frastgr Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 παίδες από ένταση φωτισμού πως πάει η οθόνη; κάτω από το φως του ήλιου είναι ευανάγνωστη; έχει σένσορα αυτόματου φωτισμού; Ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickosD Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 panorama,facebook inside xperia τα βρήκα αλλά δεν ασχολήθηκα για να πω την αλήθεια. @frastgr έχει όντως σένσορα και είναι γενικά πολύ καλή κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Εγκατέστησα το 2.3.4 (στο mini). όλα καλα περι λειτουργίας. Κάποια πράγματα που έλεγαν ότι θα αλλάξουν δέν άλλαξαν (το widget αναλογικό ρολόι είναι ιδιο, η φωτεινότητα παραμένει αυτόματη η αυξομείωση της κ.α. που δέν τα έχω ψάξει σίγουρα(ίσως να αλλάζουν μόνο σε μερικά μοντέλα κινητών αυτα. ) ) . Για τα γούστα μου σημαντική νέα λειτουργία είναι το screen capture και το panorama το απλό και άν είχα και 3D Tv θα χρησιμοποιούσα και το panorama 3D. Συνολικό χρόνο μου πήρε περίπου 20 λεπτα η αναβάθμιση. Την έκανα με PC Companion. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να βαλω την φωτεινοτητα πχ στο 100% ή στο 80 % που μ αρεσει και να μην αλλαζει μονη της ? Πιστευω θα ναι σπαστικο ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να βαλω την φωτεινοτητα πχ στο 100% ή στο 80 % που μ αρεσει και να μην αλλαζει μονη της ? Πιστευω θα ναι σπαστικο ... Εγκατέστησα το 2.3.4 (στο mini). όλα καλα περι λειτουργίας. Κάποια πράγματα που έλεγαν ότι θα αλλάξουν δέν άλλαξαν (το widget αναλογικό ρολόι είναι ιδιο, η φωτεινότητα παραμένει αυτόματη η αυξομείωση της κ.α. Μόλις το είπα οτι δέν γίνετε ούτε με το update 2.3.4 Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Mολις τωρα συνδεσα κ γω το μικρο μου για αναβαθμιση σε 2.3.4!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Mολις τωρα συνδεσα κ γω το μικρο μου για αναβαθμιση σε 2.3.4!:D Αντε να πάνε όλα καλα :) Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Μόλις το είπα οτι δέν γίνετε ούτε με το update 2.3.4 Δεν εχει καπου επιλογη δηλαδη ? Κατι αλλο ... εχει βυσμα για να βαζεις ακουστικα με το καρφι κατευθειαν ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Ολα οκ με την αναβαθμιση. Δεν αλλαξε κατι ουσιαστικο. Με χαλασε κατι...οταν πατουσα να κλειδωσει στην προηγουμενη εκδοση, η οθονη εκλεινε σαν παλια τηλεοραση και μου αρεσε πολυ. Τωρα το αλλαξαν και ξενερωσα. Λεπτομερειες θα μου πεις, αλλα με πειραξε. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Δεν εχει καπου επιλογη δηλαδη ? Κατι αλλο ... εχει βυσμα για να βαζεις ακουστικα με το καρφι κατευθειαν ? Ναι κανονικα 3.5 Oχι ρε φιλεεε!άλλαξε η παλιά τηλεόραση??πφφφ!! sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Ναι κανονικα 3.5 Oχι ρε φιλεεε!άλλαξε η παλιά τηλεόραση??πφφφ!! sent from Xperia mini proooooo! :) Ναι αλλαξε. Λεω να το γυρισω 2.3.3 αν υπαρχει τροπος. 3D Sweep panorama,inside fb δεν με απασχολουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Ολα οκ με την αναβαθμιση. Δεν αλλαξε κατι ουσιαστικο. Με χαλασε κατι...οταν πατουσα να κλειδωσει στην προηγουμενη εκδοση, η οθονη εκλεινε σαν παλια τηλεοραση και μου αρεσε πολυ. Τωρα το αλλαξαν και ξενερωσα. Λεπτομερειες θα μου πεις, αλλα με πειραξε. :/ Σωστός. Τώρα το παρατήρησα εγώ. Και εμένα μάρεσε αυτό. Αλλά οκ. Δέν θα γυρίσω και στα παλιά για αυτόν τον λόγο. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass123 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι θα είχε και χρονόμετρο; Αν θες χρονομετρο μπορεις να κατεβασεις κ αυτο https://market.android.com/details?id=com.sportstracklive.stopwatch&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcG9ydHN0cmFja2xpdmUuc3RvcHdhdGNoIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickosD Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 @kostas123 ευχαριστώ πολύ για το link, το έχω κατεβάσει ήδη, πάντως το πρόβλημα μου δεν είναι το χρονόμετρο καθαυτό αλλά οι αλλάγες που λέγαν ότι θα κάνουν και τελικά είναι με το ζόρι οι μισές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 δοκιμασε και μεσω OTA πως γίνεται αυτό; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasko Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Καλημέρα, δύο ερωτήσεις: Tι είναι το screen capture και τι μπορώ να κάνω με αυτό; Στο xperia 8 είχα κανει update στους χάρτες και υπήρχε η δυνατότητα να αποθηκεύσεις μια περιοχή που επέλεγες, τώρα με το mini δεν μου βγάζει αυτή την δυνατότητα. Άντε και μια τρίτη ερώτηση, google earth παίζει για την συσκευή μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Καλημέρα, δύο ερωτήσεις: Tι είναι το screen capture και τι μπορώ να κάνω με αυτό; Το είναι σαν το print screen στο pc. Αποθηκεύει σε φωτογραφία ό,τι δείχνει η οθόνη. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 παιδια να κανω μια ερωτηση.... πως γινεται να κανεις στο μινι αυτο οταν πας να γραφεις σμσ και 'σαν να ζωγραφισεις'??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Παιδιά έχω κάνει εγκατάσταση στον υπολογιστή το sony ericsson pc companion και μόλις συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή μου λέει πως διαθέτω το νεότερο λογισμικό...Πως γίνεται να βάλω το νέο Update;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 πως γίνεται αυτό; OTA=οver the air.πραγμα που σημαινει ανοιγεις το 3g (εγω ανοιγω και το wifi) και κανω μια αναζητηση για νεο λογισμικο..ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-ενημερωση λογισμικου. παιδια να κανω μια ερωτηση.... πως γινεται να κανεις στο μινι αυτο οταν πας να γραφεις σμσ και 'σαν να ζωγραφισεις'??? το swype εννοεις?αν λες αυτο,υποτειθεται με την 2.3.4 θα υπηρχε η δυνατοτητα να το κανεις. να μας πουν καλυτερα τα παιδια που την περασαν. εγω ξερω οτι το go keyboard αν το κατεβασεις εχει αυτη τη δυνατοτητα..;) Παιδιά έχω κάνει εγκατάσταση στον υπολογιστή το sony ericsson pc companion και μόλις συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή μου λέει πως διαθέτω το νεότερο λογισμικό...Πως γίνεται να βάλω το νέο Update;:( ποιο κινητο εχεις?το μινι ή το μινι προ?αν εχεις το προ.θα αργησουμε να την παρουμε λιγο εμεις.αν εχεις το μινι κανε υπομονη μερικες μερες και τσεκαρε κα8ε λιγο και λιγακι..καποια στιγμη θα σου ρθει!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 To mini έχω...Θα δοκιμάζω συνέχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 παιδια να κανω μια ερωτηση.... πως γινεται να κανεις στο μινι αυτο οταν πας να γραφεις σμσ και 'σαν να ζωγραφισεις'??? Το έχω ψάξει και εγώ με την 2.3.4 και δέν το βρήκα. Ακόμη ένα στοιχείο που δεν υπάρχει. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 ευχαριστω παιδια...(ειμαι λιγο ασχετος σε αυτα και δεν τα πολυξερω πως λεγονται!!!:D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Τελικά τώρα κατάλαβα οτι το update είναι για τα xperia mini...Εγώ έχω το χ10 mini...:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Τελικά τώρα κατάλαβα οτι το update είναι για τα xperia mini...Εγώ έχω το χ10 mini...:lol::lol::lol::lol: Χαχαχαχαχα θεος!!! Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts