Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα restart είναι αρκετό. Το να τα αφήνεις και λίγη ώρα να ξαποσταίνουν δεν μπορώ να καταλάβω σε τι θα αποσκοπούσε.

Η μπαταρία σου είναι ιόντων λιθίου. Φόρτιζέ την όσο συχνά θες, σε όποιο ποσοστό κι αν βρίσκεται.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια εχω την εντυπωση οτι τα κατω κουμπια μου τα εχουν παιξει οταν ζεσταινετε το σημειο κολλανε υπαρχει καποια λυση ?

Καλησπερα! Σκεφτομαι να κανω root στο Mini pro για να απεγκαταστησω καποιες εφαρμογες που εχει το κινητο. Αν κανω root μπορω να μεταφερω καποιες εφαρμογες απο την μνημη του τηλεφωνου στην καρτα? (αυτες που δεν μεταφερονται ουτε με το App 2SD Pro). Καπου ειχα διαβασει ενα post που ανεφερε ποιες εφαρμογες απεγκατεστησε καποιος, γνωριζετε που ειναι γιατι δεν μπορω να το βρω?

Σκεφτομαο να βγαλω το Moxier Pro, Wisepilot, Foursquar, Games by, παιχνιδια κ εφαρμογες φιλων, Μουσικη και βιντεο φιλων. To wisepilot δουλευει ofline?

Το αν μεταφέρονται κάποιες εφαρμογές ή όχι δεν είναι θέμα μόνο root. Παίζει ρόλο το αν ο developer έχει φτιάξει την εφαρμογή ώστε να μπορεί να μεταφερθεί στην SD.

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε αυτό το post αλλά μπορείς να το ακολουθήσεις. Είναι δοκιμασμένο στο Neo V αλλά κατά 99% ισχύει και για τα υπόλοιπα xperia.

Δεν δουλεύει offline.

Παιδιά θέλει κανείς μεμβράνες για το mini? Άλλαξα κιν και μου ξέμειναν.

Δεν είναι αγγελία, αν δεν επιτρέπεται παρακαλώ ενημερώστε με

καλησπέρα, είχα και εγω αυτό το πρόβλημα, (επανεκινήσεις) και τελικά ήταν βλάβη. Μου το επισκεύασαν μετά από 2 εβδομάδες στο service

καλησπέρα, είχα και εγω αυτό το πρόβλημα, (επανεκινήσεις) και τελικά ήταν βλάβη. Μου το επισκεύασαν μετά από 2 εβδομάδες στο service

Ολα οκ τωρα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα! Εκανα root στο mini pro για να μεταφερω καποιες εφαρμογες στην καρτα και καποιες για να τις διαγραψω. Διαπιστωσα οτι οταν μια εφαρμογη ειναι στην μνημη του τηλεφωνου εχει χωριτηκοτητα 5mb και οταν την μεταφερω με το titanium στη καρτα εχει χωρητικοτητα περιπου στο 1 και κατι mb, τι συμβαινει εξακολουθουν να μενουν καποια mb στην μνημη του τηλεφωνου?

Καλησπερα! Εκανα root στο mini pro για να μεταφερω καποιες εφαρμογες στην καρτα και καποιες για να τις διαγραψω. Διαπιστωσα οτι οταν μια εφαρμογη ειναι στην μνημη του τηλεφωνου εχει χωριτηκοτητα 5mb και οταν την μεταφερω με το titanium στη καρτα εχει χωρητικοτητα περιπου στο 1 και κατι mb, τι συμβαινει εξακολουθουν να μενουν καποια mb στην μνημη του τηλεφωνου?

Ναι παντα γινεται αυτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα αναφερω 2 προβληματα (δεν ειναι ακριβως προβλημα το 1 και το αλλο το εχω ξαναναφερει αλλα με γραψανε σχεδον ολοι)

1)εχω το xperia mini pro sk17i και τωρα τελευταια μου παρουσιασε προβλημα στον συγχρονισμο με το facebook... εβγαζε σε καθε επαφη και μια εικονα και τωρα τιποτα... γιατι ??? επισης εκανα και αναβαθμιση android 2.3.4 , υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο ?

2)πως μπορω να βγαλω την δονηση οταν μου ερχεται ειδοποιηση? εχω πατησει στις ρυθμισεις ηχου->δονηση ποτε , αλλα δεν ισχυει στις εειδοποιησεις ... τι αλλο πρεπει να κανω ?

καλα ειναι να μην το φωρτιζεις απο το pc οχι οτι εχει προβλημα αλλα αντεχει λιγοτερο η μπαταρια

Ποιός το λέει αυτό; Το αντίθετο συμβαίνει.

Τα περισσότερα στοιχεία μπαταρίας προτιμούν τις χαμηλές σε ρεύμα φορτίσεις, όπως αυτή του USB port.

Εδώ και χρόνια φορτίζω τα πάντα μόνο από USB port, σχεδόν πάντα αναμμένα και καμιά συσκευή μου δεν έχει παρουσιάσει πτώση στη διάρκεια της μπαταρίας.

Edited by skritikos
typo...
Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

Ποιός το λέει αυτό; Το αντίθετο συμβαίνει.

Τα περισσότερα στοιχεία μπαταρίας προτιμούν τις χαμηλές σε ρεύμα φορτίσεις, όπως αυτή του USB port.

Εδώ και χρόνια φορτίζω τα πάντα μόνο από USB port, σχεδόν πάντα αναμμένα και καμιά συσκευή μου δεν έχει παρουσιάσει πτώση στη διάρκεια της μπαταρίας.

πρωτη φορα το ακουω αυτο και δυστυχως δε μπορω να σου αποδειξω ποια ειναι η καλυτερη φορτιση , απλα η πλειοψηφια δεν το συνιστα :)

Όταν λες "αντέχει λιγότερο η μπαταρία" εννοείς ως προς τη διάρκεια ζωής της ή ως προς την απόδοσή της ανάμεσα σε δυο διαδοχικές φορτίσεις;

Όταν λες "αντέχει λιγότερο η μπαταρία" εννοείς ως προς τη διάρκεια ζωής της ή ως προς την απόδοσή της ανάμεσα σε δυο διαδοχικές φορτίσεις;

οσο αφορα την αποδοση ;)

Καλησπέρα , έχω το Xperia mini st15i και αντιμετοπίζω προβλήματα με το μαμίσιο widget καιρού που έχει, δλδ δεν μπορώ να το δουλέψω δεν βρίσκει τοποθεσία.

Όποιος μπορεί να με βοηθήσει ... παρακαλώ.

υπαρχει λυση για αυτη τη χαζομαρα :mad:

ποτε στο πρωτοεβγαλε;

φοβαμαι οτι ειναι θεμα hardware.ισως ομως με ενα flashαρισμα του λογισμικου απο την αρχη να σου λυσει το προβλημα.αλλιως φοβαμαι οτι παει για service..

Καλησπέρα , έχω το Xperia mini st15i και αντιμετοπίζω προβλήματα με το μαμίσιο widget καιρού που έχει, δλδ δεν μπορώ να το δουλέψω δεν βρίσκει τοποθεσία.

εγω εχω βαλει το αλλο widget του κινητου.ειδησεις και καιρος λεγεται (εννοειται κρατας μονο τον καιρο) και σου βρισκει τοποθεσια αμεσως.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποτε στο πρωτοεβγαλε;

φοβαμαι οτι ειναι θεμα hardware.ισως ομως με ενα flashαρισμα του λογισμικου απο την αρχη να σου λυσει το προβλημα.αλλιως φοβαμαι οτι παει για service..

εγω εχω βαλει το αλλο widget του κινητου.ειδησεις και καιρος λεγεται (εννοειται κρατας μονο τον καιρο) και σου βρισκει τοποθεσια αμεσως.:)

Ευχαριστώ πολύ , όντως με το άλλο φορτώνει .

υπαρχει λυση για αυτη τη χαζομαρα :mad:

Restart κι αν δεν πιάσει (που μάλλον δεν θα πιάσει) φλασάρισμα με SEUS. Αμέσως μετά Sony Ericsson Service Point και αλλαγή digitizer.

Είναι λίγο περίεργο το συγκεκριμένο. Αν ψάχνεις την "Αθήνα" γράψε "Αθήναι". Αν ψάχνεις την Λευκωσία πρέπει να γράψεις κάτι αντίστοιχο. Αλλιώς ότι σου λεει ο Κωνσταντίνος.

θα αναφερω 2 προβληματα (δεν ειναι ακριβως προβλημα το 1 και το αλλο το εχω ξαναναφερει αλλα με γραψανε σχεδον ολοι)

1)εχω το xperia mini pro sk17i και τωρα τελευταια μου παρουσιασε προβλημα στον συγχρονισμο με το facebook... εβγαζε σε καθε επαφη και μια εικονα και τωρα τιποτα... γιατι ??? επισης εκανα και αναβαθμιση android 2.3.4 , υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο ?

2)πως μπορω να βγαλω την δονηση οταν μου ερχεται ειδοποιηση? εχω πατησει στις ρυθμισεις ηχου->δονηση ποτε , αλλα δεν ισχυει στις εειδοποιησεις ... τι αλλο πρεπει να κανω ?

Για το πρώτο δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω καν facebook.

Για το δεύτερο τώρα, όταν λες ειδοποίηση τι εννοείς ακριβώς? Σε κάποιο νέο μήνυμα ας πούμε? Χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή για τα μηνύματα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ερώτηση σχετικά με τις εργοστασιακές εφαρμογές που μπορούμε να σβήσουμε με ασφάλεια απ'το mini μας μετά το root.

Απορώ με μερικές εφαρμογές λοιπόν και για το πόσο ασφαλής θα ήταν η κατάργησή τους από τη συσκευή, αυτές είναι:

-Data monitor

-Συνδεδεμένες συσκευές

-Διαχείριση LiveWare

-OfficeSuite

-Πλοήγηση/Places/Latitude

Όλες όσες ήθελα να σβήσω με το Titanium πέρα από αυτές που αναφέρω παραπάνω το έκανα απροβλημάτιστα σύμφωνα με τον οδηγό που παρεπιπτόντως, δεν μπορώ να βρω μέσα στο forum αυτή τη στιγμή, πάει χάζεψα..:O

υποτειθεται οτι ο,τι εχει να κανει με την μαμα google δεν πρεπει να το πειραζουμε.το latitude εγω το αφησα γιατι συνεργαζεται με τους χαρτες..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ερώτηση σχετικά με τις εργοστασιακές εφαρμογές που μπορούμε να σβήσουμε με ασφάλεια απ'το mini μας μετά το root.

Απορώ με μερικές εφαρμογές λοιπόν και για το πόσο ασφαλής θα ήταν η κατάργησή τους από τη συσκευή, αυτές είναι:

-Data monitor

-Συνδεδεμένες συσκευές

-Διαχείριση LiveWare

-OfficeSuite

-Πλοήγηση/Places/Latitude

Όλες όσες ήθελα να σβήσω με το Titanium πέρα από αυτές που αναφέρω παραπάνω το έκανα απροβλημάτιστα σύμφωνα με τον οδηγό που παρεπιπτόντως, δεν μπορώ να βρω μέσα στο forum αυτή τη στιγμή, πάει χάζεψα..:O

Να πεις πως ήταν και μακριά. Μια σελίδα πίσω ακριβώς αν κοιτούσες θα έβλεπες το post #3997 που είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις. :shifty:

Η "Πλοήγηση" πώς αναφέρεται μέσα στο Titanium;

Να πεις πως ήταν και μακριά. Μια σελίδα πίσω ακριβώς αν κοιτούσες θα έβλεπες το post #3997 που είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις. :shifty:

Η "Πλοήγηση" πώς αναφέρεται μέσα στο Titanium;

Την πάτησα σαν αυτόν που ψάχνει τα γυαλιά του ενώ τα φοράει..:lol:

Η Πλοήγηση αν δεν κάνω λάθος είναι κομμάτι του Google Maps όπως και το Places με το Latitude, σωστά;:O

Παιδιά το wisepilot μου δεν λειτουργει σωστά.μου βγάζει τη θέση μου καμμία 500αρια μέτρα πιο μακριά από εκεί που είμαι. Υπάρχει καμμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;ή είναι τόσο μαπο. Ο χάρτης μου βγάζει τη θέση μου ακριβως.Eπισης έχει δοκιμάσει κανείς την 3D κάμερα;όσο κι αν προσπάθησα δε μπόρεσα να βγάλω φωτο Edited by zizu21

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro