον απευθυνομαι για σερβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 φιλε μου στην σονυ υπαρχουν ολα ..κατεβασε το απο εδω. http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/xperia-mini-pro?cc=gr&lc=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts