aris95 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) παιδια υπαρχει κανεις εδω με miui?εμενα γιατι η 2.9.21 σερνεται? παιδια μια ερωτηση. Ενα καλο προγραμμα πληκτρολογιου για αυτο (λογω μικρης οθονης); Εγω εχω δοκιμασει απειρα αλλα μαλλον η καλυτερη λυση φαινεται της ''μαμας''.Καποια εχουν μεγαλυτερα κουμπια αλλα κολλανε οταν γραφεις γρηγορα... :) Edited October 1, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Εγω εχω δοκιμασει απειρα αλλα μαλλον η καλυτερη λυση φαινεται της ''μαμας''.Καποια εχουν μεγαλυτερα κουμπια αλλα κολλανε οταν γραφεις γρηγορα... :) Και εγω εχω βολευτει αφανταστα με το μαμα. Γενικα, εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια μου , αλλα αυτο ειναι το μονο που με κανει να νιωθω ευχαριστα οταν γραφω μηνυματα. Και γρηγορα και το Τ9 που εχει ειναι ολα τα λεφτα. Edited September 30, 2012 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Η διαδικασία για όσους δεν λειτουργεί εξ'ολοκλήρου το touch μετά από εγκατάσταση λάθος ρομ είναι η εξής : 1. Εγκατάσταση μέσω flashtool της έκδοσης .62 για το mini 2. Πριν το κινητό bootarei , περάστε rage kernel για GB ( προτεινέτε η έκδοση 3.0 ) και καπάκι εγκαταστείτε την hybrom_v10 για το SK17i ( Mini pro ). Με μια αναζήτηση στο google θα βρείτε την rom. 3. Ξεκινήστε το τηλέφωνο και βεβαιωθείτε ότι έχει bootarei την rom και θα διαπιστώστε πλέον ότι το touch δουλεύει αλλά όχι σωστά. Επίσης ο προσανατολισμός της οθόνης δε λειτουργεί σωστα. 4. Κλείστε το κινητό σας και ξαναεγκαταστείτε την .62 έκδοση για το mini. 5. Πλέον το κινητό σας αναστήθηκε :lol: και μπορείτε πλέον να γυρίσετε σε ICS ή όποια rom θέλετε ;) Εμένα δεν μου δούλεψε τα έκανα όλα όπως τα γράφεις βημα βημα αλλα τίποτα πάλι τα ίδια ... :( :( :( Τι αλλο μπορώ να κάνω ... Ευχαριστώ παντος Edited September 30, 2012 by spyrossss Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MythosTBK Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 ρε παιδια προσπαθω να ενημερωσω καποιες εφαρμογες μου και μου βγαζει συνεχεια δεν υπαρχει διαθεσιμη μνημη... εχω μεταφερει οτι γινεται να μεταφερω στην sd και γενικα απο 420mb του τηλεφωνου, μου λεει οτι εχω καμια 50ρια ελευθερα. Στην ram εχω γυρω στα 80mb απο τα 340mb και στην sd εχω ακομα ελευθερα καμια 5αρα giga. Γιατι δεν ενημερωνει?any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Εμένα δεν μου δούλεψε τα έκανα όλα όπως τα γράφεις βημα βημα αλλα τίποτα πάλι τα ίδια ... :( :( :( Τι αλλο μπορώ να κάνω ... Ευχαριστώ παντος Ξαναδοκίμασε φίλος. Ο τρόπος αυτός αναφέρετε παντού ότι επαναφέρει το κινητό. Ετσι έκανα και γω. Οταν ξεκινάς την hybro v10 το touch σου δουλεύει έστω και λίγο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Και εγω εχω βολευτει αφανταστα με το μαμα. Γενικα, εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια μου , αλλα αυτο ειναι το μονο που με κανει να νιωθω ευχαριστω οταν γραφω μηνυματα. Και γρηγορα και το Τ9 που εχει ειναι ολα τα λεφτα. για το Τ9 ειναι το προβλημα. η κοπελα μου το εχει και μεχρι τωρα ειδικα οταν βιαζεται εχω αποκτησει διπλωμα αποκρυπτογραφησης....:X Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Ξαναδοκίμασε φίλος. Ο τρόπος αυτός αναφέρετε παντού ότι επαναφέρει το κινητό. Ετσι έκανα και γω. Οταν ξεκινάς την hybro v10 το touch σου δουλεύει έστω και λίγο ?Δεν έκανα το βήμα που περνάς την hybro v10 γιατί δεν την έβρισκα έχεις να μου στείλεις κανένα link ? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Μόλις γυρίσω σπίτι το βράδυ θα στο στείλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass123 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Η διαδικασία για όσους δεν λειτουργεί εξ'ολοκλήρου το touch μετά από εγκατάσταση λάθος ρομ είναι η εξής : 1. Εγκατάσταση μέσω flashtool της έκδοσης .62 για το mini 2. Πριν το κινητό bootarei , περάστε rage kernel για GB ( προτεινέτε η έκδοση 3.0 ) και καπάκι εγκαταστείτε την hybrom_v10 για το SK17i ( Mini pro ). Με μια αναζήτηση στο google θα βρείτε την rom. 3. Ξεκινήστε το τηλέφωνο και βεβαιωθείτε ότι έχει bootarei την rom και θα διαπιστώστε πλέον ότι το touch δουλεύει αλλά όχι σωστά. Επίσης ο προσανατολισμός της οθόνης δε λειτουργεί σωστα. 4. Κλείστε το κινητό σας και ξαναεγκαταστείτε την .62 έκδοση για το mini. 5. Πλέον το κινητό σας αναστήθηκε :lol: και μπορείτε πλέον να γυρίσετε σε ICS ή όποια rom θέλετε ;) Από την στιγμή που ξεκλειδωθεί ο bootloader , ακόμα και να τον κλειδώσεις μετά δεν υπάρχει εγγύηση καθώς δεν υπάρχει DRM πλέον. Για να έχεις εγγύση το ξεκλείδωμα του bootloader έπρεπε να γίνει με την διαδικάσια testpoint ( δοκιμαστικά , καλώδια κλπ ). Αυτο που λες για την επισκευη της οθονης το εχεις δοκιμασει εσυ προσωπικα και σου δουλεψε? Εχω δει κ εγω πολλα κ διαφορα ψαχνοντας στο ιντερνετ που αλλοι ισχυριζονται οτι δουλεψε στο κινητο τους αλλα σε μενα και σε πολλους αλλους δεν εγινε τιποτα! Στο σερβις μου αλλαξαν ολοκληρη την οθονη αρα δε νομιζω να φτιαχνοταν με αλλαγες στο λογισμικο. Εκτος βεβαια αν οι αλλοι ηταν πιο τυχεροι και δεν επαθαν τοσο μεγαλη ζημια. Παντως επιβεβαιωνω κ εγω οτι μετα απο το περασμα της hybrom το multitouch λειτουργει ελαττωματικα! Τι να πω! Μακαρι ο φιλος που του προεκυψε το προβλημα να τη βγαλει καθαρη αλλαζοντας απλα μερικες ρομ! Για το αλλο που λες για το bootloader ναι οκ δεν ξανακλειδωνει αλλα με τον τροπο που περιεγραψα μπορεις να το κανεις να "φαινεται" κλειδωμενο. Εγω αυτο εκανα και ουτε που καταλαβαν στο σερβις οτι το ειχα πειραξει! Ολα καλα και μεσα στην εγγυηση! :D Εμένα δεν μου δούλεψε τα έκανα όλα όπως τα γράφεις βημα βημα αλλα τίποτα πάλι τα ίδια ... :( :( :( Τι αλλο μπορώ να κάνω ... Ευχαριστώ παντος Για δες εδω αν δε βαριεσαι... Εχει διαφορες οδηγιες για να διορθωσεις το προβλημα εγκαθιστοντας διαφορες ρομ στο κινητο.. κατι σαν τις οδηγιες που σου εδωσε ο κοσμας παραπανω. Αν δεν πετυχει τιποτα κλειδωνεις bootloader βαζεις μαμισιο λογισμικο και πας για σερβις. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1713449&highlight=soft+keys Edited October 1, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 ρε παιδια προσπαθω να ενημερωσω καποιες εφαρμογες μου και μου βγαζει συνεχεια δεν υπαρχει διαθεσιμη μνημη... εχω μεταφερει οτι γινεται να μεταφερω στην sd και γενικα απο 420mb του τηλεφωνου, μου λεει οτι εχω καμια 50ρια ελευθερα. Στην ram εχω γυρω στα 80mb απο τα 340mb και στην sd εχω ακομα ελευθερα καμια 5αρα giga. Γιατι δεν ενημερωνει?any ideas?κι εγω το ιδιο προβλημα εχω...αν ομως κανεις ρουτ,θα μπορεσεις να σβησεις πολλα mb απ'την εσωτερικη μνημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 κι εγω το ιδιο προβλημα εχω...αν ομως κανεις ρουτ,θα μπορεσεις να σβησεις πολλα mb απ'την εσωτερικη μνημη αυτο που βοηθαει το root ειναι η αποστολη αρκετων εφαρμογων στην καρτα μνημης που δεν μετακινουνται αν δεν ειστε ροοτ αλλα και παλι αν βαλετε πολλες εφαρμογες θα σας γεμιζει σιγα σιγα η μνημη + οτι να μπορεις σβησεις και καποιες αχρηστες εφαρμογες που εχει το κινητο... Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 παιδες βοηθεια.εκανα βλακεια και απεγκατεστησα το adobe flash player.πλεον δεν υπαρχει στο μαρκετ.βρηκα απο το google καποιες εκδοσεις (11.1) αλλα πλεον στις σελιδες βγαζει μονο ενα βελακι και μετα κενη σελιδα με ενα τετραγωνακι μεσα.καμια βοηθεια καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 παιδες βοηθεια.εκανα βλακεια και απεγκατεστησα το adobe flash player.πλεον δεν υπαρχει στο μαρκετ.βρηκα απο το google καποιες εκδοσεις (11.1) αλλα πλεον στις σελιδες βγαζει μονο ενα βελακι και μετα κενη σελιδα με ενα τετραγωνακι μεσα.καμια βοηθεια καποιος? Δοκιμασε λιγο αυτο https://www.dropbox.com/s/icwnogi0ie93nvg/adopisflashpaixtis_11.1.7z :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 (edited) Δοκιμασε λιγο αυτο https://www.dropbox.com/s/icwnogi0ie93nvg/adopisflashpaixtis_11.1.7z :) ευχαριστω φιλε μου.λυθηκε το προβλημα!:) αλλη απορια-με την .587 τι γινεται ρε παιδια?δεν την βγαζει.εχει κανεις το ftf να την φλασαρω η να περιμενω? Edited October 2, 2012 by patheraw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optimum Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Έκανα πρόσφατα update το κινητό σε ICS αλλα ανακάλυψα σήμερα ότι η υποδοχή για τα ακουστικά δεν δουλεύει. Ούτε καν αναγνωρίζει ότι υπάρχουν. το δοκίμασα και με αλλα hands free καλώδια και δεν τα αναγνωρίζει. επόμενος δεν δουλεύει ούτε το ραδιόφωνο. ούτε τα hands free αλλα ούτε και όταν παίζει μουσική με ακουστικά πάλι ο ήχος βγαίνει από τα ηχεία του κινητού και όχι τα κουστικά Τι μπορώ να κάνω ? έχει να κάνει τίποτα με το ANT ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 (edited) Αυτο που λες για την επισκευη της οθονης το εχεις δοκιμασει εσυ προσωπικα και σου δουλεψε? Εχω δει κ εγω πολλα κ διαφορα ψαχνοντας στο ιντερνετ που αλλοι ισχυριζονται οτι δουλεψε στο κινητο τους αλλα σε μενα και σε πολλους αλλους δεν εγινε τιποτα! Στο σερβις μου αλλαξαν ολοκληρη την οθονη αρα δε νομιζω να φτιαχνοταν με αλλαγες στο λογισμικο. Εκτος βεβαια αν οι αλλοι ηταν πιο τυχεροι και δεν επαθαν τοσο μεγαλη ζημια. Παντως επιβεβαιωνω κ εγω οτι μετα απο το περασμα της hybrom το multitouch λειτουργει ελαττωματικα! Τι να πω! Μακαρι ο φιλος που του προεκυψε το προβλημα να τη βγαλει καθαρη αλλαζοντας απλα μερικες ρομ! Για το αλλο που λες για το bootloader ναι οκ δεν ξανακλειδωνει αλλα με τον τροπο που περιεγραψα μπορεις να το κανεις να "φαινεται" κλειδωμενο. Εγω αυτο εκανα και ουτε που καταλαβαν στο σερβις οτι το ειχα πειραξει! Ολα καλα και μεσα στην εγγυηση! :D Για δες εδω αν δε βαριεσαι... Εχει διαφορες οδηγιες για να διορθωσεις το προβλημα εγκαθιστοντας διαφορες ρομ στο κινητο.. κατι σαν τις οδηγιες που σου εδωσε ο κοσμας παραπανω. Αν δεν πετυχει τιποτα κλειδωνεις bootloader βαζεις μαμισιο λογισμικο και πας για σερβις. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1713449&highlight=soft+keysΤελικά τα κατάφερα ... Θέλω να μου προτείνετε μία custom rom που να κρατάει πολύ η μπαταρία .. Γιατί τώρα που έχω την real ics v6 τελειώνει η μπαταρία σε λιγότερο από μία μέρα .. Edited October 2, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 (edited) Οι custom rom σαν μειονέκτημα έχουν την κατανάλωση μπαταρίας. η καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη μου ειναι stock rom με custom kernel. Πετάς και την σαβούρα της Sony και έχεις 200mb free ram. Εγώ ειμαι με την .587 και mesa kernel 1.8 Το τηλέφωνο σε κατάστααση αναμονής τρώει περίπου 1% κάθε 2 ώρες. Εξαρτάται και τι χρήση κάνεις. Με πολύ wifi ας πουμε το κινητό μου κρατάει περίπου 1.5 - 2 μέρες. Αυτο που λες για την επισκευη της οθονης το εχεις δοκιμασει εσυ προσωπικα και σου δουλεψε? Εχω δει κ εγω πολλα κ διαφορα ψαχνοντας στο ιντερνετ που αλλοι ισχυριζονται οτι δουλεψε στο κινητο τους αλλα σε μενα και σε πολλους αλλους δεν εγινε τιποτα! Στο σερβις μου αλλαξαν ολοκληρη την οθονη αρα δε νομιζω να φτιαχνοταν με αλλαγες στο λογισμικο. Εκτος βεβαια αν οι αλλοι ηταν πιο τυχεροι και δεν επαθαν τοσο μεγαλη ζημια. Παντως επιβεβαιωνω κ εγω οτι μετα απο το περασμα της hybrom το multitouch λειτουργει ελαττωματικα! Τι να πω! Μακαρι ο φιλος που του προεκυψε το προβλημα να τη βγαλει καθαρη αλλαζοντας απλα μερικες ρομ! Για το αλλο που λες για το bootloader ναι οκ δεν ξανακλειδωνει αλλα με τον τροπο που περιεγραψα μπορεις να το κανεις να "φαινεται" κλειδωμενο. Εγω αυτο εκανα και ουτε που καταλαβαν στο σερβις οτι το ειχα πειραξει! Ολα καλα και μεσα στην εγγυηση! :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1713449&highlight=soft+keys Το ότι δε δουλεύει το touch μετά από λάθος εγκατάσταση rom ειναι θέμα drivers και όχι hardware. με την hybro v10 για το SK17i επαναφέρεις απλά τους drivers από το mini pro και στην συνέχεια με την stock του mini εισαι κομπλέ ;) Οσον αφορά το service ειμαστε και λιγο zimbabue στην ελλάδα , καλώς για εμάς και κακώς για την sony. Στο άλλαξαν γιατί δεν έχουν υποδομή να δούν ότι το IMEI σου , καταγράφηκε σαν κινητό που ξεκλείδωσε bootloader. Δεν ανέφερα ότι ο bootloader δεν ξανακλειδώνει. O bootloader ξανακλειδώνει με το tft από το Arc. Αν ξεκλειδωθεί όμως με τον επίσημο τρόπο της Sony , ΧΑΝΕΙΣ την εγγύηση , καθώς δεν υπάρχει DRM. Edited October 2, 2012 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Οι custom rom σαν μειονέκτημα έχουν την κατανάλωση μπαταρίας. η καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη μου ειναι stock rom με custom kernel. Πετάς και την σαβούρα της Sony και έχεις 200mb free ram. Εγώ ειμαι με την .587 και mesa kernel 1.8 Το τηλέφωνο σε κατάστααση αναμονής τρώει περίπου 1% κάθε 2 ώρες. Εξαρτάται και τι χρήση κάνεις. Με πολύ wifi ας πουμε το κινητό μου κρατάει περίπου 1.5 - 2 μέρες. Σε τι εξυπηρετεί ο custom kernel στην stock rom ?? Το ότι μπορείς να το κάνεις overclock ?? Έχεις να μου στείλεις link για την ,587 ?? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Οι custom rom σαν μειονέκτημα έχουν την κατανάλωση μπαταρίας. η καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη μου ειναι stock rom με custom kernel. Πετάς και την σαβούρα της Sony και έχεις 200mb free ram. Εγώ ειμαι με την .587 και mesa kernel 1.8 Δεν έχω custom kernel, αλλα ειμαι root και ακολουθωντας διαφορους οδηγους στο xda καταφερα να εχω μεχρι 150 free ram το πολύ. Πως πηγες στα 200?εχεις καποιο οδηγο να προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Μόλις έκανα update σε 4.1.Β.0.587 μέσω ΟΤΑ και δείχνουν όλα οκ. Απο Ελλάδα το κινητό. Δεν σβήνει κάτι για όσους αναρωτιούνται. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogetasjj4 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 ξέρει κανεις που θα μπορούσα να βρω άσπρα η ροζ ακουστικά για το mini πρό; ψάχνω ebay κλπ και δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα! δεν με ενδιαφέρει αν είναι γνήσια η όχι αρκεί να έχουν καλή σχετικά ποιότητα ήχου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Μόλις έκανα update σε 4.1.Β.0.587 μέσω ΟΤΑ και δείχνουν όλα οκ. Απο Ελλάδα το κινητό. Δεν σβήνει κάτι για όσους αναρωτιούνται. Τα προβλήματα με το LED για τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων με σβηστή οθόνη και του προσωπικού ήχου κλήσης διορθώθηκαν; Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 ξέρει κανεις που θα μπορούσα να βρω άσπρα η ροζ ακουστικά για το mini πρό; ψάχνω ebay κλπ και δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα! δεν με ενδιαφέρει αν είναι γνήσια η όχι αρκεί να έχουν καλή σχετικά ποιότητα ήχου! Κάτι τέτοιο δηλαδή? http://www.extreme-mobile.gr/p.Sony-Ericsson-Headset-MH1-Live-Sound-Stereo-white-leyko-Blister.640492.html Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) Τα προβλήματα με το LED για τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων με σβηστή οθόνη και του προσωπικού ήχου κλήσης διορθώθηκαν; Προσωπικό ήχο κλήσης δεν βαζω. Για το LED όταν έχω μήνυμα θα το προσέξω και θα σας πω. Προσωπικό ήχο κλήσης δεν βαζω. Για το LED όταν έχω μήνυμα θα το προσέξω και θα σας πω. Το LED , όχι, δεν φτιάχτηκε. ! Edited October 3, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optimum Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Έκανα πρόσφατα update το κινητό σε ICS αλλα ανακάλυψα σήμερα ότι η υποδοχή για τα ακουστικά δεν δουλεύει. Ούτε καν αναγνωρίζει ότι υπάρχουν. το δοκίμασα και με αλλα hands free καλώδια και δεν τα αναγνωρίζει. επόμενος δεν δουλεύει ούτε το ραδιόφωνο. ούτε τα hands free αλλα ούτε και όταν παίζει μουσική με ακουστικά πάλι ο ήχος βγαίνει από τα ηχεία του κινητού και όχι τα κουστικά Τι μπορώ να κάνω ? έχει να κάνει τίποτα με το ANT ? ξέρει κανένας τι μπορεί να έφταιξε ? και πως να το φτιάξω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts