Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χωρίς να θέλω να πρωωθησω η να αποτρεψω, είχα και το x10 mini πριν από το τωρινό mini pro και οι φωτο ειναι ίδιες το βράδυ. Καμία διάφορα στην δύναμη του led στις βραδυνές λήψεις.

Χαίρομαι που βοήθησα.

With that being said...

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το λεντακι του μινι παντως που εχω εχει πιο κιτρινη χροια στο φωτισμο,αντιθετα με το χ10 μινι που εχω(ακομα το εχω και δεν το αλλαζω με τιποτα,απλα εγινε η δευτερη συσκευη:))βγαζω σε συνθηκες μηδενικου φωτισμου καλυτερες φωτογραφιες λογο πιο λευκου φωτισμου.την μερα βεβαια το καινουριο ειναι πολυ καλυτερο

Χωρίς να θέλω να πρωωθησω η να αποτρεψω, είχα και το x10 mini πριν από το τωρινό mini pro και οι φωτο ειναι ίδιες το βράδυ. Καμία διάφορα στην δύναμη του led στις βραδυνές λήψεις.

Χαίρομαι που βοήθησα.

With that being said...

μαλλον θα εισαι η εξαιρεση φιλε πρωτη φορα ακουω για το xperia mini να βγαζει φωτο το βραδυ χωρις κιτρινιλα (τις περισσοτερες φορες)

δεν ξερεις αμα ειναι εντος ή εκτος εγγυησης;; κατω το βρηκες;; :p

δεν γινεται να ειναι εκτος εγγυησης γιατι παντα ερχεται με 2 χρονια εγγυηση και το κινητο κυκλοφορησε τον Σεπτεμβρη

Εγώ ξέρω ότι είναι εντος εγγύησης και ξέρω οτι δεν έχει έρθει σε επαφή με νερό κλπ κλπ. Αυτό που μου είπανε είναι οτι θέλουν 18.5 Ευρώ για να το ανοίξουν και να κρίνουν εάν η βλάβη που έχει είναι εντός ή εκτός εγγύησης… Λές και εγώ θέλω να κάνω ζημία στο USB για να βγάλω το κινητό εκτός εγγύησης και να το πληρώνω μετά...

Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G

----------------------------

Παύλος

παιδια εχω χαθει! θελω να φλασαρω το κινητο αλλα δεν βρισκω το seus!

ενα λινκ παρακαλω οποιος ξερει!!! please

http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/updateservice/satio?cc=gr&lc=el

το λεντακι του μινι παντως που εχω εχει πιο κιτρινη χροια στο φωτισμο,αντιθετα με το χ10 μινι που εχω(ακομα το εχω και δεν το αλλαζω με τιποτα,απλα εγινε η δευτερη συσκευη:))βγαζω σε συνθηκες μηδενικου φωτισμου καλυτερες φωτογραφιες λογο πιο λευκου φωτισμου.την μερα βεβαια το καινουριο ειναι πολυ καλυτερο

μαλλον θα εισαι η εξαιρεση φιλε πρωτη φορα ακουω για το xperia mini να βγαζει φωτο το βραδυ χωρις κιτρινιλα (τις περισσοτερες φορες)

Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω αντιμετωπιζα προβλημα κιτρινιλας το βραδυ με το Χ10 mini pro.

Ενω τωρα 2 στις 3 φωτο το βραδυ,εχουν κιτρινη χροια

Εγώ ξέρω ότι είναι εντος εγγύησης και ξέρω οτι δεν έχει έρθει σε επαφή με νερό κλπ κλπ. Αυτό που μου είπανε είναι οτι θέλουν 18.5 Ευρώ για να το ανοίξουν και να κρίνουν εάν η βλάβη που έχει είναι εντός ή εκτός εγγύησης… Λές και εγώ θέλω να κάνω ζημία στο USB για να βγάλω το κινητό εκτός εγγύησης και να το πληρώνω μετά...

οποτε τι σκεφτεσαι να κανεις;

εδω σε εχω!μολις το ανεβασα!

https://www.box.net/shared/4n7al2mt91vy7r1f9qr5

sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ίσως παίζει ρόλο το γεγονός ότι δεν με απασχολεί η κιτρινιλα γιατί την βγάζω στο Photoshop. Πάντως για κινητό, δεν με ενοχλεί. Δεν τραβάω επαγγελματικές φωτο με το κινητό :)

Ίσως παίζει ρόλο το γεγονός ότι δεν με απασχολεί η κιτρινιλα γιατί την βγάζω στο Photoshop. Πάντως για κινητό, δεν με ενοχλεί. Δεν τραβάω επαγγελματικές φωτο με το κινητό :)

Χαχαχαχαχα είσαι θεός!post of the month ψηφίζω! :):D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά γειά σας είμαι νεός στην παρέα του Xperia Mini Pro και έχω μερικές ερωτήσεις όποιος μπορεί....1ον έχω μενου στα αγγλικά πως μπορώ να το "γυρίσω" σε ελληνικά;;2ον πρέπει να κάνω κάτι ώστε να μην χρεώνομαι στο ίντερνετ,καθώς το προηγούμενο κινητό μου έκανε τέτοια κουλά και έμπαινε αυτόματα στο ίντερνετ και χρεωνόμουν...Τώρα προς στιγμήν δεν έχω κάποια άλλη ερώτηση αν έχετε κα΄τι να μου προτείνεται να κάνω τώρα στην αρχή είναι δεκτό...Σας ευχαριστώ....

Παιδιά γειά σας είμαι νεός στην παρέα του Xperia Mini Pro και έχω μερικές ερωτήσεις όποιος μπορεί....1ον έχω μενου στα αγγλικά πως μπορώ να το "γυρίσω" σε ελληνικά;;2ον πρέπει να κάνω κάτι ώστε να μην χρεώνομαι στο ίντερνετ,καθώς το προηγούμενο κινητό μου έκανε τέτοια κουλά και έμπαινε αυτόματα στο ίντερνετ και χρεωνόμουν...Τώρα προς στιγμήν δεν έχω κάποια άλλη ερώτηση αν έχετε κα΄τι να μου προτείνεται να κάνω τώρα στην αρχή είναι δεκτό...Σας ευχαριστώ....

καλησπερα φιλε!καλως ηρθες στην παρεα!:)

1)πηγαινε settings-language and keyboard settings-select language-βρες τα ελληνικα.

2)για να μην χρεωνεσαι πηγαινε ρυθμισεις-ασυρματο και δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-δεδομενα ενεργα (untick)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αλλο το ενα και αλλο το αλλο φιλε μου, αρα και το δικο σου βγαζει κιτρινες

Χαχαχαχαχα είσαι θεός!post of the month ψηφίζω! :):D

+1 :D

Eυχαριστώ πάρα πολύ φίλε...Μια ερώτηση ακόμα...Ενώ στο σπίτι έχω ασύρματο δίκτυο σχετικά κοντά στο δωμάτιο μου που βρίσκομαι τώρα,παρ' όλα αυτά δεν υπάρχει σήμα...Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό;;

Eυχαριστώ πάρα πολύ φίλε...Μια ερώτηση ακόμα...Ενώ στο σπίτι έχω ασύρματο δίκτυο σχετικά κοντά στο δωμάτιο μου που βρίσκομαι τώρα,παρ' όλα αυτά δεν υπάρχει σήμα...Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό;;

δεν υπαρχει καθολου σημα;; ή εχει λιγο;

δυστυχως ειναι θεμα rooter αυτο πιστευω και τοιχων στο σπιτι.ακομα και μια κλειστη πορτα μπορει να φταιει..

υπαρχουν ενισχυτες σηματος που βαζεις σε καποιο δωματιο και εκπεμπει πολυ περισσοτερο.αλλα δεν το χω ψαξει παραπανω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έστειλα το κινητό για service στον τεχνικό της SE στην περιοχή μου. Με ενημέρωσε ότι το κινητό δουλεύει σε κλειστό χώρο (εντός του καταστήματος) και μου επιστράφηκε η συσκευή. Το πρόβλημα όμως δεν έχει ληθεί. Εντός του σπιτιού μου, εντός του χώρου εργασίας μου, και σε μερικούς άλλους κλειστούς χώρους που δοκίμασα δεν βλέπει δίκτυο. Εμφανίζει δίπλα από το εικονίδιο της μπαταρίας και ακριβώς πάνω από το εικονίδιο της ισχύς του σήματος ένα κόκκινο x, ενώ οι τέσερεις γραμμές της ισχύς του σήματος είναι αχνές (όχι άσπρες), ενώ κάτω από τα εικονίδια της ώρας, της μπαταρίας και της ισχύς του σήματος γράφει μέσα σε παρένθεση (καμία υπηρεσία). Έχω αλλάξει τρεις κάρτες sim (όλες COSMOTE) και με καμία δεν πιάνει σήμα το κινητό εντός των ανωτέρω κλειστών χώρων. Σε εξωτερικούς χώρους πιάνει σήμα αλλά με αυξομιώσεις, ενώ έχω παρατηρήσει (σπάνια είναι η αλήθεια) να χάνεται και εκεί το σήμα (και να εμφανίζεται το κόκκινο x πάνω από τις γραμμούλες της ισχύς του σήματος). Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Έξω στο δρόμο του σπιτιού μου πιάνει σήμα και μόλις μπώ στο γκαράζ της πυλωτής μου αυτομάτως οι τέσερεις άσπρες γραμμές της ισχύς του σήματος γίνονται αχνές και βγαίνει πάνω από αυτές το κόκκινο x. Ουσιαστικά δηλαδή το πρόβλημα είναι εντός συγκεκριμένων εσωτερικών χώρων (και δυστυχώς για εμένα σε αυτούς που περνώ τα 2/3 της ημέρας μου, δηλαδή σπίτι και γραφείο). Πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά στην Αθήνα την SE, μου είπαν να επικοινωνήσω με τον πάροχο (Cosmote) μήπως συμβαίνει κάτι, αλλιώς να το στείλω ξανά στο service της περιοχής μου και στην συνέχεια αυτοί στα καντρικά της Αθήνας.

Παιδιά μήπως συμβαίνει κάτι με συγκεκριμένα ασύρματα δίκτυα και μπλοκάρει το κινητό;

Τι μπορεί να γίνει εάν τα κεντρικά της SE αφού δουν τη συσκευή και πουν ότι στον δικό τους εσωτερικό χώρο (όπως έγινε με το servise της SE στην περιοχή διαμονής μου) το κινητό δουλεύει άρα για αυτούς δεν υπάρχει πρόβλημα;

Θα καταλήξω να έχω ένα κινητό πρόσφατα αγορασμένο (η αγορά έγινε αρχές Δεκεμβρίου του 2011) που δεν θα μπορώ να κάνω τηλεφωνικές κλήσεις εντός οικίας και γραφείου;

Παιδιά συγνώμη εάν σας κούρασα αλλά γράψτε καμία ιδέα.

Σας ευχαριστώ και πάλι.

δοκιμασε για αρχη να βαλεις επιλογη gsm μονο στο δικτυο.

Γενικα η κοσμοτε δεν εχει καλη καληψη.

Με αλλες καρτες αλλων παροχων δοκιμασες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω την επιλογή gsm στο δίκτυο. Δεν έχω δοκιμάσει με κάρτα από άλλο πάροχο, όμως δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα διότι έχω τρεις συσκευές samsung που πιάνουν καμπάνα το σήμα της Cosmote μέσα στο σπίτι. Ενώ πριν από ένα χρόνο έιχα ένα xperia x8 που με κάρτα sim της Cosmote έπιανε τέλεια.

όχι δεν δοκίμασα με άλλη κάρτα...Πως το κάνω αυτο με το gsm??κ@λοcosmote :p

ρυθμισεις-ασυρματο και δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-λειτουργια δικτυου-επελεξε μονο gsm.

Φιλε Σπυρο δεν μπορω να σε βοηθησω δυστυχως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορώ να στείλω μηνύματα τι πρέπει να κάνω; (ξέρω ότι έχει ξανά αναφερθεί στην αρχή του τοπικ αλλά δεν μπορώ να το βρω )

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

Έχω την επιλογή gsm στο δίκτυο. Δεν έχω δοκιμάσει με κάρτα από άλλο πάροχο, όμως δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα διότι έχω τρεις συσκευές samsung που πιάνουν καμπάνα το σήμα της Cosmote μέσα στο σπίτι. Ενώ πριν από ένα χρόνο έιχα ένα xperia x8 που με κάρτα sim της Cosmote έπιανε τέλεια.

φιλε μου και εγω διαπιστωσα κατι με το σημα του κινητου, με το x10 mini δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα ενω με το xperia mini εχω καποιο θεμα, κατι σαν το δικο σου προβλημα.............................εκει που ειμαι σπιτι βλεπω και εγω να μην εχω καθολου σημα αλλα το εικονιδιο χ δε μου το βγαζει και εαν μου παρει καποιος τηλεφ χτυπα κανονικα, τι να πω????????????????? να φταιει η cosmote???????????????????? το τονιζω οτι δε νομιζω να φταιει ο παροχος διοτι με το x10 mini δεν εχω θεμα.................αυτο που εκανα εγω για να μην εχω το νου εαν εχω σημα η οχι το εβαλα μονο GSM και εχω φουλ σημα, μπες στις ρυθμισεις οπως αναφερει ο konstantinos πιο πανω και αλλαξε το να δεις μπας και λυθει το προβλημα σου

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro