evilgoat Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 @christos1974 σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! απλά το πατούσα συνεχόμενα και όχι μια φορά λίγο και μετά να το σύρω στον κάδο, και απλά άνοιγε την εφαρμογή...ήταν τόσο εύκολο που αισθάνομαι τόσο χαζή...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! απλά το πατούσα συνεχόμενα και όχι μια φορά λίγο και μετά να το σύρω στον κάδο, και απλά άνοιγε την εφαρμογή...ήταν τόσο εύκολο που αισθάνομαι τόσο χαζή...:rolleyes: Να 'σαι καλά. Είμαστε εδώ να βοηθάει ο ένας τον άλλον. :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 (edited) παιδια μια ίσως ασχετη ερώτηση αλλά θελω τη βοήθεια σας ενας φιλος μου που δεν κατεχει απο τεχνολογια με ζητησε αν μπορουμε να κανουμε οτιδήποτε με το κινητο του να αντεχει περισσοτερο η μπαταρια και τα σχετικά το κινητό του ειναι sony xperia και μέσα στις πληροφορίες συστηματος λέει u20i εχει qwerty πληκτρολόγιο αλλά δεν ειμαι σιγουρος από μια ματιά που το εριξα αν έχει ή οχι μπροστινη καμερα ο ίδιος με είπε οχι αλλά δεν ξερω και δεν νομιζω να το εψαξε ποτέ επειδή απο sony δεν ξέρω ζητάω την βοηθειά σας καταρχάς να καταλαβω ποιο μοντελο xperia ειναι γιατι μονο σαν χ10 σαν χ8 και άλλα μοντέλα βρίσκω αλλα όχι u20i και κατα δευτερον αν υπαρχει σχετικα απλός τρόπος να το κανουμε ροοτ και να το αναβαθμισουμε γιατι είδα εχει ρομ 2.1 update οπως εγραφε οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρησιμη εγω δεν ειμαι τελείως ασχετος εχω το huawei ideos x5 pro και του έχω αλλάξει τα φώτα να δοκιμάζω roms αλλά απο sony δεν ξερω και για αυτο ζητάω τα φώτα σας να βοηθήσω τον φίλο μου.ακόμα και αν δεν θελετε να ξαναγραφετε τα ίδια φτάνει να με πειτε σε ποιες σελίδες και ποια ποστ να διαβάσω γιατι διαβασα ως την 70 σελιδα του φορουμ σας και μονο για ποτε βγηκε ποσο το πουλουσε ο καθενας και ενα προβλημα με τον ηχο που εβγαζε γραφατε και κουραστηκα και δεν ήξερα ποτε θα ξεκινουσατε να γραφετε για ρομς και ροοτ.ευχαριστώ Edited June 7, 2012 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Γεια σας παιδια, Διαβασα μερικες σελιδες πριν αλλα δεν κατεληξα, το ics ειναι διαθεσιμο μεσο pc comp? η μονο αυτα που ειναι για να τα βαλει καποιος ανεπισιμα στο κινητο του? εκανα ελενχο για ενημερωση αλλα δεν εβγαλε κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Δοκιμάστε και με το SUS οσοι την περιμενετε γιατι το companion (τουλαχιστον σε μενα) δεν βρισκει αναβαθμισεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Δοκιμάστε και με το SUS οσοι την περιμενετε γιατι το companion (τουλαχιστον σε μενα) δεν βρισκει αναβαθμισεις! εκανα δοκιμη αλλα ουτε εκει μου εβγαλε κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 εκανα δοκιμη αλλα ουτε εκει μου εβγαλε κατι Και εγώ επειδή βαρέθηκα να περιμένω, την έβαλα με flash tool:) Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Δεν την παλευω αλλο με το μινι...ουτε καν ftf δεν εχει βγει να τη φλασαρω...ποσο πια να περιμενεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis12Laos Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Μια βοήθεια να ζητήσω και εγώ παιδιά από όποιον μπορεί να βοηθήσει. Το mini της αδερφής μου εδώ και κάποιες εβδομάδες εμφάνισε το γνωστό πρόβλημα με την υπερθέρμανση των capacitive πλήκτρων. Δοκιμάζοντας σήμερα να το αναβαθμίσει με το SEUS και ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη διαδικασία, το τηλεφωνο είναι πλέον αδύνατο να ξεκλειδώσει. Μόλις το ενεργοποιήσει δηλαδή δεν ξεκλειδώνει με το slider η οθόνη. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να γίνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα. εχω το mini εδω και περιπου 15 μερες και ολα πηγαιναν μια χαρα μεχρι σημερα το πρωι που συνεβη το εξης: το κινητο μου εβγαλε πως τελειωνει η μπαταρια του και απενεργοποιηθηκε. Μολις το εβαλα για φορτιση, πηγα να το ανοιξω και μου εβγαλε μηνυμα "η καρτα sim ειναι κλειδωμενη" και μου εδινε μοναδικη επιλογη το πληκτρολογιο για τηλεφωνα αμεσης αναγκης. Δεν μπορουσα να μπω σε μενου ή κατι αλλο, παρα μονο αν εμπαινα σε λειτουργια πτησης με το κουμπι κλεισιματος. Μολις απενεργοποιουσα τη λειτουργια πτησης παλι το ιδιο μηνυμα και η μοναδικη επιλογη του πληκτρολογιου για τηλεφωνα αναγκης. Εβαλα την καρτα sim σε αλλο κινητο και δουλευει κανονικα οποτε η καρτα δεν ειναι κλειδωμενη σιγουρα. Τι μπορει να φταιει και εφαγε τετοιες αναποδες καινουριο κινητο χρονιαρες μερες; :) παιδια βοηθεια μολις πηρε η γυναικα μου το ST15 mini .εβαλε την καρτα και δουλευε ενταξει το τηλ. το πηρα εγω και μπηκα στο ιντερνετ μεσο wifi και μου ελεγε να εγκαταστησω την νεα εκδοση android 2.3.4 αριθμος εκδοσης 4.0.2.Α.0.62 το εκανα με την καρτα μεσα και οταν εκανε επανεκινηση το τηλ. μου ελεγε ακριβος αυτα που περιγραφη ο φιλος safer97 παραπανω τι πρεπει να κανω για να το φτιαξω γιατι θα φαω ξυλο απο την γυναικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Βγάλε την κάρτα, σύνδεσε το κινητό με το SEUS και κάνε επιδιόρθωση μήπως και γλιτώσεις τις... διατροφές!!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 παιδια μια ίσως ασχετη ερώτηση αλλά θελω τη βοήθεια σας ενας φιλος μου που δεν κατεχει απο τεχνολογια με ζητησε αν μπορουμε να κανουμε οτιδήποτε με το κινητο του να αντεχει περισσοτερο η μπαταρια και τα σχετικά το κινητό του ειναι sony xperia και μέσα στις πληροφορίες συστηματος λέει u20i εχει qwerty πληκτρολόγιο αλλά δεν ειμαι σιγουρος από μια ματιά που το εριξα αν έχει ή οχι μπροστινη καμερα ο ίδιος με είπε οχι αλλά δεν ξερω και δεν νομιζω να το εψαξε ποτέ επειδή απο sony δεν ξέρω ζητάω την βοηθειά σας καταρχάς να καταλαβω ποιο μοντελο xperia ειναι γιατι μονο σαν χ10 σαν χ8 και άλλα μοντέλα βρίσκω αλλα όχι u20i και κατα δευτερον αν υπαρχει σχετικα απλός τρόπος να το κανουμε ροοτ και να το αναβαθμισουμε γιατι είδα εχει ρομ 2.1 update οπως εγραφε οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρησιμη εγω δεν ειμαι τελείως ασχετος εχω το huawei ideos x5 pro και του έχω αλλάξει τα φώτα να δοκιμάζω roms αλλά απο sony δεν ξερω και για αυτο ζητάω τα φώτα σας να βοηθήσω τον φίλο μου.ακόμα και αν δεν θελετε να ξαναγραφετε τα ίδια φτάνει να με πειτε σε ποιες σελίδες και ποια ποστ να διαβάσω γιατι διαβασα ως την 70 σελιδα του φορουμ σας και μονο για ποτε βγηκε ποσο το πουλουσε ο καθενας και ενα προβλημα με τον ηχο που εβγαζε γραφατε και κουραστηκα και δεν ήξερα ποτε θα ξεκινουσατε να γραφετε για ρομς και ροοτ.ευχαριστώ μια βοήθεια ρε παιδια ή μια υποδειξη κατι σε καποια συγκεκριμενη σελιδα δεν εχω τη δυναμη να διαβασω και τις 300 κατι σελιδες Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 μια βοήθεια ρε παιδια ή μια υποδειξη κατι σε καποια συγκεκριμενη σελιδα δεν εχω τη δυναμη να διαβασω και τις 300 κατι σελιδες με ενα απλο googlαρισμα ειδα οτι ειναι το χ10 μινι(αν εχει κ συρωμενο πληκτρολογιο ειναι το χ10 μινι προ). root κανει με το superoneclick.ειχα φτιαξει ενα τετοιο πριν καιρο.ψαξε στο xda θα βρεις αρκετα πραγματα για αυτο.προσεχε μονο αν ειναι το προ η οχι!(η CM7 του nobudyatall (καπως ετσι τον λενε κ ειναι κ Ελληνας) σε συνδιασμο με τον κερνελ του ιδιου ηταν πολυ καλη κ δουλευαν ολα απο οτι θυμαμε.κ overclock μεχρι 748MHz δουλευε ανετα κ σβελτα.(απο μπαταρια δν ξερω να σου πω ποσο κραταγε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 (edited) με ενα απλο googlαρισμα ειδα οτι ειναι το χ10 μινι(αν εχει κ συρωμενο πληκτρολογιο ειναι το χ10 μινι προ). root κανει με το superoneclick.ειχα φτιαξει ενα τετοιο πριν καιρο.ψαξε στο xda θα βρεις αρκετα πραγματα για αυτο.προσεχε μονο αν ειναι το προ η οχι!(η CM7 του nobudyatall (καπως ετσι τον λενε κ ειναι κ Ελληνας) σε συνδιασμο με τον κερνελ του ιδιου ηταν πολυ καλη κ δουλευαν ολα απο οτι θυμαμε.κ overclock μεχρι 748MHz δουλευε ανετα κ σβελτα.(απο μπαταρια δν ξερω να σου πω ποσο κραταγε) Ευχαριστω για τις πληροφοριες εχει συρομενο πληκτρολογιο αλλα αυτο που με προβληματιζε ειναι οτι λετε οτι το προ εχει και μπροστα καμερα αλλα στα specs που κοιταξα λεει οτι δεν εχει. Του παιδιου απο οσο το ειδα δεν με φανηκε να εχει και εκει ειναι που μπερδευομαι αν μπορουσες βεβαια να βοηθησεις-φωτισεις αυτο το θεμα.Και να το κανω update μεσω pc companion? γιατι ειδα εχει εκδοση 2.1 Edited June 7, 2012 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 τωρα με την 4. δεν υπαρχει επιλογη για screenshot??? η δε την βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 πατα ταυτοχρονα το volume down και το κουμπι που ανοιγει το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 πατα ταυτοχρονα το volume down και το κουμπι που ανοιγει το κινητο χαχαχαχα αλλα κολπα φιλε μου :), λεω και εγω υπαρχει περιπτωση??? σ ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 χαχαχαχα αλλα κολπα φιλε μου :), λεω και εγω υπαρχει περιπτωση??? σ ευχαριστω :D να σαι καλα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Ευχαριστω για τις πληροφοριες εχει συρομενο πληκτρολογιο αλλα αυτο που με προβληματιζε ειναι οτι λετε οτι το προ εχει και μπροστα καμερα αλλα στα specs που κοιταξα λεει οτι δεν εχει. Του παιδιου απο οσο το ειδα δεν με φανηκε να εχει και εκει ειναι που μπερδευομαι αν μπορουσες βεβαια να βοηθησεις-φωτισεις αυτο το θεμα.Και να το κανω update μεσω pc companion? γιατι ειδα εχει εκδοση 2.1 οχι δεν εχει μπροστινη καμερα.update μεσω pc companion η SEUS κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Έβαλα έναν άλλο λογαριασμό gmail και θέλω να σβήσω αυτόν που είχα βάλει εξ' αρχής και να αφήσω μόνο τον καινούργιο.... Υπάρχει κάποια λύση να σβηστεί ο παλιός χωρίς επαναφορά ρυθμίσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Έβαλα έναν άλλο λογαριασμό gmail και θέλω να σβήσω αυτόν που είχα βάλει εξ' αρχής και να αφήσω μόνο τον καινούργιο.... Υπάρχει κάποια λύση να σβηστεί ο παλιός χωρίς επαναφορά ρυθμίσεων? Μέσα από τις ρυθμίσεις λογαριασμοί και συγχρονισμός Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosz1 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 καλησπερα παοδια.εκτος του οτι θελω να μπαινω και ιντερνετ απο το δικτυο θελω να δω και αν αυτο ειναι προβλημα της συσκευης ή αν ετσι δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Μέσα από τις ρυθμίσεις λογαριασμοί και συγχρονισμός Δεν με αφήνει να σβήσω τον παλιό.... Γι' αυτό το είπα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Βγάλε την κάρτα, σύνδεσε το κινητό με το SEUS και κάνε επιδιόρθωση μήπως και γλιτώσεις τις... διατροφές!!!! ευχαριστω φιλε γλυτωσα την διατροφη χαχα κατεβασα το pc companion και εκανα την αναβαθμηση γιατι το seus δεν μπορουσε να εγκατασταθη , γυρευε κατι s1 boot fastboot δεν ξερω τι ειναι αυτο Tι ακριβος κανει παραπανω το seus απο το pc com..... ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Μου ήρθε η 4.1.Β.0.431!!!!Μήπως αυτή είναι το ics??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts