Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο οτι καταλαβα δεν σου εχει βγαλει το προβλημα...κανε ενα test ζωρισετο το μινι και τωρα ειδικα με τις ζεστες θα στο βγαλει το προβλημα κατευθιαν εαν το εχει...απο την αλλη οπως ειχα πει σε προηγουμενο post το προβλημα λυνεται με ενα script που κυκλοφορει εκτος και αν καποιος δεν θελει να το δοκιμασει...οσο για την αδιαφορια που αναφερες συμφωνω απολυτα!!!!Αποδειξε κατι ομως οτι δεν την ενδιαφερει να φτιαξει ενα value for money κινητο εαν κοστιζε 450 ευρω θα ειχαμε την ιδια αντιμετωπιση;;Δεν το νομιζω:lol:

το προβλημα φιλε μου δυστυχως το εβγαλε πριν απο 2 μηνες περιπου το μινι που εχω παρει δωρο στην αρραβωνιαστικια μου .το ειχα στο σερβις για 10 μερες (εργασιμες παρακαλω).τελικα ,μετα απο διαβαθμιση οθονης(καλιμπραρισμα) στο σερβις η συσκευη λειτουργει κανονικοτατα(φτου φτου:lol:)

απο τοτε ομως που το ειδα live το προβλημα εχω φοβο και για το δικο μου μινι.το σκριπτ που λες το ξερω αλλα δεν το εβαλα τοτε.

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά κάνει 2-3 μέρες , 10 μέρες ή ένα μήνα το service; Το κινητό το έχω σαν καινούργιο δεν πιστεύω να γυρίσει με γραντζουνιές!

Κατευθειαν στην αντιπροσωπεία πάω ή στο μαγαζί για πιο σίγουρα και πιο γρήγορα;

Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT

Τελικά κάνει 2-3 μέρες , 10 μέρες ή ένα μήνα το service; Το κινητό το έχω σαν καινούργιο δεν πιστεύω να γυρίσει με γραντζουνιές!

Κατευθειαν στην αντιπροσωπεία πάω ή στο μαγαζί για πιο σίγουρα και πιο γρήγορα;

Πιστεύω ότι οι μέρες που κάνει στην αντιπροσωπεία είναι αναλόγως της πόλης. Από εδώ μέσα έβγαλα το συμπέρασμα γιατί εχω διαβάσει για πιο μεγάλες πόλεις που είναι σύντομη η διαδικασία και για πιο μικρές που αργεί περισσότερο...

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Ειναι σιγουρο ξεκινησε η αναβάθμιση στη δανια !!! αντε να ερθει και σε εμας

, το δικο μου mini ειναι απο γερμανια οταν ερθει το παγωτο αν θελει καποιος το ftf το ανεβαζω.

έχει ήδη ανέβει το nordic στο wotan,

http://www.wotanserver.com/en/sony-ericsson/se/xperia-mini-st15/4-1-b-0-431/language-download

και έχει προσφορά στο 1 flash επί πληρωμή άλλα 4 δωρεάν για το ίδιο τηλέφωνο, οπότε μπορείτε να γυρίζετε πίσω στο σταθερό 2.3.4 αν δεν σας αρέσει, αλλά πραγματικά δεν βλέπω το λόγο να βιαστεί κανείς να βάλει την πρώτη έκδοση που θα βγάλουν... σίγουρα η 3η ή 4η θα είναι καλύτερα (bug free, πιθανότατα με λύση ρουτ), πόσο μάλλον αφού ακούγεται οτι ούτε αυτή η αναβάθμιση έχει ενσωματωμένη λύση για το γνωστό πρόβλημα των πλήκτρων, οπότε φεεετααα.....

Edited by PP6210
added link

Το Calibration είναι software fix που γίνεται στο service!;

Άρα μπορεί με το ice όσοι τα φτιάξατε να πρέπει να τα ξαναπάτε;!!

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα το βλέπω! :p

Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT

Kι η Sony εξακολουθεί να μην δίνει τα νούμερα για το mini...

ηρθαν τα πρωτα SI

Xperia Mini (ST15) 1249-8725 2012-06-12

Xperia Mini (ST15) 1249-8726 2012-06-12

Xperia Mini (ST15) 1249-8731 2012-06-12

Xperia Mini (ST15) 1249-8733 2012-06-12

Xperia Mini (ST15) 1249-8740 2012-06-12

Xperia Mini (ST15) 1249-8742 2012-06-12

Xperia Mini (ST15) 1249-8959 2012-06-12

Xperia Mini (ST15) 1249-8961 2012-06-12

Xperia Mini (ST15) 1249-8972 2012-06-12

Xperia Mini (ST15) 1249-8974 2012-06-12

Xperia Mini (ST15) 1249-8988 2012-06-12

Xperia Mini (ST15) 1249-8990 2012-06-12

Xperia Mini (ST15) 1249-9217 2012-06-12

Xperia Mini (ST15) 1249-9614 2012-06-12

Xperia Mini (ST15) 1249-9615 2012-06-12

Xperia Mini (ST15) 1250-2100 2012-06-12

Πφφφφ και μενα ειναι 1249-4252 αλλα δεν εχει ερθει ακομααα..!!

κι εμενα το ιδιο ειναι
μια από τα ίδια κι εγώ 1249-4252

Έχω εδώ και 4 μέρες περασμένη την ics(rootαρισμένη) και ένα μπόρω να σας πω.Το κινητό τα σπάει.Τέτοια απόκριση,τόση ταχύτητα είναι απίστευτο.Αν δείτε πως ανοίγει το wi-fi,θα καταλάβετε.Κάντε μια βόλτα από xda.

Έχω εδώ και 4 μέρες περασμένη την ics(rootαρισμένη) και ένα μπόρω να σας πω.Το κινητό τα σπάει.Τέτοια απόκριση,τόση ταχύτητα είναι απίστευτο.Αν δείτε πως ανοίγει το wi-fi,θα καταλάβετε.Κάντε μια βόλτα από xda.

Πως το έκανες ροοτ φίλε;

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

Πως το έκανες ροοτ φίλε;

Προφανώς όχι επίσημη ICS άλλα custom ROM, αφού το λέει κιόλας (από το xda). Κι εννοείται οι custom Roms είναι rootαρισμένες.

εμενα ειναι 1249-5877.αφου παντως αρχισε συντομα θα το εχουμε.

Κι εγώ το ίδιο έχω. ;)

Θέλω να σας χαιρετίσω σε αυτό το σημείο, το xperia mini μου πουλήθηκε, οπότε πλέον δεν θα συνεχίσω άλλο στην παρούσα ενότητα του foroum. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, με κάποιους από εσάς θα τα πούμε σε άλλες ενότητες άλλων συσκευών! :p
-Δημήτρης-

Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση στη ics ούτε μέσω υπολογιστή ούτε από το κινητό και μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει : Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ή η εκκίνηση των στοιχείων ενημέρωσης του λογισμικού τηλεφώνου!

Τι μπορώ να κάνω για αυτό τώρα? :X:blink:

Παίδες μόλις ξεκίνησα τη διαδικασία για το mini!

1249-5877 εγώ (αγορασμένο από Cosmote αν έχει να κάνει..) και μου το έβγαλε στο PC Companion, δοκιμάστε κι εσείς...!:D

Τα SI numbers δεν τα ενημέρωσαν ακόμα πάντως.

Πολύ χαίρομαι που είμαι ο πρώτος :lol:

edit: Ξεκινάω με παγωτό! Eύχομαι το ίδιο σε όλους σας.:)

Edited by makis206

Άντε και καλή αρχή!! Σε κανα μισάωρο θα είναι έτοιμο και το δικό μου παίδες. Αγωνιά για τον αν λύνεται το θέμα της υπερθέρρμανσης, από εχθές έχει "γονατίσει" το μικρό. Ως και σε ψυγείο το έβαλα, για να μπορέσω να κάνω ένα έκτακτο τηλεφώνημα...
"And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ!

Άντε και καλή αρχή!! Σε κανα μισάωρο θα είναι έτοιμο και το δικό μου παίδες. Αγωνιά για τον αν λύνεται το θέμα της υπερθέρρμανσης, από εχθές έχει "γονατίσει" το μικρό. Ως και σε ψυγείο το έβαλα, για να μπορέσω να κάνω ένα έκτακτο τηλεφώνημα...

Έγινε κι αυτό! Να αναφέρω κάτι πολύ ευχάριστο που δεν το περίμενα, οι ρυθμίσεις που είχαμε κάνει στη συσκευή μας παραμένουν ως έχουν όπως και οι εφαρμογές που είχαμε εγκατεστημένες, δεν χρειάζονται καν νέες καταχωρίσεις σε κωδικούς λογαριασμών κλπ κλπ.

Όμορφα ξεκινήσαμε, για ότι νεότερο ενημερώνω :)

edit: Πρέπει να ξαναπεράσουμε τις επαφές. Εγώ τις είχα κάνει backup στο gmail και μπήκαν αμέσως.

Edited by makis206

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro