Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αμα δεν 8ες να μπαινεις σε διαδικασια να ξεκλειδωνεις τον bootloader κ να βαζεις καποιον 3rd party μεινε εκει οπως κ εγω ;)

Μπαα δεν το νομίζω...το κινητάκι πάει σφαίρα με τη μαμά ρομ οπότε δεν βλέπω τον λόγο για κάτι τέτοιο...θα αράξω εδώ που είμαι και θα περιμένω μια και καλή την αναβάθμιση σε ics.... ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !!!

εννοειτε αυτο

Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα.... Σ ' ευχαριστώ !!!! :)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σας !!! θα χρειαστώ τα φώτα σας σε κάτι...μου ήρθε και εμένα η ειδοποίηση για την αναβάθμιση στην 0.62 στο xperia mini... το θέμα είναι ότι το κινητό μου είναι ρουταρισμένο...υποθέτω ότι αν την κάνω θα χάσω το ρούτ σωστά;;;; :confused:

εννοειτε αυτο

Μήπως πρέπει να κάνει κανείς unroot πρώτα;

Μήπως πρέπει να κάνει κανείς unroot πρώτα;

δεν χρειαζετε

με καθε αναβαθμιση γινεσε αυτοματα unroot

Καλησπέρα παιδιά.

Χρησιμοποιώ το τηλέφωνο πάνω από μία εβδομάδα και μάλιστα εντατικά. Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν παρουσιάστηκαν θέματα με επανεκκινήσεις, ξεθώριασμα χρωμάτων, τρίξιμο κλπ.

Όμως από τις πολλές δοκιμές μάλλον κάτι κάθισε στραβά και κάθε φορά που το συνδέω στο pc μέσω usb, χάνει την πρόσβαση στην micro sd κάρτα. Όταν πάω να τρέξω κάποια εφαρμογή, μου λέει ότι "δεν βρέθηκε".

Αμέσως μόλις αποσυνδέσω το καλώδιο, η πρόσβαση ανακτάται. Το έχει πάθει κανένας άλλος και πως αντιμετωπίζεται; Μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης;

Ευχαριστώ.

παιδιά είμαι νέος κάτοχος του τρομερού "μικρού" της Sony!!! Υπάρχει επιλογή στο κινητό να βλέπω την συνολική διάρκεια των κλήσεων μου, εξερχομένων και μη??? Με τον καιρό θα έρθουν και άλλες ερωτήσεις λογικά:worry::worry::worry:

Καλησπέρα παιδιά.

Χρησιμοποιώ το τηλέφωνο πάνω από μία εβδομάδα και μάλιστα εντατικά. Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν παρουσιάστηκαν θέματα με επανεκκινήσεις, ξεθώριασμα χρωμάτων, τρίξιμο κλπ.

Όμως από τις πολλές δοκιμές μάλλον κάτι κάθισε στραβά και κάθε φορά που το συνδέω στο pc μέσω usb, χάνει την πρόσβαση στην micro sd κάρτα. Όταν πάω να τρέξω κάποια εφαρμογή, μου λέει ότι "δεν βρέθηκε".

Αμέσως μόλις αποσυνδέσω το καλώδιο, η πρόσβαση ανακτάται. Το έχει πάθει κανένας άλλος και πως αντιμετωπίζεται; Μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης;

Ευχαριστώ.

φιλε μου αυτο ειναι φυσιολογικο εαν την εφαρμογη που θες να τρεξεις την εχεις αποθηκευσει στην καρτα

γιατι την στιγμη που το συνδεεις στο pc ειναι σαν να εχεις βγαλει την καρτα απο το κινητο και να την εχεις

βαλει σε καποιο card reader (αν με νιωθεις). οποτε δεν ειναι δυνατον να τρεξει κατι που δεν υπαρχει στο κινητο

εκεινη την στιγμη. κανε μια δοκιμη. βαλε το κινητο με usb στο pc και κανε μια κληση στο κινητο σου απο

ενα αλλο τηλεφωνο. θα δεις οτι ουτε ο ηχος που εχεις βαλει δεν ακουγεται (νομιζω!). θα ακουγεται ο κλασικος

προεπιλεγμενος sony. Αρα μην ανησυχεις γιατι ειναι φυσιολογικο.

Ευχομαι να βοηθησα και αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

φιλε μου αυτο ειναι φυσιολογικο εαν την εφαρμογη που θες να τρεξεις την εχεις αποθηκευσει στην καρτα

γιατι την στιγμη που το συνδεεις στο pc ειναι σαν να εχεις βγαλει την καρτα απο το κινητο και να την εχεις

βαλει σε καποιο card reader (αν με νιωθεις). οποτε δεν ειναι δυνατον να τρεξει κατι που δεν υπαρχει στο κινητο

εκεινη την στιγμη. κανε μια δοκιμη. βαλε το κινητο με usb στο pc και κανε μια κληση στο κινητο σου απο

ενα αλλο τηλεφωνο. θα δεις οτι ουτε ο ηχος που εχεις βαλει δεν ακουγεται (νομιζω!). θα ακουγεται ο κλασικος

προεπιλεγμενος sony. Αρα μην ανησυχεις γιατι ειναι φυσιολογικο.

Ευχομαι να βοηθησα και αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

σωστα τα λες...οταν το συνδεεις με το πισι αποσυνδεεται η καρτα απο το το κινητο για να την δει το πισι οποτε οτι εχεις εκει(εφαρμογη ή ρινκτοουν ) δεν ειναι προσβασιμο

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

Καλησπέρα στην παρέα. Είπα να κάνω την αναβάθμιση σε .62 μιας και μου την έβγαλε στο κινητό απευθείας με wifi. Δοκίμασα δύο φορές αλλά δεν τελειώνει την εγκατάσταση. Μου λέει να δοκιμάσω ξανά! :p

Λέτε να παω μέσω pc companion ή seus μπας και δω άσπρη μέρα?

Edited by xrhstos1974
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα στην παρέα. Είπα να κάνω την αναβάθμιση σε .62 μιας και μου την έβγαλε στο κινητό απευθείας με wifi. Δοκίμασα δύο φορές αλλά δεν τελειώνει την εγκατάσταση. Μου λέει να δοκιμάσω ξανά! :p

Λέτε να παω μέσω pc companion ή seus μπας και άσπρη μέρα?

Αν δεν σε ενδιαφέρει να είσαι root κάνε το με PC companion ή SEUS και λογικά όλα θα γίνουν εύκολα και γρήγορα!

Αν όμως θες να γίνεις root ΜΗΝ κάνεις την αναβάθμιση.

παιδιά είμαι νέος κάτοχος του τρομερού "μικρού" της Sony!!! Υπάρχει επιλογή στο κινητό να βλέπω την συνολική διάρκεια των κλήσεων μου, εξερχομένων και μη??? Με τον καιρό θα έρθουν και άλλες ερωτήσεις λογικά:worry::worry::worry:

Κατεβασε το phonalyzr

sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν σε ενδιαφέρει να είσαι root κάνε το με PC companion ή SEUS και λογικά όλα θα γίνουν εύκολα και γρήγορα!

Αν όμως θες να γίνεις root ΜΗΝ κάνεις την αναβάθμιση.

Είμαι root πολύ καιρό τώρα και ξέρω ότι θα το χάσω αν κάνω την αναβάθμιση. Διάβασα λίγο πιο πριν ότι με την 62 είχε κάποιος φίλος λίγο καλύτερη λήψη με το wifi. Και βασικά ας περιμένουμε και το παγωτό λίγο καιρό και ας είμαστε "μαμά". Δεν παθαίνουμε τίποτα :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια μου εβγαλε προβλημα στο facebook εντελως ξαφνικα.. Ενω τις προηγουμενες μερες εμπαινε κανονικα, χωρις κανενα προβλημα, εχει εδω και 2 μερες που κολλαει και δεν μπορω να δω ουτε τα προσωπικα μνματα ουτε τπτ..
Another day in paradise...

sk17i και x10 mini pro ΔΕΝ πάνε μαζί φίλε fingerskater...

Ή το ένα θα έχεις ή το άλλο, αλλά φαντάζομαι ότι έχεις το mini pro αφού φοράς την 2.3.4... (x10 mini pro είναι το παλιό μοντέλο που είναι πιο μικρό και με κανονικά πλήκτρα menu και back και όχι αφής).

Όσο για τον συγχρονισμό δεν ξέρω αν φταίει η αναβάθμιση, μιας και προσωπικά δεν συγχρονίζω με facebook.

συγνωμη αλλα ναι ειναι το sk17i... επαναφερω το προβλημα :

καλησπερα... εχω το xperia mini pro sk17i και τωρα τελευταια μου παρουσιασε προβλημα στον συγχρονισμο με το facebook... εβγαζε σε καθε επαφη και μια εικονα και τωρα τιποτα... γιατι ??? επισης εκανα και αναβαθμιση android 2.3.4 , υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο ?

παιδες καλησπερα ,

εχω βαλει τον golauncher κ το handedsms για τα σμς ,

ενω εχω βγαλει απο τη μαμα εφαρμογη μνμτων τις ειδοποιησεις , στο lockscreen συνεχιζεται να φαινεται οτι εχω μνμ αδιαβαστο κ αμα δεν παω στη μαμα εφαρμογη να το διαβασω δεν το σβηνει...εχουμε καποια ιδεα τι φταιει?εχω την εντυπωση οτι το lockscreen δεν εχει να κανει με το golauncher

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

παιδες καλησπερα ,

εχω βαλει τον golauncher κ το handedsms για τα σμς ,

ενω εχω βγαλει απο τη μαμα εφαρμογη μνμτων τις ειδοποιησεις , στο lockscreen συνεχιζεται να φαινεται οτι εχω μνμ αδιαβαστο κ αμα δεν παω στη μαμα εφαρμογη να το διαβασω δεν το σβηνει...εχουμε καποια ιδεα τι φταιει?εχω την εντυπωση οτι το lockscreen δεν εχει να κανει με το golauncher

Έχεις ορίσει KAI το handcent ως προεπιλεγμένη εφαρμογή για sms και mms?

[sIGPIC][/sIGPIC]

χμμμμ μια μικρη βοη8εια πως το κανω?

Άνοιξε τα μηνύματα με το handcent, στο σημείο που βλέπεις ποιοι σου έχουν στείλει. Πάτα το κάτω δεξιά κουμπάκι αφής για να μπεις στο μενού της εφαρμογής και μετά πάτα ρυθμίσεις. Έπειτα μπες στις ρυθμίσεις εφαρμογής, Προεπιλεγμένη εφαρμογή και τικάρεις το All (SMS & MMS).

Τσεκάρεις και τα δύο άμα θέλεις και για τα mms να είναι προεπιλεγμένη εφαρμογή το handcent. Αλλιώς επιλέγεις ανάλογα.

Ελπίζω να βοήθησα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετα απο μια ευχάριστη περίοδο χρήσης του sk17i σε στοκ ρομ αποφάσισα να κάνω ροοτ. Ο λόγος είναι η λιγοστή πλέον ελευθερη μνήμη ραμ που εμφανίζει το τηλέφωνο και κάποιες εργασίες που θέλω να κάνω (SetCPU, memory Optimizer , juiceDefender Pro, titanium backup). Για παράδειγμα ενώ μπορώ να παιξω το GTA 3 μετά απο λιγο αρχίζει και κολλάει το ίδιο και το Asphalt 6. O λόγος πρέπει να ειναι το ότι γεμίζει η ραμ με διάφορες εφαρμογές ενώ εγω παίζω. Πρεπει να κάνω ρεσταρτ το τηλέφωνο για να παιξω πάλι απροβλημάτιστα για λίγη ώρα. Στο πρόβλημα σιγουρα συνεισφέρουν οι πάρα πολλές εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει αλλα πλέον ήρθε ο καιρός να φύγει το μπλοουτγουερ. :)

Αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι τι γινεται με την απεγκατάσταση των εφαρμογών με το titanium back up. Αν κανω καποια απεγκατάσταση μπορεί μετά απλά το φλασάρισμα με seus να εγκαταστήσει λειτουργικό και όλες τις εφαρμογές σαν καινούργιο στοκ και να σώσει την κατάσταση?

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω τον ήχο κλειδώματος?Αλλά και όταν κλειδώνει το κινητό να προσθέσω κάποιον ήχο?

Κρατάς πατημένο και σέρνεις προς τα κάτω το πάνω μέρος να φανούν οι ειδοποιήσεις και πατάς το κουμπί που θα εμφανιστεί Εκκαθάριση... λογικά θα δουλέψει έτσι...

Και όμως δεν δουλεύει. Το σφάλμα της αποτυχημένης αναβάθμισης σε ,62 δεν διαγράφεται από τη γραμμή ειδοποιήσεων.

Εχω αριθμο εκδοσης Α.0.2.Α.0.42

Εχει βγει νεα αναβαθμιση 0.62? Ειδα σε πιο πανω μηνυματα να μιλατε για τετοια αναβαθμιση!

Ποτε βγηκε? Δε μου εχει ερθει καμια ειδοποιηση μεχρι στιγμης! Δεν υπαρχει προβλημα που ειμαι root ετσι?

EDIT: Ακυρο! Τωρα εγκατεστησα το pc companion και βρεθηκε η αναβαθμιση! Παλιοτερα μου ερχοταν και ειδοποιηση στο κινητο γιαυτο παραξενευτηκα! Συγγνωμη για το περιττο post κυριε διαχειριστα μπορειτε να το διαγραψετε αν θελετε :P

Edited by kostass123

Και όμως δεν δουλεύει. Το σφάλμα της αποτυχημένης αναβάθμισης σε ,62 δεν διαγράφεται από τη γραμμή ειδοποιήσεων.

Είχα και εγώ το ίδιο θεματάκι γιατί δεν μου ολοκλήρωνε την αναβάθμιση μέσω wifi και είχα αυτή την ειδοποίηση πάνω στη μπάρα ειδοποιήσεων. Κατεβασα το companion στο pc αλλά κόλλαγε. Κατεβασα το seus αλλά αυτό δεν άνοιγε καν μετά την εγκατάσταση. Μου έβγαζε error! Και όλα αυτα σε pc με windows 8. Προφανώς είχα θέμα ασυμβατοτητας. Λογικό...

Τελικά κατεβασα το seus στο λαπτοπ και έγιναν όλα όπως πρέπει. Μόνο τότε έφυγε το σφάλμα από την μπάρα ειδοποιήσεων. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν το θέμα με το "μη- άνοιγμα" του κινητού ξαναήρθε στην επφάνεια...Το έκλεισα και μετα απο καμμια΄ώρα όταν πήγα ν το ανοίξω δεν...'Εβγαλα την μπαταρία και την ξαναέβαλα αρκετες φορες αλλά τίποτα..Μέχρι που έβαλα το φορτιστή και μετά άνοιξε.Όταν το είχα κλείσει ήταν η μπαταρία στο 55% και μόλις το άνοιξα με αυτόν τον τρόπο ήταν κάτω απο 10%...Λέτε να φταίει η μπαταρία μου;Επίσης πόση ώρα θα πάρει το flash που μου είχε προτείνει κάποιος εδω μέσα;λέω να το δοκιμάσω να δω τι θα γίνει.....Θα μου γίνει ενημέρωση του λογισμικού με αυτόν τον τρόπο ε;;; Edited by zizu21

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro