kooky Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Καλημέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας πριν αγοράσω το mini pro. Διαβάζω στα χαρακτηριστικά ότι η εσωτερική του μνήμη είναι 400ΜΒ. Είναι αυτή ολόκληρη διαθέσιμη στο χρήστη ή συμβαίνει αυτό που γίνεται με το Desire μου, που ενώ δηλώνεται μνήμη 500ΜΒ, τελικά τα αρχεία συστήματος σου αφήνουν130, που γεμίζουν γρήγορα? Στο δικό μου αυτή τη στιγμή γράφει Phone free : 60% - 256mb Έχω περάσει μέσα κάποιες εφαρμογές και 2 βαριά παιχνίδια. Έχω στείλει και στην sd αυτές που μπορούσα... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 βαλες και τις ******** που φορτωνει μεσα η SE και ο παροχος (αν το παρεις απο καταστημα κινητης) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Παιδια σημερα μου ρθε το προ μου μετα απο αντικατασταση απο πλαισιο.Θελω να ρωτησω αν πρεπει να το φορτισω για 12 ωρες και λοιπα και γενικα τιπς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Παιδια σημερα μου ρθε το προ μου μετα απο αντικατασταση απο πλαισιο.Θελω να ρωτησω αν πρεπει να το φορτισω για 12 ωρες και λοιπα και γενικα τιπς οχι δεν χρειαζεται αυτο.ειναι urban legend πλεον!:lol: απο τοτε που βγηκαν οι μπαταριες li-ion.φορτισε το μεχρι να γινει πρασινο το λαμπακι (αφησε το και λιγο παραπανω γιατι πρασινο γινεται στο 90%) εγω προσωπικα πρωτα αδιαζω τη λιγη μπαταρια που εχει μεσα το κινητο απο το εργοστασιο και μετα το φορτιζω. αυτο που εχεις να κανεις ειναι οταν το φορτιζεις να του κανεις μια επανεκκινηση για να στρωσει λιγο η μπαταρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Νομίζω ότι αν είναι 250-300 mb διαθέσιμα, δεν το γλιτώνουμε πάλι το root... Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Νομίζω ότι αν είναι 250-300 mb διαθέσιμα, δεν το γλιτώνουμε πάλι το root... το ρουτ επιβαλεται αλλα δεν εχει βγει ακομα...:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Μια παρατήρηση.....εμένα δέν είχε μέσα το McAfee. Μήπως όντως παίζετε κάτι με τους προμηθευτές? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Παλι ρε ****το κανει τον ηχο το προ....φτου ρεεε!!!ελπιζω τουλαχιστον να μη σκασει στη μουρη μ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 οσοι έχουν χοντρα δάκτυλα να μην το φοβούνται να το πάρουν, είναι ελεγμένο απο εμένα Θυμησε μου, το απλο μινι εχεις ? Σκεφτομαι να το χτυπησω και ενα απο αυτα που με προβληματιζουν εκτος απο τη μικρη οθονη για ιντερνετ, ειναι το virtual keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 (edited) Θυμησε μου, το απλο μινι εχεις ? Σκεφτομαι να το χτυπησω και ενα απο αυτα που με προβληματιζουν εκτος απο τη μικρη οθονη για ιντερνετ, ειναι το virtual keyboard. φίλε μου ναι το απλο μινι. virtual keyboard είναι αυτο το ψηφιακό QWERTY ? Μια φορά δοκίμασα να γράψω με αυτό είναι οκ. Αλλά χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο που έχει κάθε 3 γράμματα ένα κουμπάκι. Ειναι μικρή όσο πρέπει η οθόνη. Ειναι μια χαρά. Γράφεις κανονικά. Παλι ρε ****το κανει τον ηχο το προ....φτου ρεεε!!!ελπιζω τουλαχιστον να μη σκασει στη μουρη μ! Όλα το κάνουν νομίζω φίλε μου. Έστω και λίγο. Μακάρι να μήν σας βγάλει κανενα πρόβλημα πιο μετά. Αλλίως θα τραβάει τα μαλλιά της η εταιρία στην ουσία. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited September 9, 2011 by athanaso77 Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nigonida Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Παιδιά ερώτηση... Στο απλό mini όταν διαγράφω μια φωτό πρέπει να πατήσω και το back για να βγει από εκεί.. Έτσι γίνεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 (edited) Παιδιά ερώτηση... Στο απλό mini όταν διαγράφω μια φωτό πρέπει να πατήσω και το back για να βγει από εκεί.. Έτσι γίνεται??? Πας την βλέπεις, την διαγράφεις, σου δείχνει την επόμενη και πατάς back για να βγείς απο το αλπουμ με τις φωτογραφίες. Που κολλάς? Edited September 9, 2011 by kyprianou Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Παιδια μηπως καποιος κοταξε αυτο που ρωτησα παραπανω για το αναβοσβημα της οθονης οτν το ξεκλειδωνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 τουλαχιστον εγω δεν εχω καποιο τετοιο θεμα... το εκανα κ εγω root χθες βραδυ ρε παιδια ας φτιαξει καποιος εναν οδηγο στα ελληνικα εδω στο myphone και να παει στην αρχη του θεματος. εγω ξεκινησα απο εδω παντως πολυ πιο ευκολο νομιζω κ οχι μπερδεμενα!!! (-http://awislabs.com/blog/?p=91-) Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 τουλαχιστον εγω δεν εχω καποιο τετοιο θεμα... το εκανα κ εγω root χθες βραδυ ρε παιδια ας φτιαξει καποιος εναν οδηγο στα ελληνικα εδω στο myphone και να παει στην αρχη του θεματος. εγω ξεκινησα απο εδω παντως πολυ πιο ευκολο νομιζω κ οχι μπερδεμενα!!! (-http://awislabs.com/blog/?p=91-) εκανες ροοτ το μινι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Τι μέγεθος πρέπει να έχουν οι εικόνες που θέλουμε να βάλουμε σαν wallpapers για να εμφανιστούν σωστά? Πως καθορίζουμε το μέγεθος? Κανένα δεν ταιριάζει έτσι όπως τα βλέπω. Όλα κοβονται στη μέση... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Ρε παιδια σκεφτομαι να παω παλι πισω το προ να τους πω να μου δωσουνε ενα μινι απο πλαισιο.Ξερει κανεις αν γινεται αυτο??Το μονο που με προβληματιζει με το μινι ειναι οτι οι ειδοποιισεισ λεντ ειναι απο πανω και δε φαινονται...δε με νοιαζιε τοσο η μπροστινι καμερα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 (edited) Ρε παιδια σκεφτομαι να παω παλι πισω το προ να τους πω να μου δωσουνε ενα μινι απο πλαισιο.Ξερει κανεις αν γινεται αυτο??Το μονο που με προβληματιζει με το μινι ειναι οτι οι ειδοποιισεισ λεντ ειναι απο πανω και δε φαινονται...δε με νοιαζιε τοσο η μπροστινι καμερα κλπ Ο θόρυβος που κάνει στο δικό σου τηλέφωνο είναι μόνο στο βίντεο ή και με απλά ανοιχτή την οθόνη όπως συμβαίνει σε αρκετούς? Σέ μένα το κάνει μόνο στο βίντεο και είναι πάρα πολύ ελαφρύς. Δηλαδή για να το καταλάβω κλείστηκα στο δωμάτιο, έκλεισα παράθυρο και πόρτα και τράβηξα 2-3 βίντεο για να σιγουρευτώ. Και μόλις τα πέρασα στο laptop και στο Χ10 ακουγόταν ακόμη λιγότερο. Αυτοί που τα έχουν τραβηξει στο youtube και τα δείχνουν ή θα πρέπει να έχουν πέσει στο πιο ελαττωματικό μοντέλο της αγοράς ή θα έχουν βάλει μικρόφωνο όταν τραβούσαν. Δε λέω ο θόρυβος υπάρχει αλλά με άλλη δραστηριότητα παράλληλα, αν είσαι έξω ας πούμε δεν είναι τόσο εμφανής.. Όσο για το led (αν πραγματικά θέλεις να επιστρέψεις το mini pro) είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Εγώ θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόμουν για να μην πάρω μία συσκευή... Εσύ αποφασίζεις. Τράβηξε ένα βίντεο και ανέβασέ το εδώ να δούμε το θόρυβο... Εγώ τράβηξα αλλά δεν το ανέβασα γιατί μόλις το πέρασα στο laptop και το άκουσα για να το ποστάρω στο forum ήταν τόσο αχνός που λέω αν ανέβάσω το βίντεο...θα με κοροϊδεύουν...:O Να ρωτήσω και κάτι. Τα πλαϊνά κουμπάκια, τα soft, ανάβουν αλλά το home button δεν ανάβει.. Έτσι είναι σε όλα να φανταστώ..?? Edited September 10, 2011 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=d7Edwron1IM http://www.youtube.com/watch?v=vym9J7QSl58 Δειτε και πειτε μου..... ΥΓ.Ναι κι οταν ειναι ανοιχτη η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=d7Edwron1IM http://www.youtube.com/watch?v=vym9J7QSl58 Δειτε και πειτε μου..... ΥΓ.Ναι κι οταν ειναι ανοιχτη η οθονη Κάτι παρόμοιο κάνει και σε μένα. Τώρα εγώ το άκουσα από το laptop και κόλησα το αυτί μου στο ηχείο για να το καταλάβω. Στο τηλέφωνο σίγουρα ακούγεται παραπάνω.. Στην τελική, είναι θέμα του καθενός αν θα τον ενοχλούσε. Εγώ δεν τραβάω τόσα πολλά βίντεο και έτσι δεν το έχω στο μυαλό μου. Αυτό όμως που δε θα ανεχόμουν είναι αυτό που συμβαίνει σε σένα και το κάνει ακόμη και με ανοιχτή οθόνη. Πάνε με το τηλέφωνο ανοιχτό στο πλαίσιο (αφού πρώτα βέβαια του κάνεις ένα update αν έχεις περάσει τίποτα μέσα) και πάνε και κόλλα το στο αυτί του κάθε έξυπνου που θα σου πει το οτιδήποτε.... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Παιδια μηπως καποιος κοταξε αυτο που ρωτησα παραπανω για το αναβοσβημα της οθονης οτν το ξεκλειδωνεις? Και μενα μου το κανει. Τωρα το προσεξα που το ειπες. Νομιζω πριν την αναβαθμιση σε .377 δεν το εκανε. Εσυ εχεις κανει αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 τουλαχιστον εγω δεν εχω καποιο τετοιο θεμα... το εκανα κ εγω root χθες βραδυ ρε παιδια ας φτιαξει καποιος εναν οδηγο στα ελληνικα εδω στο myphone και να παει στην αρχη του θεματος. εγω ξεκινησα απο εδω παντως πολυ πιο ευκολο νομιζω κ οχι μπερδεμενα!!! (-http://awislabs.com/blog/?p=91-) Τι παιζει με το ρουτ;;υπαρχει και για το προ; Πες λεπτομεριες μεγαλε! Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Αν θυμάμαι καλά η SE είχε πει ότι θα δώσει τη δυνατότητα να ξεκλειδώνουν τον bootloader με ευθύνη των χρηστών. Λογικά αν ακολουθήσεις τα βήματα που στο link που δίνει ο ddesign θα μπορέσεις να το κάνεις άσχετα αν είναι το pro. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Τι παιζει με το ρουτ;;υπαρχει και για το προ; Πες λεπτομεριες μεγαλε! Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Για το pro είναι αυτό που λέει... Από το site των xda πήρανε τη διαδικασία και την ποστάρανε εκει. Είναι το ίδιο πράγμα... Αυτό δηλαδή που δε θα δοκίμαζες όπως είπες. Πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και μετά να κάνεις το root με fastboot και τέτοια... Και πρέπει να είσαι και στην έκδοση 4.0.A.2.368. Απ΄ότι ξέρω εσύ είσαι ακόμη στην .335.. Επίσης ακόμη και να ήθελα να το κάνω εγώ δε μπορώ γιατί ο τύπος που έβαλε το post λέει ότι "branded phone’s bootloader cannot be unlocked" και το δικό μου είναι σίγουρα branded με όλες τις βλακείες της vodafone που έχει μέσα.. Αυτά... Οπότε ή θα κάνεις αυτήν τη διαδικασία (ή να βρεις κάποιον που ξέρει και αναλαμβάνει να σου την κάνει - Ολόκληρη Αθήνα, τι στο καλό...) ή αν θες θα περιμένεις μαζί με όλους εμάς τους "αρχάριους" μία πιο εύκολη... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 ή αν θες θα περιμένεις μαζί με όλους εμάς τους "αρχάριους" μία πιο εύκολη... αυτο!:lol: καπου διαβασα οτι αν ξεκλειδωσεις τον bootloader και κανεις root χανεις πραγματα τα οποια με unroot δεν τα βρισκεις πισω..αν δεν κανω λαθος καπου ειχε αναφερθει νομιζω το timescape..:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts