Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιλάω για μια αναβάθμιση που γίνεται ειδικά για το θέμα των κουμπιών, κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται να το κάνουμε μόνοι μας (εκτός αν δεν σε πειράζει να χάσεις την εγγύηση μπορείς να βάλεις το calibration script απ το xda).

αυτο με την αναβαθμιση που λες ηταν η διαβαθμιση οθονης(καλιμπραρισμα) ,και γινοταν στην προηγουμενη εκδοση λογισμικου(2.3).τωρα , με το pc companion η το SEUS περνας μονος σου την 4.0.4 εκδοση και απο οτι αναφερουν αρκετοι που το ειχαν το προβλημα εχει λυθει μεχρι στιγμης

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα σας

εχω ενα xperia mini και δοκιμασα τα σονυ ακουστικα του xperia P και μου λεει άγνωστη συσκευή...

γιατι συμβαινει αυτο ?

δεν δοκιμασα να εγκαταστησω ICS.θα το κανω λογικα θα εχει βγει και για το δικο μου.

παντως οταν τηλεφωνησα στο service και τους ειπα οτι το εχω ξαναφερει μου ειπαν να το παρατηρησω και αν το ξανακανει να τους το παω.

και την προηγουμενη φορα μου ειχαν πει οτι καλυτερα να κανουν εκεινοι την αναβαθμιση και οχι εγω.

ναι αρχές Μαΐου εμφανισε το προβλημα και καναμε την αναβαθμιση.

το θεμα ειναι το ξαναεμφανισε χθες 13:00-14:00 στον ήλιο οταν εγραφα sms.

εμφανισε τα συμπτωματα:

το δεξι του μενου ενεργοποιηθηκε και παρολιγον να σβυσει συνομιλιες...

επισης αρχισε να λειτουργει η δόνηση και το "κολλημα" με back button.

μολις πηγα στην σκια εξαφανιστηκαν.το εκλεισα και το ανοιξα για να δω μη τυχον το ξανακανει και παρατηρησα οτι εχασε τον χρονο απο τη στιγμη φορτισης και ξεκινησε να μετραει τον χρονο απο την αρχη σαν να το εβγαλα απο τον φορτιστη εκεινη τη στιγμη.

πιθανον να φταιει η ακτινοβολια και η θερμοτητα.:confused:

καλησπέρα,

προς το παρόν,παρόλο τον καυσωνα,το δοκιμασα και δεν το ξαναέκανε!:)

θετικό το αποτέλεσμα,θα συνεχίσω να το προσέχω.

με την ευκαιρία να ρωτήσω αν κάποιος φίλος ξέρει αν θα δωθεί το Android 4.1 στα mini.

Μία ερώτηση και μία παρατήρηση μετά από αρκετή χρήση της κάμερας με την ICS στο mini.

Ερώτηση: Τι ακριβώς παίζει με τα ανοικτά δίκτυα των πόλεων (Hot Spots) και δεν μπορεί να συνδεθεί το τηλέφωνό μας; Το δοκίμασα στα Χανιά, το Ηράκλειο, την Τήνο και την Άνδρο πρόσφατα κι αφού καθυστερεί υπερβολικά να συνδεθεί με wifi, όταν με το καλό συνδέεται λέει "περιορισμένη συνδεσιμότητα" έχοντας και το χαρακτηριστικό κίτρινο τριγωνάκι στο εικονίδιο της σύνδεσης δεξιά στην μπάρα ειδοποιήσεων.. εννοείται βέβαια ότι δεν μπορεί ν'ανοίξει και τις ιστοσελίδες. Τι ευθύνεται γι'αυτό; Ένας φίλος με Galaxy S2 έμπαινε κανονικά στο Χανιώτικο δίκτυο την ίδια στιγμή ενώ το mini δεν..

Παρατήρηση: Πλήρης απογοήτευση με την κάμερα. Στα 5mp με το stability ενεργοποιημένο ζοριζόταν πάρα πολύ να εστιάσει στις φωτό, πολλές φορές για να τραβήξω κάτι προσπαθούσα 5 και 6 φορές.. και κρατούσα μόνο αυτές που φαίνονταν στην οθόνη του κινητού μας καθαρές.. μέχρι που επέστρεψα στο σπίτι και τις πέρασα στον υπολογιστή. Αποτέλεσμα; Πάνω από 100 φωτογραφίες των διακοπών εντελώς άχρηστες. Τόσο θολές και σε τόσο κακή ποιότητα.. ειλικρινά παιδιά, τις πέρασα σε φάκελο που διέγραψα αμέσως γεμάτος νεύρα και απογοήτευση. Πως την έβγαλε και το κινητό απ'τον τοίχο... δεν ήταν ούτε μία τους καλή, όλες στον βρόντο. Αν δεν είχαμε και τη φωτογραφική της κοπέλας μου να σώσουμε τουλάχιστον κατιτίς από τις αναμνήσεις..

Και δεν βλέπω και πουθενά φως στον ορίζοντα για διορθώσεις από τη Sony, έχετε υπόψιν κάτι εσείς που μου διαφεύγει;

Τι άλλο να πω, τα σκέφτομαι και στεναχωριέμαι γιατί μου άρεσε αυτή η συσκευούλα αλλά με βλέπω να ξαναγυρίζω στη samsung ανεπιστρεπτί..:(

Edit: Θυμήθηκα ότι ανέβασα μία φωτό στο facebook κατευθείαν από την Τήνο οπότε και υπάρχει ένα δείγμα για να καταλάβετε, φανταστείτε τώρα ότι αυτή ήταν μία από τις καλύτερες στην οθόνη του mini..

Edited by makis206

κοιτα, κατι δεν παει καλα με το κινητο σου! ανεβαζω 2 φωτο να δεις!

Όντως φαίνονται πιο καλές, τι να πω.. τραβήχτηκαν με ενεργοποιημένο το stability; Γιατί φοβάμαι ότι εκεί την πάτησα εγώ.. Γιάννη έχεις κάνει την αναβάθμιση στην ICS έτσι;:)

να ανεβασω και γω 2 φωτο γιατι οντως φαινεται παραξενο να μην βγαινουν καλα οι φωτο... ειναι τραβηγμενες με 2.3.4 GB (δεν εχω δει καποια διαφορα με την ICS)

ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact

Success doesn't come to you... you go to it.

να ανεβασω και γω 2 φωτο γιατι οντως φαινεται παραξενο να μην βγαινουν καλα οι φωτο... ειναι τραβηγμενες με 2.3.4 GB (δεν εχω δει καποια διαφορα με την ICS)

Αυτές είναι τέλειες συγκριτικά με τις δικές μου, όπως τις έβγαζε και το δικό μου με την GB..! Περίεργο πάντως γιατί έκανα και την καθαρή εγκατάσταση της ICS.. το κινητό δεν έχει χτυπηθεί ποτέ, τι στο καλό..;

Απ'ότι κατάλαβα μάλλον ευθύνεται το stability με την ρύθμιση της ανάλυσης στα 5mp 4:3, κι αυτό από άγνοια τό'χα ενεργοποιημένο αλλά που να το σκεφτώ εκεί για να το απενεργοποιήσω.. την πάτησα. Θα δοκιμάσω να τραβήξω μερικές χωρίς το stability και θα επανέλθω.

Εdit: Τράβηξα 2-3 στη δουλειά και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι οι λήψεις γίνονται ταχύτερα και χωρίς κολλήματα στην εστίαση, κοίτα να δεις.. το πληκτρολόγιο είναι από συνεργείο αυτοκινήτων, ουδέν σχόλιον παρακαλώ :lol:

Edited by makis206

Γειά σας,

σήμερα το πρωί κοίταξα μέσω του Sony Ericsson Update Service αν υπάρχουν ενημερώσεις για το κινητό μου (Xperia mini). Δεν είχε αλλά, εμφάνιζε ένα μήνυμα ότι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το κινητό, υπάρχει η επιλογή να γίνει ξανά η εγκατάσταση ώστε να λυθούν τυχόν προβλήματα. Επειδή λοιπόν εγώ είχα κάνει ήδη την αναβάθμιση στο Ice Cream Sandwitch και μου κολλούσε αφάνταστα, πράγμα που δεν γινόταν πρίν και επειδή είχα κάνει αναβάθμιση (επειδή ήταν προτειμώμενο) και όχι καθαρή εγκατάσταση όταν με ρωτούσε, επέλεξα να γίνει ξανα η εγκατάσταση σε περίπτωση που ήταν πρόβλημα της αναβάθμισης που κολλούσε το κινητό.

Το πρόβλημα μου είναι ότι η εγκατάσταση μόλις τελείωσε έλεγε ότι απέτυχε. Και όταν πήγα να ανοίξω το κινητό μετά το λογότυπο της sony εμφανιζόταν ένα εικονίδιο με μια τρίγωνη πινακίδα και ένα θαυμαστικό μέσα του και ένα κινητάκι απο δίπλα και εννοείται ότι σταματούσε εκεί. Προφανώς η ένδειξη αυτή σημαίνει ότι καταστράφηκε το λειτουργικό σύστημα ή κάτι τέτοιο. Δοκίμασα άλλη μια φορά να κάνω εγκατάσταση με το ίδιο πρόγραμμα αλλά πετάει το ίδιο μήνυμα στο τέλος. Οπότε έμεινα με μια εγκατάσταση αποτυχημένη και ένα κινητό που δεν ανοίγει. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;

Και αν δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ αν το πάω στο κατάστημα (ΓΕΡΜΑΝΟΣ) απο όπου το αγόρασα θα με καλύψει η εγγύηση ή σου λέει μόνος έκανες αναβάθμιση, δεν φταίμε εμείς τώρα, λύσε το μόνος σου ή θέλουμε λεφτά να στο φτιάξουμε; Και το αναφέρω αυτό γιατί όταν το αγόρασα μου είπαν κάθε τρεις μήνες να παω στο κατάστημά τους να μου κάνουν την αναβάθμιση. Εγώ όμως έχω κάνει στο παρελθόν κι άλλες φορές αναβάθμιση και ξανά δεν μου έχει αποτύχει.

Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Γράφω εδώ γιατί στο google δεν με βοήθησαν ιδιαίτερα τα φόρουμ και δεν ξέρω και ακριβώς το πρόβλημα μου οπότε δεν ξέρω τι λύση ακριβώς να ψάξω στην μηχανή αναζήτησης.

Και καλωσήρθα στο φόρουμ! Ελπίζω να γίνει το στέκι μου, εύχομαι όχι για κακό σκοπό (προβλήματα με το κινητό μου)!

Όντως φαίνονται πιο καλές, τι να πω.. τραβήχτηκαν με ενεργοποιημένο το stability; Γιατί φοβάμαι ότι εκεί την πάτησα εγώ.. Γιάννη έχεις κάνει την αναβάθμιση στην ICS έτσι;:)

εγω εχω παντα απενεργοποιημενο το stability.νομιζω τις βγαζει καλυτερα!

Κάποιες φωτογραφίες κι απο μένα από επίσημη ics για να φύγει ο φόβος από κάποιους που το σκέφτονται.. Σε κλειστό χώρο είναι βέβαια.

Α και μόλις είδα πως ήταν στα 3 mp η φωτογραφική... Δεν ξέρω γιατί. Κοιτάξτε το κι αυτό μήπως και...

Επίσης, εγώ γιατί δεν βλέπω επιλογή για stability mode στις επιλογές της φωτογραφικής .... ;

c8XmMDhXvTWGlPVGzAs6wujn4TJ5UV7QGlRXYvx-1rcMKX2t43N9WGq_QU-4-Y4k-3mLVnmUkZY

Edited by mariosx
http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Επίσης, εγώ γιατί δεν βλέπω επιλογή για stability mode στις επιλογές της φωτογραφικής .... ;

Επειδή την πάτησες όπως εμένα παλιότερα και δεν έκανες scroll στην οθόνη των ρυθμίσεων της κάμερας για να ανακαλύψεις έκπληκτος ότι υπάρχει και δεύτερη οθόνη επιλογών μέσα...!:lol:

:)

Επειδή την πάτησες όπως εμένα παλιότερα και δεν έκανες scroll στην οθόνη των ρυθμίσεων της κάμερας για να ανακαλύψεις έκπληκτος ότι υπάρχει και δεύτερη οθόνη επιλογών μέσα...!:lol:

Και η οθόνη των ρυθμίσεων ποια είναι; Δε βλέπω πουθενά "ρυθμίσεις". :blink:

Και η οθόνη των ρυθμίσεων ποια είναι; Δε βλέπω πουθενά "ρυθμίσεις". :blink:

Έχοντας αναμένη την κάμερα πάτα το δεξί πλήκτρο αφής θα σου βάλει ένα μενού με εικονίδια για να κάνεις τις επιλογές σου στη λήψη των φωτογραφιών, με το μενού στην οθόνη σου αν scrollάρεις προς τα δεξιά θα εμφανιστεί άλλη μια οθόνη με περισσότερες επιλογές. Εννοείται ότι τέτοιο μενού υπάρχει και όταν στην κάμερα υπάρχει η επιλογή για λήψη βίντεο με διαφορετικές βέβαια ρυθμίσεις.;)

Κι όμως...

Όταν είναι στην επιλογή "Scene recognition" δεν έχεις τις ίδιες επιλογές. Και ούτε του stabiliser... Για να τις έχεις αυτές πρέπει να το γυρίσεις σε Normal

Κι όμως...

Όταν είναι στην επιλογή "Scene recognition" δεν έχεις τις ίδιες επιλογές. Και ούτε του stabiliser... Για να τις έχεις αυτές πρέπει να το γυρίσεις σε Normal

Σωστός (αν και δεν το δοκίμασα ποτέ), απλά το μυαλό μου πήγε στο ότι έχεις τη Νormal ρύθμιση για τις λήψεις. Παράλειψίς μου και συγχώρα με γι'αυτό..:)

Σωστός (αν και δεν το δοκίμασα ποτέ), απλά το μυαλό μου πήγε στο ότι έχεις τη Νormal ρύθμιση για τις λήψεις. Παράλειψίς μου και συγχώρα με γι'αυτό..:)

Τι λες καλέ! για να συζητάμε είμαστε εδώ :)

btw βρήκα λύση στα led που δεν ανάβουν για τα μηνύματα... θα σας πω μετά :p

να ρωτησω κατι; σταματησε η κυκλοφορια του xperia mini pro; ειμαι συνδρομητης vodafone και μου ηρθε η αναβαθμιση αλλα δεν το βρισκω στο site της εταιριας και στο πλαισιο φαινεται να το εχει μονο στοκ.. ξερετε κατι;

να ρωτησω κατι; σταματησε η κυκλοφορια του xperia mini pro; ειμαι συνδρομητης vodafone και μου ηρθε η αναβαθμιση αλλα δεν το βρισκω στο site της εταιριας και στο πλαισιο φαινεται να το εχει μονο στοκ.. ξερετε κατι;

Κατέβασε το Sony Ericsson update service, και κάνε την αναβάθμιση.

μαλλον εννοει η αναβαθμιση της επιδοτησης.:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και αν δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ αν το πάω στο κατάστημα (ΓΕΡΜΑΝΟΣ) απο όπου το αγόρασα θα με καλύψει η εγγύηση ή σου λέει μόνος έκανες αναβάθμιση, δεν φταίμε εμείς τώρα, λύσε το μόνος σου ή θέλουμε λεφτά να στο φτιάξουμε; Και το αναφέρω αυτό γιατί όταν το αγόρασα μου είπαν κάθε τρεις μήνες να παω στο κατάστημά τους να μου κάνουν την αναβάθμιση.

απο οσο ξερω, αν δεν χτυπησεις καπου το κινητο και αν δεν του πειραξεις το λειτουργικο (root , rom ) η εγγυηση ισχυει κανονικα.... θα σου προτεινα να μην πας στο γερμανο αλλα αν εχεις καποιο κεντρο sony ericsson κοντα σου να το πας εκει, η επισκευη ειναι παντα πιο γρηγορη και αξιοπιστη, επιπλεον αν δεν εισαι ευχαριστιμενος με το ice cream μπορεις να ζητησεις να σου περασουν την gingerbread...

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro